Pfizenmaier Dinah

Pfizenmaier Dinah

32
žena
Německo
Datum nar.:
13. 1. 1992
Výška:
171 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 79.
čtyřhra: - / 245.

Svitolinová smetla i Koviničovou a v Bogotě je ve čtvrtfinále

WTA BOGOTA - Dvoutýdenní příprava na antukový turnaj v Bogotě Jelině Svitolinové prospěla. Favorizovaná Ukrajinka v kolumbijské metropoli přehrála suverénně i svou druhou soupeřku a postoupila do čtvrtfinále. V něm se ji pokusí překvapit Američanka Falconiová.

Schmiedlová v Riu prolétla už do semifinále, Erraniová měla namále

WTA RIO DE JANEIRO - Anna Karolína Schmiedlová hraje v Riu de Janeiro svůj životní turnaj. Dvacetiletá Slovenka dnes ve svém prvním čtvrtfinále na okruhu WTA smetla Paraguayku Cepedeovou a suverénně prolétla mezi kvarteto nejlepších. V semifinále je i největší favoritka Sara Erraniová, jež ale měla namále: proti domácí osmnáctileté naději Beatriz Haddadové Maiaové musela odvrátit tři mečboly, než soupeřka kvůli zranění kolena vzdala.

Plíšková znovu neztratila set, je ve čtvrtfinále

Karolína Plíšková si už popáté v letošní sezoně zahraje na okruhu WTA o turnajové semifinále. Česká tenistka dnes v Bad Gasteinu porazila Rumunku Bogdanovou 6-2 7-5 a s Američankou Grace Minovou se utká o účast v nejlepší čtyřce.

Kar. Plíšková v chladné Praze pomstila svou sestru a je ve čtvrtfinále

ITF PRAHA - Po vypadnutí domácích hvězd Šafářové, Koukalové a Záhlavové-Strýcové už v prvním kole se oči českých fanoušků na turnaji ITF v Praze upínají ke Karolíně Plíškové. Ta sice měla namále také už v úvodním zápase, dnes už se ale může těšit na páteční čtvrtfinále, do kterého postoupila také Tereza Smitková.

Šafářová vstoupila na antuku hladkou výhrou, postupuje i Cetkovská

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vstoupila do antukové sezony hladkým vítězstvím. Na startu oblíbeného turnaje v Charlestonu si poradila se Švédkou Larssonovou a už posedmé v řadě zvládla svůj úvodní zápas. Úspěšně do turnaje vstoupila také Petra Cetkovská.

Zakopalová v Riu postoupila, Záhlavová-Strýcová končí

Klára Zakopalová vyhrála svůj úvodní zápas na prvním letošním antukovém turnaji. Česká tenistka dnes v Rio de Janeiru porazila Marianu Duqueovou dvakrát 6-4 a postoupila do osmifinále. Hůř dopadla Barbora Záhlavová-Strýcová, která v neudržela vedení v duelu s Němkou Pfizenmaierovou a vypadla.

Předloňská šampionka Stosurová prohrála v 1. kole se sedmnáctiletou Duvalovou!

US OPEN - Zatím největším překvapením letošního US Open je vyřazení šampionky roku 2011 a loňské čtvrtfinalistky Samanthy Stosurové. Zkušená Australanka letos končí senzačně už v 1. kole, v němž nestačila na teprve sedmnáctiletou domácí naději Victorii Duvalovou.

Zakopalová je v Palermu v semifinále, Voráčová si o první finále nezahraje

WTA PALERMO - Klára Zakopalová na antuce v Palermu zvládla i třetí třísetové utkání. Česká tenistka dnes zdolala Němku Pfizenmaierovou a postoupila do semifinále, v němž zítra vyzve domácí obhájkyni titulu Saru Erraniovou. Naopak Renata Voráčová na Sicílii nedokázala vyrovnat své maximum na okruhu WTA , když po dvou hodinách hry podlehla Španělce Estrelle Cabezaové-Candelaové.

Palermo: Zakopalová si po půl roce zahraje ve čtvrtfinále

WTA PALERMO - I když měla potíže zápas ukončit, porazila Klára Zakopalová na antuce v Palermu další domácí hráčku Karin Knappovou a poprvé od začátku sezony postoupila do čtvrtfinále. V něm se utká s Němkou Pfizenmaierovou.

6. den na Roland Garros: Když počasí dovolí, vyzve Cetkovská Vinciovou

Ani dnes se déšť s velkou pravděpodobností Paříži nevyhne a program 6. hracího dne na Roland Garros tak bude znovu narušen vynucenými pauzami. Už o postup do osmifinále by dnes měla usilovat Petra Cetkovská, její duel s Italkou Vinciovou je ale v plánu až jako čtvrtý v pořadí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist