Savchuk Olga

Savchuk Olga

36
žena
Ukrajina
Datum nar.:
20. 9. 1987
Výška:
175 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 79.
čtyřhra: - / 33.

Hlaváčková s Shuai Peng ovládly třetí ze čtyř společných akcí

WTA SHENZHEN - Andrea Hlaváčková a Shuai Peng se domluvily na spolupráci v sezoně 2017 a hned na prvním turnaji slaví triumf. Česko-čínská dvojice vyhrála podnik v čínském Shenzhenu, když ve finále porazila rumunsko-ukrajinské duo Olaruová/Savčuková. Celkově dobyly třetí ze čtyř společných akcí.

Šafářová se Strýcovou v Riu vyřadily sestry Williamsovy! Postupuje i duo H+H

Ve čtyřhře žen se do druhého kola dostaly oba české páry. Po boji uspěly stříbrné medailistky z Londýna Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká a senzačně zvítězily i Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou. Ty se v Riu de Janeiro postaraly o vyřazení trojnásobných olympijských vítězek Sereny a Venus Williamsových.

Vstup do kvalifikace Australian Open zvládly Krejčíková, Martincová, Smitková a Kr. Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Úvodním kolem kvalifikace Australian Open prošly čtyři z pěti českých tenistek. První ze tří překážek na cestě do hlavní soutěže dnes v deštivém Melbourne překonaly mladice Tereza Smitková, Barbora Krejčíková, poprvé v grandslamové kvalifikaci Tereza Martincová a nakonec i Kristýna Plíšková. Vypadla pouze Andrea Hlaváčková, jež neproměnila mečboly.

Pět českých tenistek zná los kvalifikace Australian Open

Zítra vstoupí do kvalifikace Australian Open pět českých tenistek. Dnešní los v Melbourne přiřadil soupeřky Kristýně Plíškové, Tereze Smitkové, Barboře Krejčíkové, Tereze Martincové a Andree Hlaváčkové.

Plíšková v Číně vydřela postup, Vaidišová končí v prvním kole

S velkými problémy postoupila v čínském Tianjinu do druhého kola Karolína Plíšková. Turnajová trojka otočila zápas se Slovenkou Kristínou Kučovou, kterou po dvou a čtvrt hodinách udolala 3-6 6-3 a 7-5. Hůř dnes dopadla Nicole Vaidišová, která po úspěšné kvalifikaci nestačila v úvodu hlavní soutěže na domácí tenistku Ying-Ying Duan.

Plíšková smetla Savčukovou, Kvitová vyhrála po dvou měsících

WTA NEW HAVEN - Čtvrtfinále v New Havenu si zahrají všechny tři nejlepší české tenistky. Den po Lucii Šafářové se mezi osmičku nejlepších dostaly také Karolína Plíšková, jež smetla Ukrajinku Olgu Savčukovou, a obhájkyně titulu Petra Kvitová, jež si proti domácí Madison Keysové připsala první výhru od Wimbledonu.

Knappová v Baku deklasovala Kontaveitovou, dál jde i Flipkensová

WTA BAKU - Turnajová dvojka Karin Knappová deklasovala ve druhém kole Estonku Anett Kontaveitovou 6-1 6-0 a v Baku tak postoupila už do čtvrtfinále. V něm je také bývalá světová třináctka Kirsten Flipkensová, která přehrála Rusku Vitalii Ďjačenkovou.

Hlaváčková v Québeku porazila i Tomljanovičovou. Ve čtvrtfinále je také Hradecká

WTA QUÉBEC - Více než sedm měsíců čekala Andrea Hlaváčková na výhru na turnaji WTA, než se v hale v Québeku dočkala hned dvou vítězství během necelých 24 hodin. Dnes česká tenistka zdolala ve třech setech druhou nasazenou Chorvatku Alju Tomljanovičovou a postoupila už do čtvrtfinále. V něj je i Lucie Hradecká, která otočila souboj s krajankou Barborou Krejčíkovou.

Češkám se v Moskvě daří, dál jdou Šafářová i Zakopalová

Moskevský turnaj Kremlin Cup zatím českým tenistkám svědčí. Prvním kolem dnes zdárně prošly Klára Zakopalová i Lucie Šafářová. Tu v dalším utkání čeká světová osmička Agnieszka Radwaňská, která bojuje o poslední volné místo na Turnaji mistryň.

Záhlavovou-Strýcovou znovu potopil servis, na Hantuchovou nestačila

WTA CARLSBAD - Barbora Záhlavová-Strýcová v Carlsbadu vinou problémů s vlastním podání končí ve druhém kole. Během dvou zápasů o svůj servis přišla hned patnáctkrát, na Slovenku Danielu Hantuchovou však už matný výkon nestačil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist