Hunter Storm

Hunter Storm

29
žena
Austrálie
Datum nar.:
11. 8. 1994
Výška:
166 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 116. / 114.
čtyřhra: 3. / 1.

Siniaková přišla o parťačku. Třetí deblistka světa Hunterová si přetrhla achilovku

Deblová spoluhráčka Kateřiny Siniakové Australanka Storm Hunterová si přetrhla Achillovu šlachu a čeká ji několikaměsíční pauza. Devětadvacetiletá specialistka na čtyřhru tak mimo jiné přijde o olympijské hry v Paříži, kde měla šanci na medaili.

Siniaková slaví v Dubaji už 24. deblový titul, s novou parťačkou Hunterovou triumfovala podruhé

Kateřina Siniaková (27) se Storm Hunterovou (29) ovládly beze ztráty jediného setu podnik WTA 1000 v Dubaji a získaly svůj nejcennější společný titul. Česko-australský tandem ve finále nedal šanci dvojici Nicole Melicharová-Martinezová (30), Ellen Perezová (28) a po vítězství 6:4, 6:2 slaví druhý společný triumf. Pro bývalou deblovou světovou jedničku Siniakovou se jedná o už 24. trofej v této disciplíně.

Konec deblových nadějí. Macháč i dvojnásobná šampionka Siniaková končí v semifinále

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Macháč (23) a Kateřina Siniaková (27) si o tituly ve čtyřhrách na Australian Open nezahrají. Třiadvacetiletý Macháč nestačil v semifinále s Číňanem Zhizhen Zhangem na indicko-australský pár Rohan Bopanna a Matthew Ebden 3:6, 6:3, 6:7. Dvojnásobná vítězka turnaje Siniaková prohrála po boku nové spoluhráčky Australanky Storm Hunterové s belgicko-tchajwanskou dvojicí Elise Mertensová a Su-Wei Hsieh 5:7, 6:1, 3:6.

Po šestileté spolupráci poprvé proti sobě. Siniaková vyhrála deblové derby s Krejčíkovou

V malém českém derby ve čtvrtfinále čtyřhry na letošním Australian Open se radovala Kateřina Siniaková (27). S aktuální deblovou světovou jedničkou Storm Hunterovou (29) porazila 4:6, 7:5, 6:4 Lauru Siegemundovou (35) a krajanku a bývalou parťačku Barboru Krejčíkovou (28), se kterou v Melbourne ovládla poslední dva ročníky v této disciplíně. Siniaková s Hunterovou budou v semifinále čelit nasazeným dvojkám a bývalým wimbledonským šampionkám Su-Wei Hsieh a Elise Mertensové.

Krejčíková je třetím rokem po sobě v osmifinále. Novou parťačku Siniakové zdolala po obratu

Barbora Krejčíková (28) už podruhé na letošním Australian Open na poslední chvíli otočila téměř prohraný zápas. Jedna z posledních dvou českých nadějí udolala ve třetím kole 4:6, 7:5, 6:3 novou parťačku Kateřiny Siniakové a aktuální deblovou světovou jedničku Storm Hunterovou (29) a po skalpu domácí kvalifikantky už třetím rokem po sobě postoupila v Melbourne Parku do druhého týdne. O vyrovnání maxima v tomto dějišti bude bojovat s Mirrou Andrejevovou (16).

Krejčíková je i do třetice jasnou favoritkou, Macháč zabojuje o druhý týden proti Chačanovovi

V rámci šestého hracího dne letošního ročníku Australian Open jsou na programu první boje o účast ve druhém týdnu úvodního grandslamu roku. Barbora Krejčíková si i ve třetím zápase vyzkouší roli favoritky, tentokrát proti domácí kvalifikantce a deblové světové jedničce Storm Hunterové. Tomáš Macháč se bude snažit zaskočit dalšího nasazeného hráče, ve třetím kole vyzve loňského semifinalistu Karena Chačanova. V akci budou i obhájci titulu Novak Djokovič a Aryna Sabalenková.

Němci dvakrát utekli z mečbolů a jsou ve finále United Cupu. Poprvé bodovala i Kerberová

UNITED CUP - Druhý ročník United Cupu zná své finalisty. Zatímco favorizovaní Poláci v čele s Igou Šwiatekovou (22) a Hubertem Hurkaczem (26) v semifinále přehráli Francouze už po dvouhrách, Němci získali oba body proti domácím Australanům až po odvrácení mečbolů. Poprvé po rok a půl dlouhé mateřské pauze se z výhry radovala bývalá světová jednička Angelique Kerberová (35), rozhodující bod pak přidali ve smíšené čtyřhře Laura Siegemundová (35) a Alexander Zverev (26).

Siniaková už má náhradu za Krejčíkovou. Vytvořila pár s deblovou jedničkou Hunterovou

Kateřina Siniaková bude po ukončení spolupráce s Barborou Krejčíkovou hrát čtyřhru s Australankou Storm Hunterovou. Devětadvacetiletá Hunterová, která uzavřela sezonu na pozici deblové světové jedničky, to řekla australskému webu The Age. Obě tenistky by měly spolu nastoupit na lednovém Australian Open.

Muchová přerušila sérii nezdarů v prvním kole US Open, Kvitová prodloužila šňůru výher

US OPEN - Karolína Muchová (27) neuhrála při posledních dvou startech na US Open jediný set, ovšem do letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony vstoupila očekávanou výhrou. Finalistka nedávného French Open si poradila 6:4, 6:0 s deblovou specialistkou Storm Hunterovou. To Petra Kvitová (33) zvládla první kolo newyorského grandslamu už 12. rok sobě, když si poradila s Cristinou Bucsaovou a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou. Naopak další dvě Češky neukončily svá trápení: Linda Fruhvirtová (18) prohrála posedmé a Kateřina Siniaková pošesté v řadě.

Strýcová se rozloučila s Wimbledonem dalším triumfem ve čtyřhře! Po boku Hsieh zvládla v Londýně i 12. zápas

Barbora Strýcová (37) a Su-Wei Hsieh (37) vyhrály v All England Clubu i 12. zápas a znovu po čtyřech letech slaví triumf ve čtyřhře žen. Ve finále zdolaly 7:5, 6:4 dosud suverénní nasazené trojky Storm Hunterovou (28) a Elise Mertensovou (27). Plzeňská rodačka, pro níž je letošní sezona rozlučkou s kariérou, získala svůj druhý grandslamový titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist