Kremer Anne

Kremer Anne

48
žena
Lucembursko
Datum nar.:
17. 10. 1975
Výška:
165 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 140.

Šafářová smetla Bartoliovou! S Grothovou se utká o finále

WTA KUALA LUMPUR - Lucie Šafářová si poprvé v této sezoně zahraje v semifinále. Česká tenistka v malajsijském Kuala Lumpuru 'vytřela' kurt s druhou nasazenou Marion Bartoliovou a se slovenskou rodačkou Jarmilou Grothovou si zahraje o finále.

Jovanovská a Dokicová v Malajsii utekly 'hrobníkovi z lopaty'

WTA KUALA LUMPUR - Talentovaná Srbka Bojana Jovanovská a Australanka Jelena Dokicová už mohly být na cestě z Malajsie domů. Obě se však na turnaji v Kuala Lumpuru zachránily, když otočily špatně rozehrané zápasy a postoupily do čtvrtfinále.

Safinová znovu hrála s 'kanárem'. Tentokrát sama nadělovala

Dinara Safinová se dočkala: po dvou měsících si připsala letošní premiérovou výhru a na turnaji postoupila do druhého kola. V Kuala Lumpuru na ni nestačila Čínanka Han, která za necelou hodinu prohrála 2-6 0-6. V dalším kole otestuje formu bývalé světové jedničky Lucie Šafářová.

Wozniackou vyšetřují kvůli podivné prohře

Favoritka, která vede 7-5 5-0 a skrečuje zápas? Takové věci se nestávají často, a ještě méně časté je, když taková hráčka po zápase přizná, že ho mohla dohrát. Porážka šesté tenistky světa Caroline Wozniacké vzbudila rozruch a kvůli ní ji teď bude vyšetřovat Ženská tenisová asociace (WTA).

Kvitová i Zahlavová-Strýcová v Lucemburku dohrály

Z kvarteta českých tenistek zůstala v Lucemburku ve hře už jediná. Po Ivetě Benešové se s turnajem rozloučily i Barbora Zahlavová-Strýcová a Petra Kvitová. Ani jedna z nich dnes proti svým soupeřkám neuhrála set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist