Vilella Martinez Mario

Vilella Martinez Mario

28
muž
Španělsko
Datum nar.:
3. 7. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 158.
čtyřhra: - / 186.

Macháč si při premiéře na Australian Open připsal první výhru na grandslamu

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Macháč si při své premiéře na Australian Open připsal první grandslamovou výhru. 20letý Čech ji v Melbourne vybojoval poté, co mu za stavu 6-7 7-5 6-0 a 3-0 vzdal Španěl Mario Vilella. Ve druhém kole vyzve Itala Mattea Berrettiniho.

Lima: Coria přerušil sérii nezdarů v prvních kolech, Carballés ztratil jediný game

CHALLENGER LIMA - Nejvýše nasazený Argentinec Federico Coria na challengeru v Limě úspěšně vykročil za obhajobou finále, když porazil Španěla Maria Vilellu a přerušil sérii pěti turnajů, na nichž vypadl vždy hned po svém úvodním vystoupení. Hladkým vítězstvím v Peru začal druhý nasazený Španěl Roberto Carballés, který ztratil pouze jeden game s domácím lucky loserem.

Rosol měl v Alicante namále s patnáctiletým Španělem, Veselý prohrál s hráčem ze třetí stovky

CHALLENGER ALICANTE - Z tria českých tenistů prošel druhým kolem challengeru ve španělském Alicante jen Lukáš Rosol. A to ještě po boji s domácím patnáctiletým outsiderem Carlosem Alcarazem, proti kterému ve třetím setu smazal manko dvou brejků. Naopak neuspěl Jiří Veselý, který prohrál s hráčem třetí světové stovky Mariem Vilellou, byť v obou setech vedl 5-4 a měl servis.

Kolář je počtvrté v sezoně ve finále, v Kazachstánu útočí na double

FUTURES SHYMKENT - Zdeněk Kolář může poprvé v kariéře získat dvě trofeje z jednoho turnaje. Dnes na podniku Futures v kazašském Shymkentu postoupil už počtvrté v sezoně do finále dvouhry a poté získal svůj celkově pátý titul ze čtyřhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist