Martin Alberto

Martin Alberto

45
muž
Španělsko
Datum nar.:
20. 8. 1978
Výška:
175 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 34.
čtyřhra: - / 64.

Alberto Martin končí s tenisem

Z mužského profesionálního tenisu zmizí další jméno, které bylo dlouhé roky jeho součástí. Španělský veterán Alberto Martin, vítěz tří turnajů ATP, se po 15 letech rozhodl ukončit kariéru.

Štěpánek se vrátil vítězně, porazil Martina

Radek Štěpánek prožil vítězný návrat na kurty po dvouapůlměsíční pauze a léčbě únavového syndromu. Jednatřicetiletý hráč v dnešním utkání prvního kola challengeru UniCredit Czech Open splnil roli nasazené jedničky a porazil stejně starého Španěla Alberta Martina za 94 minut 6-3 a 7-6.

Než Federer v Estorilu postoupil, odvracel s Clementem setbol

ATP ESTORIL - Roger Federer v Estorilu postoupil podle předpokladů do čtvrtfinále, výhra nad Francouzem Clementem se však v počátku snadno nerodila. Švýcar měl problémy s podáním a dokonce musel odvracet i setbol. V dalším zápase ho prověří Španěl Montaňes.

Na úvod challengeru v Prostějově vypadl obhájce Calleri

CHALLENGER PROSTĚJOV - V Prostějově dnes začal challenger Unicredit Czech Open, na kterém se představí také čeští reprezentanti Berdych se Štěpánkem. Už dnes se turnajem rozloučil Agustin Calleri, jenž nestačil na Brazilce Bellucciho.

Nadal má v Paříži rekord. Vyhrál 29. zápas v řadě

Rafael Nadal dnes sice na French Open třikrát ztratil vlastní servis, ale na pařížské antuce nadále zůstává neporažen. Španělský tenista porazil v prvním kole Roland Garros Brazilce Marcose Daniela a zahájil tak cestu za pátým pařížským titulem. Bez ztráty setu odstartoval i Roger Federer.

2. den na French Open: Vstup do turnaje čeká šest Čechů

V pondělí zasáhne do hry na Roland Garros šest českých tenistů. K úvodnímu utkání na pařížském grandslamu nastoupí devatenáctý nasazený Tomáš Berdych, Lucie Šafářová, Jan Vaněk, Lucie Hradecká, Barbora Záhlavová Strýcová a Ivo Minář.

Los French Open: Federer je v polovině s Djokovičem

Kdo se pokusí zastavit Rafaela Nadala v cestě za pátým triumfem z Roland Garros v řadě? Podle papírových předpokladů by se o to ve finále mohl pokusit vítěz semifinálového duelu Federer - Djokovič. V Paříži o tom rozhodl dnešní los.

Portugalec Gil zastavil obhájce Almagra. Teď si zahraje o premiérové finále

ATP COSTA DO SAUIPE - Dobrou formou se v úvodu sezony prezentuje portugalský tenista Frederico Gil. Pop týdnu si zopakuje semifinálovou účast, když si na brazilské antuce v Costa do Sauipe vyšlápl i na obhájce titulu Nicolase Almagra. Usilovat bude o své premiérové finále.

Robredo svůj první zápas v Brazílii zvládl

ATP COSTA DO SAUIPE - V šestadvaceti letech se Španěl Tommy Robredo poprvé objevil na turnaji v Brazílii a vstup do podniku v Costa do Sauipe zvládl, když vyřadil domácího Alvese. Z nasazených nezaváhali ani Acasuso a Devilder.

Minář v Kitzbühelu nestačil na Dabula

ATP KITZBÜHEL / UMAG / AMERSFOORT - Český tenista Ivo Minář se s turnajem v rakouském Kitzbühelu loučí už v 2. kole. Dnes nestačil na Argentince Briana Dabula. Na turnajích v Umagu a Amersfoortu naopak postoupili do čtvrtfinále obhájci loňských titulů - Moya, respektive Darcis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist