Ryderstedt Michael

Ryderstedt Michael

39
muž
Švédsko
Datum nar.:
12. 11. 1984
Výška:
188 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 130.
čtyřhra: - / 150.

Srbové nezaváhali, v dubnu přiletí do Česka

DAVIS CUP - Čeští tenisté definitivně znají jméno svého čtvrtfinálového soupeře. Začátkem dubna přivítají - zřejmě v pražské O2 Areně - šampiony z roku 2010 Srby, kteří by mohli přivést i Novaka Djokoviče. Balkánci si v 1. kole i bez své největší hvězdy poradili s oslabeným Švédskem, když na 3-1 na zápasy zvýšil Janko Tipsarevič.

Čechům se rýsuje domácí souboj se Srby

DAVIS CUP - Pokud čeští tenisté potvrdí roli favorita proti Italům, přivítají v dubnu zřejmě silné Srbsko. To už také vede v 1. kole Davisova poháru 2-0 na zápasy, když i bez odpočívajícího Novaka Djokoviče nemají potíže se slabými Švédy.

Berdych ještě neztratil podání, o první finále roku se utká se Söderlingem

ATP BASTAD - Tomáš Berdych na antukovém turnaji v Bastadu i ve druhém utkání potvrdil roli favorita a bez ztráty podání postoupil do semifinále. Přemožitel Slovince Kavčiče si o první letošní finále zahraje s domácím Robinem Söderlingem.

Srbové postoupili i bez Djokovičových bodů do semifinále

Srbští tenisté postoupili do semifinále Davisova poháru a v září je čeká duel s Argentinou. Ve Švédsku získal rozhodující třetí bod obhájců titulu Janko Tipsarevič po třísetové výhře nad Michaelem Ryderstedtem.

Argentinci jsou už v semifinále. Srbové vedou 2:0 i bez Djokoviče

Prvními semifinalisty Davisova poháru se stali tenisté Argentiny. V duelu s českými přemožiteli z Kazachstánu si na antuce v Buenos Aires zajistili vedení 3:0 a postup už po čtyřhře. Obhájci prvenství Srbové vyhráli ve Švédsku obě úvodní dvouhry.

Wawrinka svůj debut ve Stockholmu zvládl ve dvou setech

ATP STOCKHOLM - Pětadvacetiletý Švýcar Stanislas Wawrinka má za sebou úspěšný debut na halovém turnaji ve švédském Stockholmu. S Italem Seppim ztratil jen čtyři hry a podle očekávání si zahraje o čtvrtfinále.

Roddick vykročil za obhajobou titulu. Štěpánka čeká Guccione

ATP SAN JOSE - Trojnásobný vítěz halového podniku ATP v San Jose Andy Roddick postoupil do druhého kola. Šestadvacetiletý Američan porazil Švéda Ryderstedta ve dvou setech. Svého dalšího soupeře zná už Radek Štěpánek: o čtvrtfinále si zahraje s Australanem Guccionem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist