Klaffner Melanie

Klaffner Melanie

33
žena
Rakousko
Datum nar.:
22. 5. 1990
Výška:
171 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1307. / 175.
čtyřhra: 405. / 148.

Hladíková v Rakousku neuspěla v kvalifikaci, teď je ve 2. kole

WTA BAD GASTEIN - Tři ze šesti českých tenistek postoupily v rakouském Bad Gasteinu do 2. kola. Po Benešová a Zahlavové-Strýcové uspěla také Tereza Hladíková, která v hlavní soutěži původně startovat ani neměla. Domácí Klaffnerovou porazila ve třech setech a podruhé v kariéře postoupila do 2. kola turnaje WTA.

Bad Gastein: Tři Češky jsou ve čtvrtfinále

Velmi úspěšný den zažily na turnaji v Bad Gasteinu české tenistky. Iveta Benešová nedala v dnešní dohrávce šanci Rusce Voskobojevové, Lucie Hradecká hladce postoupila přes Timeu Bacsinszky a Terezu Hladíkovou nezastavila ani Chorvatka Špremová.

V Bad Gasteinu dnes uspěla jen Benešová

WTA BAD GASTEIN - V rakouském Bad Gasteinu se dnes narozdíl od včerejšího deštivého dne hraje zatím bez přestávky. Do druhého kola už dokázala postoupit Iveta Benešová, naopak Klára Zakopalová své úvodní střetnutí nezvládla. Stejně dopadla i Lucie Šafářová, která ve večerním zápase podlehla 320. hráčce světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist