Silva Frederico Ferreira

Silva Frederico Ferreira

29
muž
Portugalsko
Datum nar.:
18. 3. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 375. / 168.
čtyřhra: 877. / 182.

Veselý si v Melbourne připsal první letošní výhru, Macháčovi generálka nevyšla

ATP MELBOURNE 2 - Jiří Veselý si na generálce Melbourne 2 připsal první letošní vítězství, nejlepší Čech v žebříčku ATP potvrdil roli favorita proti hráči z konce druhé stovky Fredericovi Ferreirovi Silvovi. Tomáš Macháč se naopak s přípravným turnajem před grandslamovým Australian Open rozloučil hned v prvním kole po porážce s domácím Jamesem Duckworthem.

Macháč si při své premiéře na grandslamech zahraje hlavní soutěž French Open!

FRENCH OPEN - Tomáš Macháč při své premiéře na grandslamech neztratil v kvalifikaci French Open jediný set a hned na první pokus prošel do hlavního losu jednoho z podniků velké čtyřky! Devatenáctiletý Čech ve finále kvalifikace zdolal Frederica Ferreiru Silvu z Portugalska.

Favorité v Estorilu nezaváhali. Postoupili Almagro, Mayer i Čorič

ATP ESTORIL - Čtyřmi zápasy byl dnes rozehrán antukový turnaj ATP 250 v portugalském Estorilu a papíroví favorité bez problémů postoupili do 2. kola. V něm jsou Nicolas Almagro, Leonardo Mayer i talentovaný Borna Čorič.

Pavlásek postoupil do finále challengeru v Bangkoku

CHALLENGER BANGKOK - Adam Pavlásek v thajském Bangkoku postoupil počtvrté v kariéře do finále challengeru. Český mladík dnes porazil Portugalce Frederica Silvu a se zkušeným Rusem si zahraje o svůj druhý titul

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist