51.954 diváků. Federer s Nadalem odehráli v Kapském Městě exhibici před rekordní návštěvou

7. 2. 2020, 19:30
Aktuality 119
Nadace Rogera Federera uspořádala v pořadí šestou exhibici Match For Africa, ze které jde výtěžek na charitativní účely. Poprvé se konala přímo v Africe a dnes v Kapském městě v Jižní Africe - v rodné zemi Federerovy maminky - švýcarský tenista odehrál exhibiční duel s dlouholetým rivalem a kamarádem Španělem Rafaelem Nadalem před 51.954 diváky, což je nový rekord na tenisovém utkání.
Profily hráčů
Rafael Nadal a Roger Federer (© AFP)

Match For Africa je charitativní akce, kterou pořádá Nadace Rogera Federera založená v roce 2003. V současné době podporuje již kolem 1.550.000 v chudobě žijících dětí ze šesti zemí jižní Afriky i Švýcarska. Svými projekty jim pomáhá realizovat jejich potenciál.

První tři akce se konaly ve švýcarském Curychu, další tři už 'vycestovaly' z Federerovy rodné země. Počtvrté se hrálo v americkém Seattlu a popáté v San Jose.

Po dvouleté pauze se dnes exhibice konala v Kapském městě. V druhém největším městě Jižní Afriky, ze které pochází Federerova maminka Lynette. Proto byl tentokrát název akce Match In Africa 6.

Osmatřicetiletý Federer si do Jižní Afriky pozval svého dlouholetého rivala a zároveň kamaráda Španěla Rafaela Nadala, s nímž má na kontě dohromady 39 grandslamových titulů ze dvouhry mužů.

Akce zpestřená doprovodným programem začala deblovým zápasem, ve kterém Federer společně se spoluzakladatelem Microsoftu Billem Gates porazili v zápase plném úsměvných momentů Nadala s jihoafrickým komikem a moderátorem Trevorem Noahem.



Roger Federer a Rafael Nadal (© AFP)V hlavním zápase pak 'pořádající' Federer  v přátelské atmosféře porazil Nadala 6-4 3-6 6-3, oba předvedli spoustu exhibičních kousků. Osmatřicetiletý Švýcar vyhrál na své exhibici i šestý zápas.

"Dnes mi Rafa řekl, že když jsem v roce 2009 vyhrál French Open, tak prý plakal. Takovou měl za mě radost," uvedl dnes Federer k přátelství s o pět let mladším Nadalem.



Exhibici na Green Point Stadium, kde se před deseti lety konalo Mistrovství světa ve fotbale, sledovalo 51.954 diváků, což je nový rekord tenisového utkání. Jedním z diváků byl i Tomáš Berdych.

Federerova nadace 'zbohatne' díky akci v Kapském městě o 3,5 milionu dolarů.

Match For Africa:
termín místo konání zápas výtěžek
2010/12 Curych (Švýc.) Federer - Nadal 4-6 6-3 6-3 2.500.000 dolarů
2014/12 Curych (Švýc.) Federer - Wawrinka 7-6 6-4 850.000 liber
2017/04 Curych (Švýc.) Federer - Murray 6-3 7-6 1.400.000 franků
2017/04 Seattle (USA) Federer - Isner 6-4 7-6 2.000.000 dolarů
2018/03 San Jose (USA) Federer - Sock 7-6 6-4 2.500.000 dolarů
2020/02 Kapské Město (JAR) Federer - Nadal 6-4 3-6 6-3 3.500.000 dolarů


Nadal hrál exhibici podruhé během tří dnů. Ve středu porazil krajana Davida Ferrera v Kuvajtu, kde otvíral vlastní tenisovou akademii 'Rafa Nadal Academy'.

Na závěr dnešního programu se tancovalo, v hledišti si trsla i paní Federerová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

119
Přidat komentář
smazaný uživatel
si myslim,ze okrem respektu su tam aj sympatie,navyse ked si nelezu do kapusty,Rafa ma RG a US,Federer W a AO,viem ze som to prilis zjednodusil,ale ak by Federer parkrat Rafu na RG vytrieskal ci opacne na W Rafa Federera boli by vztahy asi napatejsie,az taky ludomilovia to zase nie su,vid Novak,trocha nastrbil sebavedomie vlastne obom,ked zostava uz len Rafovo RG(tento rok?) a laska neprisla:)
Reagovat
Roger_Federer
Jsi ochotný aspoň připustit, že Nadal je opravdu ten citlivý kluk, jak se celé roky prezentuje a že upřímně obdivuje a má rád svého kamaráda Rogera??

Ano, je to jeho rival, chce ho porazet(ale to on každého), ale tobě se to nehodí do tvoji škatulky, takže se raci budeš hádat jako vždyť arogantně a tvrdit, že bty víš vlastně líp, Federer jak to z Nadalwm spolu mají..

Jako tvoje ego je větší, bez multivesmir Marvelu. :)
Reagovat
gigin
Nějak nápadně si zlepšil písemný projev.
Reagovat
Roger_Federer
Asi mě už opouští moje přítelkyně dysgraphie. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Pise to za nej jeho pritelkyne...znamy trik:)
Reagovat
paddy
Myslíš Kamillose? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrazu je to citlivý klučina, ktory dopraje Federerovi.

A pritom tu roky vertlíkuješ, ako podvádza, klame a berie doping vsade kde sa da, aby mal vyhodu oproti tým, ktorým tak dopraje?

Ty si to po sebe aj citas niekedy?
Reagovat
Roger_Federer
Najdeš za 10 let, jediný můj komentář, kde bych to podal tak jako teď ty?

Poukazují pouze nato, jaký si opět nemocný egoista, prostě vpodstate tvrdíš, akorát to, že ty to víš všechno nejlíp, a že ty znáš jejich vzájemný (reálný) vztah, líp, než Federer a Nadal.
To co tmrekniu je blbost, protože ty víš, že to je jinak. :) :) :) :) :)
Reagovat
Roger_Federer
https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/11223--federer-rafa-brecel-kdyz-jsem-vyhral-french-open
Reagovat
steve79
Rafa si to s Rogerem uzivaji, protoze vedi ze jejich kariery se blizi ke konci. Srejne je uzasny, ze Roger se drzi na vrcholu od roku 2003 a Rafa 2005.
Reagovat
Mayo
Ako inak nevidel som ani fiftin.
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport player tam je i záznam. Supertennis.tv tam jde teď záznam(Hotbird 13°E) FTA
Reagovat
peRFect
"Dnes mi Rafa řekl, že když jsem v roce 2009 vyhrál French Open, tak prý plakal. Takovou měl za mě radost," uvedl dnes Federer k přátelství s o pět let mladším Nadalem.?
Forehandovi se právě zhroutil svět.
Reagovat
smazaný uživatel
Jšiš mariá, uplny doják...

Že ty ešte veríš na Ježíška, keď si nevies zrátat 2 a 2..Ovečka
Reagovat
peRFect
Já věřím zejména na lidskou hloupost,které ty jsi hlavní představitel.
Jsem rád, že některé sny se plní,svět je pak v rovnováze ????
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze ludsku hlupost si prave deklaroval, kedze nie si schopný pobrat účel jasných PR rečí na exhibíciach a nechas sa zbobnut obsahom, ako 8 ročná holka :)
Reagovat
peRFect
...až na to,že to není poprvé.Kdysi Rafa řekl,že Rogerovi po FO ihned volal a s dojetím gratuloval.
Ale chápu,že je pro tebe těžké si něco takového připustit.
Mmch,když už níže shazuješ tento zápas,jakože charitativní,tak se pochlub jak podporuješ charitu ty.Lítáš po světě,jistě jsi prostředky máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, PR je dolezita komplexne, a obaja su natolkí profesionáli, ze vedia co maju povedat a kedy to maju povedat.

Ak si myslis, ze 15r kariery sa obaja nahanaju v GS rekordoch a rekordoch, aby si potom uprimne, zdoraznujem uprimne fandili vo finále, ktore nehraju proti sebe, tak si proste hlupy a velmi naivný.

Pravidelne darujem svoje oblecenie, topánky, knihy rodinam zo sociálne slabších rodín, posielam 2% z daní jednemu alzheimerového centru a dufam, ze v lete zabehnem polmaraton pre dobrú vec. Ak by som mal zdroje podobné RN a RF tak by som robil charitu bez medializácie, lebo len to je charita v pravom zmysle slova, bez osobneho zisku.
Reagovat
a.magerova
Knihy sociálně slabým rodinám?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nevyhadzujem ich, rovnako ako oblečenie.
Reagovat
blixa
Aha, takže knihu po přečtení věnuješ sociálně slabším abys ji nemusel vyhodit ? :-D :-D
Reagovat
a.magerova
Tak asi má sociálně slabé blíž než popelnice... ;-)

"Věnovat" staré hadry a nepotřebné knihy a ještě se tím tady takhle holedbat... na to už musí mít člověk žaludek... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Magerka, ja sa nikde nebijem do pŕs aký som ja ludomil. Unikla ti podstata, opat raz, ze sa nechválim sám od seba, ba naopak, bol som na konkrétnu vec priamo opytovaný. Takze som zodpovedal na otazku.

Bola by si prekvapená, kolko ludi nerobí ani to minimum, ze posunie, povenuje nepotrebné veci pre jedinca, niekomu konkrétnemu v ramci republiky. Alebo pri odvode daní mysli na charitu. Očakavam, ze ty mas svoju vlastnu charitatívnu organizáciu, ked kritizujes, ale nezaujima ma to, je to tvoja vec a v tomto kontexte je to uplne bezpredmetné.
Reagovat
a.magerova
Samozřejmě, že tě to nezajímá, protože bys asi nerad zjistil, že já pravidelně věnuji nejen svoje zdaněné peníze, ale i svůj volný čas např. zdravotně postiženým lidem... to je totiž něco úplně jiného, než jim jen dát obnošené věci... :-P
Reagovat
gigin
Já su taky postižený a nedalas mi. Chvilku myslím. Ty Vendulko, utěšovatelko ;)
Reagovat
Roger_Federer
Tobě ještě stojí?
Reagovat
gigin
Když to stojí za to... Ale samozřejmě nosím u sebe modrou berličku.
Reagovat
Roger_Federer
Šikovný kluk.
Reagovat
a.magerova
Hele Zlato, Tys kombinovaný... jakože ke zdravotnímu se Ti přidalo i mentální postižení... takže já Ti dala, ale Tys to nějak nepobral... :-P
Reagovat
gigin
Mi to ale bylo jakési divné minule.
Reagovat
a.magerova
A nejen minule... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, tak robíš pre charitu evidentne viac Magerko. Gratulujem.

Ale uz len fakt, ze sa v tomto clovek porovnáva je, pardón za výraz, "sick"..
Reagovat
Vlk-v-trave
+1111
za posledni vetu.
charitu bez medializácie, lebo len to je charita v pravom zmysle slova, bez osobneho zisku.

*
apropos, take moc neverim, ze brecel Rafa, jak Rogi vyhral RG, ja spis verim, ze breci, jak Rogi prohraje.:D)))(((pochopitelne mimo vzajemnych zapasu)))
Reagovat
peRFect
Tvl pomátli jste se?O kolik % méně lidí by bez přičinění známých osobností o charitách vědělo? 70-80%? To je názor jak bota,že někdo dělá charitu pro své promo.Jistě proto,že má pak větší prize money tvl.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize podstata charity je, aby o nej ludia vedeli?...Ty si naozaj mimoň :)

PR ku charite patrí a robí sa aj kvoli nej. Je to potvrdené viacerými ludmi zo zákulisia, štíš proti vetru a robíš zo seba ešte vacsieho hlupáka, nez ti bolo nadelené do vienka. A povedzme si uprimne, nešetrilo sa :)

Apropos, vies o tom, ze charita sa robi aj neverejne?..Nevies..Vidis :)
Reagovat
peRFect
Ano, dělá se proto aby o ní lidé věděli a mohli ji podpořit,protože až na zcela minoritní příklady,čím více peněz,tím prospěšnější projekt,který pomůže více lidem,či zvířatům.
Napsat mi,že na téma charity chčiju proti větru,mně jako člověku,který v letošním roce má za sebou dekádu každoroční významné podpory Dobrého Andělá,je od tebe dost troufalé.Ale na to jsem u tebe zvyklý.Rád se povyšuješ a provokuješ,bohužel na to ale nemáš ty neznalej blábolo.
Apropó,i má nevýznamná firma,tím že propaguje svoji charitní činnost,motivuje okolo 60% svých zákazníků,kteří se jinak neangažují.
Tebe mít jako PR odborníka je snem každého.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, ja som sa na charitativnych projektoch taktiez podielal zo strany reklamnej, ci mediálnej agentúry a viem, ze publicita k tomu patrí, dokonca sa vyžaduje a bez nej by Celebrity ku charite ani nepristupili. Tá fotografia s chlapcom na vozíku, je bohuzial taktiez sucastou siršej marketingovej stratégie, to su veci, ktoré su relevantnými faktami. Tazko sa mi diskutuje s rojkom z Dobrého Anjela, ktory verí na úprimné žičlivé Nadalove slzy po vyhraní RH uhlavným rivalom, si mimoň a táto diskusia s tebou je strata času.
Reagovat
peRFect
a vlastně tím informuji zákazníka,že ji podpořil také.Jsem pak pozitivně udiven,když mi po měsících zpětně oznámí,že si zřídili trvalý příkaz.A dokonce několik lidí,kterým DA pomáhá se mými zákazníky stali taktéž (aniž by o mém zapojení předem věděli).
Ale DA není jediný projekt ve kterém se angažuji.Proto mě o to víc udivuje,že má někdo (ty) pajšl na to,jakýmkoliv způsobem,jakoukoliv dobročinnou akci dehonestovat.
Reagovat
peRFect
patří jako návaznost o dva příspěvky níže
Reagovat
smazaný uživatel
To, ze si propagovaním charity v konečnom dosledku podporil aj vlastnú značku je pre teba asi osmym divom sveta. Voilá..Čaro nechceného, 2+2 su ozaj styri
Reagovat
peRFect
Opět se pleteš.Informaci ode mě konkrétní zákazník obdrží až s předávacím protokolem k hotovému produktu.Nepodporuji tím tak svoji značku,ale tu danou charitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v konecnom dosledku podporis aj vlastnu značku, kedze sa ten zakaznik utvrdil v tom, ze je tam pridana hodnota a rád sa bude vracat.

Neviem, kde vlastne my mame rozpor. Publicita je tam a má dalekosiahly efekt, ty tvrdis v motivácii ostatných tiez prispiet, to nepopieram a zároven v budovani vlastnej značky. Ten faktor netreba podcenovat, to je celé.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak mozna jsem se pomatl, kdyz jsem po mesicich nasel vetu, se kterou s Forehandem i souhlasim...:D) spec. pro tebe...opakuji VETU.
Nerikam, ze to delaji pro sve prize money, ...jaky PR v tom je, to nevis pochopitelne ani ty, ani nikdo tady na tom chatu pod clankem (asi zbytecne se o tom dohadovat)...nerikam, ze to co delaji, je neco spatne, ale vnimam charitu dle te posledni vety.
...A ze lide diky temto tzv. inspiracim snazeji posilaji penize na ucty, kde ceho a kde koho, aby se pak s temi penezmi jaksi buh vi jak zachazelo, o tom si asi predpokladam neslysel...
Proste se dej do cajku BigTrojko a bud vpohode, ne kazdy vidi veci uplne na vlas stejne.:)
Reagovat
peRFect
Takže lepší kdyby to nedělali?Netvrdím,že na tom neparazitují příživníci.Tvrdím,že je jednoznačně prosperitní a hlavně masivně motivující.A tím,že za tím stojí takoví lidé,tak rozhodně transparentnější,než kdejaká neziskovka,o které se dočteš pouze čtyřkou fontem na třistapadesátém řádku vládního prohlášení.
Reagovat
Vlk-v-trave
No, to co pises neni vzdy pravda, jsou nejen pripady v CR, kdy za necim stala tzv. transparentni osobnost a pak byla nemile prekvapena...
Ja tyhle akce proste beru s rezervou...a opravdu souhlasim s tou posledni vetou,... jestli jde o PR...ano hodne zalezi na zameru, ktery pochopitelne vi pouze ten, ktery neco takove tvori.

Ale bavme se o te podstate, tedy te vete, ke ktere se hlasim.

Jestli je to dobre, nebo spatne, to se da jednoduse zjistit...kazdou takovou akci by mely provazet konkretni vysledky. Co konkretne, a jak se poridilo, rozhovory s lekari, ucitely, nebo lidmi, kteri jsou potom zodpovedni za praktickou realizaci, to jsou sakra dulezite veci, ktere by mely hlavne lidi zajimat, jak uz neco podporuji atd... nez si jen pochvalovat koukani na dedka Gejtse jak se trefuje do micku, ano patri to k tomu vsemu, ok...ale vrat me se do podstaty charity, tedy upozadne ma byt co? A na co by melo byt hlavne zaostreno?:)
Reagovat
peRFect
Ano,je to PR. Rogera a Rafu nikdo na světě nezná.Potřebují se více propagovat ;)
Reagovat
Vlk-v-trave
blackout.:)?
ja o voze...
Reagovat
peRFect
Dobré konspirace máš v hlavě.
K té charitě - vůbec nechápeš podstatu,proč ji dělají známe osobnosti.Ale to jen dokresluje skutečnost hlouposti,o které jsem psal.
Věnovaní obnošených hadrů je opravdu prospěšné - kór když jsou na každém rohu kontajnery,které toto pro účely charity sbírají.
Reagovat
smazaný uživatel
Typicky zamindrákovaný Čecháček, ktorý najprv vyzýva na dokreslenie charity a keď dostane priklad, tak ešte ohrnie nos, že málo..Mimoň.
Reagovat
peRFect
Ano,mám ze své národnosti obrovský mindrák.Daleko raději bych byl egoistický,namyšlený a promiskuitní zlatokop ze Slovenska,tak jako všechny ženský,co se od vás do Čech stěhují.
Zvláštní,že opačným směrem neputuje ani desetina.
Reagovat
smazaný uživatel
Slováci su v tomto samozrejme podobní, nikde netvrdím opak. Mne úplne stačí, že sa odlišujem od vačšiny, a ty naopak nie. Potvrdzuje to aj nejaký tvoj irelevantný akoze protiargument o ženách, s ktorými ja nič nemám. Toto je diskusia o mne a tebe, ale ty si presne ten typ, ktorý nemá čo jesť a stačí mu, najma ze ma viac, nez sused. Zakrpatená mentalita.
Reagovat
peRFect
Takže mám mindrák z toho,že jsem Čech a potřebuji mít více než můj soused.Ok,co další z psychologického profilu na mě máš?
Mmch soused vlevo má vrtulník a soused vpravo nadnárodní fabriku.
To se mi bude dohánět dost těžko.
Reagovat
RF46
"...zacinal jsem od nuly a vetsinu z toho jeste mam.."
Reagovat
Lina
Forehande, ty jsi mě zase vytočil. Jsi neuvěřitelně sebestředný člověk a jméno Roger Federer ti zatemňuje mozek. Nesnášíš ho tolik, že ti vadí i jejich přátelství, úroveň žáka základní školy, asi by sis měl ty knihy nechávat.

Jak píše perFEct, když se charitě ví, tak ji i ostatní lidi podpoří.
Ještli PR nebo ne, není to vůbec důležité, když jde do těch správných míst. Dokonce i to tvoje staré oblečení pomůže, i když by bylo lepší nové. Tak nezpochybňuj to co dělají jiní, zvlášť Roger.

Navíc kdyby se o Rogerově nevědělo, což je díky jeho popularitě nereálné, tak bys tu zase vypisoval, jak nedává nic na charitu. Nejlepší a nejdůležitější není jen to co dělá Rafa.
Reagovat
RF46
"asi by sis měl ty knihy nechávat."

:)))
Reagovat
annah
+1
Reagovat
sojka1
dobre shrnuti... mne ale ani snad nevadi, ze ma FH jiny nazor, mne vadi ten styl. Ovecky a pan Bozsky.... :-))) A moc me zaujalo, co tu uz objevila magerka, FH vlastne nezajima neformalni Rafa jako clovek, jeho chovani, projevy, potlaceni ritualu treba. Vlastne ho ani nezajima jeho tenis, jake kouzlil voleje, jak varioval udery nad hlavou (skoda, ze dal Djokovic prednost hudebce) ;-) proste z takove akce a predevsim vysledku ego nevyroste ani ovecky jimi nelze utrit, takze: "Tieto zápasy aj niekoho bavia?" :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
Jeho zajima hlavne klepani kobercu, tak co furt brblate:)
Reagovat
smazaný uživatel
Začala si jednou kvapkou domnenky a zároveň prišla hustá sprcha z prstu vycucanych nezmyslov.

To by ma teda zaujimalo, akym konstruktim si prisla na to, ze ked vnimam vlazne Nadalove exhibicie, a viem ich chladnokrvne oddelit od bezneho tenisového sútazenia, tak ma vlastne nezaujima ako tenista?..Narocna piatkova noc, soječka?....Tazký kaliber, tieto myslienkove pochody.
Reagovat
smazaný uživatel
Vobec nie. Len tvrdim, ze tieto sladké reči treba brat proste s rezervou a vnimat širší kontext. Obyčajný stoický rozum.

Motiváciu, burcovanie ostatných, ktore publicita vyvoláva nepopieram, tento efekt je prítomný. Rovnako ako je prítomná pozitívna odozva publika na celebritu, ktora podporuje charitu alebo ma sladke reči. Sú to spojené nádoby a ver mi, ze aj to je účelom. Jasné ako facka.

Tie ostatné sú už len emócie a antipatie voči mojej osobe, ale z toho sa vyspis. Mozno ze si jedneho dna aj precitas, kto vlastne vyvolal akciu a kto reakciu.
Reagovat
steve79
Ja si myslim, ze tohle Rafa rekl uz v minulosti.
Reagovat
Mantra
A co ta 4hra s Bilem Gatesem? Dobrá šou asi :-))
Reagovat
Mantra
https://youtu.be/BA5ti_6rFro
Reagovat
RF46
https://www.youtube.com/watch?v=vibCy8AFSmk

Ty returny Andreho...zajimalo by me, jak by vypadal kdyby se narodil do generaci big3.
Reagovat
FulnekUltras
utíral by si sopel do ručníku
Reagovat
FulnekUltras
a ne do trika jako tehdá
Reagovat
smazaný uživatel
S prehladom stvrty s 3-4GS.
Reagovat
Ereinion
Djokovič by neměl 8 AO...
Reagovat
Krisboy
Nikdo by neměl to, co má :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, do akej miery by ovplyvnil Agassi Nadala na RG :)

Ale viem, presne akoby ovplyvnil Nadal Agassiho. Andreho jedno uhaluzené finále 3:2 s nenasadeným Medvedevedom, alebo ako sa volal ten podivin, takto by sa tituly nerozdávali.
Reagovat
Kozoroh
Agassi ne, ale kdyby hrál v dnešní době Borg, Nadal by neměl 10 RG, natož 12. Borgův herní level z RG 1978 či 1980 je srovnatelný s Rafanem z RG 2008 nebo 2010.
Reagovat
Kozoroh
A Federer by neměl 8 WCh, kdyby mu konkuroval Sampras. Nebo Nadal by nedosáhl na 12 RG, kdyby čelil Borgovi.
Reagovat
FulnekUltras
globalfans mnógo
Reagovat
FulnekUltras
ale ať je to jak chce - na tyhle dva piráty se bude vzpomínat ještě dlouho
Reagovat
Denis92
Najlepsie na tejto exhibicie bol 2 kurz na RF a 5kurz na vyhru 2-1.

Exhibicie vzdy vyhrava hrac, ktory to organizuje. Toto bol 6.Match for Africa a vsetky vyhral Roger.
Reagovat
RF46
stejne vysledek nikoho nezajima, musi se odehrat aspon na tri setiky.
Reagovat
Ereinion
Jsem upřímně moc nepochopil, proč vůbec na tuto akci vypisovali kurzy, jako kdyby to byl nějaký normální zápas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko ste na tom vyhrali, ked to bola taka tutovka?..:)

2:1 bolo najviac pravdepodobné, ale nemyslim, ze do toho siel niekto za 100eur a viac.
Reagovat
Denis92
Ja som dal 100 na Rogera a 20eur na 2-1. Takze v cistom 180 :)

Istota bola, ze vyhra RF. Sety mohli byt len dva s nejakym TB, tam som nechcel zbytocne riskovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak to je stále slušné..

Ja som si to vobec neuvedomil, ze to mam hladat v stávkovej. 3 sety ale boli milionové.
Reagovat
a.magerova
To jakože chceš říct, že Rafa se dopředu se soupeřem domluvil a pustil zápas?! Jako Rafa?!
Reagovat
ipko
vyše 3,5 milióna dolárov a rekord v návštevnosti 51 954, klobúk dole
Reagovat
steve79
Rafa pry pojede do Ria na antuku. Posledni dobou hraje cim dale vice turnaju.
Reagovat
smazaný uživatel
Zly roster, od aprila 2019 ide nepretrzite..

Cely feb mal vypustit a oddychnut si.
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto zápasy aj niekoho bavia?
Reagovat
ipko
vieš koľkým deťom tento zápas môže zmeniť život?
Reagovat
smazaný uživatel
Lol
Reagovat
FulnekUltras
pouliční demonstrace stále potřebují nový kanonfutr ;-)
Reagovat
ipko
nevieš o čom je skutočný život :(
Reagovat
smazaný uživatel
Skutočný zivot nie je o tenise, trochu pragmatizmu do tvojej ohrádky bukvička.
Reagovat
ipko
potom beriem späť, niečo v tej hlave predsa len máš :)
Reagovat
sojka1
on ti je nekdo nuti?
Reagovat
a.magerova
Tebe nezajímá jeho zápas?!

P.S. "...švýcarský tenista odehrál exhibiční duel s dlouholetým rivalem a kamarádem Španělem Rafaelem Nadalem..."
Reagovat
annah
Zajímal i Berdycha. Byl v publiku.
https://pbs.twimg.com/media/EQMyv6lWAAEk10-?format=jpg&name=large
Reagovat
RF46
skoda ze uz nehraje :(
Reagovat
smazaný uživatel
4.25 kurz na výsledek 2:1

Jak nečekane :D
Reagovat
Denis92
Ja som mal kurz 5..toto bol od stavkovej darcek :D
Reagovat
annah
Roger měl na lavičce své staré rf logo. Že by bylo na cestě jeho vrácení od Nike?
Reagovat
Denis92
To logo ma v suvislosti s RF foundation stale.
Od marca ho bude mat naspat od Nike, ale co som cital, tak Uniqlo ho neplanuje pouzivat. Takze skor len nejaky osobny merch prave pre nadaciu.
Reagovat
paddy
umpire sice zastoupí všechny lajnové rozhodčí, ale ještě by měl sbírat míčky, aby to bylo dokonalé :)

reklamy na Rolex a Moët & Chandon - dá se čekat, že v chudinském předměstí stoupnou prodeje napodobenin :)
Reagovat
paddy
"bojují o každý fiftýn"

"přátelského exhibičního zápasu"
- jestli existuje soutěžní exhibiční zápas, tak to muselo být mužské finále na AO19
Reagovat
ipko
obidva idú tak na 50%, ale niektoré výmeny boli parádne
Reagovat
sojka1
presne, ja jsem se i parkrat zasmala.... kvalitu zapasu snad nemuze nikdo brat vazne, navic tam i dost fuci.... :-)
Reagovat
gigin
A hlava.
Reagovat
sojka1
co jako, nejaka nefunguje? :-))
Reagovat
gigin
https://youtu.be/17Y69WUMvns

;)
Reagovat
sojka1
:-)
Reagovat
Gracias_Mendoza
Kvalita zápasu zatím nic moc, nemá to atmosféru tím jak to jsou diváci daleko od kurtu, kurs nemastný neslaný...už jsem viděl lepší exhibice
Reagovat
Gracias_Mendoza
*kurt nemastný...
Reagovat
annah
Velká část diváků by potřebovala dalekohled...
Reagovat
Gracias_Mendoza
A Venušiny kuličky aby je to občas nadzvedlo ze sedaček
Reagovat
annah
Jo, to taky. Místy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.supertennis.tv/On-Demand/Palinsesto
Reagovat
Mantra
má někdo stream? prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport 2
Reagovat
annah
Asi to moc dlouho dopředu neplanovali, protože v tv programu zápas není uvedený.
Reagovat
Fandina
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1088517

http://livetv.sx/enx/eventinfo/903618_roger_federer_rafael_nadal/
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport player koupil jsem za 650 Kč na celý rok
A Supertennis tv na Hotbirdu 13°E
Reagovat
smazaný uživatel
https://live-stream365.com/sport/tennis.php

ale nutné adobe flash
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist