Hantuchová Daniela

Hantuchová Daniela

41
žena
Slovensko
Datum nar.:
23. 4. 1983
Výška:
181 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 5.
čtyřhra: - / 5.

Hantuchová reaguje na stížnosti tenistek: Nedělají v dole, peníze mají díky chlapům

Svého času byla nejlepší slovenskou tenistkou, v žebříčku WTA to v roce 2003 dotáhla až na páté místo. Raketu Daniela Hantuchová (40) už před nějakou dobou odložila a chopila se mikrofonu, s nímž komentuje tenisové dění pro streamovací platformu Amazon Prime. O aktuálních tématech osudového sportu se rozmluvila i pro podcast Livesport Daily, v němž hovořila mimo jiné i o tom, že by současné hráčky měly ubrat na stížnostech.

Svitolinová vyhrála Tie Break Tens v New Yorku. Soupeřkám nedala šanci

Exhibiční soutěž Tie Break Tens, která se včera konala za účasti osmi tenistek v New Yorku, suverénně vyhrála Jelina Svitolinová. Ukrajinka za tři suverénní výhry nad Venus Williamsovou, Coco Vandewegheovou a Shuai Zhang v duelech na deset vítězných míčků získala prémii 250.000 dolarů. Na kurtu se představily také Serena Williamsová či Marion Bartoliová.

Je čas skončit, rozloučila se Hantuchová s kariérou

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová ukončila v 34 letech hráčskou kariéru. Během ní vybojovala na okruhu WTA sedm titulů ve dvouhře a vyšplhala na páté místo světového žebříčku. Ve sbírce má i kompletní sbírku grandslamových triumfů ve smíšené čtyřhře. První z nich získala v roce 2001 ve Wimbledonu s českým tenistou Leošem Friedlem.

Hantuchová po devíti měsících vyhrála zápas v hlavní soutěži turnaje WTA. Bouchardová končí už v prvním kole

WTA ACAPULKO - Daniela Hantuchová si poprvé od loňského června zahraje druhé kolo hlavní soutěže turnaje WTA. Bývalá světová pětka otočila duel s loňskou semifinalistkou Yaninou Wickmayerovou a zvítězila 4-6 6-3 6-2. Včera uspěly všechny nasazené hráčky kromě šestky Eugenie Bouchardové. Kanaďance uštědřila porážku navracející se Ajla Tomljanovičová.

Slovenky zásluhou Šrámkové a Hantuchové postoupily do baráže

FED CUP - Slovenské tenistky se i bez své jedničky Dominiky Cibulkové překvapivě kvalifikovaly do dubnové baráže o elitní Světovou skupinu Fed Cupu. Výhru v Itálii režírovala dvacetiletá Rebecca Šrámková, jedním bodem přispěla také zkušená Daniela Hantuchová. Do baráže postoupily také Ukrajiny v čele s Jelinou Svitolinovou, Rusky a Belgičanky.

Kristýna Plíšková smetla Korpatschovou, v Linci si zahraje hlavní soutěž

WTA LINEC - Kristýna Plíšková smetla v Linci v závěrečném kole kvalifikace Němku Tamaru Korpatschovou dvakrát 6-1. Čtyřiadvacetiletá Češka si v prvním kole zahraje s další kvalifikantkou Oceane Dodinovou z Francie.

Česko bude mít zastoupení na všech třech turnajích

Příští týden se budou hrát tři turnaje kategorie WTA International. Zatímco některé hráčky daly přednost přesunu do Evropy, spousta jich zůstává v Asii. Jak v Tianjinu, Hongkongu, tak i v Linci bude mít český tenis své zastoupení.

Koukalová v Katovicích dohrála, znovu končí v prvním kole

Klára Koukalová ani v Katovicích nevybojovala svou první letošní výhru v hlavní soutěži turnaje WTA. Česká veteránka dnes podlehla 0-6 6-7 Rusce Alexandrovové a připsala si už pátou porážku v řadě.

Serena test zvládla, Giorgiovou porazila ve dvou setech

Serena Williamsová zvládla svůj první soutěžní zápas po čtyřech měsících. Světová jednička si na úvod Australian Open poradila s nebezpečnou Italkou Giorgiovou, proti které testovala nejen formu, ale i stav kolena. A ten je prý stoprocentní.

Plíšková v Sydney prolétla do čtvrtfinále. Vyzve zraněnou Halepovou

WTA SYDNEY - Karolína Plíšková vyhrála i třetí vzájemný duel s Anastasií Pavljučenkovou ve dvou setech. Dnes v Sydney s ruskou soupeřkou zametla za necelou hodinu hry a postoupila do čtvrtfinále. V něm loňská finalistka vyzve nasazenou jedničku Simonu Halepovou, která dnes navzdory bolestem achilovky zdolala Francouzku Garciaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist