Parrizas-Diaz Nuria

Parrizas-Diaz Nuria

32
žena
Španělsko
Datum nar.:
15. 7. 1991
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 133. / 45.
čtyřhra: 908. / 320.

Plíšková v Kluži přerušila další sérii, po skalpu Erraniové je po roce a půl v semifinále

WTA KLUŽ - Karolína Plíšková (31) na halovém turnaji WTA 250 v rumunské Kluži znovu potvrdila roli papírové favoritky a přestřihla další černou sérii. Na dvě vítězství po sobě po deseti měsících navázala proti bývalé světové pětce Saře Erraniové (36) z Itálie, kterou v souboji grandslamových finalistek přehrála 6:2, 6:0 a poprvé od srpna 2022 postoupila do semifinále. V něm bude čelit Britce Harriet Dartové (27), která je v této fázi na okruhu WTA poprvé v kariéře.

Jednička Garciaová v Monterrey nechybí ve čtvrtfinále. Šarífová přežila mečboly

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na podniku WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála hladce 6-3 6-2 Španělku Nuriu Parrízasovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm si bývalá finalistka zahraje s Egypťankou Majar Šarífovou, jež v bitvě s

Kvitová po odvráceném mečbolu a Martincová v Cincinnati vydřely postup! Krejčíková se dál trápí

WTA CINCINNATI - Petra Kvitová v tie-breaku druhé sady odvrátila mečbol a nakonec loňskou finalistku Jil Teichmannovou po téměř tříhodinovém boji přetlačila. Skoro tři hodiny na postup potřebovala i kvalifikantka Tereza Martincová proti lucky loserovi Nurii Párrizasové. Vstup do turnaje WTA 1000 v Cincinnati naopak nezvládla Barbora Krejčíková a po jasné porážce s Veronikou Kuděrmetovovou pokračuje v trápení.

Fernandezová si v Monterrey znovu zahraje finále. Obhájkyni titulu v něm čeká Osoriová

WTA MONTERREY - Finalistku loňského US Open Leylah Fernandezovou už dělí jediné vítězství od toho, aby v Monterrey úspěšně obhájila svůj jediný dosavadní triumf na okruhu WTA. Úřadující šampionka si v semifinále poradila s Beatriz Haddadovou Maiaovou a počtvrté v kariéře na této úrovni, potřetí v Mexiku, postoupila do finále. O titul se utká s o rok starší Camilou Osoriovou

Rusky porazily i Francii. Do semifinále Billie Jean King Cupu proklouzly také Američanky

BILLIE JEAN KING CUP - Na finálovému turnaji Billie Jean King Cupu v Praze se dnes rozhodlo o první semifinálové dvojici. Jako první s vítězství ve skupině zajistily Rusky, které po Kanadě porazily i obhájkyně titulu Francouzky. Jistotu měly už po první dvouhře ve které uspěla Anastasia Pavljučenkovová. O finále budou Rusky bojovat proti Američankám, které večer už po dvouhrách přehrály Španělky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist