Umag na vlastní oči: Nasazená jednička je ze hry venku

29. 7. 2011, 11:44
Aktuality 0
Obavy ze špatného počasí se včera nenaplnily. Ač přes den žádné horko na koupání nebylo, tak pro tenis navečer byly podmínky ideální.
Miss hostess

V prvním zápase proti sobě nastoupili Fognini s Rochusem. Fabio měl kupodivu chuť do hry a na kurtu to bylo vidět - v prvním setu odskočil na brejk a ten si i přes vzdor Rochuse na konci setu pohlídal. Ve druhém setu už byl Ital jasným pánem na kurtu, když přitvrdil forehand, neměl Rochus moc šanci to vrátit. V souběžně hraném zápase na centru pak Čilič přešel ve třech setech přes Haaseho. Ten urval první set ale pak už se Marin rozehrál a za pomoci publika přešel do dalšího kola.

Večerní program sliboval zajímavou podívanou, na centru se představila nasazená jednička Chela proti Staracemu. Hned první výměna ukázala, že bude na co se dívat. První set pro sebe získal rozehranější Starace, ve druhém setu pak po boji Chela. Třetí set byla nádherná podívaná: zpočátku byl nahoře Chela, který měl 3-0 a servis k dobru, Potito to ale nevzdal, vytáhl tam parádní kraťasy, kterými dostal Chelu z tempa, a poté, co utekl Chelovi z jednoho MP, otočil neskutečně na 7-5. Opět souběžně se vedle hrál poslední single. V něm Seppi přes slabší začátek, když prohrával už 3-5, otočil zápas s Junqueirou a po výsledku 7-5 6-1 doplnil předchozí čtvrtfinalisty.

Umag na vlastní oči:

Po dvouhrách přišly na řadu i čtyřhry, naši účast v semifinále zajistil Jarda Pospíšil, když s Kavčičem nedali šanci dvojici Brown/Kohlmann. Dustin tentokrát nepředvedl nic a na zápas se totálně vykašlal. V dalším zápase pak Bolleli/Fognini po velkém boji přešli přes domácí duo Dodig/Veič, super tie-break nabídl parádní výměny, co zvedaly ze sedadel, a po výsledku 17-15 postupují Italové. V posledním zápase dne pak naši Friedl se Škochem nestačili na domácí dvojici Čilič/Žovko. Češi stačili jen první tři gamy, potom začali doplácet hlavně na dost chybujícího Škocha a po prvním setu to zabalili.

Večerní program pak nabídl tradiční Miss Hostessa (bylo na co koukat, na fotky se můžete podívat zde: http://www.croatiaopen.hr/tenis/home/multimedia/photo-gallery.aspx). V porotě zasedl například Dolgopolov a rozdával úsměvy na všechny strany. Jak dlouho se zdržel na noční party, mi není známo :).

Dnešní program je hodně těžký, souboj Italů bude jistě pikantní, oba hrají výborně a myslím, že to bude parádní tenis. Dobře tu hraje i Seppi, který může zle potrápit Čiliče, Ferrero by to měl s Berlocqem zvládnout a tipem na překvapení dne je Albert Ramos.

pva, TenisPortal.cz, Rafael

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist