Jarry Nicolas

Jarry Nicolas

28
muž
Chile
Datum nar.:
11. 10. 1995
Výška:
198 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 23. / 18.
čtyřhra: 344. / 40.

Macháčův životní turnaj na Masters v Miami ukončil ve čtvrtfinále favorit Sinner

ATP MIAMI - Tomáš Macháč (23) se teprve druhým letošním přemožitelem Jannika Sinnera (22) nestal a další cenný skalp v Miami nepřidal. Na Masters 1000 na Floridě ve svém největším čtvrtfinále kariéry světové trojce pár desítek minut statečně vzdoroval, výrazně potrápit italského favorita ale nedokázal a prohrál 4:6, 2:6. Soupeřem Sinnera v semifinále bude Daniil Medveděv (28), který porazil 6:2, 7:6 Nicoláse Jarryho (28).

Preview: Macháč si poprvé zahraje čtvrtfinále na Masters, zaútočí v něm na životní skalp

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open jsou v plánu čtyři čtvrtfinálové duely. Tomáš Macháč ve svém premiérovém čtvrtfinále na Masters vyzve loňského finalistu a jednoho z největších favoritů Jannika Sinnera, v obhajobě titulu bude pokračovat Daniil Medveděv soubojem s Nicolásem Jarrym. Ženská čtvrtfinále obstarají Caroline Garciaová s Danielle Collinsovou a Jekatěrina Alexandrovová s Jessicou Pegulaovou.

Alcaraz nenašel formu ani v Buenos Aires, s Jarrym prohrál 0:2 na sety

Carlos Alcaraz (20) neukončil čekání na titul ani na antuce v Buenos Aires a od posledního grandslamového titulu ve Wimbledonu stále hledá svoji nejlepší formu. Španěl v argentinské metropoli prohrál semifinále s Nicolásem Jarrym (28) ve dvou setech 6:7, 3:6 a neobhájí titul z loňského roku. Chilan postoupil do svého prvního finále od loňského května, kdy triumfoval na turnaji v Ženevě. Ve finále se utká s domácím Facundem Díazem Acostou, kterého na okruhu ATP čeká finálová premiéra.

Argentina se po likvidaci mečbolů vyhnula senzačnímu vyřazení, Chilané odvrátili blamáž

Šestnáctku účastníků finálového turnaje Davis Cupu zkompletovali po kvalifikačních výhrách 3:2 tenisté Chile a Argentiny. Chilané doma v Santiagu otočili ze stavu 1:2 duel proti Peru, Argentina v Rosariu odvrátila také až v závěrečné dvouhře blamáž proti Kazachstánu, jenž byl dvakrát jediný míček od postupu.

Lehečka v Adelaide chytl formu. Po skalpu Jarryho si zahraje o druhé finále na akcích ATP

Jiří Lehečka (22) se v tomto týdnu na akci ATP 250 v Adelaide dočkal své první vítězné série na individuálních turnajích od srpnového finále ve Winston-Salemu a nyní má na dosah svou druhou kariérní finálovou účast na nejvyšším okruhu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP přehrál 6:4, 7:5 nasazenou dvojku Nicoláse Jarryho (28) a v semifinále nastoupí proti Sebastianovi Kordovi (23).

Lehečka v Adelaide zdolal Lajoviče a po čtyřech měsících vyhrál dvakrát po sobě

ATP ADELAIDE - Jiří Lehečka (22) na turnaji ATP 250 v australském Adelaide přetlačil po setech 7:5, 4:6, 6:3 Srba Dušana Lajoviče (33), navázal na přerušení série pěti porážek a poprvé od zářijového Davis Cupu vyhrál dva zápasy po sobě. Ve čtvrtfinále generálky na Australian Open vyzve druhého nasazeného Chilana Nicolase Jarryho (28).

Alcaraz potvrdil slabší formu i na Masters v Šanghaji, po prohře s Dimitrovem končí už v osmifinále

Carlos Alcaraz (20) pokračuje po wimbledonském triumfu v nepřesvědčivých výkonech a dál čeká na další titul. Nejvýše nasazený a největší favorit skončil na probíhajícím Masters v Šanghaji už v osmifinále po porážce 7:5, 2:6, 4:6 s Grigorem Dimitrovem (32) a zkomplikoval si boj o to, aby byl na konci roku světovou jedničku. Bulhar, jenž si připsal svůj teprve čtvrtý kariérní skalp TOP 2, bude ve čtvrtfinále čelit Nicolásovi Jarrymu (28).

Alcaraz se proti Jarrymu pořádně nadřel na vyrovnání wimbledonského maxima

WIMBLEDON - Světová jednička Carlos Alcaraz (20) se nečekaně nadřel na vítězství nad v životní formě hrajícím Nicolasem Jarrym (27). Chilana udolal až po čtyřech hodinách boje 6:3, 6:7, 6:3, 7:5 a postupem do osmifinále vyrovnal svůj nejlepší výsledek na wimbledonské trávě. O premiérové čtvrtfinále v All England Clubu si španělský mladík zahraje s bývalým italským finalistou Matteem Berrettinim (27), nebo Němcem Alexanderem Zverevem (26).

Tsitsipasovi se na trávě nedaří, v Halle prohrál s Jarrym. Medveděv i Zverev postupují

Pátý hráč světa Stefanos Tsitsipas (24) skončil na podniku ATP 500 v Halle i potřetí už ve druhém kole. Letos v něm řecký favorit podlehl 6:7, 5:7 Chilanu Nicolasi Jarrymu (27), s nímž na trávě prohrál i druhý vzájemný duel, a před Wimbledonem tak nezvládl dva ze tří zápasů. Naopak dál pokračuje Daniil Medveděv (27), do čtvrtfinále se dostal po třísetové výhře nad Srbem Laslem Djerem (28).

Ruud vyhrál odvetu s Jarrym. V pařížském čtvrtfinále ho čeká opět Rune

FRENCH OPEN - Casper Ruud (24) na French Open zdolal 7:6, 7:5, 7:5 Nicoláse Jarryho (27), oplatil mu necelé dva týdny starou porážku z poslední generálky v Ženevě a stále je v dohraných osmifinálových duelech na grandslamech neporažen. Na pařížské antuce tak dál obhajuje loňskou finálovou účast, jeho čtvrtfinálovou překážkou bude stejně jako před rokem Dán Holger Rune (20).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist