Ondrášková Zuzana

Ondrášková Zuzana

44
žena
Česká republika
Datum nar.:
3. 5. 1980
Výška:
174 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 74.
čtyřhra: - / 295.

Kvitová nechce Vinciovou podcenit. Hlaváčková přejela provokatérku Rodionovovou

Tři postupy a dvě vyřazení. Taková včera byla bilance českých tenistek ve druhém, nebo ještě i prvním kole Wimbledonu. Suverénně si zatím počíná Petra Kvitová, jež ale nechce duel o postup do osmifinále proti Italce Vinciové podcenit. Úspěšný vstup do turnaje má za sebou Andrea Hlaváčková, jež nedala šanci známé provokatérce Anastasii Rodionovové.

Češky ve Wimbledonu: Tři postoupily, dvě končí s 'kanárem'

Nadpoloviční úspěšnost měly dnes ve Wimbledonu české tenistky. Andrea Hlaváčková, Petra Cetkovská i Petra Kvitová si v Londýně vybojovaly postup do druhého kola, Iveta Benešová a Zuzana Ondrášková už na grandslamovém turnaji dohrály.

3. den ve Wimbledonu: Berdycha či Kvitovou čeká 2. kolo

České tenisové jedničky Petra Kvitová i Tomáš Berdych budou dnes hrát o postup do třetího kola Wimbledonu na stejném kurtu. Berdych program na "jedničce", druhém největším dvorci v areálu All England Clubu, zahájí ve 14:00 SELČ, jako třetí v pořadí na něj pak nastoupí Kvitová. Své zápasy by mělo odehrát i dalších pět českých zástupců.

Wimbledon rozlosován: Štěpánek začne proti Verdaskovi, Berdych má Volandriho

Radek Štěpánek se v prvním kole Wimbledonu utká s jednadvacátým nasazeným Fernandem Verdaskem ze Španělska. Rozhodl o tom dnešní los, který Tomáši Berdychovi přisoudil na úvod turnaje Itala Volandriho a který proti sobě svedl hrdiny loňského ročníku Johna Isnera a Nicolase Mahuta.

Hradecká zachraňovala české barvy, tři její krajanky vypadly

Tři výhry a sedm porážek - taková je konečná bilance českých tenistek v prvním kole Roland Garros. K Petře Kvitové a Lucii Šafářové se dnes přidala Lucie Hradecká, která postoupila po výhře nad Lotyškou Sevastovovou. Trojice dalších Češek dnes z French Open vypadla.

3. den na Roland Garros: Turnaj začíná pro Nadala a zbývajících pět Čechů

Pětinásobný vítěz Rafael Nadal ze Španělska dnes vstoupí do oblíbeného antukového grandslamu v Paříži. Soutěž odstartuje také zbývajících pět českých tenistů.

Ondrášková v Bruselu prodloužila sérii porážek

Zuzana Ondrášková vypadla v prvním kole turnaje v Bruselu po porážce 5-7 a 3-6 s Američankou Irinou Falconiovou. Jednatřicetiletá Češka si připsala pátou prohru za sebou a celkově dvanáctou z třinácti zápasů v sezoně.

Zakopalová ve Stromovce postupuje, Hradecká titul obhajovat nebude

ITF PRAHA - Klára Zakopalová postoupila do druhého kola turnaje ITF Sparta Prague Open. Česká tenistka tenistka zdolala americkou kvalifikantku Rolleovou a zahraje si o čtvrtfinále. Úspěšný vstup do turnaje mají za sebou také Petra Cetkovská a dvacetiletá Martina Přádová.

Birnerová v Charlestonu postoupila do 2. kola, Ondrášková dohrála

WTA CHARLESTON - Eva Birnerová na antukovém turnaji v Charlestonu postoupila do 2. kola. Česká tenistka zdolala Maďarku Czinkovou a čeká ji souboj s nasazenou Němkou Görgesovou.

Záhlavová-Strýcová a Hradecká v Miami postupují, vyzvou favoritky

WTA MIAMI - Celkem šest českých tenistek si v Miami zahraje ve druhém kole. Ve středu se vstup do turnaje povedl Barboře Záhlavové-Strýcové i Lucii Hradecká, které se teď chystají na zápasy proti favoritkám. Dohrála pouze Zuzana Ondrášková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist