Monaco Juan

Monaco Juan

40
muž
Argentina
Datum nar.:
29. 3. 1984
Výška:
185 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 10.
čtyřhra: - / 41.

Argentinec Mónaco ukončil kariéru

Bývalý desátý hráč světového žebříčku Juan Mónaco ukončil tenisovou kariéru. Třiatřicetiletý Argentinec získal na ATP Tour devět titulů a loni byl členem vítězného týmu v Davis Cupu.

VIDEO: Parádní výměna Mannarina s uzdraveným Mónacem

Juan Mónaco kvůli bolestem zápěstí, které si zlomil v létě 2015 a po operaci pak půl roku nehrál, vynechal začátek sezony. První letošní zápas odehrál včera na Masters 1000 v Indian Wells, kde předvedl se svým soupeřem Adrianem Mannarinem skvělou výměnu. Argentinec navzdory 'Beckerově' rybičce fiftýn ztratil a Francouz šel podávat na vítězství, duel ale ještě zdramatizoval a vynutil si třetí set. V něm mu ovšem došly síly a prohrál 3-6 7-6 1-6.

Fratangelo v Indian Wells smetl Tomice a vyzve Bedycha

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych vstoupí do turnaje v Indian Wells duelem s domácím Bjornem Fratangelem. Třiadvacetiletý Američan si na úvod připsal svou teprve druhou výhru na akcích Masters 1000, když smetl Bernarda Tomice a poprvé od loňského srpna postoupil na okruhu ATP do 2. kola. Naopak Australan zaznamenal pátou porážku v řadě.

Na turnaji v Tokiu postupují favorité

Na turnaji ATP v Tokiu dnes zvládli svá čtvrtfinálová utkání všichni favorité. V semifinále poměří své síly David Goffin s Marinem Čiličem a ve druhém semifinále si to proti sobě rozdají Nick Kyrgios a Gaël Monfils.

Nadal v singlu drží olympijskou neporazitelnost. V Riu postupuje i Murray

Rafael Nadal vyhrál i svůj osmý singlový zápas na olympijských hrách. Šampion z Pekingu 2008 dnes v Riu de Janeiro porazil Itala Andrease Seppiho a postoupil do osmifinále. V něm je i vítěz olympiády z Londýna 2012 Andy Murray, který nezaváhal s Argentincem Federikem Delbonisem.

Djokovič udolal Nadala, vyhrál nad ním už 15 setů v řadě

ATP ŘÍM - Novak Djokovič vyhrál nad Rafaelem Nadalem už sedmý vzájemný zápas v řadě a navíc neprohrál už 15 setů po sobě. Dnes ve čtvrtfinále antukového Masters 1000 v Římě o sérii málem přišel, v druhé sadě však odvrátil pět setbolů a nakonec po bezmála dvou a půl hodinách boje zvítězil 2-0.

Mónaco porazil obhájce titulu Socka a po čtyřech letech dobyl Houston

ATP HOUSTON - Juan Mónaco na teprve pátém turnaji po půlroční pauze zaviněné operací zápěstí ukončil tříleté čekání na svůj 9. titul. Dvaatřicetiletý Argentinec znovu po čtyřech letech dobyl antuku v Houstonu, když ve finále zdolal domácího obhájce titulu Jacka Socka.

Do finále v Houstonu postoupili bývalí šampioni Sock a Mónaco

ATP HOUSTON - Finále na antukovém turnaji v Houstonu si zahrají dva bývalí šampioni. Obhájce titulu Jack Sock v semifinále porazil krajana a nasazenou jedničku Johna Isnera, vítěz z roku 2012 Juan Mónaco vyzrál na Španěla Feliciana Lópeze.

Nadal porazil Mónaka, přiblížil se 48. titulu na antuce

Po nezdaru na Australian Open vstoupil Rafael Nadal vítězně do turnaje v Buenos Aires, kde obhajuje titul. Poté, co před necelým měsícem vypadl v Melbourne hned v prvním kole, zdolal na oblíbeném antukovém povrchu v repríze loňského finále domácího Argentince Juana Mónaka dvakrát 6-4.

Buenos Aires: Mónaco se vrátil výhrou a zajistil si souboj s Nadalem

ATP BUENOS AIRES - Juan Mónaco se vrátil po půlroční pauze zaviněné zraněním zápěstí. Svůj comeback si zkušený Argentinec naplánoval na domácí antuku v Buenos Aires a lepší návrat si přát nemohl. Za hodinu hry smetl Itala Cecchinata a zajistil si souboj s kamarádem Rafaelem Nadalem, s nímž loni prohrál ve finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist