Udomchoke Danai

Udomchoke Danai

42
muž
Thajsko
Datum nar.:
11. 8. 1981
Výška:
173 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 77.
čtyřhra: - / 130.

Štěpánek v Prostějově naděloval 'kanáry', Verdasco senzačně končí

Radek Štěpánek poprvé v kariéře na turnaji ATP uštědřil soupeři ve dvou setech dva "kanáry". Český hráč dnes nepovolil ani game na challengeru Czech Open v Prostějově Danaii Udomchokemu z Thajska a vyhrál dvakrát 6-0. Vypadl nejvýše nasazený Španěl Fernando Verdasco, který podlehl ve třech setech Slovákovi Marku Semjanovi, až 1166. hráči světa.

Srichaphan se vrací po zranění zápěstí

Více než dva roky nehrál Thajec Paradorn Srichaphan na žádném z profesionálních turnajů. Bojoval totiž se zraněním zápěstí, které mu nedovolilo hrát. Svůj návrat, byť zatím jen v deblu, uskuteční na domácím klání v Bangkoku.

Nasazený Němec Becker na trávě v Newportu selhal

ATP NEWPORT - V americkém Newportu začal poslední turnaj sezony hraný na trávě. Už v úvodním kole vypadl čtvrtý nasazený Benjamin Becker, který ve třech setech nestačil na domácího Brendana Evanse.

Srichaphan proti Austrálii nenastoupí

Bez svého nejúspěšnějšího hráče pojedou do Austrálie daviscupoví reprezentanti Thajska. Paradorn Srichaphan, před pěti lety hráč světové desítky, sice plánoval návrat po zranění zápěstí, k souboji s favorizovaným soupeřem ale nakonec nenastoupí.

Udomchoke se stane mnichem. Na 14 dní

Nejlepší thajský tenista Danai Udomchoke stráví následující dva týdny v buddhistickém klášteře v Bangkoku. Stane se na chvíli mnichem, aby našel ztracenou psychickou pohodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist