Volodko Kateryna

Volodko Kateryna

37
žena
Ukrajina
Datum nar.:
8. 8. 1986
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 341. / 29.
čtyřhra: 340. / 10.

Kr. Plíšková neztratila set ani s Bondarenkovou a v Shenzhenu je v semifinále

WTA SHENZHEN - Kristýna Plíšková se v úvodu nové sezony prezentuje velmi dobrou formou. V čínském Shenzhenu neztratila ve třech zápasech ještě ani set a po dnešní výhře nad Katerynou Bondarenkovou z Ukrajiny postoupila popáté v kariéře do semifinále turnaje WTA. Už ve finále jsou české deblistky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou.

Azarenková po bitvě s Bondarenkovou vyzve v San Jose Muguruzaovou

WTA SAN JOSE - Viktoria Azarenková na novém turnaji WTA Premier v San Jose udolala po 2 hodinách a 40 minutách boje Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou, i když se ocitla dva míčky od porážky. Běloruska tak zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 5-0 a zajistila si návrat do Top 100. O čtvrtfinále si zahraje s nasazenou jedničkou Garbiñe Muguruzaovou.

Kvitová vyhrála pošesté v řadě. Strýcová si zajistila souboj s Plíškovou

WTA EASTBOURNE - Petra Kvitová po triumfu v Birminghamu úspěšně vstoupila také do turnaje WTA Premier v Eastbourne. Nasazená trojka ve druhém kole přehrála Katerynu Bondarenkovou a vyhrála pošesté v řadě. Barbora Strýcová porazila Donnu Vekičovou a zajistila si osmifinálový souboj se svou krajankou a loňskou šampionkou Karolínou Plíškovou.

Šafářová přišla o deblový trůn. Kvitová a Berdych klesli

Lucie Šafářová se na pozici deblové světové jedničky udržela šest týdnů. Kvůli zranění zápěstí nemohla česká tenistka obhajovat velkou porci bodů a na trůnu ji vystřídala Martina Hingisová. Petra Kvitová ve Wuhanu neobhájila titul a klesla na 18. příčku. V mužském žebříčku si o jednu pozici pohoršil Tomáš Berdych.

Bondarenková v Taškentu vyhrála po 9 letech turnaj WTA

WTA TAŠKENT - Jednatřicetiletá Ukrajinka Kateryna Bondarenková ve finále turnaje WTA v uzbeckém Taškentu porazila dvakrát 6-4 Maďarku Timeu Babosovou a získala svůj druhý titul. Ten první slavila už roce 2008.

Finále v Taškentu obstarají Babosová a K. Bondarenková

WTA TAŠKENT - Timea Babosová zatím na turnaji WTA International v Taškentu potvrzuje roli favoritky. Nasazená dvojka neztratila set ani v semifinálovém utkání s Běloruskou Arynou Sabalenkovou a postoupila do finále. V něm ji čeká Kateryna Bondarenková, jež si finále zahraje po skreči ruské tenistky Věry Zvonarevové.

Kvitová vstoupila vítězně i do turnaje ve Stanfordu, s Bondarenkovou poprvé neztratila set

WTA STANFORD - Petra Kvitová zvládla vstup i do svého čtvrtého turnaje po operaci pořezaných prstů. Při premiéře na podniku WTA Premier ve Stanfordu smetla za hodinu hry Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou, se kterou neztratila set poprvé až v pátém vzájemném duelu. Ve čtvrtfinále se druhá nasazená Češka utká s domácí osmnáctiletou nadějí CiCi Bellisovou.

Kvitová ve Stanfordu začne proti Bondarenkové. Na hardu ji ještě neporazila

WTA STANFORD - Petra Kvitová vstoupí do turnaje ve Stanfordu, kde ji čeká první letošní zápas na tvrdém povrchu, soubojem s Katerynou Bondarenkovou, s níž oba duely na hardu prohrála. Ukrajinka v prvním kole vyřadila Italku Schiavoneovou.

Další drama v Brisbane: Vinciová utekla Bondarenkové z pěti mečbolů

WTA BRISBANE - Nejtěsnějším možným rozdílem skončilo na turnaji WTA v Brisbane utkání prvního kola mezi Katerynou Bondarenkovou a Robertou Vinciovou. Ukrajinská tenistka měla ve třetím setu vedení 5-1 a celkem pět mečbolů, ani jeden však nevyužila a nakonec Vinciové podlehla 6-7 7-6 6-7. Italku čeká ve druhém kole Misaki Doiová.

Plíšková v Montrealu otočila zápas s Bondarenkovou, Šafářová vypadla

WTA MONTREAL - Karolína Plíšková na úvod turnaje v Montrealu zdolala Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou a postoupila do 2. kola. V něm se utká s Italkou Erraniovou. Naopak neuspěla Lucie Šafářová, jež padla v bitvě s domácí Eugenií Bouchardovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist