Rolle Ahsha

Rolle Ahsha

39
žena
USA
Datum nar.:
21. 3. 1985
Výška:
172 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 82.
čtyřhra: - / 112.

Hradecká nastřílela deset es a je ve 2. kole

Česká tenistka Lucie Hradecká navázala ve Štrasburku na svá úspěšná vystoupení z předchozích turnajů. Fedcupová reprezentantka porazila v prvním kole antukového podniku ve Francii 6-3 a 6-4 americkou kvalifikantku Ahshu Rolleovou.

Zakopalová ve Stromovce postupuje, Hradecká titul obhajovat nebude

ITF PRAHA - Klára Zakopalová postoupila do druhého kola turnaje ITF Sparta Prague Open. Česká tenistka tenistka zdolala americkou kvalifikantku Rolleovou a zahraje si o čtvrtfinále. Úspěšný vstup do turnaje mají za sebou také Petra Cetkovská a dvacetiletá Martina Přádová.

Pořadatelé US Open oznámili ženské divoké karty

Organizátoři posledního grandslamového turnaje sezony oznámili jména tenistek, kterým udělí divoké karty. Díky ní si na US Open zahraje veteránka Severine Bremondová z Francie, ale také čtveřice domácích teenagerek.

Obhájkyně titulu Rusky jsou opět ve finále

Aktualizováno 27.04. 17:42 - Ruské tenistky si po roce opět zahrají ve finále Fed Cupu. Obhájkyně prvenství se v září v boji o titul střetnou se Španělkami. Oba celky si dnes zajistily postup v nejkratší možné době, když rozhodující bod získaly už ve třetí dvouhře.

Rusky od finále dělí jediná výhra

Obhájkyně titulu Rusky dělí jedna výhra od postupu do finále tenisového Fed Cupu. Na domácí půdě v Moskvě vedou v utkání s USA po úvodních dvouhrách 2:0.

Preview: Fed Cup - semifinálovými favoritkami jsou Rusky a Číňanky

Ruské tenistky nastoupí v semifinále proti oslabeným Američankám a mají tak blízko k postupu do finále. I ve druhém semifinále favoritkami domácí tenisky - Číňankám sice chybí jednička Na Li, ale Šuaj Pchengová, silný deblový pár a volba povrchu by proti Španělkám bez Medinaové-Garriguesové a Ruanové-Pascualové měly rozhodnout ve prospěch domácího výběru který usiluje o historicky první postup do finále.

Američanky poletí do Moskvy s 'béčkem'

Do obrovských problémů se dostal americký fedcupový tým. Po sestrách Williamsových v semifinále proti Ruskám nenastoupí ani Lindsay Davenportová a Ashley Harkleroadová, která je po operaci. Nejlepší tenistkou, která do Moskvy příští týden odcestuje, je tak 112. hráčka světa Vania Kingová.

Fish i Ginepri dostali divokou kartu na turnaj v Indian Wells

Již zítra, v pondělí, začne v americkém Indian Wells první turnaj Masters Series této sezony. Do osmačtyřicetičlenné skupiny tenistů byli na divokou kartu nasazeni také domácí tenisté Robby Ginepri a Mardy Fish nebo bývalý hráč světové desítky Mario Ančič z Chorvatska. V Indian Wells hrají i ženy, obhájkyní je Daniela Hantuchová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist