Musetti Lorenzo

Musetti Lorenzo

22
muž
Itálie
Datum nar.:
3. 3. 2002
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 29. / 15.
čtyřhra: 148. / 115.

Djokovič vrátil porážku Musettimu a je v Monte Carlu po pěti letech ve čtvrtfinále, Medveděv dohrál

Novak Djokovič (36) stejně jako loni narazil v osmifinále na Masters v Monte Carlu na Lorenza Musettiho (22), tentokrát recept na italského protivníka našel a po vítězství 7:5, 6:3 poprvé po pěti letech postoupil v tomto dějišti do čtvrtfinále. O první semifinále po druhém triumfu v roce 2015 se popere s Alexem de Minaurem. V osmifinálové fázi naopak ztroskotal Daniil Medveděv (28) po prohraném derby s Karenem Chačanovem (27).

Fritz v Monte Carlu neobhájí své největší antukové semifinále, už v prvním kole prohrál s Musettim

ATP MONTE CARLO - V Monte Carlu odstartoval první letošní turnaj Masters 1000 na antuce a hned první den ze soutěže vypadl loňský semifinalista a 13. hráč světa Taylor Fritz (26). Americký tenista nestačil na Itala Lorenza Musettiho (22), kterému podlehl 4:6, 4:6 a na třetí ze čtyř posledních akcí nezvládl své úvodní vystoupení.

Alcaraz přidal devátou výhru v řadě. Mám teď ze své hry ten nejlepší pocit, pochvaluje si

ATP MIAMI - Světová dvojka Carlos Alcaraz (20) na Masters v Miami porazil hladce ve dvou setech italského kamaráda Lorenza Musettiho (22), vzájemnou bilanci vylepšil na 4:1 a udělal devátý z 12 kroků na cestě za zkompletováním Sunshine Double. Ve čtvrtfinále se předloňský šampion střetne s ve formě hrajícím Bulharem Grigorem Dimitrovem (32), s nímž poslední duel loni v Šanghaji prohrál. Mezi osmičkou nejlepších nechybí ani obhájce titulu Daniil Medveděv (28) či Alexander Zverev (26).

Alcaraz v Miami udělal další krůček k Sunshine Double, s Monfilsem fanouškům předvedli show

ATP MIAMI - Španělský tenista Carlos Alcaraz (20) v Miami přehrál v duelu plném exhibičním momentů hladce 6:2, 6:4 francouzského veterána Gaëla Monfilse (37) a udělal druhý ze šesti kroků na cestě za zkompletováním Sunshine Double. V osmifinále se předloňský šampion střetne s Italem Lorenzem Musettim (22).

VIDEO: Predikce tenistů na vítěze turnajů v sezoně 2024

Sedmička tenistů Andrej Rubljov, Sebastian Korda, Jack Draper, Zhizhen Zhang, Thanasi Kokkinakis, Lorenzo Musetti a Christopher Eubanks se před startem turnaje v Indian Wells zamýšlela nad vítězi turnajů v roce 2024. Kdo letos získá svůj první titul z podniků Masters 1000 a kdo z nich vybojuje alespoň dvě trofeje? Kdo oslaví nejvíce triumfů? A komu se bude nejvíce dařit na grandslamech či olympiádě?

Macháč znovu potvrdil skvělou formu. Set neztratil ani s Musettim a je potřetí ve čtvrtfinále

Tomáš Macháč (23) pokračuje na oblíbených halových betonech ve skvělé formě. Šampion dvou loňských francouzských halových challengerů v Marseille stále neztratil set a zahraje si své třetí kariérní čtvrtfinále na nejvyšším okruhu. Ve druhém kole přehrál 6:3, 6:2 nasazeného Itala Lorenza Musettiho (21) a navázal na skalp bývalého šampiona a někdejší světové jedničky Andyho Murrayho. O premiérové semifinále na této úrovni bude bojovat s turnajovou jedničkou a obhájcem titulu Hubertem Hurkaczem, či Alexanderem Ševčenkem.

Djokovič dvakrát selhal. Sinner mu utekl z mečbolů a dovedl Italy do finále Davis Cupu

DAVIS CUP - Italští tenisté jsou po 25 letech ve finále Davis Cupu. V semifinále ve španělské Málaze proti Srbům byli třikrát jediný míček od vyřazení, Jannik Sinner (22) ale tři mečboly v řadě proti světové jedničce Novaku Djokovičovi (36) odvrátil a skolit ho dokázal i v následující rozhodující čtyřhře. V té odšpuntoval italské oslavy s Lorenzem Sonegem (28). O druhý triumf si Itálie zahraje v neděli proti Austrálii.

Bývalý šampion Medveděv v Cincinnati nezaváhal, rozjetý oslavenec Sinner i Ruud selhali

ATP CINCINNATI - Daniil Medveděv (27) vstoupil do turnaje v Cincinnati, kde před čtyřmi lety slavil první triumf na akci Masters 1000 a poslední dva ročníky nechyběl v semifinále, hladkou výhrou. Znovu po šesti dnech si bez potíží poradil s Italem Lorenzem Musettim (21), v Ohiu italského mladíka přehrál 6:3, 6:2. V osmifinále narazí na předloňského šampiona Alexandera Zvereva (26), s nímž vyhrál všechny tři letošní souboje. Na nedělní životní triumf z Montrealu nenavázal Ital Jannik Sinner, který v den 22. narozenin podlehl Srbu Dušanu Lajovičovi. Vypadli také obhájce titulu Borna Čorič, finalista loňského US Open Casper Ruud či zraněný Holger Rune. Po skreči postoupil Novak Djokovič.

Davidovich vyhrál bitvu s Ruudem a na Masters vyrovnal své maximum na tvrdém povrchu

ATP TORONTO - Alejandro Davidovich (24) v Torontu udolal po tříhodinovém boji 7:6, 4:6, 7:6 světovou pětku Caspera Ruuda, přestože ve třetím setu prohrával 3:5, a počtvrté v kariéře postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000. O své největší semifinále na tvrdém povrchu si španělský tenista zahraje s Američanem Mackenziem McDonaldem (28), který si zajistil své největší čtvrtfinále kariéry. Po třísetovém boji v soutěži pokračuje světová jednička Carlos Alcaraz.

Zverev vyhrál s Molčanem i třetí souboj za poslední dva měsíce, Musetti úspěšně odstartoval obhajobu

Alexander Zverev (26) narazil potřetí za necelé dva měsíce a druhým týdnem po sobě na Alexe Molčana (25) a vyhrál i třetí vzájemný souboj. Na domácí antukové akci ATP 500 v Hamburku smetl Slováka 6:0, 6:3. Lorenzo Musetti (21) úspěšně odstartoval svou premiérovou obhajobu titulu na nejvyšším okruhu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist