7. den v Římě: Bouzková, Vondroušová a Muchová zabojují o čtvrtfinále, v akci bude i obhájkyně Šwiateková

15. 5. 2023, 06:00
Previews 113
V rámci sedmého hracího dne letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia jsou na programu všechny osmifinálové duely ženské dvouhry. O čtvrtfinále budou bojovat Marie Bouzková proti Rusce Veronice Kuděrmetovové, Markéta Vondroušová proti Kazachstánce Jeleně Rybakinové a Karolína Muchová proti Španělce Paule Badosaové. Iga Šwiateková bude v obhajobě pokračovat proti Donně Vekičové.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Bouzková (27-ČR) - Kuděrmetovová (11-) | PREVIEW LS | Grand Stand Arena (13:00 SELČ)
Vondroušová (ČR) - Rybakinová (7-Kaz.) | PREVIEW LS | Center Court (15:00 SELČ)
Muchová (ČR) - Badosaová (Šp.) | PREVIEW LS | Grand Stand Arena (19:00 SELČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Šwiateková (1-Pol.) - Vekičová (21-Chorv.) | PREVIEW LS | Center Court (20:30 SELČ)
DALŠÍ PREVIEWS ŽENY | DALŠÍ PREVIEWS MUŽI


• Češi v akci •
Marie Bouzková (38.) - Veronika Kuděrmetovová (12.) | Grand Stand Arena (13:00 SELČ)
Marie Bouzková dnes zaútočí na své premiérové antukové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu a pokusí se už potřetí vylepšit své maximum v italské metropoli. V osmifinále se utká se světovou dvanáctkou Veronikou Kuděrmetovovou. S Ruskou má vyrovnanou bilanci 2-2.

Bouzková loni prožila nejlepší sezonu kariéry, kromě zisku prvního titulu na okruhu WTA a čtvrtfinále ve Wimbledonu se vypracovala do Top 30 žebříčku. Do Říma však dorazila s mizernou letošní bilancí 9-12. Za sebou má 11 turnajů, na pěti z nich ztroskotala na první soupeřce a pouze na dvou dokázala vyhrát více než jeden zápas. Po nezdaru v Charlestonu proti Cristině Bucsaové pokračovala v antukovém jaru postupem do čtvrtfinále na W100 v Oeirasu a do třetího kola v Madridu. V Římě začala výhrou nad Caty McNallyovou a pak překvapila obratem proti Cori Gauffové, jedná se o její první letošní vítěznou sérii v hlavních soutěžích na nejvyšší tour.

Kuděrmetovová si na začátku sezony vedla solidně, na čtyřech z pěti úvodních turnajů došla do čtvrtfinále a za nezdar mohla považovat jen porážku ve druhém kole Australian Open s Katie Volynetsovou. Od konce února se však začala trápit a prohrála pět ze šesti zápasů, přičemž do antukového jara vstoupila nezdary s Dianou Šnajderovou a Cori Gauffovou. V Madridu naopak zvládla čtyři třísetové bitvy v řadě a ve svém největším semifinále schytala výprask od Igy Šwiatekové. V Římě si po cestě mezi nejlepší šestnáctku poradila s Nurií Párrizasovou a krajankou Anastasií Potapovovou.

Bouzková si v Římě vede nad očekávání. Letos se totiž trápí, a přesto dokázala vyřadit světovou pětku Cori Gauffovou. Kuděrmetovová je však na antuce mnohem úspěšnější hráčkou než pražská rodačka, pro srovnání má na kontě devět antukových čtvrtfinálových účastí na této úrovni včetně grandslamového French Open. Ani Ruska ale nehraje ve své nejlepší formě a není zas až tak velkou favoritkou.

Tip na vítězku: Veronika Kuděrmetovová

Marie Bouzková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím (OF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 11-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 5-3
Bilance proti hráčkám Top 20: 1-5 (kariérní 12-24)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Marie Bouzková - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Charleston (1K), W100 Oeiras (ČF), Madrid (3K)
Cesta turnajem: volný los, McNallyová (6-4 6-3), (6) Gauffová (4-6 6-2 6-2)

Veronika Kuděrmetovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid, Dauhá,  Adelaide 2 (SF)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (SF)
Bilance: 16-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 6-3
Bilance proti hráčkám Top 50: 11-7 (kariérní 57-60)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Veronika Kuděrmetovová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
4-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021, 2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Charleston (2K), Stuttgart (1K), Madrid (SF)
Cesta turnajem: volný los, Párrizasová (7-5 6-2), (23) Potapovová (7-5 3-6 6-1)


Markéta Vondroušová (70.) - Jelena Rybakinová (6.) | Center Court (15:00 SELČ)
Markéta Vondroušová startuje ve Foro Italicu počtvrté v kariéře a už potřetí si může zahrát čtvrtfinále. Ve druhém zápase po sobě vyzve členku Top 10, tentokrát úřadující wimbledonskou šampionku Jelenu Rybakinovou. Ruská rodačka reprezentující Kazachstán bude bojovat o své první čtvrtfinále na antukových podnicích WTA 1000. Dosud se střetly jen předloni v Moskvě, Vondroušová vyhrála ve dvou setech.

Vondroušová se v závěru předchozí sezony vrátila po půlroční pauze a teprve až letos absolvuje turnaje na nejvyšším okruhu. V aktuálním roce má lichotivou bilanci 21-7 a vstup nezvládla jen na jedné ze sedmi předchozích akcí, navíc na těch úspěšných šesti porazila minimálně dvě soupeřky. Na antuce v Turecku byla hlavní strůjkyní postupu Češek na finálový turnaj BJK Cupu a pak včetně kvalifikace zaregistrovala tři výhry v Madridu, kde prohrála bitvu druhého kola s Magdou Linetteovou. V Římě začala "tříseťákem" s trápící se Kaiou Kanepiovou, pak se ztrátou jediného gamu deklasovala grandslamovou šampionku Biancu Andreescuovou a ve třetím kole přehrála světovou osmičku Marii Sakkariovou.

Rybakinové se nepovedla ani jedna z australských generálek, ovšem na Australian Open byla jediný set od druhého grandslamového vavřínu. Po zisku premiérové trofeje z akcí WTA 1000 v Indian Wells jí chyběla jedna výhra k dosažení Sunshine Doublu, ve finále v Miami podlehla Petře Kvitové. Příprava na French Open se jí i kvůli problémům se zády nedaří, ve Stuttgartu vzdala druhé kolo a v Madridu prohrála hned s Annou Kalinskou. V Římě zatím neztratila set, po výhře nad Jasmine Paoliniovou postoupila po skreči Kalinské.

Vondroušová má v Římě vynikající formu a až na zaváhání ve druhé sadě proti Kaie Kanepiové si vede takřka bezchybně. Po demolici Biancy Andreescuové porazila Marii Sakkariovou a i proti její kolegyni z Top 10 Rybakinové je kurzovou favoritkou. Znovu tak může potvrdit, že se jí proti vysoko postaveným hráčkám daří celkově i letos. Rybakinovou navíc v posledních týdnech trápí problémy se zády, což by mohlo postup rodačce ze Sokolova zjednodušit.

Tip na vítězku: Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Linec (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 21-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 6-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-1 (kariérní 9-15)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Markéta Vondroušová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
10-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v osmifinále: 2-0
Generálka: Madrid (2K)
Cesta turnajem: Kanepiová (6-0 4-6 6-2), (24) Andreescuová (6-0 6-1), (9) Sakkariová (7-5 6-3)

Jelena Rybakinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (T);  Miami,  Australian Open (F)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 26-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 3-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-2 (kariérní 51-17)
Grandslamy: Australian Open (F)

Jelena Rybakinová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: osmifinále (2020, 2022-23)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 0-2
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (2K)
Cesta turnajem: volný los, Paoliniová (7-6 6-1), Kalinská (4-3 skreč)


Karolína Muchová (52.) - Paula Badosaová (35.) | Grand Stand Arena (19:00 SELČ)
Karolína Muchová bude usilovat o své teprve třetí a zároveň největší antukové čtvrtfinále v kariéře. Bývalá světová devanáctka, která při jediném předchozím startu ve Foro Italicu vypadla hned v prvním kole, změří síly s Paulou Badosaovou. Španělka tady naopak i při druhé účasti prošla mezi nejlepší šestnáctku. Jediný dosavadní souboj předloni v této fázi ve Wimbledonu vyhrála Češka.

Muchová figurovala na začátku sezony celkem hluboko ve druhé stovce pořadí, ale díky skvělé letošní formě bude v příštím vydání zpět v Top 50. Na všech osmi letošních turnajích včetně Říma zvládla úvodní zápas a už třikrát byla velmi blízko své první semifinálové účasti od Australian Open 2021. Po čtvrtfinále v Indian Wells se probojovala z kvalifikace do třetího kola v Miami. Na antuce se představila už jen v Madridu, kde nedala šanci Anett Kontaveitové a ve druhém kole ve dvou těsných setech podlehla Irině Beguové. V Římě začala těsnými dvěma sety s lucky loserem Kamillou Rachimovovou, pak odvrátila mečbol Martiny Trevisanové a ve třetím kole ve dvou setech přehrála Camilu Giorgiovou, ačkoli čelila sedmi setbolům.

Badosaová se v úvodu sezony ohromně trápila, a to hlavně kvůli neustálým zdravotním problémům. V lednu nenastoupila k semifinále v Adelaide a následně vynechala grandslamové Australian Open. Na betonech vyhrála jen šest z deseti duelů, ovšem na antukových dvorcích se zase rozjela. Včetně Říma porazila na všech čtyřech akcích alespoň dvě soupeřky a na těch třech dohraných prohrála v závěrečných kolech se zástupkyněmi Top 10: Jessicou Pegulaovou, Arynou Sabalenkovou a Marií Sakkariovou. V Římě urvala bitvu s kvalifikantkou Annou-Lenou Friedsamovou a v dalších kolech suverénně vyřadila loňskou finalistku Ons Džabúrovou i Martu Kosťukovou.

Muchová měla ve všech třech duelech potíže, po trápení proti lucky loserovi Kamille Rachimovové odvracela mečbol Martiny Trevisanové a pak likvidovala sedm setbolů Camily Giorgiové. Navíc nevypadala na konci posledního zápasu úplně fit. I proto je favoritkou Badosaová, která se sice letos trápí, ale na antuce se rozjíždí a poslední dva duely v Římě s Ons Jabeurovou a Martou Kosťukovou zvládla suverénně. Navíc letos ještě neprohrála s nikým mimo Top 50 žebříčku.

Tip na vítězku: Paula Badosaová

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells,  Dubaj,  Auckland (ČF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 19-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 4-1
Bilance proti hráčkám Top 50: 11-4 (kariérní 40-34)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Madrid (2K)
Cesta turnajem: Rachimovová (6-4 7-5), (18) Trevisanová (3-6 6-3 7-5), Giorgiová (7-6 6-2)

Paula Badosaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (SF)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart, Charleston (ČF)
Bilance: 16-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 10-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 8-0 (kariérní 40-22)
Grandslamy: Australian Open (-)

Paula Badosaová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022-23)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Charleston (ČF), Stuttgart (ČF), Madrid (OF)
Cesta turnajem: Friedsamová (4-6 6-2 7-6), (4) Džabúrová (6-1 6-4), (32) Kosťuková (6-4 6-2)


• Cesta za obhajobou titulu •
Iga Šwiateková (1.) - Donna Vekičová (24.) | Center Court (20:30 SELČ)
Vítězka posledních dvou ročníků a největší favoritka Iga Šwiateková pokračuje ve Foro Italicu v útoku na hattrick. Její další překážkou bude Donna Vekičová, která bude bojovat o své teprve třetí antukové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu a premiérovou účast mezi nejlepší osmičkou na podnicích WTA 1000. Všechny tři předchozí souboje se uskutečnily na betonech a pokaždé se radovala Polka.

Šwiateková loni na ženském tenisovém okruhu dominovala, posbírala osm titulů včetně dvou grandslamových a je suverénní světovou jedničkou. V letošním roce má skvělou bilanci 27-5, ale triumfovat zatím dokázala jen na dvou "pětistovkách" a na Australian Open vypadla už v osmifinále. Na antuce se jí tradičně daří, po úspěšné obhajobě ve stuttgartské hale se probojovala do finále také na "tisícovce" v Madridu a podlehla v něm letos fenomenální Aryně Sabalenkové. V Římě začala neskutečně, Anastasii Pavljučenkovové nepovolila jediný game a sérii 12 vyhraných her předvedla i proti Lesje Curenkové.

Vekičová měla výborný vstup do sezony. Na Australian Open si zahrála své druhé kariérní čtvrtfinále na grandslamových podnicích a po čtvrtfinálové účasti v Linci triumfovala v Monterrey. Na následujících čtyřech turnajích však slavila jen dvě výhry, ve druhém kole ve Stuttgartu prohrála bitvu s Karolínou Plíškovou a v Madridu ztroskotala hned na domácí divoké kartě Rebece Masárové. V Římě musela v obou zápasech otáčet nepříznivý vývoj, po obratu porazila Aljaksandru Sasnovičovou i Ljudmilu Samsonovovou.

Šwiateková je jasnou favoritkou na postup, po vypuknutí pandemie koronaviru na antukových dvorcích neskutečným způsobem dominuje. Vekičová zřejmě svou bilanci 11-29 s hráčkami Top 10 nevylepší, navíc na nejpomalejším povrchu prohrála všechny čtyři předchozí souboje s takto vysoko postavenými soupeřkami. Zajímavostí je, že v obou předchozích duelech se světovými jedničkami uhrála set (s Naomi Ósakaovou ve Stuttgartu 2019 i Šwiatekovou v San Diegu 2022).

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stuttgart,  Dauhá (T);  Madrid,  Dubaj (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (T); Madrid (F)
Bilance: 27-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 11-1
Bilance proti hráčkám Top 30: 12-5 (kariérní 61-30)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
13-1
Nejlepší výsledek: triumf (2021-22)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v osmifinále: 2-0
Generálka: Stuttgart (T), Madrid (F)
Cesta turnajem: volný los, Pavljučenkovová (6-0 6-0), Curenková (6-2 6-0)

Donna Vekičová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Monterrey (T)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 18-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 3-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 11-29)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Donna Vekičová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance:
3-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (2K)
Cesta turnajem: volný los, Sasnovičová (3-6 6-3 6-3), (16) Samsonovová (2-6 7-6 6-2)

INTERNAZIONALI BNL D'ITALIA 2023 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• CENTER COURT • (od 11:00 SELČ)
1. Keysová (19-USA) - Kalininová (30-Ukr.)
2. Marozsán (Maď.) - Alcaraz (2-Šp.)
3. Vondroušová (ČR) - Rybakinová (7-Kaz.) / nejdříve v 15:00 SELČ
4. Tsitsipas (5-Řec.) - Sonego (It.) / nejdříve v 19:00 SELČ
5. Šwiateková (1-Pol.) - Vekičová (21-Chorv.) / nejdříve ve 20:30 SELČ
• GRAND STAND ARENA • (od 11:00 SELČ)
1. Cecchinato (It.) - Hanfmann (Něm.)
2. Bouzková (27-ČR) - Kuděrmetovová (11-) / nejdříve ve 13:00 SELČ
3. Zapata (31-Šp.) - Medveděv (3-)
4. Musetti (18-It.) - Tiafoe (12-USA)
5. Muchová (ČR) - Badosaová (Šp.) / nejdříve v 19:00 SELČ
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
5. Linetteová/Vondroušová (Pol./ČR) - L. Kičenoková/Ostapenková (2-Ukr./Lot.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
tommr
a v Římě už zase prší smile ...
Zápasů Mušky (singl) a Markéty (debl) se už asi dneska nedočkáme ...
Reagovat
com
aspon nam vsechny nevypadnou v jeden den smilesmile
Reagovat
aape
smile třeba se Muška dá do kupy a ještě postoupí
Reagovat
com
rozdava kanary uz jako Swiatek.. ze by nova velka adeptka na titul FO smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Zápasy Penko to je vždycky divočina - 1.set leckdy prohraje 0:6 a druhý vyhraje 6:0 - v jejích zápasech kanárci lítají běžně. Nicméně na antuce umí a na RG může překvapit smile
Reagovat
frenkie57
Koukám, že kdyby náhodou Muška S Pavličkou uspěla, tak je Naducánek její příští soupeřka.smile
Reagovat
hanz
Myslím, že pro ni lepší než věčná pinkalka Kosatka.
Reagovat
hanz
Mi řekněte, jak je možné, že Rybina je pokaždý ve druhý půlce než Saba a blízko Švjontek? Všímáte si toho?
Reagovat
Liverpool22
Ano - je to tak. smile Tohle je časté, kdy Rybka většinou vychází na Igu ve čtvrtfinále....
Reagovat
hanz
Nevím, je to až moc podezřelé.
Reagovat
hanz
Česká klasika - po namlsání průjem. Vondroušová už je v tom přímo kovaná.smile
Reagovat
Liverpool22
Problém je, že Maky a Maruška jsou obranářky a když narazí na ranařky typu Rybky, Kladivářky...., tak prostě nestíhají a to ani na pomalé antuce. Dnes to bylo vidět jak v zápase Marušky, tak u Maky. Navíc ani jedna nemá servis.
Reagovat
hanz
Jj, hráčky do prvních kol, ale na vavříny to nebude. Myslím, že ani jedný to nevadí.
Reagovat
com
tak snad Muchova mit prujem nebude smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Muška má těžkou soupeřku, ale její kreativita by na Pavlínu mohla platit - uvidíme smile
Reagovat
com
Badosa nehraje nic extra, ale na prumernou sklenenku Muchovou to bude urcite stacit smile
Reagovat
tommr
Muška je bez šance. Pokud vůbec nastoupí ...
Reagovat
misa
Na můj vkus je už trochu přerostlá, ale ten obličej a výraz v očích - to je čistá krása smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile Přerostlá? Na tenis má Rybka ideální postavu smile
Reagovat
frenkie57
Nejen na tenis. Je to krásná, ztepilá slečna, i když v obličeji se mi líbí ještě více Kalinskaja a Carevna.smile
Reagovat
Liverpool22
smile Moje jasná favoritka je Rybka smile má pěknou tvářičku, ale Anna Kalinská má taky krásnou tvář - více jemnější. Carevna taky OK smile
Reagovat
frenkie57
Takže máme vlastně stejnej vkus.smile
Reagovat
jackiec
Za mě největší sex-apel z celého okruhu má Giorgi, ta bude brzy super MILFkasmile
Reagovat
frenkie57
Aby mohla být MILFka, tak by si musela upíchnout sviště. Ale jo, jistej potenciál tam jesmile. Mně se na ní líbí, že má vždycky od své mamky origo šatičky, které nikdo jiný na okruhu nemá a prostě mít nemůže. Druhá taková je Ostapenko, ale to je jako srovnávat rajská jablíčka s dýní.smile A také je asi jedna z mála, kdo se na zápas líčí.
Reagovat
Liverpool22
Giorgi to už je na můj vkus moc velká Barbínka a to i chováním - je tam cítit, že má nosánek nahoru a to mi moc nesedísmileNicméně každý má trošku jiný vkus smile
Reagovat
frenkie57
Na můj vkus také, je namyšlená až dost. např. jsem jí nikdy neviděl se usmívat, ani po výhře.
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
makro99
ano, že se někdo neusmívá je jasná známka namyšlenosti.. že teda ta vaše Rybakina je vyloženě permanentně vychechtaná.. tady je to vůbec jak na panslovanským sletu národních obrozenců...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Liverpool22
Jenže Rybka se usmívá často - pouze při zápasech nasadí masku ledové královny smile
Tady máš příklad z IW: https://www.youtube.com/watch?v=rZOtRKm1Ars

anebo tady s Kosatkou:
https://www.youtube.com/watch?v=5DddIhv4o9o
Reagovat
jackiec
No já hodnotím čistě pouze vzhled, chování apod. nemohu posoudit páč na její zápasy vůbec nekoukám.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Carevna? Nikdysmile A navíc nemá ani správný kádrový profilsmile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Mony
Rybka dnes skvelasmile. S tím víc Maky dnes nemohla udelat
Reagovat
tommr
Markéta měla víc brejkbolů než soupeřka. Rozhodlo jejich nevyužívání ...
Reagovat
lvicek
Casto prislo eso...
Reagovat
Liverpool22
Rybka dnes hlavně na BIG míčích hodně silná. smile Maky se jen bránila a měla tam jen pár super míčů.
Reagovat
com
Bouzkova byla jasny, ale ze bude kravit i Vondrouska smile
Reagovat
Liverpool22
Rybka je na antuce poloviční - otupují se její největší zbraně, ale na naší pomalovanou Maky to zatím v pohodě stačí smile
Reagovat
aape
dnes Rybana zas tak špatně nehraje

vypadá to, že dnes se budou naše holky loučit všechny
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu, že Rybka dnes hraje dobře i když tam má dost hluchá místa viz. nyní mohla Maky srovnat na 4:4, ale je to 5:3
Reagovat
aape
bohužel, no
Reagovat
Otmar
Těžký flastr, euforie za včerejška je pryč. Marie něco málo hezkých winnerů, ale pomalá a nepřesná, pravý opak rychlosti a přesnosti Rusky, navíc neskutečné lajny. Dneska ji porazit by měla problém každá hráčka, i když Marie dovolila hodně.
Reagovat
Ereinion
Carlos má zjevně problémy s hráči co mu nenechají iniciativu a útočí (ideálně) hned po returnu...Marozsan, Ruusuvuori, Struff, Sinner atd. Dneska to tam Maďarovi teda padalo brutálně, samozřejmě očekávám, že proti Čoričovi už vyletí smile

Nicméně pro Alcatraze možná dobře, aspoň bude mít odpočinek před RG
Reagovat
frenkie57
dneska neměla co nabídnout proti dobře hrající Veronice. Kdyby zopakovala včerejší výkon, byl by zápas mnohem vyrovnanější, takto bohužel.smile
Reagovat
makro99
kdyby kdyby.. ono asi záleží i na soupeřce; jakým stylem hraje, co jí povolí..
Reagovat
frenkie57
jasně, kdyby jsou chyby. Chtěl jsem jenom říci, že by marie asi i tak prohrála, jenom, že to utkání by mělo jinej náboj, nebylo by tak na jednu branku.
Reagovat
George_Renel
Lehečka s ním uhrál víc než Alcaraz.
Reagovat
frenkie57
Alcatraz venku!
Reagovat
com
šok! ..to by si zaslouzilo spešl clanek smilesmile
Reagovat
Pavol
Aký zase šok čo je horší ako Plíšková ? smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Neviem kde ale aj s týchto diskusií sa dá sem tam voľajaké zrnko pravdy získať. Lebo všetci ľudia všetko vedia. smile
Reagovat
Pavol
K Márii sa už vyjadrovať nebudem tá je v tom nevinne. Využila len ponúknuté šance. Prachy a body dobré.
Reagovat
misa
Pro Kudermetovou to dnes snad není ani trénink. Po zápase si bude muset ještě něco přidat...
Reagovat
frenkie57
Slabý servis, ještě slabší return, Marie nemá co nabídnout. Jasná prohra. Zklamání.
Reagovat
Liverpool22
smile je to na jednu branku
Reagovat
misa
a řada nevynucených chyb
Reagovat
frenkie57
jj, snad jenom ty dropšoty jí celkem vycházejí.
Aspoň, že to nebude ve druhém setu s kanárem.
Reagovat
makro99
já nechápu, proč tady ty naše křehule hrají tak často debly... pak se jim to takhle schází 4 zápasy za 2 dny a co z toho může vzniknout...
Reagovat
misa
Chcou si zahrát a vydělat něco navíc.
Reagovat
makro99
ale jo.. ale pokud maj nějaký vyšší ambice v singlu, tak nevím, jestli tohle je šťastný.. nebo si volit do debla srovnatelný partnerky a domluvit se dopředu, že když postoupí jedna z nich v singlu třeba do 3. kola, tak že z debla odstoupí... píšeš, že včera si v singlu poranila koleno a pak večer, místo aby to nechala odpočinout, tak šla hrát debla; a dneska hraje ovázáná a působí jak mátoha...
Reagovat
com
prave ze treba takova Bouzkova vi, ze v singlu daleko nedojde.. Tak zkousi aspon ten debl smilesmile
Reagovat
misa
Loni v Cincinnati si asi v deblu poranila záda a další den do 2. kola singlu ani nenastoupila.
Reagovat
makro99
hmm, třeba fyzicky silné hráčky typu Katky Siniakové (do loňské sezóny takřka nezničitelné) to zvládají kombinovat; ale u křehčích typů náchylných na nejrůznější zranění (Marie, Markéta) si myslím, že by si ty debly (až na pár výjimek v roce) mohly nechat na pozdější fázi kariéry...
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
zfloyd
tam má fanclub sice jsou jen čtyři , ale prázdném hledišti slyšet jsou smile
Reagovat
misa
Marie chybuje o dost víc než včera, takhle to nepůjde.
Reagovat
zfloyd
udělala možná už víc chyb , než včera za celý zápas
Reagovat
Liverpool22
Maruška se chytla 2:3 - furt je ve hřesmile
Reagovat
misa
Spíš to vypadá, že se hraje jen o to, kolik uhraje Maruška her. Ruska zápas jasně kontroluje. Nulové napětí.
Reagovat
frenkie57
Dnes je Marie oproti včerejšku poloviční. Carevna distribujuje míčky velmi přesně a razantně, Marie zatím bez šance.
Reagovat
Liverpool22
smile Ano Carevna lepší i když to chvilku vypadalo nadějně, ale Marie nemá servis a to je pak těžké
Reagovat
Pavol
Mária je na nesprávnej strane pavúka. smile
Reagovat
Pavol
Mária zaber. Ak toto otočíš stúpneš v mojich očiach. Aj keď to nikoho nezaujíma ty vyhráš a Ja prehrám . smile
Reagovat
misa
Gambleři mají vlastní diskuzi.
Reagovat
makro99
Co říkáš na ten kurz Markéty dneska? Trochu to kleslo, ale furt 1,57?
Reagovat
misa
Rybakina je na antuce slabší než kdekoliv jinde, zato pro Markétu se jedná o nejlepší povrch, takže to bude asi OK.
Reagovat
makro99
smile já chci vidět ten kurz s Igou zítra! :)
Reagovat
Pavol
Príliš rizikové. Jedná oddýchnutá - druha sa tvári že na to má. Úplne vyrovnané buď vypustiť alebo na skúšku vyšší kurz. Ja vypúšťam. smile
Reagovat
Pavol
vyšší kurz zvíťazil smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Samsonova - Vekič . Najskôr idem naplno, potom problémi - veď sa blíži RG tak zložím zbrane a idem sa ubytovať do Francúzka. smile Celkom to vynáša dobré kurzy. smile
Reagovat
Pavol
alebo problémy smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi mimoň.
Donna otočila zápas. Nic víc, nic míň v tom nehledej.
Samsonovou už letos porazila a má letos i mnohem lepší bilanci.
Reagovat
Pavol
Ja som mal sólo Vekič za kurz 2,5 tak v pohode. Ale po tom prvom prehratom sete som strach nemal lebo som vedel že ak Samsonova nevyhrá vo dvoch tak nevyhrá vôbec.
Reagovat
misa
hraje s ovázaným pravým kotníkem a zalepeným lýtkem, takže se ten včerejší pád neobešel bez následků. Navíc hned na začátku přišla o podání :(
Reagovat
Pavol
Ten kto nepochopil ako to bolo Maria proti Coco ten to pochopí dnes.
Reagovat
misa
?
Reagovat
makro99
no jakože to Gauff vypustila...
Reagovat
Pavol
Ako američanka budúcej američanke.
Reagovat
makro99
no na to se v tenis fakt hraje...
Reagovat
Pavol
V každom športe je aj politika. Keď šetríš silu na GS prečo nie. smile
Reagovat
zfloyd
právě probíhá souboj o královnu Jižní Ameriky , zatím plichta
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Osorio je ještě mladá a na antuce může kousat. Celkově jsou holky z Jižní Ameriky oživením WTA smile
Reagovat
misa
Kalinina zase vyhrála smile
Reagovat
frenkie57
Mně nejvíce "baví", tedy kromě jejího tenisu, ten její klučičí ohoz, ve kterém utopí vše ženské, co na ní je. No nic, její věc.
Reagovat
Liverpool22
smile V dalším kole už Kalinina poletí - měla štěstí na los, kdy Keys je labilka na kterou navíc umí zahrát....
Reagovat
dadaft
V Itálii je dneska nějaký svátek?
Na Petrangeli je narváno na Wang vs. Zheng.
Reagovat
bardunek666
Včera bylo při zápase Markéty taky úplně plno. Zajímavé, že souběžně hrála Giorgi a tam sedělo pár lidí. Podle mě je to kurtem :D Pietrangeli je nejhezčí
Reagovat
frenkie57
To je ten vnořený? Jestli jo, tak to architektonický skvost.
Reagovat
bardunek666
To je on. I s tím památným zničeným umpirem :D
Reagovat
frenkie57
Myslíš ten, co rozmlátila Kája P.? smile
Reagovat
dadaft
Na Petrangeli je myslím volný přístup z areálu, na centr musíš mít vstupenku.
Ale i tak ...
Reagovat
makro99
Markéta - včera i dnes singl i debl... no hlavně, že na to maj 14 dní...:/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Talijáni byli s Žabožrouty vždycky nejlepší organizátoči - Masters of Mess.
Reagovat
misa
loni si uvědomila, že dobré výsledky může mít i na antuce (byla kousek od čtvrtfinále Madridu). Letos pěkně navázala a v Madridu i Římě hraje dobrý tenis. Pokud bude Kudermetova střílet hlavně do kurtu, Marušku vyřadí, pokud ale bude příliš chybovat, mohla by ji Bouzková otrávit.
Reagovat
misa
Daří se i ve čtyřhře. S Bethanií by mohly vytvořit na pár turnajích dobrou dvojici.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hlavně aby s sebou neměla ochutnávače nebo kočku či psa.smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
za výhru nad Cori si zahraje s ruskou Carevnou.smilesmile
Reagovat
zfloyd
myslím že mohla dostat horší , Carevna není momentálně moc ve své kůži , Muška bude mít těžší soupeřku smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, Pavlínka se dostává do ráže, o tom není žádná. Muška bohužel není zdravotně ok, takže hlavně ať je ready na Wimbledon...
Reagovat
lvicek
To je zajimave, koukam ted na opacko zapasu Musky a davaji tam hodne do zaberu Kirsten Flipkens. A ja bych ji snad ani nepoznala - pripada mi mladsi, nez jak si ji pamatuju z kurtu. Koukala jsem ted na nejake fotky a hravala vzdy s brylemi, tak mozna to delaji ty bryle?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já si pamatuju hlavně ty brýlesmile
Reagovat
lvicek
Jojo, ale prave me strasne prekvapila na te lavicce, prijde mi tak o 10 let mladsi nez co si ji pamatuju, kdyz hrala :D. Zahada... Asi mela jiny tvar bryli, mozna jiny uces, nevim...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist