11. den v Melbourne: O finále Australian Open se utkají Bartyová s Keysovou a Collinsová se Šwiatekovou

26. 1. 2022, 21:00
Previews 69
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku Australian Open se odehrají obě semifinále ženské dvouhry. Světovou jedničku a největší favoritku Ashleigh Bartyovou vyzve Madison Keysová, vítězka si v sobotu zahraje s lepší ze souboje mezi Danielle Collinsovou a Igou Šwiatekovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Bartyová (1-Austr.) - Keysová (USA) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
Collinsová (27-USA) - Šwiateková (7-Pol.) | Rod Laver Arena (11:00 SEČ)


Ashleigh Bartyová (1.) - Madison Keysová (51.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
První finalistka letošního Australian Open vzejde ze souboje mezi světovou jedničkou, dvojnásobnou grandslamovou šampionkou a největší favoritkou Ashleigh Bartyovou a znovuzrozenou Madison Keysovou. Semifinalistky se potkávají počtvrté, letos neporažená Bartyová vede 2-1. Ani jednou nemusel rozhodovat třetí set.

Pětadvacetiletá Bartyová zaútočí na své třetí grandslamové finále (bilance v semifinále 2-1), obě předchozí přetavila v triumf (French Open 2019, Wimbledon 2021). Na nejvyšším okruhu má za sebou 20 bojů o titul, jeden stihla už letos (prvenství v Adelaide). Australian Open na domácí finalistku čeká dlouhých 42 let.

O rok starší Keysová si v dosavadním průběhu letošní sezony také zahrála jedno finále, týden po Bartyové v Adelaide slavila ona. Jednalo se o její celkově 11. finále a první po dvou letech. Na grandslamech je v semifinále popáté a poprvé od US Open 2018, kde o rok dříve absolvovala své jediné dosavadní finále na největších podnicích. V případě vítězství naváže na loňskou finálovou účast Jennifer Bradyové.

Bartyová v úvodu letošní sezony působí neporazitelně. Keysová může se svou palebnou silou uspět, ale s největší pravděpodobností to stačit nebude. Američanka se sice vrátila do své nejlepší formy, ovšem světová jednička je natolik solidní, že by si měla poradit i s dnešní výzvou. Domácí hvězda se určitě nebude jen bránit, sama si umí aktivně chodit pro body a může využít i svého skvělého servisu a nepříjemného slajzu.

Tip na vítězku: Ashleigh Bartyová

Aktuální forma
Bartyová loni odehrála pouhých 13 turnajů, přesto posbírala nejvíce titulů (5) a podruhé triumfovala na grandslamech (Wimbledon). Do nové sezony vstoupila v Adelaide a znovu po dvou letech na domácí akci kralovala. V úvodním zápase s Cori Gauffovou sice měla velké potíže, ale pak už dominovala proti Sofii Keninové, Ize Šwiatekové i Jeleně Rybakinové. Celkově slavila 14. triumf.

Cesta turnajem
Na Australian Open ve skvělé formě pokračuje. Šanci nedala Lesje Curenkové, Lucie Bronzettiové, nasazené Camile Giorgiové, rozjeté Amandě Anisimovové ani Jessice Pegulaové. Letos zvládla všech devět zápasů a vyhrála posledních 18 setů.

Historie na Australian Open
Domácího grandslamu se účastní podeváté, při posledních třech startech se dostala do druhého týdne. Postupem do semifinále vyrovnala své maximum, loni skončila o kolo dříve.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (triumf)
Bilance: 9-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 9-0
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 1-0 (kariérní 74-15)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance v semifinále: 1-0 (kariérní 19-8)

Ashleigh Bartyová - Australian Open
Kariérní bilance:
22-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2020, 2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: Adelaide (triumf)
Cesta turnajem: Curenková (6-0 6-1), Bronzettiová (6-1 6-1), (30) Giorgiová (6-2 6-3), Anisimovová (6-4 6-3), (21) Pegulaová (6-2 6-0)

Aktuální forma
Keysová si po koronavirové pauze prošla velmi dlouhou krizí. Ještě na začátku sezony čekala na první vítěznou sérii na tvrdém povrchu od US Open 2020 a hardové čtvrtfinále nehrála dva roky. K protinožcům si však přivezla vynikající formu a prožívá znovuzrození. Po těsné porážce s Darjou Kasatkinovou na generálce v Melbourne si v Adelaide došla pro svůj první titul od sezony 2019.

Cesta turnajem
Na vítězné vlně čítající už deset zápasů pokračuje na Australian Open, kde vyřadila předloňskou šampionku a krajanku Sofii Keninovou, Jaqueline Cristianovou a v tie-breaku rozhodující sady Qiang Wang, v osmifinále po fantastickém výkonu povolila jen čtyři hry Paule Badosaové a ve čtvrtfinále o game více vyčerpané Barboře Krejčíkové.

Historie na Australian Open
Keysová na Australian Open startuje podeváté a popáté je ve druhém týdnu. Jejím maximem je právě semifinále, které si zahrála ještě před sedmi lety.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (triumf)
Bilance: 11-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 11-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-0 (kariérní 21-31)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-3)
Bilance v semifinále: 1-0 (kariérní 11-9)

Madison Keysová - Australian Open
Kariérní bilance:
25-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2015, 2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: Melbourne 2 (2. kolo), Adelaide 2 (triumf)
Cesta turnajem: (11) Keninová (7-6 7-5), Cristianová (6-2 7-5), Qiang Wang (4-6 6-3 7-6), (8) Badosaová (6-3 6-1), (4) Krejčíková (6-3 6-2)


Danielle Collinsová (30.) - Iga Šwiateková (9.) | Rod Laver Arena (11:00 SEČ)
O druhé místo ve finále letošního ročníku Australian Open se poperou Danielle Collinsová s Igou Šwiatekovou. Zatímco Collinsová ve svém jediném dosavadním semifinále na grandslamech (Australian Open 2019) neuspěla, Iga Šwiateková jedinou předchozí účast mezi nejlepším kvartetem dotáhla až k triumfu (French Open 2020). Proti sobě nastoupí podruhé, Collinsová loni na generálce v Adelaide vzdala.

Osmadvacetiletá Collinsová si svá první finále na nejvyšším okruhu zahrála teprve loni a závěrečné kolo zvládla na antuce v Palermu i na domácích betonech v San José. Stejně jako její krajanka Madison Keysová může navázat na loňskou finálovou účast Jennifer Bradyové.

Teprve 20letá Šwiateková má za sebou čtyři finále, neuspěla jen v tom úvodním. Jediná polská grandslamová šampionka může své zemi zajistit premiérovou účast ve finále úvodního z podniků velké čtyřky.

Obě semifinalistky za sebou mají dva úspěšné obraty a tři dvousetové výhry. Tempo hry bude z větší části diktovat agresivnější Collinsová a Kanepiová v minulém kole ukázala, že se s touto taktikou dá Šwiateková porazit. Polka je nicméně letos o něco solidnější, předvádí o chlup vyrovnanější výkony a mohla by mít mírně navrch.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Collinsová se loni trápila zdravotně, přesto si zahrála svá první dvě finále na nejvyšším okruhu a v obou případech triumfovala (Palermo a San José). Sezonu zakončila se skvělou bilancí 37-15 a výborně si vede i letos, přestože před startem úvodního grandslamu neabsolvovala žádný přípravný zápas.

Cesta turnajem
Na Australian Open si suverénně poradila s Caroline Dolehideovou i Anou Konjuhovou a pak po obratu a téměř třech hodinách vyřadila skvěle hrající teenagerku Claru Tausonovou i nasazenou Elise Mertensovou. Ve čtvrtfinále vystavila stopku Alizé Cornetové.

Historie na Australian Open
V hlavní soutěži debutovala v roce 2019 a postupem do semifinále šokovala celý tenisový svět. Při následujících dvou startech pro ni bylo konečnou druhé kolo.

Danielle Collinsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 5-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 5-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 6-14)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 2-7)

Danielle Collinsová - Australian Open
Kariérní bilance:
12-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2019, 2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Dolehideová (6-1 6-3), Konjuhová (6-4 6-3), Tausonová (4-6 6-4 7-5), (19) Mertensová (4-6 6-4 6-4), Cornetová (7-5 6-1)

Aktuální forma
Šwiatekové se povedla další sezona. Podstatně silnější měla první půlku, ve které triumfovala v Římě a australském Adelaide. Jako jediná se na všech grandslamech zúčastnila druhého týdne. V posledních měsících roku sice přišel pokles formy, ale v Austrálii hraje znovu po roce skvěle. Na generálce v Adelaide porazila Leylah Fernandezovou a Viktorii Azarenkovou a uhrála semifinále.

Cesta turnajem
V Melbourne Parku smetla Harriet Dartovou, Rebeccu Petersonovou i rozjetou Darju Kasatkinovou. Potíže měla až v posledních dvou kolech, v nichž po obratu zdolala Soranu Cirsteaovou a Kaiu Kanepiovou.

Historie na Australian Open
V Melbourne hraje počtvrté a při posledních dvou startech vypadla v osmifinále. Letos své maximum už dvakrát vylepšila.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (semifinále)
Bilance: 8-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-1
Bilance proti hráčkám Top 30: 3-1 (kariérní 20-19)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Bilance v semifinále: 0-1 (kariérní 4-2)

Iga Šwiateková - Australian Open
Kariérní bilance:
12-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Adelaide (semifinále)
Cesta turnajem: Dartová (6-3 6-0), Petersonová (6-2 6-2), (25) Kasatkinová (6-2 6-3), Cirsteaová (5-7 6-3 6-3), Kanepiová (4-6 7-6 6-3)

AUSTRALIAN OPEN 2022 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Danilinová/Haddadová Maiaová (Kaz./Braz.) - Aojamaová/Šibaharaová (2-Jap.)
2. Kokkinakis/Kyrgios (Austr.) - Granollers/Zeballos (3-Šp./Arg.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
3. vozíčkáři / nejdříve v 5:30 SEČ
4. Bartyová (1-Austr.) - Keysová (USA) / nejdříve v 9:30 SEČ
5. Collinsová (27-USA) - Šwiateková (7-Pol.)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
2. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kuděrmetovová/Mertensová (3-Rus./Belg.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
• COURT 6 • (od 1:00 SEČ)
3. Menšík (4-ČR) - Demin (Rus.)
Kompletní program 11. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

69
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Tak to bylo mad. Trochu hruzne SF... a na GS hodne slabe vystoupeni od Madison...vubec to nezvladla.

Zatim nejlepsi zapas dne Kokkinakis/Kyrgios a myslim ze tenhle deblovy zapas jen tak neco dneska neprekona.
Reagovat
Mony
Zápas Bary s Viky byl taky TOPsmile
Reagovat
Grape
Tak Ash je válec, gratulace smile
Jen si říkám, aby se jí ve finále nevymstilo, že celým turnajem projela jako nůž máslem. Přeci jen to může být ošemetná neřešit celý turnaj žádný krizový moment a muset se s ním pak případně vypořádat ve finále...
Reagovat
RFanousek
I co se týče atraktivity, tak si myslím, že Medvěd Tsitsipas je trochu atraktivnější semi z těch dvou. Tak je asi logické že je večer.
Reagovat
Krisboy
Jj, škoda, že se nepotkají až ve finále. Pro mě bylo to bylo jedno z nejatraktivnějších za dlouhou dobu smile
Reagovat
mahycek
Pořadatelé to kompenzují za kauzu
Djokoviče a také aby australské firmě
zase dovolili těžit v Srbsku, tak Nadal
nesmí získat 21 GS. Udělají pro to vše.
(o nasazení Nadala přes den)
Reagovat
dadaft
ach jo, Keysová je vynervovaná a netrefí nic ............ čeká nás zřejmě další mizernÝ zápas letošního AO
Reagovat
dako
Je to fakt veľká mizéria. Vyzerá to ako podpriemerný zápas 2. kola. Barty zatiaľ bez prvého servisu a Keys má problém dať loptičku do kurtu.
Reagovat
farr
WTA úroveň hrůza, moc sem toho letos neviděl, ale kdy už ty zápasy hlavních favoritů vyjma Igy, kde to dle výsledku vypadalo koukatelně, tak to je strašný proč aspoň chvíli nemůžou hrát solidně obě hráčky, já neříkám Barty má formu, ale až takovouhle zas ne. Vemte si ATP 3 ze 4 QF naprostou parádní 5ti setové bitvy. Ženy fakt 9 z 10 zápasů je nekoukatelných( čest výjimkám). 26 minut no fuj 1. set, i ta Bára by uhrála mnohem víc( i když i Plechárna po 1. setu na wimblasu vypadala na KO ručník a pak z toho ještě bylo docela zajímavý drama), tak uvidíme, ale Keys je špatňačka tý moc nevěřím, jen servis a dál nic...
Reagovat
farr
Koza neschopná, ta Keys přijít prohrát to je fakt přístup. Bára by se rvala do posledního dechu. Úplně zbytečná hračka Keys, akorát okradla lepší hračku o možnost se poměřit s N.1...smile smile
Reagovat
Mony
Za normálních okolností a formy se hrou proti Více, by asi dnes hrála Bára. Ta mohla Ash potrapit
Reagovat
mahycek
S.re mě, že Keys vyřadila Barbaru, a
byla v sedmém nebi a teď to stejně
projede. Marnost, ten nad námi měl pustit Krejčíkovou dálsmile
Reagovat
Mony
U Bary byl div, že to dohrála. Klinbala se tam, jak zlita a před zvracenim
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa zajtra tiez cez deň. Nepamatam si, kedy hral Djokovic 5/6 zapasov cez den, vacsinou mu to vychádza na max 2, ale vacsinou jeden zapas. Pocasie dufam nebude uz tak náročné.
Reagovat
dako
Tomuto sa čudujem aj ja, aby sa hráč s jeho postavením a statusom dostal na night session raz za turnaj (verím, že vo finále to bude druhýkrát). Neviem si predstaviť, žeby to v tomto veku spravili Rogerovi, poprípade Novakovi, ktorému fakt slnko a veľká horúčava vadí.
Na druhej strane, Rafov FH bude skákať cez deň vyššie a Berremu to bude robiť ešte väčšie problémy na BH.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraju dve SF za den a Rafa by mal hrat asi správne to prve. Ale myslim, ze ak by zaciatok dali na 4:30pm bolo by to lepsie, nez 2:30pm.

Vo francuzsku ked hraju dve muzske semi, tak su medzi zaciatkom oboch 3hod, v Australii 5hod.
Reagovat
dadaft
tak hlavně ať to je dobrý tenis, protože mi přijde, že se na přípravných turnajích hrály lepší zápasy, než na AO
Reagovat
baba
Méďa a Bárty - to by bylo asi nejspravedlivější..
ale svět je teď mad ...Takže kdokoliv mimo Nadala
Reagovat
tommr
a mimo Swiatek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se podařilo. Katka jako vždy energie na rozdávání. Nádhera.smile
Reagovat
Blondie
Pojď, Ash!
Ale mám tušení, že skončí v semi :(
Reagovat
smazaný uživatel
projde. Skončí Medveděv.smile
Reagovat
FulnekUltras
"S našimi revolučními produkty můžete mít i to, co jste ještě nikdy neměli."

gateSSoroscovidvaxkillerfanatics

https://www.sport.cz/clanek/olympiada-zoh-2022-peking-sokujici-diagnoza-fernstadtova-uz-vi-proc-telo-neposlouchalo-3083440#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=PwF95yMa195-202201270117&dop_id=3083440&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
a to nás teď ještě čeká Kalousek ve správní radě VZP smile
Reagovat
baba
Fulnek, covid už začíná být pěkná fraška, ale spíš
se teď řítí jiné nebezpečí. Americké tanky atd. na Slovensku - to je podle mě teď daleko větší průser...
Reagovat
FulnekUltras
agresivní ušácký neofašistický dobytek si se svým "obranným" ;-))) paktem pokoj nedá a nedá - a pár sorosovských pimprlat a rozbíječů raket mu za to ještě bude tleskat... smilesmilesmile

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-nato-zvazuje-kvuli-ukrajine-nasazeni-vojaku-na-slovensku-186846#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xjYzOYfXXcC-202201271321&dop_id=186846&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Ondra979
hahaha..a hned mam lepsi den kdyz vidim jak to putlerova pohunka fulneka nasr...
Reagovat
FulnekUltras
tohle tě čeká hned ve druhé linii "kryjte se za negry"... smilesmilesmile

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-s-jadrem-se-cesko-musi-v-eu-prizpusobit-brusel-velke-ustupky-nechysta-186781#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xjYzOYfXXcC-202201271321&dop_id=186781&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Ondra979
dost mimo kontext..ale to od zkroucence jako ty neprekvapi..ukrajina to zvladne, na frontalni utok si putler netroufne a lokalni mu bude na nic.a hlavne se mu to doma vsechno hrouti, proste je jako vztekla kopajici kobyla, ktera sice pomalu, ale jiste miri ke svemu konci..uz aby to bylo :)
Reagovat
FulnekUltras
na kontext jsi nikdy moc nebyl ;-)))
Reagovat
Grape
Ano každý zdravotní problém kohokoliv bude teď podle dezolátů následek očkování.
Reagovat
RF46
Vse bude nasledek ockovani a nebo covidu smile
Reagovat
sojka1
"Nesvítíte někde zbytečně?"
Reagovat
FulnekUltras
to abys lépe viděla na to dostudium, proč vlastně vznikla Varšavská smlouva smile
Reagovat
smazaný uživatel
Collins kludne moze vyhrat, minimálne set uhra. Barty postupi, ale nebude to konečne ziadny debakel.

Z muzov je podla mna Rafa favorit niekde na urovni 1.15, Medvedev by bol za inych okolnosti s Grekom superfavorit, ale po dnesku to vidim celkom otvorené s prirodzenou preferenciou Medvedeva.
Reagovat
Davor1
Nadal za 1,15? Tak to zober všetky úspory, požičaj si koľko sa dá a vsaď všetko na Nadala, je v ponuke za 1,55 a niekde možno aj viac, tak to pre teba musí byť životná value smile

Síce tiež vidím Nadala ako favorita, ale dosť mierneho, určite nie jednoznačného. S Berrettinim hral jediný zápas, kedy ešte Mateo nebol na takej úrovni a Nadal bol o 2 a pol roka mladší a 2 sety to bolo celkom vyrovnané. Stačí, že Mateovi bude chodiť zo začiatku servis, vyhrá prvý set hoc aj v TB a môže sa dostať do švungu, čo by už bolo pre Nadala nepríjemné. Berrettini na GS je o niekoľko percent lepší ako na bežných turnajoch, je to taká opačná verzia Zvereva.

Moje tipy na finále sú celkom jednoduché, Nadal- Medveď a Ash- Iga.
Reagovat
Ereinion
Nadal za 1.55 je prostě value...fair bych viděl někde na 1.35. Ten kurz je asi ovlivněnej tím, jak byl Rafa fyzicky mimo v zápase se Shapem, jenže nyní má dva dny odpočinek a v pátek už takové počasí nebude, velmi pravděpodobně se bude hrát se zataženou střechou.

Pokud bude Nadal v pohodě, tak by měl zvítězit max. ve 4 setech...ten Matteův backhand prostě není dostatečně konzistentní a slice Rafovi většinou nevadí. Z pohledu match-upu pro něho snový zápas v SF grandslamu
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim, ako som pisal minule. S prehrou so Shapovalovom by som bol zmierený, prehra s Berrettinim by bola obrovskym prekvapenim, negativnym.
Reagovat
smazaný uživatel
Mattea asi prirodzene podceňujem skrz ten papierovy BH. Nadal celu svoju karieru masiruje a driluje vsetky svoje rany do súperovho BH, je schopny skrz svoj FH, superov proste umlátit a nie som schopny si predstavit ako sa Matteo ubrani, ked tam evidentne horí. S kym Nadal naposledy na GS prehral?..Vsetko typovo uplne iní hraci ako Matteo.

Bol by schopný vyhrat skrz 1-2TB jedine, ale osobne si myslim, ze gem blbec na servise pre neho proste pride.
Reagovat
paddy
Reagovat
paddy
smile
(mj. reportovali i na Tennis Channel)

Maria is the second tennis player to become a part of this historical brand after Emma Raducanu at the end of last year.

https://www.tennisforum.com/threads/greek-goddess-maria-sakkari-joins-dior.1388905/
Reagovat
paddy
a udělat pár nevyhnutelných změn smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=4ey0Mk59rL8&t=9s
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Konecne povrch, ktery by aspon trochu mohl konkurovat tradicni trave.

Pro vetsi atraktivitu bych ale zavedl pravidlo, ze nesmeji byt videt lajny, jen cidla jak na USO:).
Reagovat
paddy
to měl být ten odložený Wimbledon 2020 na ledové trávě o Vánocích, ale Angličani jsou tradičně moc konzervativní smile
Reagovat
paddy
a místo tradičního šampaňského s jahodami by bylo ledové víno s mraženými jahodami smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zkusit jim to navrhnout jako 5.GS:)
Plus
- losovani kurtu kazdy den, v ramci hraciho programu.
- zadne vlastni rakety, hralo by se s drevenyma, ktere by mel kazdy stejne, pripravene turnajem.
- zadne tajbrejky, ale hralo by se na jeden set do 3 (rozdil dvou gemu)
- micky bile!!! to je jasne.
- obleceni take bile, tradice je tradice.
- zadny pavouk. 1. tyden - kazdy s kazdym.
- nedele zavod v plavani na cas, vysekal by s pas v zamrzlem jezirku, a to by rozhodlo o tzv. nasazeni v druhem tydnu do play-off, secetl by se cas se ztracenymi gemy z prvniho tydne.
- zasadni myslenku bych tu videl v tom, zeby se nepouzivali tenisky, ale brusle,,, tenis by dostal rozhodne novou dynamiku.

Ledove vino s mrazenyma jahodama urcite.:)
Reagovat
peek
Nejstarší vypadá nejmladší,
vyhraje asi nejmenší.
Ale fandit budu...
https://youtu.be/BesS04TtpJI
Reagovat
Vlk-v-trave
a nenecham te v tom samotneho,
tady se rad k tobe pridam,
preci z te studanky ciste,
napojit se mohou i dva:)
Reagovat
Tiebraker
Židovka nesmí vyhrát.
Reagovat
peek
Polský antisemita? smile
Reagovat
blixa
Spíš naprostý de_bil ! smile
Reagovat
baba
no ty jsi ale fuj fujfujtajbl....
Reagovat
Vlk-v-trave
KrejSi x MerKu
Doufam:)
https://www.youtube.com/watch?v=-N4jf6rtyuw

KoKy x ZebGra
Zebalose s Granollersem ceka totalni peklo, a nas asi nejlepsi udalost dne s atmosferou, ktera si myslim bude lepsi nez atmosfera na finalovych singlech:) aj kdyby tu byl ten Jezis...:)
https://www.youtube.com/watch?v=3tOKYFR4Rzg

Ash x Mad
Jeste pred hodinou 21:18 bych tipoval jinak...:) Svet je proste mad...:)
https://www.youtube.com/watch?v=aVevvbFNKiY

Danielka x Iga
Tak jasne, ze Ona,...:)
https://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI
Reagovat
Vlk-v-trave
KrejSi x MerKu smile

KoKy x ZebGra smile

Ash x Mad je to kriz s tou Ash, nebude to lehke ji porazit:)

Danielka x Iga smile
Reagovat
brixner
No, z týdle skvadry fandim Colinsový a Svátkový!
smile
Reagovat
blixa
No to máš blbý, když hrajou spolu ... smilesmile
Reagovat
brixner
More Blixa, tak jináč - chci, aby vyhrála jedna z nich!
Kapišto?..smilesmile
Reagovat
paddy
Muži - kdokoli kromě Berrettiniho

Vítěze tedy určitě máme z užší špičky (tedy Big3 + Micro3 + ocas top10), takže bez překvapení. Jsme v pozdních kolech, papírový náskok favoritů zmizel. Je to dost otevřené. Tsitsipas by před turnajem byla hodně odvážná myšlenka, ale teď už ne.

Ženy - Barty nebo kdokoli

Barty zastaví jen špatný den nebo tlak domácího prostředí. Díky zkušenostem by Keys měla být druhá v řadě za Barty, tzn. zítra předčasné finále.
Reagovat
Mony
Dříve jsem se taky bál Keysove, ale s Bárou toho moc nepredvedla..taky ale nemusela. Rozhodne ji něco k šampionce chybi. To ale říkám asi proto, že jsem 2 dny předem viděl Azarenku a ta se zdála mnohem lepsi, přesto, že ji Bára vyřadila.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, na to jsem netrpelive cekal....

Zacinal jsem byt trosku nervozni... a bal se, ze si vymekl, nebo dosla chut, stava, inspirace, munice... nebo co ja vim...

Terminator is Back!!! :)
Come on Paddy!

https://www.youtube.com/watch?v=j5rGm3kdTuk
Reagovat
paddy
připadá mi, že jsem ti nějak musel šlápnout na kuří oko, jinak to tvoje konání nechápu smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano...asi nechapes:) A to je asi i dobre i trochu s tim pocitam.... ale Preci vsechno nemusime chapat, ja take nechapu plno veci...

Zadne kuri oko se nekona, ani nekonalo. Mozna v tvych predstavach...

A jsem opravdu tvuj fanousek:) U mne ses Terminator. V tom pozitivnim slova smyslu.
Reagovat
brixner
Matěj to nevyhraje!smile
Reagovat
com
a fandit mam jako komu smilesmile SF ctyrka k pohledani smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přece Kájesmile Snad jsi už nezapomnělsmile že už vlastně holku mášsmile
Reagovat
PetaM
Anča Dlaňová se nepočítá.
Reagovat
brixner
Anča Vohrňkůžová..smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Já fandím Tsipovi a Keys
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist