Krueger Mitchell

Krueger Mitchell

30
muž
USA
Datum nar.:
12. 1. 1994
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 239. / 135.
čtyřhra: 295. / 173.

Lehečka zahájil generálku na US Open. Ve Winston-Salemu otočil duel proti Kruegerovi

ATP WINSTON-SALEM - Jiří Lehečka na podniku ATP 250 ve Winston-Salemu vstoupil do generálky na US Open výhrou 2:6, 6:2, 6:3 nad domácím Mitchellem Kruegerem. O postup do čtvrtfinále si pátý nasazený Čech zahraje s Němcem Dominikem Köpferem.

Kolář si na challengeru ve Splitu poradil s Kruegerem a přerušil sérii tří porážek

CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář začal na challengeru v chorvatském Splitu dvousetovým vítězstvím nad Američanem Mitchellem Kruegerem a přerušil sérii tří porážek. O postup do čtvrtfinále si zahraje s turnajovou jedničkou Portugalcem Pedrem Sousou.

Melbourne čeká už ve druhém kole repríza finále 2008 mezi Djokovičem a Tsongou

AUSTRALIAN OPEN - Oba největší favorité horní poloviny pavouka dvouhry mužů zvládli vstup do Australian open bez problémů. První hráč světa Srb Novak Djokovič si poradil s americkým kvalifikantem Mitchellem Kruegerem a čeká ho repríza finále 2008 proti Francouzi Jo-Wilfriedu Tsongovi. Němec Alexander Zverev nezaváhal proti Slovinci Aljaži Bedenemu.

Americký mladík Tiafoe zastavil devět zápasů neporaženého Zvereva!

ATP CINCINNATI - Co se v předchozích dvou týdnech ve Washingtonu a v Montrealu nepovedlo Andersonovi, Nišikorimu, Kyrgiosovi či Federerovi, dokázal na Masters v Cincinnati hned první vyzyvatel Francis Tiafoe. Devatenáctiletý Američan na domácí půdě zdolal 4-6 6-3 6-4 o rok staršího Němce Alexandera Zvereva, připsal si první skalp hráče Top 10 a poprvé v kariéře postoupil do 3. kola turnaje ATP.

Junior Veselý je v semifinále dvouhry a finále čtyřhry!

AUSTRALIAN OPEN JUNIOŘI - Jiří Veselý na Australian Open potvrzuje roli největšího favorita. Sedmnáctiletý český talent ve čtyřech zápasech ještě neztratil ani set a poprvé na grandslamovém turnajů juniorů postoupil už do semifinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist