Kulichkova Elizaveta

Kulichkova Elizaveta

28
žena
Rusko
Datum nar.:
12. 4. 1996
Výška:
179 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 87.
čtyřhra: - / 312.

Forma potvrzena. Strýcová snadno přehrála Kuličkovovou

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Strýcová sedmý rok po sobě postoupila do 2. kola Australian Open. Česká tenistka dnes v Melbourne začala hladkou výhrou 6-3 6-2 nad ruskou kvalifikantkou Jelizavetou Kuličkovovou, proti které potvrdila formu z úvodu sezony.

2. den v Melbourne: Ve hře bude sedm Čechů v čele s Plíškovou

V úterý je na Australian Open na programu druhá polovina zápasů úvodního kola, v němž se představí dalších sedm českých tenistů. Jedna z favoritek dvouhry žen Karolína Plíšková zahájí program na centrálním kurtu, současně nastoupí i Lucie Šafářová. Během odpoledne nastoupí Denisa Allertová, Radek Štěpánek a Adam Pavlásek, večer se do hry dostanou Barbora Strýcová a Jiří Veselý.

AO: Češi znají jména kvalifikantů. Berdycha vyzve Ital Vanni, Strýcovou Ruska Kuličkovová

Dva čeští tenisté neznali po včerejším losu Australian Open jména svých úvodních soupeřů. Dnes po skončení kvalifikace jsou již moudřejší. Tomáš Berdych narazí na Itala Luccu Vanniho, Barbora Strýcová se rovněž poprvé v kariéře utká s mladou Ruskou Elizavetou Kuličkovovou.

Češi v Melbourne: Štefková, Hradecká i Krejčíková končí. Postupuje jen Šátral

AUSTRALIAN OPEN - V kvalifikaci Australian Open dnes vypadlo i zbylé trio českých tenistek. Ve druhém kole končí při své premiéře Barbora Štefková. Stejně dopadly i Lucie Hradecká a Barbora Krejčíková. Uspěl naopak Jan Šátral, který si po obratu zahraje o postup do hlavní soutěže.

Plíšková smetla Babosovou a v Tianjinu si zahraje o finále

Karolína Plíšková si dál udržuje postupovou naději na Turnaj mistryň. Dnes v Tianjinu porazila za hodinu hry hladce 6-3 6-2 Maďarku Timeu Babosovou a postoupila do semifinále. V něm se utká s Agnieszkou Radwaňskou.

Radwaňská prolétla do čtvrtfinále, znovu se přiblížila Turnaji mistryň

Pouhé tři gamy zatím ztratila na turnaji v Tianjinu druhá nasazená Agnieszka Radwaňská. Polka dnes porazila domácí Qiang Wang hladce 6-1 6-1 a postoupila do čtvrtfinále, ve kterém ji čeká Ruska Kuličkovová.

Koukalová uhrála proti Radwaňské pouhé dva gamy. Schmiedlová vyřadila Cornetovou

WTA KATOVICE - Klára Koukalová si své první čtvrtfinále od loňského června dlouho neužila. V polských Katovicích dnes vzdorovala domácí favoritce Agnieszce Radwaňské necelou hodinu, než prohrála dvakrát 1-6. O překvapení se postarala Slovenka Anna Karolína Schmiedlová, jež smetla obhájkyni titulu Alizé Cornetovou.

Jankovičová nezíská titul ani v Číně, končí ve 2. kole

Jelena Jankovičová svou první letošní turnajovou trofej v čínském Tianjinu nezíská. Nejvýše nasazená hráčka si musí balit kufry už po druhém kole, ve kterém dnes nestačila na domácí Saisai Zheng.

Juniorka Siniaková končí už v 1. kole, Krejčíková postupuje

Kateřina Siniaková velké ambice na dívčím Roland Garros v úspěch nepřetaví. Sedmnáctiletá Češka dnes vypadal už v prvním kole, když neuhrála ani set. Dál naopak postoupila Barbora Krejčíková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist