10. den v Paříži: Muchovou čeká rozjetá Pavljučenkovová. Alcaraz a Djokovič si mohou zajistit semifinálový souboj

6. 6. 2023, 05:00
Previews 204
V rámci 10. hracího dne letošního ročníku French Open jsou na programu první čtvrtfinále. Poslední česká naděje Karolína Muchová se utká s předloňskou finalistkou Anastasií Pavljučenkovovou, Elina Svitolinová vyzve Arynu Sabalenkovou, největší favorit Carlos Alcaraz nastoupí proti finalistovi z roku 2021 Stefanosovi Tsitsipasovi a dvojnásobný šampion Novak Djokovič bude pokračovat v útoku na rekordní 23. grandslamovou trofej proti Karenovi Chačanovovi.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Muchová (ČR) - Pavljučenkovová (-) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
• Další čtvrtfinále žen •
Svitolinová (Ukr.) - Sabalenková (2-) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Djokovič (3-Srb.) - Chačanov (11-) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (14:00 SELČ)
Alcaraz (1-Šp.) - Tsitsipas (5-Řec.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (20:15 SELČ)


• Češi v akci •
Karolína Muchová (43.) - Anastasia Pavljučenkovová (333.) | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
Karolína Muchová už dvakrát vylepšila své maximum v areálu Rolanda Garrose a o své druhé semifinále na grandslamech (Australian Open 2021) a první semifinálovou účast právě od předloňského tažení v Melbourne Parku se utká s finalistkou ročníku 2021 Anastasií Pavljučenkovovou. S Ruskou, která má ve čtvrtfinále grandslamů úspěšnost 1:6, vyhrála poslední souboj předloni ve Wimbledonu a v úterý může srovnat vzájemnou bilanci na 2:2.

Muchová má jedinečnou šanci, v této fázi mohla mít určitě papírově mnohem těžší soupeřku. Poslední česká naděje hraje v Paříži výborně, a pokud si formu udrží a nezradí ji zdraví, pak by mohla uspět. Pavljučenkovová nepatří mezi největší hrozby, ovšem po dlouhé zdravotní pauze se rozjela a na pařížské antuce se jí prostě zase daří. Ruska tu startuje poprvé od předloňské finálové účasti a poslední tři zápasy zvládla po obratu. Více sil by tak mohla mít v případě delšího utkání Muchová, která je v tuto chvíli kvalitnější hráčkou než Ljudmila Samsonovová, Anastasia Potapovová i Elise Mertensová (poslední soupeřky Pavljučenkovové).

Tip na vítězku: Karolína Muchová

Aktuální forma
Muchová má v letošní sezoně velmi dobrou a hlavně stabilní formu a zatím se na své poměry celkem úspěšně vyhýbá zdravotním problémům. Sice stále čeká na první semifinálovou účast od Australian Open 2021, nicméně v aktuálním roce vyhrála 23 ze 30 zápasů a už počtvrté je mezi nejlepší osmičkou. Do antukového jara vstoupila před měsícem v Madridu, po demolici Anett Kontaveitové nestačila ve druhém kole na Irinu Beguovou. Na mnohem lepší výsledek dosáhla v Římě, kde vypadla až v osmifinále s Paulou Badosaovou.

Cesta turnajem
Na French Open začala skalpem Marie Sakkariové, kterou tady vyřadila i loni, pak si poradila s další bývalou semifinalistkou Nadiou Podoroskou a jasně přehrála nebezpečnou Irinu Beguovou i rozjetého lucky losera Elinu Avanesjanovou.

Historie na French Open
Na začátku turnaje bylo French Open jediným grandslamem, na kterém ještě nebyla ve druhém týdnu. Ze čtyř předchozích startů v hlavní fázi k tomu měla nejblíže předloni a loni, kdy skončila ve třetím kole.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells,  Dubaj,  Auckland (ČF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (ČF)
Bilance: 23:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 8:2
Bilance proti hráčkám mimo TOP 100: 7:1 (kariérní 139:68)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:2)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - French Open
Kariérní bilance:
9:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Madrid (2K), Řím (OF)
Cesta turnajem: (8) Sakkariová (7:6, 7:5), Podoroská (6:3, 0:6, 6:3), (27) Beguová (6:3, 6:2), Avanesjanová (6:4, 6:3)

Aktuální forma
Pavljučenkovová loni odehrála jen pět utkání a sezonu uzavřela už v květnu. Na kurty se vrátila na začátku letošního roku a zpočátku se jí vůbec nedařilo. V posledním měsíci se ale zvedla a nic na tom nemění ani výprask v podobě dvou kanárů od světové jedničky Igy Šwiatekové. V Madridu i Římě se dostala do druhého kola a na poslední generálce ve Štrasburku uhrála své první čtvrtfinále na této úrovni od konce sezony 2021. V něm nevyužila dva mečboly proti Lauren Davisové.

Cesta turnajem
Na French Open ve zlepšené formě pokračuje. Po jasné výhře nad Lindou Fruhvirtovou otočila derby s Ljudmilou Samsonovovou i Anastasií Potapovovou a po obratu porazila i Elise Mertensovou, se kterou prohrávala už 3:6, 1:3 a 0:40.

Historie na French Open
V areálu Rolanda Garrose startuje popatnácté v kariéře a teprve potřetí prošla do druhého týdne. Před dlouhými 12 lety skončila ve čtvrtfinále a předloni při poslední účasti padla až ve finále s Barborou Krejčíkovou.

Anastasia Pavljučenkovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Štrasburk (ČF)
Největší úspěchy na antuce: Štrasburk (ČF)
Bilance: 12:9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 9:4
Bilance proti hráčkám TOP 50: 4:4 (kariérní 178:199)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:6)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Anastasia Pavljučenkovová - French Open
Kariérní bilance:
28:14
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 1:1
Generálka: W80 Zaragoza (2K), Madrid (2K), Řím (2K), Štrasburk (ČF)
Cesta turnajem: L. Fruhvirtová (6:2, 6:2), (15) Samsonovová (4:6, 7:5, 7:5), (24) Potapovová (4:6, 6:3, 6:0), (28) Mertensová (3:6, 7:6, 6:3)


• Další čtvrtfinále žen •
Elina Svitolinová (192.) - Aryna Sabalenková (2.) | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
Elina Svitolinová se bude snažit na čtvrtý pokus uspět ve čtvrtfinále French Open a vylepšit si svou bilanci 2:6 v této fázi grandslamových podniků, v níž je poprvé od US Open 2021. Aryna Sabalenková, která letos v Paříži zkompletovala účasti ve druhém týdnu všech majorů, naopak odehrála čtyři čtvrtfinále na této úrovni a v ani jednom neztratila set. Vzájemná bilance je vyrovnaná 1:1.

Předchozí dva souboje nebudou hrát žádnou roli. Svitolinová totiž není po mateřské pauze v té úplně nejlepší formě a Sabalenková je teď jinou a mnohem kvalitnější hráčkou než ve Wuhanu 2018 a Štrasburku 2020. Bývalá světová trojka Svitolinová s největší pravděpodobností přijde o svou osmizápasovou neporazitelnost, potíže totiž v Paříži měla se Storm Hunterovou, Annou Blinkovovou i Darjou Kasatkinovou a Sabalenková bude podstatně větší hrozbou. Vítězka letošního Australian Open má slabší chvilky a není neporazitelná, ale konec na Svitolinové se rozhodně neočekává.

Tip na vítězku: Aryna Sabalenková

Aktuální forma
Svitolinová se na začátku dubna vrátila po mateřské pauze. Zpočátku se jí nedařilo a z úvodních pěti zápasů čtyři prohrála. Vše se ale změnilo v prvním květnovém týdnu právě ve Francii, když se probojovala do semifinále na 125k v Saint-Malu. Rozhodit se nenechala ani nezdarem v prvním kole v Římě s Lesjou Curenkovou a ve Štrasburku si došla pro svůj první triumf na turnajích WTA od srpna 2021. Na poslední generálce skvěle využila příznivého losu.

Cesta turnajem
A to samé se jí daří v Paříži, nejprve smetla loňskou semifinalistku Martinu Trevisanovou a pak po obratu zdolala Storm Hunterovou a v repríze štrasburského finále Annu Blinkovovou. V osmifinále narazila na světovou devítku Darju Kasatkinovou a vyhrála s ní i sedmý vzájemný souboj.

Historie na French Open
Letošní start je jejím jubilejním desátým v hlavní soutěži. Od roku 2015 byla pokaždé minimálně ve třetím kole a v minulosti tu prohrála všechna tři čtvrtfinále.

Elina Svitolinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Štrasburk (T)
Největší úspěchy na antuce: Štrasburk (T)
Bilance: 12:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 12:6
Bilance proti hráčkám TOP 10: 1:0 (kariérní 36:41)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 2:6)
Grandslamy: Australian Open (-)

Elina Svitolinová - French Open
Kariérní bilance:
26:9
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2015, 2017, 2020, 2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0:3
Generálka: W60 Chiasso (2K), W100 Oeiras (1K), Madrid (1K), 125k Saint-Malo (SF), Řím (1K), Štrasburk (T)
Cesta turnajem: (26) Trevisanová (6:2, 6:2), Hunterová (2:6, 6:3, 6:1), Blinkovová (2:6, 6:2, 7:5), (9) Kasatkinová (6:4, 7:6)

Aktuální forma
Sabalenková může letošní sezonu už teď hodnotit jako tu zatím nejpovedenější. Do francouzské metropole přijela se skvělou zápasovou bilancí 29:5 a letos už třikrát triumfovala. Na Australian Open se stala zbrusu novou grandslamovou šampionkou a přemožitelku nenašla ani v Adelaide. Ve výborné letošní formě pokračuje v průběhu antukového jara. Ve Stuttgartu si třetím rokem po sobě zahrála finále a znovu po dvou letech ovládla "tisícovku" v Madridu. V Římě i vinou vyčerpávajícího programu posledních týdnů vypadla hned na úvod se Sofií Keninovou.

Cesta turnajem
Na French Open nepovolila set Martě Kosťukové, Iryně Šymanovičové ani Kamille Rachimovové a poprvé je ve druhém týdnu. V osmifinále si poradila ve dvou setech s bývalou finalistkou Sloane Stephensovou, ačkoli v úvodní sadě zahodila vedení 5:0.

Historie na French Open
V hlavní fázi French Open startuje pošesté a poprvé prošla do druhého týdne. Jejím předchozím maximem bylo třetí kolo z posledních tří ročníků.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Australian Open,  Adelaide 1 (T);  Stuttgart,  Indian Wells (F)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (T); Stuttgart (F)
Bilance: 33:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na antuce: 13:2
Bilance proti hráčkám mimo TOP 100: 5:1 (kariérní 122:54)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1:0 (kariérní 4:0)
Grandslamy: Australian Open (T)

Aryna Sabalenková - French Open
Kariérní bilance:
11:5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (F), Madrid (T), Řím (2K)
Cesta turnajem: Kosťuková (6:3, 6:2), Šymanovičová (7:5, 6:2), Rachimovová (6:2, 6:2), Stephensová (7:6, 6:4)


• Čtvrtfinále mužů •
Novak Djokovič (3.) - Karen Chačanov (11.) | Court Philippe-Chatrier (14:00 SELČ)
Novak Djokovič odehraje rekordní 17. čtvrtfinále na French Open, tolik jich nemá ani nejúspěšnější hráč turnaje Rafael Nadal. V útoku na rekordní 23. grandslamový triumf a třetí na pařížské antuce bude pokračovat proti Karenovi Chačanovovi, který může vyrovnat své maximum na majorech a už na třetím podniku velké čtyřky v řadě projít do semifinále. Ve vzájemné bilanci dominuje 8:1 Djokovič, Srb ovládl posledních sedm soubojů.

Djokovič předvedl v osmifinále svůj nejlepší letošní výkon na antuce, a i když čelil slabšímu soupeři, potvrdil, že ve druhém týdnu grandslamů obvykle zvyšuje úroveň své hry. Na turnaji stále neztratil set, kdežto Chačanov zvládl jen jeden ze čtyř zápasů bez prohrané sady a v úvodním kole likvidoval manko 0:2 na sety. Majitel 22 grandslamových vavřínů na ruského tenistu umí a měl by proti němu uspět poosmé v řadě. Nic na tom nemění ani to, že Chačanov letos vyhrál dva ze sedmi duelů s hráči TOP 10 a přerušil sérii 23 nezdarů s takto vysoko postavenými soupeři.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Aktuální forma
Djokovič měl nejlepší možný vstup do sezony. Po generálce v Adelaide nenašel přemožitele ani na Australian Open, úvodní grandslam roku ovládl už podesáté a 22. grandslamovým vavřínem dorovnal rekord. V následujících měsících se však trápil, v Dubaji přišel o sérii 20 vítězství a přípravu na French Open rozhodně neměl ideální. V Monte Carlu i Banja Luce ztroskotal i vinou zranění lokte už na druhém protivníkovi. Výkonnostně si mnohem lépe vedl v oblíbeném Římě, kde prohrál třísetové čtvrtfinále s Holgerem Runem.

Cesta turnajem
V Paříži nepovolil set Aleksandarovi Kovacevicovi, Mártonovi Fucsovicsovi, Alejandrovi Davidovichovi ani Juanovi Pablovi Varillasovi a vyhrál všechny čtyři tie-breaky. V osmifinále s Varillasem předvedl svůj nejlepší a nejstabilnější výkon na turnaji.

Historie na French Open
V areálu Rolanda Garrose hraje už podevatenácté a ve druhém týdnu chyběl pouze v letech 2005 a 2009. Už počtrnácté za sebou je minimálně ve čtvrtfinále a pařížský major v minulosti dvakrát vyhrál.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open,  Adelaide 1 (T);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Banja Luka (ČF)
Bilance: 24:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 9:3
Bilance proti hráčům TOP 20: 6:2 (kariérní 370:139)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1:0 (kariérní 43:10)
Grandslamy: Australian Open (T)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance:
89:16
Nejlepší výsledek: triumf (2016, 2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 10:5
Generálka: Monte Carlo (OF), Banja Luka (ČF), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Kovacevic (6:3, 6:2, 7:6), Fucsovics (7:6, 6:0, 6:3), (29) Davidovich (7:6, 7:6, 6:2), Varillas (6:3, 6:2, 6:2)

Aktuální forma
Chačanov do sezony vstoupil skvěle, po čtvrtfinále na dvou generálkách v Adelaide se na úvodním grandslamu roku Australian Open probojoval až mezi nejlepší čtyři. Poté měl slabší období, ale zase se nastartoval postupem do semifinále v Miami. Na antuce si vedl solidně už v přípravě, tedy až na překvapivé porážky s Danielem Evansem v Barceloně a Grégoirem Barrérem při posledním vystoupení v Římě.

Cesta turnajem
Na French Open nezačal dobře, s Constantem Lestiennem prohrál úvodní dvě sady. V následujících třech zápasech však ztratil stejný počet setů dohromady a poradil si s Radu Albotem, Thanasim Kokkinakisem a Lorenzem Sonegem.

Historie na French Open
Pařížský podnik velké čtyřky je jeho nejstabilnějším grandslamem, při sedmém startu v hlavní fázi postoupil už pošesté do druhého týdne. Čtvrtfinále je jeho maximem, před čtyřmi lety v něm nestačil na Dominica Thiema.

Karen Chačanov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami,  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (ČF)
Bilance: 23:10
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 10:4
Bilance proti hráčům TOP 10: 2:5 (kariérní 12:44)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1:0 (kariérní 2:2)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Karen Chačanov - French Open
Kariérní bilance:
21:6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019, 2023)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Monte Carlo (OF), Barcelona (OF), Madrid (ČF), Řím (2K)
Cesta turnajem: Lestienne (3:6, 1:6, 6:2, 6:1, 6:3), Albot (6:3, 6:4, 6:2), Kokkinakis (6:4, 6:1, 3:6, 7:6), Sonego (1:6, 6:4, 7:6, 6:1)


Carlos Alcaraz (1.) - Stefanos Tsitsipas (5.) | Court Philippe-Chatrier (20:15 SELČ)
Carlos Alcaraz na letošním French Open zatím úspěšně plní roli největšího favorita na triumf. O své druhé grandslamové semifinále bude úřadující šampion US Open bojovat s předloňským finalistou Stefanosem Tsitsipasem. Za sebou mají čtyři vzájemné souboje a všechny vyhrál Španěl.

V tom posledním ve finále dubnového podniku v Barceloně měl Alcaraz jasně navrch. Sice jako první ztratil servis, ovšem své zaváhání okamžitě napravil a pak už na kurtu dominoval. Podobnou jízdu by mohl předvést ve čtvrtfinále French Open, ačkoli se hraje na tři vítězné sety a výpadky koncentrace nejsou neobvyklé. Španěl je však výborně připraven a mezi osmičku nejlepších prošel suverénněji než Tsitsipas, který měl samé slabší soupeře. Řek by musel předvést famózní výkon, aby měl proti skvěle hrající světové jedničce šanci a zachoval svou neporazitelnost ve čtvrtfinále grandslamů (6:0). Zajímavé je jejich srovnání letošních soubojů s hráči TOP 10: Alcaraz 4:0 (neprohrál set), Tsitsipas 0:4 (neuhrál set).

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Alcaraz naskočil kvůli zranění do sezony až v polovině února, ale i tak se řadí k nejlepším hráčům dosavadního průběhu tohoto tenisového roku. Pochlubit se může famózní bilancí 34:3 a jen na jednom ze sedmi turnajů neprošel alespoň do semifinále. Na kontě má už čtyři triumfy a ještě další jednu finálovou účast. Antukové jaro zahájil tím nejlepším možným způsobem, a sice úspěšnou obhajobou v Barceloně i na Masters v Madridu. Debut na římském Masters překvapivě zakončil ve třetím kole, když neuhrál set se skvěle hrajícím kvalifikantem Fábiánem Marozsánem.

Cesta turnajem
V Paříži zatím ve fenomenální letošní formě pokračuje a dosud ztratil jediný set. Postupně si poradil s Flaviem Cobollim, Tarem Danielem (čtyři sety), Denisem Shapovalovem a Lorenzem Musettim.

Historie na French Open
Na French Open startoval třikrát a každou účastí dosáhl na lepší výsledek. Po nezdaru v kvalifikaci před třemi lety prošel do třetího kola ročníku 2021 a loni vypadl coby jeden z největších favoritů ve čtvrtfinále.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Barcelona,  Indian Wells,  Buenos Aires (T);  Rio de Janeiro (F);  Miami (SF)
Největší úspěchy na antuce: Madrid, Barcelona, Buenos Aires (T); Rio de Janeiro (F)
Bilance: 34:3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na antuce: 24:2
Bilance proti hráčům TOP 10: 4:0 (kariérní 16:9)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:2)
Grandslamy: Australian Open (-)

Carlos Alcaraz - French Open
Kariérní bilance:
10:2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022-23)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Barcelona (T), Madrid (T), Řím (3K)
Cesta turnajem: Cobolli (6:0, 6:2, 7:5), Daniel (6:1, 3:6, 6:1, 6:2), (26) Shapovalov (6:1, 6:4, 6:2), (17) Musetti (6:3, 6:2, 6:2)

Aktuální forma
Tsitsipas je i letos pravidelným účastníkem závěrečných kol, ovšem stále čeká na první triumf od loňského června i premiérovou grandslamovou trofej. Po prohraném finále na Australian Open se trápil se zraněním lokte a znovu se chytl až na oblíbené antuce. Obhajobu v Monte Carlu zakončil už ve čtvrtfinále, v Barceloně nezvládl ani své 10. finále na podnicích ATP 500, ve čtvrtfinále v Madridu nestačil na lucky losera Jana-Lennarda Struffa a v Římě vypadl v semifinále s Daniilem Medveděvem.

Cesta turnajem
Na French Open nezačal dobře, s Jiřím Veselým vracejícím se po zranění mu hrozila rozhodující pátá sada. V následujících třech kolech ovšem neztratil set a postupně přehrál antukáře Roberta Carballése, trápícího se Diega Schwartzmana a Sebastiana Ofnera, kterého dorazil kanárem.

Historie na French Open
Na pařížské antuce účinkuje posedmé a pátým rokem po sobě postoupil do druhého týdne. Jeho maximem je předloňské finále, v němž nedotáhl náskok 2:0 na sety proti Novakovi Djokovičovi.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Barcelona,  Australian Open (F);  Řím (SF)
Největší úspěchy na antuce: Barcelona (F); Řím (SF)
Bilance: 31:8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 17:4
Bilance proti hráčům TOP 10: 0:4 (kariérní 31:44)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1:0 (kariérní 6:0)
Grandslamy: Australian Open (F)

Stefanos Tsitsipas - French Open
Kariérní bilance: 22:6
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 2:0
Generálka: Monte Carlo (ČF), Barcelona (F), Madrid (ČF), Řím (SF)
Cesta turnajem: Veselý (7:5, 6:3, 4:6, 7:6), Carballés (6:3, 7:6, 6:2), Schwartzman (6:2, 6:2, 6:3), Ofner (7:5, 6:3, 6:0)

FRENCH OPEN 2023 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Muchová (ČR) - Pavljučenkovová (-)
2. Svitolinová (Ukr.) - Sabalenková (2-) / nejdříve ve 12:30 SELČ
3. Djokovič (3-Srb.) - Chačanov (11-)
4. Alcaraz (1-Šp.) - Tsitsipas (5-Řec.) / nejdříve ve 20:15 SELČ
• COURT SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Bouzková/Sorribesová (ČR/Šp.) - Melicharová-Martinezová/Perezová (6-USA/Austr.)
• COURT 3 • (od 11:00 SELČ)
2. Bondioli/Mrva (5-It./ČR) - Nandal/Saar (Indie/Švéd.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
2. T. Valentová (11-ČR) - Mesterová (Rum.)
5. Jakubenko/Kalina (Ukr./ČR) - Camus/Hrazdil (Austr./ČR)
• COURT 9 • (od 11:00 SELČ)
3. Hrazdil (ČR) - Sakamoto (12-Jap.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

204
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Hodnotit Djokovice nez prijde poradny zapas, je jak strelit si do kolena. Krom toho je to stary defensmen, takze ty zapasy budou mit spis uroven vykonu soupere nez Djokovice... ale je videt ze dulezity zapas se blizi... ve ketrem se asi dovime na kolik je schopny konkurovat... asi spis Carlosovi, ikdyz bych jeste Stefana neodepisoval ze zdvorilosti pred zapasem:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
defensman asi ne, ve třetím setu 19 winnerů a 1 UE, to jsem snad nikdy neviděl smile
Reagovat
jackiec
To pak kovová kyčel je ultradefensman.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
vsak ty jejich nekoncici se mitingy na cely den v Australii s Djokem byly povestene:)
Reagovat
jackiec
Jo ty slavné djokomurárny, já jejich vzájemné souboje neměl rád, bylo to takové pomalé uspávání hadů smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Djokovic neni rozhodne utocny hrac, ketry by chtel tvorit hru, jeho evoluce se zda byt neskutecna, to uznavam, ale musi mu hrac ten prostor dat...
Reagovat
Vlk-v-trave
tak obecne ano, ikdyz z Goranem hodne posunul hru na saku, a jak se mu hrac necha vic casu tak samo sebou ho vpoho prohodi, vypada to tak jednoduse:)

Ale nevim jestli jsem to nezakrikl....
Reagovat
Krisboy
Nedávno si prohrál pětkrát (!!!) servis v jednom setu, celkem v zápase nepočítaněkrát. To o přílišné agresivitě nesvědčí. smile

Pokud teda nedal v každým servisgamu pět dvojchyb.
Reagovat
Vlk-v-trave
tak jsem ho prechvalil s tim sakem:)
Reagovat
Kozoroh
V TB se probudilo spící monstrum.smilesmile Víc winnerů, míň UE, lepší anticipace od Novaka pozoruji v 3. sadě. smile
Reagovat
Stippy
Kosovo je Serbia !
Reagovat
Vlk-v-trave
si dal set navic, aby se poradne rozehral pred SF:)
Reagovat
annah
A druhý set má Nole. 7:0 v TB. Teď už to pojede jak namydlený blesk. Klíčový byl druhý bod TB, kdy Chača hrál volej místo do prázdné levé poloviny kurtu přímo na Noleho a ten skóroval.
Chvíli jsem nevěděla, komu fandit. Na jedné straně nesympatický Djoker, na druhé sice sympatický, ale bohužel Rusák. Ale zvítězila zvědavost, jak by vypadal případný souboj Nole vs Alkatraz. Snad to Djoker uhraje ve čtyřech.
Reagovat
Stippy
obě tak úžasné, obě obdivuhodné, obě jako vzor pro nastupující tenistky. Přitom rozdělené americkými válečnickými jestřáby k navenek demonstrativnímu nepřátelství. Je mi to líto.
Reagovat
IngStavinoha
smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
smile
Reagovat
Orgasmator
smile
Reagovat
Orgasmator
To jsou pumelice od Novaka po lajně...smile
Reagovat
Kozoroh
Dnes to není ono z No1eho strany. Spousta chyb z BH, dropshoty nefungují a na returnu si skoro neškrtl. S tímhle tenisem chce porazit Alcaraze? smile
Reagovat
jackiec
Na winnery vede ale UE je už 27!
Reagovat
elsky
Taky bych řekl, že není ve své kůži. A diváci to cítí, jsou zatím dost potichu.
Reagovat
Pe3k
S tímhle bude jen rád, že se Alkarazovi vyhne...
Reagovat
Paixx
A nebo to dneska uhraje klasicky na zkušenost a Tsitsi večer překvapí. Takže titul do Kosova.
Reagovat
Paixx
Berte to s rezervou ten konecsmile ikdyž vím, že je hyperkorektní doba a přijdou teď nájezdy
Reagovat
elsky
Buďte v poho. Kosovo přece patří k Srbsku.
Reagovat
jackiec
Cipísek ještě letos neporazil hráče top 10, musel by zahrát životní tenis, Carlito hodně špatný, ale myslím že ho mladej zmlátí jak psa...A uvidíme krásný pohled na nasraného starého cicipase, což je vždy fajn.smile
Reagovat
Pe3k
To, že to DjokoWitch otočí se dá čekat, ale Tsitsipas mám strach, že se budou počítat jen gemy, které uhrál...Rád bych se mýlil.
Reagovat
jackiec
Tak já se zlobit nebudu, fandím mladému a chci předčasné finále djoko Carlitosmile
Reagovat
Paixx
Tak to já doufám, že Alcaraze zbytečně neunaví před Djokovicem a bude to rychlý smile
Reagovat
jackiec
Je mladej a semifinále je až v pátek, tak musí zregenerovat.smile
Reagovat
Maisterstich
Nepodání ruky od Svitoliny je naprosto správně. Je to ukázka nesouhlasu s tím, s kým se ten odpornej Sabalenek paktuje.
Reagovat
Hector17
Přesně tak! Sport až na druhém místě! A teď rychle na frontu. Snad to tam Sabalenka celé vyhraje.
Reagovat
IngStavinoha
smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Nepodání ruky, dejme tomu.
Ale ten ostentativní úprk a nepohled je už mimo.
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
elsky
Lepší by bylo na protest nenastoupit.
Reagovat
George_Renel
Na to koule nemá.
Reagovat
Krisboy
Je to žena, nemá koule vůbec na nic smile
Reagovat
tommr
Tsurenko to už zkusila, ale nic tím nedokázala. Tedy kromě toho že otrávila diváky které připravila o zajímavý zápas ...
Reagovat
tenisfan178
Skvělesmile Muchová vyhrála a Bouzková prohrála. Všechno je tak jak má.smile
Reagovat
annah
Byl to hezky zápas. Muška úžasná, navrch mimořádně sympatická, v rozhovoru působila skvěle.
Její soupeřka na mě vždycky (pokud jde o vzhled) působí neupraveně, mimo jiné jako by se ráno nepotkala s hřebenem.
Reagovat
IngStavinoha
nerozumíš tomu ;-)
Reagovat
misa
prohrály 5-7, 3-6. Dvojice Melichar/Perez byla lepší, jsou hodně sehrané. Naopak u Marie a Sary byl občas problém v domluvě, když mezi ně letěl míč a nemohly se rozhodnout, která zrovna zahraje.

Maruška si za semifinále Říma a čtvrtfinále French Open vysloužila zlepšení deblového žebříčku o zhruba 150 míst. Asi to byl její poslední letošní zápas na antuce. Nečekám, že by hrála některý z těch červencových turnajů na cihle.
Reagovat
George_Renel
Jednoznačně se rozhodlo na síti, kde byly soupeřky výrazně lepší.
Reagovat
misa
smile
Reagovat
George_Renel
Česká stopa na GS zůstává takřka nesmazatelnou.
Reagovat
zfloyd
měla tam na tu kameru místo podpisu namalovat mouchu
Reagovat
Krisboy
Pajáda jaxviň smile
Asi si budu muset koupit domů nějaké pití. Dnes výjimečně nejsem v práci na kole, tak se to hodí.

Bravo Karolínko, gratuluji!!!
smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja ma velkeho fanouska:)
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Krisboy
Le Magician smile
Reagovat
zfloyd
semi semi semifinále smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
Je to doma smilesmilesmile Dnes Muška předvedla výkon z jiné tenisové galaxie - Nasťa si ani neškrtla
Reagovat
dadaft
jo jo jo smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
NovacekTP
smile je to tamsmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Fantazie. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
ještě jeden
Reagovat
Vlk-v-trave
Zaclo to exhibi, a konci to exhibici i s tweenerem:)
Reagovat
NovacekTP
smilejde to pěkněsmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Karolina ala Kyrgios :)))
Reagovat
zfloyd
ještě dva gamy , pojď smilesmile
Reagovat
Liverpool22
nyní už je to exhibice Mušky - ve 2. setu hraje výborný tenis smile
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Marie/Sara dost nepromenenych dobrych situaci a BP. To je muze mrzet...

Zato Nasta ta je uz z Kaji slusne nestastna:)
Reagovat
Vlk-v-trave
skoda ted toho lobu... to mohlo byt povedene:)
Reagovat
Krisboy
Tak tak, není důležité jen vyhrát, ale hlavně zesměšnit soupeře smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to rikas ty, ne ja...
na lobu nevidim nic zesmesnujiciho...normalni tenisovy uder jako jine
Reagovat
Krisboy
No z mé hlavy to také není, ale to je fuk...jasně že je lob normální úder, zrovna mě to povídej smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted ma Karolina slusny polstar na jeji kouzleni, uz zaradila tweener, myslim ,ze zaradi i jeste nejake ty loby:)
Reagovat
Krisboy
tweenerové loby
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak gemovy polstarna to ma pripraveny:)
Reagovat
Krisboy
Jde to jako na drátkách. Rozjetá nestíhá.
Reagovat
Liverpool22
4:1 smile Muška profesorsky - tohle už nepustí smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmm dropshot za droshot:)
Reagovat
Pavol
Tak nech krúti hlavou do konca zápasu. smile
Karolína to musí dať smile
Reagovat
Liverpool22
opět výborný začátek setu smile zatím Muška stejně jako s "Arménkou" profesorský výkon - ví co dělá, výborně mixuje hru - snad to vydrží smile
Reagovat
dadaft
Karolína je lepší než Nasťa, dneska to klapne
Reagovat
Liverpool22
ano - je lepší, ale raději nic nezakřiknoutsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
dadaft se rozhodl hrat na riziko:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Marie/Sara zacaly ve druhym brejkem a sklidili od divaku potlesk:D Divaci nakonec budou chtit asi treti set.
Reagovat
Vlk-v-trave
JInak Sara s Marii neskutecne ted vysmate, je videt ze to mezi nema funguje velmi dobre:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
A dokonce Marie exceluje ted skvele na saku:) Se hend tak asi u ni nevidi...
Reagovat
misa
Ale teď měly tři brejkboly v řadě a přišlo z jejich strany 5 nevynucených chyb v řadě :(
Reagovat
Vlk-v-trave
jj pisu vyse... jak by to slo Sare trochu do kurtu na tom saku, uz by bylo veseleji...tak zustava tuhy boj.
Bohuzel se me zda, ze si ted holky otocily role, Marii se mene dari na servu a Sare na saku...
Reagovat
Vlk-v-trave
Sara ted ale prohrava dost dulezity servis...
Reagovat
Vlk-v-trave
A bohuzel...konec...
Reagovat
Vlk-v-trave
Pekna vymena na siti, jak se bude pouste Nasta do takovych akci, to bude jen pro Kaju dobre:)
Reagovat
dadaft
nádherně se teď Karolína sklouzla k tomu kraťasu, ona fakt umí všechno
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
JohnB
podvodnice prohrávají, svět je v pořádku
Reagovat
George_Renel
Že včera vyhrál podvodník ti nevadí?
Jó, on to nebyl český hráč/ka, tak ne.
Reagovat
lvicek
Muzes mi rict, ty chytroline, co udelaly tak podvodneho? Nepriznaly dvojdopad? Nepriznaly dotek mice? Ukazaly spatnou stopu? Tvrdily, ze nevedi, kam dopadla smec, i kdyz to na tisic procent videly? Nahraly medical time out, aby rozhodily souperky? Protahovaly zachodovou pauzu? Tak povez, moznosti mas nepreberne!
Reagovat
misa
Když někdo nezná význam slov ani v mateřském jazyce, tak je s ním domluva těžká.
Reagovat
zfloyd
setřásla nervozitu , nejdříve nanečisto a na druhý pokus to vyšlo smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
místy to dře, ale nakonec to půjde ,,,,,,,,,,,,,,,, doufám
na každý pád těžký zápas
Reagovat
Vlk-v-trave
Kdyz Nasta zopakuje nejaky ten gem jak v prvnim...ala - winner, aut, aut, sako, df...

tak jo, to pak nejak pude:)))
Ale jo Kaja ok, jako vzdycky, mixuje tam co muze:) A to je asi nejlepsi...
Reagovat
dadaft
i kdyby chyb nebylo, je lepší
Reagovat
Vlk-v-trave
jako hracka je za mne nejlepsi na okruhu ever:)
Reagovat
dadaft
myslel jsem Karolínu a dneska, Nas%ta mě nikdy nebrala
Reagovat
Vlk-v-trave
To ikdyby byla souperka lepsi, tak ja jsem zaujaty a jasny fan Kaji...a vzdycky reknu, ze je lepsi...:)))
Reagovat
misa
Sorribes neudržela podání, což znamená, že Melichar/Perez berou první set 7-5. Marii se nedaří přeběhy na síti, resp. je skoro vůbec nedělá.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale zase je lepsi na servisu... ale trebas se ve druhem setu Sara na servu zlepsi, a Marie trochu na saku, ikdyz neni to typ. sakarky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Nasta:) winner, aut, aut, sako, df...
Denis v sukni, uplne typicke. Kaja si ted moc nezahala:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Saras Marii odvratily SB, tam to je teprve dramo:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
a bohuzel druhy uz neodvratily;(
Reagovat
zfloyd
druhý pokus
Reagovat
Liverpool22
1. set je doma smilesmilesmile Muška začala být opět agresivní a to je ta cesta do SF
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, ten slajs se kterym nacapala Nastu to byla agresivita jak vysita:)
Reagovat
Liverpool22
od stavu 3:4 kdy měla útlum Muška znovu dominuje - mixuje hru a proto bereme 1. set smile
Reagovat
lvicek
Tak breaknout znovu a reparat!
Reagovat
Liverpool22
Muška Ti čte myšlenky a znovu brejk 6:5 smile a nyní ten reparat smile
Reagovat
lvicek
Presne podle pokynu ;).
Reagovat
zfloyd
to je škody , to je škody
Reagovat
Vlk-v-trave
:))) Nasta dostala prasatko a posila mic do autu, tak to byl kuriozne vyhrany BP. Repertuar Kaji dnes musi byt asi hooodne siroky:) a take hluboky...nejlepe na nohy Nasti. A nemusi to tam valit ani jako nejaka Aryna...
Reagovat
Vlk-v-trave
tss, ted Maruska neskutecne zahrala BH winner po lajne, je to nase Maruska? :)))
Reagovat
Vlk-v-trave
A Nasta destrukce na returnu...celkem sila...asi ji to prasatko dostalo do raze:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted je uplne stejny stav jak v deblu tak singlu:)
Reagovat
zfloyd
začíná být trochu nervózní , dělá lehké chyby , snad se uklidní smile
Reagovat
Liverpool22
klid vedeme 5:4 smilesmilesmile
Reagovat
uztoje
Zapnu, vede 3:1 a od té doby teče, vypínám to... :D
Reagovat
Liverpool22
Za stavu 3:1 měla šance na 4:1 to se nepovedlo a máme tu drama smile
Reagovat
uztoje
Jak se nedívám živě, hned to jde. Letos co vidím živě, nic mi nevyšlo, mám úchylku na fandění papírově slabším, no...smile
Reagovat
lvicek
No tak Musko! Tedka zatnout zuby a vytahnout to nejlepsi!
Reagovat
Andrew89
se už rozjíždí...
Reagovat
Vlk-v-trave
Marie musela odcinit dve nevynucene...
No a Nasta se nam probudila:) Ted to teprve asi zacne...
Reagovat
Liverpool22
Ano - Nasťa se probrala - vždy jí trvá cca 10-15min. než se zahřeje. Snad se Muška oklepe z lehkého útlumu smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Potřebuje se vrátit k agresivitě. Teď s nástupem Nasti povolila.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to ti doporucuji aby si sledoval jine hracky :DDD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nervy jsou se všema, jako bys to nevědělsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Otazka spis ani, jestli ji Nasta da vubec prostor pro kreace...a jeji hru...myslim, ze to kouzleni proti tehle spouperce neni moc silna zbran... ale me to nevadi, Kaja vzdy potesi predvedenou hrou...i s minima moznosti vzdy neco vytahne:)
Reagovat
Liverpool22
je to dobrý 4:4 - teď to chce hlavně držet servis a v TB udeřit a vzít si set smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja dnes si v klidu kouzli od zacatku, Nasta je najaka zarazena, a nechava ji tolik rpostoru na ty kreace, ze t ochvilemi vypada jak exhibice:)

To v deblu - to je poradny boj... Sara se ted dostala do utlumu na servisu...a brej je zpet... bude to asi poradna deblova bitva...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo a mame classic one volej na BL s presnosti na cm...

Taktika Nasti je dneska, aby se Kaja preskillovala, unavila...a odpadla sama:))) A nebo se jeste poradne neprobudila... tezko rict:)
Reagovat
lvicek
Ted to Muska ne a ne dorazit.
Reagovat
Liverpool22
ale voleje má Muška luxusní smile
Reagovat
lvicek
Bohuzel neprisel v ten spravny cas a ted uz vidime, kam to vedlo...
Reagovat
Krisboy
Proč se s ní tak patlá? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja vs. Nasta - zatim Nasta spi... takze nic se nedeje... Kaja si tam kouzli jak chce...

To v deblu holky zacly od podlahy...a muze to byt hodne zajinave a napinave...:)

Dnes odobny pocet divaku na singlu a na deblu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja si jede svou hru ve svem tenisovem svete... na saku je mozna lepsi nez ten Fedex.:)

Marie/Sara bohuzel nepromenuji dalsi z BP...skoda, ale holky bojuji skvele s lepsim parem...
Reagovat
misa
Brejk už mají.
Reagovat
Vlk-v-trave
jj. jedu dva naraz, tak mne odpust nejaka ta spozdeni:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Marie fantasticky vybojovala brejk:) Pekna akce obou...
Reagovat
misa
Ženský tenis mi zas tak špatný nepřijde, aby na něj chodilo tak málo diváků :(
Reagovat
Liverpool22
výborný a dominantní začátek smile Využila toho, že Nasťa tady má pomalejší začátky - zatím Muška super smile
Reagovat
Liverpool22
Moderátorka na Eurosportu mimochodem velmi pěkná ženská se naučila správně vyslovovat MUCHOVÁ zatímco hlasatel na stadiónu se s tím nemaže a ohlásil: MUČOVÁ smile
Tak snad Muška postoupí smile a hlasatel se naučí správnou výslovnost smile
Reagovat
Pe3k
Většinou jí říkají muHhhová.
Reagovat
Pe3k
Molčanovi včera říkali Molkejn.
Reagovat
Liverpool22
Když hrál Berdych, tak rozhodčí: Berdyč smile
Reagovat
Pe3k
To se mi náhodou líbilo Berdyč smile
Reagovat
Petra86
Tak jestli je to Španěl tam se ch vyslovuje jako č.
Reagovat
Liverpool22
Tak jasně, ale může se to naučit správně viz. sexy moderátorka z Eurosportu se to naučila smile
Reagovat
Krisboy
Je úplně jedno, jaké je národnosti. Vyslovovat jména má podle pravidel daného jazyka. Češi také snad vyslovují anglická jména anglicky a ne foneticky česky smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
darek.vrana
No měli by... Nedávno na ES Stýýýrrrnssmile
Reagovat
makro99
a seš si jistej, že třeba čínský jména Češi vyslovují podle pravidel spisovné čínštiny?
Reagovat
Krisboy
Čínština je samozřejmě trochu něco jiného...ale u Ang, Ger, Spa, Ita...tam přece každý - včetně tebe - se ta jména snaží vyslovovat anglicky, německy, italsky, španělsky...
Reagovat
misa
Za chvílí hraje Maruška. Vzhledem k souběžně hraném zápasu Karolína tak budu možná jediný z TP, kdo se na její čtyřhru bude dívat :) Soupeřky jsou už těžké, takže to vypadá na balení kufrů. Doufám, že je Bouzková v pohodě.
Reagovat
tommr
já budu sledovat Karolínu v televizi a Marii na počítači. Takže z toho neuvidím nakonec pořádně nic ...
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Holky vysmate, vklidu, dokonce dorazil podobny pocet divaku jako na singla:)
Reagovat
misa
a nikdo nepíská
Reagovat
Vlk-v-trave
Zvedavci se prisli podivat, co to jako za strasne holky jsou o kterych se vsude pise:)
Reagovat
Krisboy
A mají nějaké štíty nebo aspoň hokejové vyrážečky?
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufam, ze se bude hrat zapas a nebude to jak v nejake hospe opilcu...(s cimz se da i dost pocitat)

Marii bych urcite doporucil, aby si zahrala mix. s Kyrgiosem na trave ve Wimbledonu, ....to by si pak nekdo mohl zkusit vyskakovat na Marusku:DDD

Kazdopadne Marie, Saro jste fakt borky!:)

Do teto chvile debl na tomto GS tolik lide nesledovali...chybel nejaky zasadni tahak ...Kyrgios, Kokki... atd.

Dnes budou sledovat debl a vas zapas miliony lidi:D

Prosim vyhrajte to cele, bo jak to vyhrajete, tak debl uz z podvedomi lidi hned tak nevypadne:)))

Marie, Sara - Come ON!
Budu dnes tlatic, jas jasu.
To bude Jiraskovo Proti Vsem... jak vysite...a budete to dost potrebovat.
Reagovat
Vlk-v-trave
A sakra ony hraji ve stejnou chvili jako Kaja, tak to bude i sledovaci debl:)
Reagovat
tommr
Bouzková/SST dneska potřebujou vyhrát hlavně proto aby hateři nemohli donekonečna omílat že se do čtvrtfinále dostaly jen díky diskvalifikaci soupeřek ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufam, ze letosni RG vyhraje
Tomas Martin Etcheverry... ktery vsem tem planovacum vypali rybnik... Vamos Periferie.

Jestli jde o holky, tak WTA dela vsechno co muze, aby bylo finale S. vs. S., tak at si ten turnaj strci nekam, delaji jen z lidi pitomce... nasli si svou novou dojnou kravu, tak si ji doji, ale beze mne.

...stejne za mne nejvic koukatelna z tech co tam zustaly je ta Karolina....a u te je mi jedno jestli bude mit pohary na policce nebo ne:)

Hlavne tezka zprava prisla ze Surbitonu, nebot Jirka jiz neni v turnaji...je to velky upset tohoto tydne. Ale pravda je ze na trave Peniston tu kvalitu rozhodne ma:).
Reagovat
paddy
Ve WTA je už teď jasné, že ve finále bude nasazená, což v poslední době není zvykem. Navíc to opravdu vypadá na SS finále dvou nejvýše nasazených (zajímalo by mě, kdy naposledy se to stalo) a Sab šanci rozhodně má.

Pokud jde o ATP, tak éra Big3 je skoro u konce, a můžeme se proto zamyslet, jak asi bude vypadat budoucnost.

Perspektivní čelo pole obsadí Med, Alc, Run a dosud neznámí junioři, kteří si budou rozebírat velké tituly. Za nimi bude skupina notorických selhávačů (Ruu, Tsi, Rub, Sin aj.), kteří si občas uždibnou kousek tenisového dortu, ale v klíčových zápasech pravidelně nezvládají v hlavě.

Otazník visí nad Zverevem. Poté, co se dostal do životní formy a začal být konkurenceschopný na GS (předtím nikdy neporazil top 10 hráče), tak se zranil, a uvidíme, zda se mu podaří získat zpět 100 % sebevědomí a herní jistoty.

Ať žijí notorici! smile smile smile
Reagovat
makro99
Etcheverry - včera sem ho poprvé viděl (ve větším rozsahu) a dobrý; hlavně je vysokej! takže tam cítím větší potenciál, i na hardu.. hodně Argentinců teď bylo spíš nižších postav (Diego, Baez, Cachin..) a tam jsou přece jen limity, takže pro tyhle hráče je pak mimořádně těžké už z tohoto důvodu prosazovat se i mimo antuku..
trochu mi postavou, pohybem, těma nepokrčenýma kolenama :) připomínal del Potra..
a s Alexem Corretjou dal dokonce i důstojný rozhovor v angličtině :)
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, trebas Etcheverry prekona na trave, nebo aspon vyrovna ten pekny ojedinely vykon Pelly;)
Reagovat
makro99
Pellův výkon je bezpochyby vrchol uplynulé dekády, ale historicky je to samozřejmě David 2002 :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Nestavme mu hned tak vysoke cile:)
Pekne postupne.
Reagovat
makro99
dobře, quarterfinale June-July combo Paris-London, bude pro letošek stačit :)
Reagovat
Pavol
Etcheverry je borec na prvý pohľad. Z očí mu srší sebavedomie a vysoká inteligencia. smile Niekedy až zaslzí nad tým aký je úžasný smile
Reagovat
JohnB
Nesmíme zapomenout, že dneska hrají bonzačky Maruna se Soribbes.
Reagovat
Boomcap
A vy nesmíte zapomenout, že jste si nezjistil celý příběh, takže než něco o nich napíšete, tak si zjistěte celou pravdu smile
Reagovat
makro99
ty jo a ty myslíš, že týpka s touhle dikcí může někdy zajímat nějaká pravda?
Reagovat
Vlk-v-trave
:))) týpka s touhle dikcí...
#to si nekde poznamenam. Dobre.
Reagovat
misa
Došlo k tragédie celosvětového formátu. Pojďme to rozebírat ještě měsíc smile
Reagovat
makro99
dávám si tam na 6. července upomínku do diáře - kdyby to náhodou nějak utichlo, tak to tady nadhodím.. smile
Reagovat
George_Renel
o úloze irstten Flipkens u Karolíny:
https://www.idnes.cz/sport/tenis/kirsten-flipkensova-karolina-muchova-roland-garros-rozhovor.A230605_162142_tenis_ten&h=C59310C8FDD737E7B0E9CBD9C44131A9
Reagovat
darek.vrana
Tak mentorka se tomu dneska říkásmile.
Reagovat
misa
Asi smile
Reagovat
Petra86
Věřím dnes Karolíně.
Reagovat
Pe3k
ženské nikdy nevěř!
Reagovat
Krisboy
Všichni jí věříme! smile
Reagovat
elsky
Jak moc je rozjetá ta Pavljučenková? Z dřívějška vím, jak asi hraje, ale tady na RG jsem s ní neviděl nic..
Reagovat
Krisboy
Já ji taky neviděl, ale to je jedno. Karolína jí prostě porazí a hotovo. smile
Reagovat
elsky
Tak to máme dobrý smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Hector17
Já ji viděl a bude to zápas hodně o tom, jestli jí to bude padat a nebo ne. Každopádně lidé dávají Muchovou, ale přesto jde kurz na Rusku dolů, což nevěstí nic dobrého. Ale uvidíme, za mě 50/50, sázet na to nebudu.
Reagovat
makro99
U Karolíny je tam vždycky v záloze bonus toho originálního herního stylu; takže je tam vždycky otázka, jak si s ním soupeřka poradí.. říkám si, že zrovna Pavljučenkova by se z těch Karolininých změn rytmu mohla ustřelovat relativně víc, než jiné hráčky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tohle je podle mne netipovatelne:)))
Ale i diky tomu to za mne ma zajimavy naboj.

S temi kursy, ono asi staci aby Santoro ji pochvalil, a hned burza honicu sazek reaguje...
Reagovat
makro99
já bych řek tak kolem 160 kiláků za hodinu...
Reagovat
elsky
Rychlý špeky smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist