Friedl Leos

Friedl Leos

47
muž
Česká republika
Datum nar.:
1. 1. 1977
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 358.
čtyřhra: - / 14.

Friedl: Kája má hru na grandslamový triumf. Jen se musí vše správně sladit a načasovat

Jako hráčku, která umí předvést špičkový tenis, ale musí vše sladit pro vrcholnou událost, popsal Karolínu Plíškovou nový trenér Leoš Friedl. Ačkoli dvaadvacátá tenistka světového žebříčku laborovala před US Open se zraněním nohy, dostala se na newyorském betonu už do osmifinále. V něm dnes vyzve Bělorusku Viktorii Azarenkovou.

Fotbal v Indian Wells: Jak Češi porazili šampiony

Djokovič rozehrává křížným pasem na Nadala, ten dělá kličku, vzápětí druhou, ale pak raději míč vrací zpět na obránce Tipsareviče... Vskutku hvězdná sestava se sešla na travnatém hřišti v tenisovém areálu v Indian Wells. Při fotbálku "na dvě" ovšem hráli hlavní roli Češi – vyhráli!

Umag na vlastní oči: Nasazená jednička je ze hry venku

Obavy ze špatného počasí se včera nenaplnily. Ač přes den žádné horko na koupání nebylo, tak pro tenis navečer byly podmínky ideální.

Friedl po třech letech slaví, s Poláškem vyhráli v Umagu

ATP UMAG - Leoš Friedl se na antuce v chorvatském Umagu dočkal po třech letech titulu ve čtyřhře na okruhu ATP. Třiatřicetiletý deblista porazil v dnešním finále spolu se Slovákem Filipem Poláškem 6-3 7-6 jiný česko-slovenský pár František Čermák a Michal Mertiňák.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist