Rochus Christophe

Rochus Christophe

45
muž
Belgie
Datum nar.:
15. 12. 1978
Výška:
170 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 39.
čtyřhra: - / 62.

Christophe Rochus: Doping v tenise stále je. Ukázal i na Heninovou

Christophe Rochus minulý měsíc oznámil, že po této sezoně ukončí kariéru. Před pár dny belgické noviny La Derniere Heure otiskly rozhovor, ve kterém jednatřicetiletý Belgičan upozorňuje, že doping v tenise pořád je. Podezřelý byl třeba odchod Heninové, šokoval jednou z odpovědí.

Christophe Rochus se chystá ukončit kariéru

Starší z bratrů Rochusů Christophe na konci této sezony zřejmě ukončí kariéru. Bývalý 38. hráč světa chce skončit po domácím challengeru v Monsu a halovém turnaji ATP ve Valencii, který začíná 30. října.

Sázky na zápas Bloomfielda s Rochusem vyvolaly podezření

Zápas prvního kola právě probíhajícího turnaje v Newportu mezi Britem Richardem Bloomfieldem a Christophem Rochusem z Belgie se zařadil na listinu podezřelých. Na střetnutí bylo uzavřeno až dvacetinásobně více sázek, než je obvyklé.

Štěpánek se vrátil vítězně, porazil Martina

Radek Štěpánek prožil vítězný návrat na kurty po dvouapůlměsíční pauze a léčbě únavového syndromu. Jednatřicetiletý hráč v dnešním utkání prvního kola challengeru UniCredit Czech Open splnil roli nasazené jedničky a porazil stejně starého Španěla Alberta Martina za 94 minut 6-3 a 7-6.

Hájek se loučí s Miami, dohrál v 1. kole

Jan Hájek se ani v Miami nedočkal první výhry na turnaji ATP od Australian Open. Český daviscupový reprezentant ve svém úvodním zápase prohrál po více než dvou hodinách s Ukrajincem Sergejem Stachovským 3-6 7-5 5-7.

Češi zakončili duel s Belgií vítězně, Dlouhý zdolal Ch. Rochuse

Čeští tenisté prošli do čtvrtfinále Davisova poháru po vítězství 4:1 v nad Belgií. V dnešních dvouhrách, jejichž výsledky nemohly postup týmu nehrajícího kapitána Jaroslava Navrátila ovlivnit, prohrál Jan Hájek se Stevem Darcisem 6:7, 6:1 a 4:6, deblista Lukáš Dlouhý pak porazil Christopha Rochuse 1:6, 7:6 a 7:5.

Davis Cup: Češi jsou favority, pro nás hraje antuka, tvrdí Belgičané

S Čechy to bude hodně těžké, proti nám jsou favorité, tvrdí před víkendovým úvodním kolem Davis Cupu belgičtí tenisté. Výhodou pro domácí by prý mohl být povrch a pozice outsidera, který nemá co ztratit.

Davis Cup: Antuka bude velká komplikace, přiznává Berdych

Povrch, na kterém se bude hrát, je podle Tomáše Berdycha největší komplikace v nadcházejícím daviscupovém utkáním českého týmu v Belgii. Na antuku, na níž se bude v městečku Bree od pátku do neděle hrát, si budou muset všichni hráči zvykat. V plném proudu je totiž sezona na tvrdých površích a český tým bude mít jen několik dnů na to, aby se volbě pořadatelského celku přizpůsobil.

Čeští soupeři: bratři Rochusové, Malisse a Darcis

Belgická tenisová federace dala dohromady sestavu pro utkání prvního kola Světové skupiny Davis Cupu. Proti České republice nastoupí bratři Olivier (58. hráč ATP) a Christoph Rochusovi, které v týmu doplní Xavier Malisse a Steve Darcis.

V Dauhá se překvapení nekonalo, postoupili Federer i Nadal

Bez větších problémů zahájili turnaj v katarském Dauhá dva jeho největší favorité. Do druhého kola se probojoval Rafael Nadal i Roger Federer. Ten v souboji s Chrisem Rochusem nestrávil na kurtu ani hodinu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist