Feuerstein Claire

Feuerstein Claire

38
žena
Francie
Datum nar.:
28. 2. 1986
Výška:
178 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 110.
čtyřhra: - / 152.

Kristýna Plíšková v Kreuzlingenu nezaváhala, ostatní Češky dohrály

ITF KREUZLINGEN - Kristýna Plíšková jako jediná z pěti českých tenistek postoupila na turnaji ITF ve švýcarském Kreuzlingenu do druhého kola. Loňská semifinalistka dnes potvrdila roli papírové favoritky, když porazila Nizozemku Lesley Kerkhoveovou. Naopak Kateřina Vaňková a Jesika Malečková dohrály.

Petkovicová ve Štrasburku vyhrála i posedmé

WTA ŠTRASBURK - Německé tenistce Andree Petkovicové se ve Štrasburku daří. Letos se snaží navázat na svůj titul z roku 2011, kdy se turnaje zúčastnila naposledy, a zatím neztratila ani set. Dnes porazila Američanku Kingovou a postoupila do čtvrtfinále.

Hlaváčková letos poprvé vyhrála, Hradecká už v Memphisu dohrála

WTA MEMPHIS - Andrea Hlaváčková si dnes na halovém turnaji v Memphisu připsala první letošní výhru, když ve třech setech zdolala domácí Melanii Oudinovou. Naopak druhá česká zástupkyně Lucie Hradecká nestačila na francouzskou kvalifikantku Claire Feuersteinovou.

Birnerová se dočkala, poprvé od února vyhrála na turnaji WTA

Česká tenistka Eva Birnerová ukončila několikaměsíční čekání na vítězství na okruhu WTA. Dočkala se v uzbecké metropoli Taškentu, kde dnes v úvodním kole porazila Francouzku Feuersteinovou.

Auckland: V kvalifikaci zůstává už jen Karolína Plíšková

WTA AUCKLAND - Z kvarteta českých tenistek zůstává v kvalifikaci na turnaj WTA v Aucklandu už jen Karolína Plíšková. Její sestra Kristýna vypadla ve druhém kole.

Voráčová získala druhý halový titul. Vyhrála přerovský Zubr Cup

ITF PŘEROV - Renata Voráčová vyhrála halové mistrovství republiky v Přerově. Ve finále dnes porazila za dvě a půl hodiny obhájkyni prvenství Claire Feuersteinovou z Francie 4-6 6-3 7-5 a připsala si pátý letošní titulu z okruhu ITF.

Přerov: Voráčová je ve finále, Záhlavová prohrála

ITF PŘEROV - Čistě českého finále se fanoušci v Přerově nedočkali. Nasazená jednička Renata Voráčová sice v semifinále smetla turnajovou trojku Mašu Zecovou-Peškiřicovou ze Slovinska, Sandra Záhlavová však ve třech setech prohrála s obhájkyní titulu Francouzkou Claire Feuersteinovou.

Tenistkám v Přerově vévodila Francouzka Feuersteinová

Třiadvacetiletá francouzská tenistka Claire Feuersteinová vyhrála mezinárodní halové mistrovství České republiky v Přerově. V dnešním finále Zubr Cupu porazila čtvrtá nasazená hráčka po třísetové bitvě 6-7 6-3 6-4 o čtyři roky mladší ruskou soupeřku Xenii Lykinovou, turnajovou trojku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist