Jaloviec Marek

Jaloviec Marek

30
muž
Česká republika
Datum nar.:
21. 2. 1994
Výška:
180 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 244.
čtyřhra: - / 309.

Prostějov vládne dál. Tenisovou extraligu vyhrál podesáté v řadě

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Agrofert Prostějov vyhrál podesáté v řadě a popatnácté v historii Tenisovou extraligu smíšených družstev. Ve finále si hanácký klub poradil stejně jako loni s pražskou Spartou, kterou porazil 5-1. O body se dnes v říčanské hale podělili Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Jiří Veselý a Slováci Jozef Kovalík a Norbert a Gomboš.

Pavlásek v českém derby deklasoval Jaloviece a zahraje si čtvrtfinále

ATP CHALLENGER MANERBIO - Adam Pavlásek se na challengeru v italském Manerbiu dostává do formy. Český tenista v derby s Markem Jaloviecem ztratil pouhé dva gamy a po hodině hry o osm měsíců staršího vrstevníka deklasoval poměrem 6-0 6-2. Ve čtvrtfinále si nasazená dvojka zahraje se španělským veteránem Tommym Robredem.

Jaloviec vstup v Manerbiu zvládl a přerušil sérii tří porážek

Marek Jaloviec odstartoval challenger v italském Manerbiu hladkou výhrou 6-4 6-2 nad 266. hráčem světa Tristanem Lamasinem z Francie, jemuž oplatil tři roky starou porážku z Prostějova. Ve druhém kole narazí na úspěšného kvalifikanta, nebo nasazenou dvojku krajana Adama Pavláska.

Z kvarteta Čechů ve finále uspěl jen Jaloviec

Českým tenistům se v tomto týdnu na menších turnajích ITF a Futures náramně dařilo. Hned čtyři se probojovali do finále. Marek Jaloviec slaví na podniku Futures v řeckém Irakliu první letošní a celkově šestý titul z turnajů kategorie Futures. Miriam Kolodziejová, Marek Gengel ani Barbora Krejčíková titul nevybojovali.

Jaloviec svůj premiérový start v hlavní soutěži challengeru zvládl

CHALLENGER BRESCIA - Marek Jaloviec svou premiéru v hlavní soutěži challengeru zvládl. V italské Brescii si poradil s domácím lucky loserem Gianlucou Magerem dvakrát 7-6 a postoupil do druhého kola. V něm čeká dvaadvacetiletého českého tenistu v premiérovém duelu Egor Gerasimov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist