Williams Rhyne

Williams Rhyne

33
muž
USA
Datum nar.:
22. 3. 1991
Výška:
185 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 114.
čtyřhra: - / 141.

Isner v Delray Beach otočil i třetí zápas, Johnson si zahraje poprvé v semifinále

ATP DELRAY BEACH - John Isner dokázal vyhrát i šestý třísetový zápas v sezoně. V Delray Beach otočil nepříznivý vývoj i ve svém třetím vystoupení a postoupil do semifinále. V něm je poprvé v kariéře další Američan Steve Johnson, který si vyšlápl na Španěla Feliciana Lópeze.

Mahut v Newportu získal 'double'. Čtyřhru vyhrál s Rogerem-Vasselinem

ATP NEWPORT - Nicolas Mahut vyhrál na turnaji v Newportu po dvouhře i čtyřhru. Poté, co víkendový program narušil déšť, se deblové finále dohrávalo až v pondělí a francouzský tenista dnes triumfoval po boku krajana Edouarda Rogera-Vasselina, s nímž porazil 6-7 6-2 10-5 domácí pár Tim Smyczek a Rhyne Williams.

Isner odvetu zvládl a zahraje si finále s Almagrem

John Isner zvládl reprízu loňského finále a v dnešním semifinálovém duelu porazil 1-6 6-4 6-4 Juana Mónaca. Soupeřem Američana ve finále turnaje v Houstonu bude Španěl Almagro, který porazil 6-2 6-1 Rhyneho Williamse, startujícího na divokou kartu.

Houston čeká repríza loňského finále Mónaco - Isner. Letos o kolo dřív

ATP HOUSTON - Na antuce v Houstonu na sebe téměř přesně po roce narazí znovu Juan Mónaco a John Isner. Loni spolu hráli o titul, letos svedou souboj o finále. Ve druhém semifinále se střetne favorizovaný Nicolás Almagro s domácím outsiderem Rhynem Williamsem.

Americké playoff o Australian Open vyhráli Keysová a Williams

Také ve Spojených státech skončilo playoff o dvě divoké karty na Australian Open. Mezi ženami si ji zajistila podruhé v řadě sedmnáctiletá Madison Keysová, mužskou část ovládl Rhyne Williams.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist