Jackson Jamea

Jackson Jamea

37
žena
USA
Datum nar.:
7. 9. 1986
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 43.
čtyřhra: - / 266.

Benešová i Šafářová postoupily, utkají se v semifinále

Český tenis bude mít na turnaji ve Forest Hills zastoupení ve finále. Mezi nejlepší čtyři po Ivetě Benešové postoupila i Lucie Šafářová, vítězka turnaje z roku 2005, a obě fedcupové reprezentantky dnes narazí na sebe.

Uzdravená Mauresmová je ve čtvrtfinále

Bývalá světová jednička Amelie Mauresmová z Francie postoupila v Cincinnati už do čtvrtfinále. Belgičanku Yaninu Wickmayerovou porazila 6-3 a 6-1. Její další soupeřkou bude domácí Vania Kingová.

Pořadatelé US Open oznámili ženské divoké karty

Organizátoři posledního grandslamového turnaje sezony oznámili jména tenistek, kterým udělí divoké karty. Díky ní si na US Open zahraje veteránka Severine Bremondová z Francie, ale také čtveřice domácích teenagerek.

Jednička Bartoliová vzdala Jacksonové

WTA CINCINNATI - Třiadvacetiletá Francouzka Marion Bartoliová na své dva poslední úspěšně turnaje nenaváže. V Cincinnati už v úvodním kole vzdala kvůli bolestem břicha domácí naději Jamee Jacksonové. Další nasazené hráčky, včetně Mauresmové, pokračují.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist