Middelkoop Matwe

Middelkoop Matwe

40
muž
Nizozemí
Datum nar.:
3. 9. 1983
Výška:
191 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 196.
čtyřhra: 45. / 18.

VIDEO: Fantastická deblová výměna na French Open

Podobnou výměnu ve dvouhře neuvidíte. Spousta reflexivních úderů, volejů, smeče, lob, tweener, šťastný zásah za zády a fanoušci ve varu. O parádní deblový moment se včera ve čtvrtfinále French Open ve čtyřhře mužů postarali Marcelo Arévalo, Jean-Julien Rojer, Matwé Middelkoop a Andreas Mies. Fiftýn ve strhující výměně vybojovali Salvádorec Arévalo s Nizozemcem Rojerem, zápas ale nakonec prohráli a neobhájí loňský triumf.

Jebavý třetí deblový titul nezískal. V Lyonu s Middelkoopem nevyužili mečbol

ATP LYON - Roman Jebavý své třetí finále na okruhu ATP ve třetí titul neproměnil. Na antuce v Lyonu měli s Nizozemcem Matwém Middelkoopem mečbol proti páru Nick Kyrgios a Jack Sock, využít ho ale nedokázali a druhý společný titul nevybojovali.

Do finále v Lyonu postoupili Thiem a Simon. O deblový titul si zahraje Jebavý

ATP LYON - Dominic Thiem dnes na antuce v Lyonu zvládl čtvrtfinálovou dohrávku se Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem i následný další třísetový souboj se Srbem Dušanem Lajovičem a podle papírových předpokladů postoupil do finále. V něm na rakouského tenistu čeká domácí Gilles Simon.

Deblista Jebavý má druhý titul z turnaje ATP. V Petrohradu vyhrál s Nizozemcem Middelkoopem

ATP PETROHRAD - Aktuálně nejlepší český deblista Roman Jebavý si v Petrohradu došel pro svůj druhý titul na okruhu ATP. S Nizozemcem Matwem Middelkoopem ve finále porazili nejvýše nasazenou chilsko-argentinskou dvojici Julio Peralta a Horacio Zeballos.

Nizozemci vykřesali naději, Pavlásek s Jebavým neuspěli ve čtyřhře

O vítězi v barážovém souboji Davis Cupu mezi nizozemskými a českými tenisty se rozhodne až v zítřejších dvouhrách. Svěřenci kapitána Navrátila mohli třetí bod získat už dnes, Adam Pavlásek s Romanem Jebavým ale podlehli favorizovanému páru Haase/Middelkoop po setech 6-4 4-6 6-7 a 4-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist