8. den ve Wimbledonu: Karolína Plíšková se o semifinále utká s Golubicovou, Muchová vyzve Kerberovou

6. 7. 2021, 06:00
Previews 237
V rámci osmého hracího dne letošního Wimbledonu jsou na programu čtvrtfinále žen. Karolína Plíšková se o semifinále utká s Viktorijí Golubicovou, Karolína Muchová vyzve Angelique Kerberovou, Ons Džabúrová změří síly s Arynou Sabalenkovou a poslední duel obstarají Ashleigh Bartyová s Ajlou Tomljanovicovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Golubicová (Švýc.) | No. 1 Court (14:00 SELČ)
Muchová (19-ČR) - Kerberová (25-Něm.) | No. 1 Court (15:30 SELČ)
• Další čtvrtfinále žen •
Džabúrová (21-Tun.) - Sabalenková (2-Běl.) | Centre Court (15:30 SELČ)
Bartyová (1-Austr.) - Tomljanovicová (Austr.) | Centre Court (17:30 SELČ)


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (13.) - Viktorija Golubicová (66.) | No. 1 Court (14:00 SELČ)
Karolína Plíšková už má na kontě čtvrtfinále na všech grandslamových turnajích, ve Wimbledonu osmifinále zvládla až na třetí pokus, a poprvé od semifinále na Australian Open 2019 se na podnicích velké čtyřky dostala mezi nejlepší osmičku. Viktorija Golubicová se naopak na grandslamech nikdy předtím nepodívala ani do osmifinále. Jediný dosavadní souboj se odehrál v roce 2016 ve Fed Cupu po obratu vyhrála Golubicová.

Plíšková je favoritkou, v All England Clubu po problémech v prvním kole postupuje s přehledem a mezi nejlepší osmičku prošla bez ztráty setu. Golubicová má však letos skvělou formu, na trávě nečekaně září a ve Wimbledonu vyřadila nasazené Veroniku Kuděrmetovovou a Madison Keysovou. Plíškovou, jež na turnaji ještě nepotkala nasazenou soupeřku, nečeká vůbec nic jednoduchého.

Tip: Plíšková ve třech setech

Aktuální forma
Plíšková se po loňské koronavirové pauze trápí. Letos má sice na kontě finále v Římě, ve kterém neuhrála jediný game, ovšem jen na třech z 12 turnajů dokázala porazit více než jednu soupeřku či postoupit do čtvrtfinále. Na travnatých generálkách nevyhrála jediný zápas, když prohrála s Jessicou Pegulaovou i Camilou Giorgiovou.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu bez ztráty setu porazila senzační semifinalistku nedávného French Open Tamaru Zidanšekovou (odvracela setbol), Donnu Vekičovou, krajanku Terezu Martincovou i deset zápasů neporaženou Ljudmilu Samsonovovou, která neměla svůj den.

Historie ve Wimbledonu
Plíšková hraje hlavní soutěž Wimbledonu podeváté. Při úvodních šest startech nepřešla přes druhé kolo, pak dvakrát po sobě postoupila do osmifinále. Předloni v něm prohrála bitvu s krajankou Karolínou Muchovou.

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím (finále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 19-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 4-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 6-2 (kariérní 117-46)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-4)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (2. kolo)

Karolína Plíšková - Wimbledon
Kariérní bilance: 15-8
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Berlín (2. kolo), Eastbourne (1. kolo)
Cesta turnajem: Zidanšeková (7-5 6-4), Vekičová (6-2 6-2), Martincová (6-3 6-3), Samsonovová (6-2 6-3)

Aktuální forma
Golubicová na začátku roku byla až ve druhé stovce žebříčku, ale díky výkonům na nižším okruhu ITF se rozehrála do své nejlepší formy a na akcích WTA v Lyonu a Monterrey došla až do finále. Na antuce se jí na hlavním okruhu nedařilo a zpočátku ani na trávě. V Eastbourne ovšem postoupila až do čtvrtfinále.

Cesta turnajem
Skvělou formou se prezentuje i ve Wimbledonu, kde vyhrála maraton s Veronikou Kuděrmetovovou, smetla Danielle Collinsovou i Madison Brengleovou a vyřadila Madison Keysovou.

Historie ve Wimbledonu
Golubicové se v posledních letech na trávě daří. Právě ve Wimbledonu si předloni při svém třetím startu v hlavní soutěži zahrála své jediné předchozí třetí kolo na grandslamech, prohrála v něm s Dajanou Jastremskou.

Viktorija Golubicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Monterrey, Lyon (finále)
Největší úspěchy na trávě: Eastbourne (čtvrtfinále)
Bilance: 42-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 8-3
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 0-1 (kariérní 3-5)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (kvalifikace), French Open (1. kolo)

Viktorija Golubicová - Wimbledon
Kariérní bilance: 7-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Nottingham (osmifinále), Birmingham (1. kolo), Eastbourne (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: (29) Kuděrmetovová (3-6 6-1 11-9), Collinsová (6-2 6-0), Brengleová (6-2 6-1), (23) Keysová (7-6 6-3)


Karolína Muchová (22.) - Angelique Kerberová (28.) | No. 1 Court (15:30 SELČ)
Karolína Muchová si i při své druhé účasti v hlavní soutěži Wimbledonu zahraje čtvrtfinále a pokusí se vyrovnat své grandslamové maximum, kterým je semifinále letošního Australian Open. V cestě jí bude stát trojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Angelique Kerberová, která vyhrála už devět zápasů v řadě a ve čtvrtfinále grandslamů je poprvé od tři roky starého triumfu právě v All England Clubu. Oba předchozí souboje vyhrála Němka.

Muchovou dnes čeká rozhodně nejtěžší dosavadní soupeřka na turnaji. Kerberová na trávě ukončila dlouhou krizi a hraje ve fantastické formě. Muchové tráva také sedí, ale na straně o devět let starší Němky jsou bohaté zkušenosti, skvělá bilance 7-3 ve čtvrtfinále grandslamů a je zaslouženě alespoň mírnou favoritkou.

Tip: Kerberová ve dvou setech

Aktuální forma
Muchová se po doléčení natrženého břišního svalu na kurty vrátila na antuce ve Stuttgartu, kde měla pro změnu problém se zády a prohrála hned v prvním kole. Mnohem lepší to bylo v Madridu (čtvrtfinále) a na French Open (3. kolo). Na trávě si před Wimbledonem zahrála jediný zápas, v Berlíně v úvodním kole podlehla Veronice Kuděrmetovové.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu si na úvod poradila se Shuai Zhang, poté zdolala nebezpečnou Camilu Giorgiovou, finalistku letošního French Open Anastasii Pavljučenkovovou a v životní formě hrající Paulu Badosaovou.

Historie ve Wimbledonu
Muchová v hlavní soutěži Wimbledonu debutovala předloni a senzačně došla až do čtvrtfinále, v němž ji zastavila Elina Svitolinová.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 17-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 4-1
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 0-1 (kariérní 2-3)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (3. kolo)

Karolína Muchová - Wimbledon
Kariérní bilance: 8-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019, 2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Berlín (1. kolo)
Cesta turnajem: Shuai Zhang (6-3 6-3), Giorgiová (6-3 5-7 6-3), (16) Pavljučenkovová (7-5 6-3), (30) Badosaová (7-6 6-4)

Aktuální forma
Kerberová ještě nedávno procházela velmi dlouhou krizí. Před startem travnatých generálek letos jen na dvou turnajích porazila více než jednu soupeřku. Na trávě v Berlíně sice skončila už ve druhém kole po porážce s Viktorií Azarenkovou, nicméně poté ovládla menší domácí akci v Bad Homburgu.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu si na úvod poradila s Ninou Stojanovičovou, ve třech setech se Sarou Sorribesovou a Aljaksandrou Sasnovičovou a v osmifinále přehrála do té doby suverénní Cori Gauffovou. Momentálně má na kontě devět výher v řadě.

Historie ve Wimbledonu
Kerberová si v hlavní soutěži Wimbledonu odbývá svou již 12. účast. Zatímco v roce 2016 ve finále proti Sereně Williamsové neuspěla, o dva roky později ji ve finále porazila. Předloni vypadla už ve druhém kole po porážce s Lauren Davisovou.

Angelique Kerberová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bad Homburg (vítězka)
Největší úspěchy na trávě: Bad Homburg (vítězka)
Bilance: 18-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na trávě: 10-1
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 3-2 (kariérní 47-34)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 7-3)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (1. kolo)

Angelique Kerberová - Wimbledon
Kariérní bilance: 35-11
Nejlepší výsledek: vítězka (2018)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 3-1
Generálka: Berlín (2. kolo), Bad Homburg (vítězka)
Cesta turnajem: Stojanovičová (6-4 6-3), Sorribesová (7-5 5-7 6-4), Sasnovičová (2-6 6-0 6-1), (20) Gauffová (6-4 6-4)


• Další čtvrtfinále žen •
Ons Džabúrová (24.) - Aryna Sabalenková (4.) | Centre Court (15:30 SELČ)
Ons Džabúrová už za sebou jedno grandslamové čtvrtfinále má, loni na Australian Open v něm podlehla pozdější šampionce Sofii Keninové. Šestadvacetiletá Tunisanka je první arabskou čtvrtfinalistkou Wimbledonu. Aryna Sabalenková je na grandslamech mezi nejlepší osmičkou poprvé. Poslední souboj letos v Abú Zabí jasně vyhrála Sabalenková a vzájemnou bilanci srovnala na 1-1.

Sabalenková je sice favoritkou, ale Džabúrová má na trávě letos naprosto vynikající formu a nebylo by žádným překvapením, kdyby postoupila dál. Tunisanka vyřadila už tři grandslamové šampionky v řadě a letos má na nejrychlejším povrchu bilanci 10-1. Navíc hraje dost vyrovnaně, na rozdíl od 23leté Bělorusky. Ani jedna z aktérek nikdy předtím ve Wimbledonu nepřešla přes druhé kolo.

Tip: Džabúrová ve třech setech

Aktuální forma
Džabúrová se prvních letošních úspěchů dočkala až na antuce, když na dvou podnicích v Charlestonu došla do semifinále a finále a na French Open uhrála osmifinále. Na trávě je to ještě lepší, hned na první generálce v Birminghamu získala svůj premiérový titul a v Eastbourne těsně prohrála s pozdější vítězkou Jelenou Ostapenkovou.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu smetla trápící se Rebeccu Petersonovou, poté si poradila s veteránkou a pětinásobnou šampionkou Venus Williamsovou a po obratu zdolala vítězku ročníku 2017 Garbiñe Muguruzaovou a šampionku loňského French Open Igu Šwiatekovou.

Historie ve Wimbledonu
Džabúrová v hlavní soutěži Wimbledonu účinkuje počtvrté, při předchozích startech vyhrála jediný zápas. Předloni skončila hned v prvním kole na Petře Kvitové.

Ons Džabúrová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Birmingham (vítězka);  Charleston 2 (finále);  Charleston 1 (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Birmingham (vítězka)
Bilance: 33-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na trávě: 10-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-3 (kariérní 6-11)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (osmifinále)

Ons Džabúrová - Wimbledon
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Birmingham (vítězka)
Cesta turnajem: Petersonová (6-2 6-1), V. Williamsová (7-5 6-0), (11) Muguruzaová (5-7 6-3 6-2), (7) Šwiateková (5-7 6-1 6-1)

Aktuální forma
Sabalenková na začátku roku ovládla novou akci v Abú Zabí, na antuce ve Stuttgartu se dostala do finále a v Madridu získala svou první antukovou trofej. Jenže na French Open roli jedné z největších favoritek nepotvrdila a skončila již ve třetím kole. Na travnatých generálkách se jí nedařilo, v Berlíně prohrála hned na úvod s Madison Keysovou, v Eastbourne ve čtvrtfinále neudržela vedení proti Camile Giorgiové.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu si snadno poradila s Mónicou Niculescuovou i Marií Camilou Osoriovou, ve druhém kole zvládla bitvu s domácí Katie Boulterovou a v osmifinále s Jelenou Rybakinovou.

Historie ve Wimbledonu
Sabalenková rovněž hraje hlavní soutěž Wimbledonu počtvrté a také se v předchozích ročnících dočkala jediné výhry. Předloni ztroskotala hned na úvodní soupeřce, Slovence Magdaléně Rybárikové.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid,  Abú Zabí (vítězka);  Stuttgart (finále)
Největší úspěchy na trávě: Eastbourne (čtvrtfinále)
Bilance: 33-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 6-2
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 3-1 (kariérní 19-11)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (3. kolo)

Aryna Sabalenková - Wimbledon
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Berlín (2. kolo), Eastbourne (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Niculescuová (6-1 6-4), Boulterová (4-6 6-3 6-3), Osoriová (6-0 6-3), (18) Rybakinová (6-3 4-6 6-3)


Ashleigh Bartyová (1.) - Ajla Tomljanovicová (75.) | Centre Court (17:30 SELČ)
Grandslamová šampionka, světová jednička a jedna z největších favoritek Ashleigh Bartyová, která na všech grandslamech postoupila do druhého týdne, bude ve svém prvním wimbledonském čtvrtfinále premiérově čelit krajance Ajle Tomljanovicové, jež si letos ve Wimbledonu zahrála své teprve druhé osmifinále na podnicích velké čtyřky a poprvé v něm uspěla.

Bartyová je jasně úspěšnější a lepší hráčkou a měla by potvrdit roli favoritky. Tomljanovicová umí favoritky potrápit, ale světová jednička by si měla postup do dalšího kola bez větších potíží pohlídat.

Tip: Bartyová ve dvou setech

Aktuální forma
Bartyová je se třemi triumfy nejúspěšnější hráčkou letošní sezony. Po finálové účasti v Madridu se však trápila zdravotně. V Římě musela vzdát dobře rozehrané čtvrtfinále a na French Open druhé kolo, v Paříži tak neobhájila předloňský triumf. Na trávě žádnou z generálek neabsolvovala.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu po cestě do čtvrtfinále ztratila jediný set, a to hned v prvním kole proti Carle Suárezové. S Annou Blinkovovou, Kateřinou Siniakovou a 15 zápasů neporaženou Barborou Krejčíkovou jí stačily dvě sady.

Historie ve Wimbledonu
Bartyová předloni ve Wimbledonu startovala počtvrté (v hlavní soutěži) a poprvé se probojovala do druhého týdne, v osmifinále nestačila na Alison Riskeovou.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Stuttgart,  Miami,  Melbourne 2 (vítězka);  Madrid (finále)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 32-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 4-0
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 14-1 (kariérní 69-15)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-1 (kariérní 2-2)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (2. kolo)

Ashleigh Bartyová - Wimbledon
Kariérní bilance: 9-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019, 2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Suárezová (6-1 6-7 6-1), Blinkovová (6-4 6-3), Siniaková (6-3 7-5), (14) Krejčíková (7-5 6-3)

Aktuální forma
Tomljanovicová má za sebou letos už 14 odehraných turnajů a ani na jednom se nedokázala probojovat mezi nejlepší osmičku. Do All England Clubu přijela s bilancí 16-14, na generálce v Birminghamu ve druhém kole prohrála s Coco Vandewegheovou a v Eastbourne ve finále kvalifikace s Camilou Giorgiovou.

Cesta turnajem
Ve Wimbledonu vyřadila Greet Minnenovou a ve třech setech Alizé Cornetovou a rozjetou vítězku jedné z generálek Jelenu Ostapenkovou. V osmifinále jí vzdala domácí senzace a divoká karta Emma Raducanuová.

Historie ve Wimbledonu
Tomljanovicová v minulosti ve Wimbledonu pětkrát účinkovala v hlavní soutěži, dvakrát skončila ve druhém kole, třikrát hned na úvod. Předloni ve druhém kole schytala výprask od Viktorie Azarenkové.

Ajla Tomljanovicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Wimbledon (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (čtvrtfinále)
Bilance: 20-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 6-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-3 (kariérní 3-16)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (2. kolo)

Ajla Tomljanovicová - Wimbledon
Kariérní bilance: 6-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Birmingham (2. kolo), Eastbourne (kvalifikace)
Cesta turnajem: Minnenová (6-2 7-6), Cornetová (6-4 0-6 6-3), Ostapenková (4-6 6-4 6-2), Raducanuová (6-4 3-0 skreč)

WIMBLEDON 2021 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:30 SELČ)
1. Medveděv (2-Rus.) - Hurkacz (14-Pol.) 6-2 6-7(2) 6-3 3-4 / dohrávka
2. Džabúrová (21-Tun.) - Sabalenková (2-Běl.) / nejdříve v 15:30 SELČ
3. Bartyová (1-Austr.) - Tomljanovicová (Austr.) / nejdříve v 17:30 SELČ
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Kar. Plíšková (8-ČR) - Golubicová (Švýc.)
2. Muchová (19-ČR) - Kerberová (25-Něm.)
3. Mektič/Pavič (1-Chorv.) - Kubot/Melo (8-Pol./Braz.)
• COURT 12 • (od 12:00 SELČ)
2. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kužmová/Rusová (15-SR/Niz.) 7-6(3) 3-2 / dohrávka, nejdříve ve 13:30 SELČ
• COURT 4 • (od 12:00 SELČ)
1. Bartůňková (ČR) - Shawová (Brit.)
• COURT 6 • (od 12:00 SELČ)
1. L. Fruhvirtová (8-ČR) - Crossová (Kan.)
4. Jurajda (ČR) - Brady (Brit.)
• COURT 8 • (od 12:00 SELČ)
1. Palicová (ČR) - Xuová (Kan.)
5. Bartůňková/Palicová (ČR) - Ngounoueová/Jepifanovová (USA)
• COURT 9 • (od 12:00 SELČ)
4. Katz/Petr (Belg./ČR) - Butvilas/Manzanera (Lit./Šp.)
• COURT 10 • (od 12:00 SELČ)
5. Viďmanová/Zelníčková (ČR/SR) - Jatčenková/Marcinková (7-Rus./Chorv.)
• COURT 11 • (od 12:00 SELČ)
2. Petr (ČR) - Merida (Šp.) 6-3 4-1 / dohrávka
• COURT 15 • (od 12:00 SELČ)
3. Viďmanová (ČR) - Fontenelová (Švýc.)
4. Bejlek/Havlíčková (ČR) - Nguyenová Tanová/Scilipotiová (Fr./Švýc.)
• COURT 17 • (od 12:00 SELČ)
1. Klimovičová (ČR) - Hietarantaová (Fin.)
Kompletní program 8. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

237
Přidat komentář
GaelM
Linda Fruhvirtová zatím vypadá na kurtu docela špatněsmile Co jí soupeřka nedaruje vlastní chybou, to neuhraje. Snad se ještě zvedne, ale zatím platí co jsem psal po RG: její hvězdička se zdá trochu pohasínat...
Reagovat
GaelM
Nakonec soupeřka vzdala kvůli zranění, docela klika. Jsem zvědav na další kolo, snad to bude lepší.
Reagovat
JanITCZ
Me prekvapila hladka prohra Nikoli B.,naopak Linda K. smilesmile
Reagovat
JanITCZ
Ted to dala Barbora P. smilesmile
Reagovat
lvicek
Na 6. nebo 7. MB ;). Rikala behem toho gemu za stavu 5:0, ze uz chce domu :D.
Reagovat
lukasmarek2001
Tak přeci jen ještě juniorky půjdou na kurty! Právě natahují sítě. Teď by už žádná přeháňka neměla přijít.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeci jen ještě juniorky půjdou na kurty! Právě natahují sítě. Teď by už žádná přeháňka neměla přijít.
Reagovat
lukasmarek2001
Tak přeci jen ještě juniorky půjdou na kurty! Právě natahují sítě. Teď by už žádná přeháňka neměla přijít.
Reagovat
tommr
ale brzo nebude vidět ...
Reagovat
lvicek
Divam se na skore a treba Linda F. to ma 3:2 a zapas uz dvakrat preruseny... To se musi dost blbe soustredit na zapas. A Nikola koukam na tom byla docela spatne a ten prvni set byl nejaky ficak.
Reagovat
GaelM
Dneska už se asi venku hrát vůbec nebude, co?
Reagovat
George_Renel
Již se hraje.smile
Reagovat
George_Renel
A už zase ne.smile
Reagovat
GaelM
Jo no, jsem si pustil holky debla a za 5 minut takový šplachec smile Anglie...
Reagovat
Mony
Pokud ti je víc, než 6, tak muzes
Reagovat
GaelM
Reagovat
TOPtennis
Kerber výborný výkon - Kája výkon asi klasika, když má přidat tak to pak nějak nejde ! Kerber pomohl návrat staronového trenéra Beltze s kterým vyhrála své Grand Slamy v roce 2016. A uděla velice dobře. Prostě se opět ukázalo že některé změny nemusí dělat dobrotu - ba naopak tak jako u Djokovice atd. Ale na to musí mít hráč charakter, dozrát,aby si to uvědomil kdo ho kam posunul a co mu dal atd.
Golubic nepřekvapila, ukázalo se ze je to její životní výsledek - Kaja výkon klasika a nijak nepřekvapila, kdyby už neporazila ve ČF 60 hračku tak už nevím koho - ten nahoře ji hodně přál losem hodně v celém turnaje. V semifinále se ukáže jak na tom opravdu Kaja momentálně celkově je smile Ale mám pocit že turnaj bude pro ni kopií z Říma smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
dokonáno jest
Reagovat
Jon61
Karolína dělá spousty hloupých chyb a nedokáže využívat brejboly, kterých měla více než Kerber.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Žabka hraje o kus líp než Muška a stejně ji Amazonka přehrává...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Mony
Teď věřím, že to z Kaji spadne, půjde do toho a otocismile
Reagovat
smazaný uživatel
no, kéž by. Taky na to čekám.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
snad jo, ale jak teď nemůže trefit kurt, tak mě ta hra nějak nebavísmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak tohle je bohužel nějaká silná mucholapka. Hodně špatný výkon, který zatím vůbec nekoresponduje s prohlášením, že se se ČF nespokojí.smile
Doufám, že ve 2.setu ožije, protože Kerber toho zatím nemusela ani moc ukázat a má set v kapsesmile
Reagovat
EllNino
Angie hraje, co je třeba ... a stačí to
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zato Muška úplně mimo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
další hrozivý gem se 3zazděnými BBsmile
Reagovat
zfloyd
Jestli nezačne Kerber dělat semtam chybku tak je to marný je to marný je to marný
Reagovat
zfloyd
proměnila pátý setbol 1:0
Reagovat
zfloyd
hledá cestu jak na ní ale sráží ji její chyby no její hra vypadá líp než v předchozím zápase
Kerber má zatím hru pod kontrolou smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Muška potřebuje zklidnit a najít svůj rytmus. Méně riskovat a udržet míč ve hře.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
se někde přilepila, doufám, že to není moc silné lepidlosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak jedna nožka je venku...
Reagovat
bIbec
Kerberos v suchým smile
Reagovat
smazaný uživatel
a pěkně tam lejesmile
Reagovat
mahycek
Matz favorizuje Kerberovu. Tak uvidímesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Tak to je dobrá zpráva. Mats je skvělý zaklínač hadů a díky němu ještě Karolína nemá GS.
Reagovat
Jon61
On už se kdysi vyjádřil (tuším po finále Karolíny na US Open), že Karolína Plíšková vyhraje několik Grand Slamů. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně na to jsem myslel. To interview si pamatuji, jako by to bylo včera.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to je skvela zprava pred zacatkem zapasu :)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to tak 3:0
Reagovat
zfloyd
po prvních gamech to vypadá na dlouhý vyrovnaný zápas s otevřeným koncem
Reagovat
Fandina
gratulka Kaje, hrála super, v pohodě zatlacila i vymenovala a byly i esicka. Podání super. Mám radost. Ještě 2x pojď!
Reagovat
Vlk-v-trave
A druha Kaja jeste 3x :)
Reagovat
paddy
teď to už bude napínavější smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
gratulace k pěknému výkonu a postupu do SFsmilesmile Pěkný počinsmile
Ale nebudu jen mazat med kolem huby: Holubička asi odletí z trávníku někam na ITF, protože, ať se na mě nikdo nezlobí, ale se servisem pod 150km/h (prvním servem v průměru pomalejším než druhý serve Káji) ani jinam nepatří, jakkoli se mi líbí její BH jednoruč.
Kája je navíc jedinou postupující bez ztráty setu jak mezi ženami, tak včetně mužů.
SF ale může klidně dopadnout obráceně než dnes... Jakkoli, budu Káje samozřejmě přát, aby hrála finále proti Káje!
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak už toho moc nezbývá, uvidíme.
Reagovat
lvicek
Tak jedna Karolína pěkně, snad se za chvíli přidá i ta druhá :).
Reagovat
smazaný uživatel
doufejme
Reagovat
zfloyd
už nastupuje , bude to složitý sledovat dvě utkání přednost bude mít ale jasně Muška
Reagovat
aape
Gratulace Káje, ještě dvakrát a je to tam smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvely zacatek hraciho dne, tak jen aby nam to pekne pokracovalo dal:)
Kaja uz ma splneno v suchym...ted jeste ta druha Kaja...
Reagovat
Mony
Nemá. Přece před sebou nenechá Baru? Teď to musí být pro ni výzva, vlastně celý tréninkový proces na trávě.
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Výborný zápas od Karolíny a pokud by si udržela dnešní pohodu, tak ani semi nemusí být pro ni konečná. Ať už vyhraje Ons nebo Aryna. (Tipuju Ons.
Reagovat
com
SF Wimbledonu smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Hrdličková podle očekávání spláchla neškodnou Holubovou jako papír do hajzlu smile

Po pěti lehčích soupeřkách narazí teprve v SF na první těžký kalibr, který bude lépe returnovat a dostane jí více pod tlak. Už to nebude taková procházka růžovou zahradou.
Reagovat
Blondie
nebyla neškodná... ale proti Karolíně si neškrtla...
Reagovat
smazaný uživatel
smilene
Reagovat
paddy
porazila někdy silnou hráčku?

za poslední rok a půl ne, protože např. Benčič (11) nemá formu a Keys je až top30, jinak prázdný bílý list
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No a proto bychom si meli prat do SF tu Arynu, protoze Ons je na returnu dost schopna a tam by Kaja mohla byt hodne v soku v tak pohodovem losu a turnaji, ktery zatim ma:) Krom toho Aryna trpi na black-outy...Ons moc ne...
Takze ukol zni jasne:)
Reagovat
Blondie
Já teda tlačím Ons :) ne kvůli Plíškové, ale a) je mi sympatická a b) čím více úspěšných žen se v tom jejím regionu objeví, tím lépe smile
Reagovat
Petr_Fisk
Golubič nebyla vůbec špatná, ale narazila na skvělou Karolínu. Dnes by s ní měla problém každá.
Reagovat
paddy
tak jako Krejčíková, chytila Barty a najednou měla problém

Kvalita Plíškové se ukáže až v SF/F a nechci slyšet výmluvu, že měla blbý den

hraješ vždy to, co ti dovolí soupeř
Reagovat
Petr_Fisk
Ano i ne.
Ash měla super den, jenom těch lajn od kterých se zaprášilo, plus jí chodilo podání.
Ten zápas byl daleko vyrovnanější, než to vypadá podle skóre.
Reagovat
lars
A jak ta "neskodna" Golubic mohla porazit M,Keys ?
Reagovat
Fandina
Kecy od paddyho, po bitvě je každý generál.
Reagovat
paddy
já to psal už včera a dnes smile
Reagovat
Vlk-v-trave
a jeste zitra:)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesuper. Co bude dál uvidíme
Reagovat
Blondie
Just wow.
Skvělý dominantní výkon Karolíny P., jako.... klobouček dolů.
Neumím si představit, že by na tohle někdo stačil a zastavil ji O_o
Reagovat
smazaný uživatel
jak jinaksmile šlo to dobře. Stejně s tim Sašou je klidnější, usmívá se. Už to není ta šedá křeč. Chtělo by to titul, ale to je asi moc ...
Reagovat
Blondie
Vyhraje to...
Já bych si přála finále Ash/Muška vs. Ons, ale no chance :/
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Proč ta skromnost.
Ideální by bylo finále Muška vs Karo, aby byla jistota dalšího českého GS v řadě...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Blondie
Když já ráda Ash :D
Reagovat
Petr_Fisk
Taky mám pro ni slabost.
Reagovat
mahycek
Už to máte zase na EUR-2 po Plíškové bude
i Muška a potom i Bartyovásmilesmile
Reagovat
Mony
Oni chlapy nehrají, tak jim nic jiného nezbyva
Reagovat
Mony
Aby se zvládl program, mají povoleny bílé plavky a kopačky s hrebikama.. Sare Bejlek se to nelíbí, kdyby na ni doslo. Prý by ji zvadly provázky ve vlasech.
Reagovat
mahycek
Je to tady- Hurkacz. Nevím, co si myslet?
A co přát: Roztaženou, nebo zataženou ??
Myslím střechu a samozřejmě na Rogera.smilesmile
Reagovat
zfloyd
To byla poslední šance taková holubí labutí píseň smile
Reagovat
Vlk-v-trave
JE TO TADY!!! GREAT DAY!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano! Hubertovi gratulace!smilesmilesmile
Reagovat
ipko
nech to dopadne akokoľvek, bude to kvalitná trávnatá podívanásmile
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, tesim se:)
Reagovat
Marduch
Dá to Hurky hlavou?
Reagovat
Vlk-v-trave
Proc by nedal...neni to Berrettini...:)
Reagovat
com
zacina bejt ten konec nejakej infarktovej.. smile Tak snad tu jednu hru uz da smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
FAMOZNI, to byla totalni NALOZ!!!
Hurkacz dnes vyucoval, uf... tak to melo vypadat od sameho zacatku...

Nadseni, hlavne po tech kecech tady, jak uz bude hrat psycho meda breda s Fedexem...
Reagovat
EllNino
je to pecka :)
Reagovat
Vlk-v-trave
home office a rvu na barak....:DDD
Reagovat
RFanousek
Tak jsem odhadl správně že Tsitsipas, Zverev a Medveděv se ani jeden do QF nedostanou
Reagovat
hanz
Neschopnost Plíškové na servisu je zarážející, asi nám chce zopakovat FED CUP.
Reagovat
Vlk-v-trave
prosim vas lidi, hlavne nefetujte, takhle to konci:)))
Reagovat
paddy
tady je to jeden nekonečný FET CUP smile smile
Reagovat
tmora
Začíná to drhnout, jestli to nedohrajesmile na 5:2 tak ještě muže prohrát
Reagovat
dadaft
klíčový game?
Reagovat
Vlk-v-trave
Jsme jeden gem od postupu, to bude hooodne narocny servisgame...
Reagovat
Vlk-v-trave
dnas na saku famozne Hubert!
Reagovat
Vlk-v-trave
tvl, mame MB na brejku!
Reagovat
ipko
posledný volej od Medvedeva potvrdil jeho schopnosti na trávesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Kdy naposledy hrála Karolína v takové pohodě, jako na letošním Wimbledonu. To už bude pěkně dávno....smile
smile
Reagovat
Jon61
Hraje opravdu dobře, pomůže si esem na brejbol. Teď jako by ji došla trpělivost, že se tahají o podání (poslední šance Viktorije), tak dala dvě skvělá podání.
Reagovat
Pavol
Taký suverejný výkon som nečakal. Asi vsadím že to tam celé vyhrá. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Vsad, nejlepe cely barak,... letni noci pod sirakem jsou fajn:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Blondie
No, skoro bych k tomu byla ochotna, takovou dominanci jsem dlouho neviděla.
Reagovat
zfloyd
Plechovka nedělá téměř žádné chyby do čeho praští to tam je + k tomu běhá , vypadá to jednoznačně ????????
Reagovat
zfloyd
Chtěl jsem tam dát jiný smajlíky a udělali se otazníky
Reagovat
zfloyd
Chtěl jsem tam dát jiný smajlíky a udělali se otazníky
Reagovat
jirkaS
tak ten byl smile
Reagovat
smazaný uživatel
Golubic je ctvrtfinalovy omyl. Priserny co hraje.
Reagovat
dadaft
tak hraje proti tornádu zatím...
Reagovat
dadaft
neuvěřitelné
ne - u - vě - ři - tel - ne

to je nějaký nadupaný klon Plíškové nebo co??????
Reagovat
ipko
Medveď úplne stratený, radšej nech už si kupuje letenkysmile
Reagovat
dadaft
myslel jsem, že se Golubič zlepší, ale už se rozpadá.
Reagovat
Vlk-v-trave
uvidime jak tento zapas rozebere hanz :D
Reagovat
paddy
radši nemysli a čti má preview smile
Reagovat
paddy
podle očekávání se hraje hlavně o servis Holubové a spokojeni mohou být oba ptáci v lóži Hrdličkové

kdy by nevěděl, tak Holubová je 66. na světě a letos zářila na ITF, ale my víme, že ITF není GS

kdo se nevydrží dívat na její porážku, tak ať si raději zakryje oči křídlem smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
já křídlo nemám takže to normálně sleduju
Reagovat
jirkaS
á Hurkač, tyyyyy vooleeeesmilesmilesmile
ES2 to je banda z....ů
Reagovat
com
prvni game v druhym setu luxus smilesmile
Reagovat
jirkaS
jsem optimista smile
Reagovat
dadaft
vypatlaní zmetci ES
Reagovat
ipko
tu máš odpoveď prečo bolo pre Daniila lepšie nehrať na centrismile
Reagovat
Vlk-v-trave
No hlavne je videt, ze tam casto hraje Djokovic, sou tam vyryte pomalu zakopy na tech BL od tech snur:)
Reagovat
Fandina
Kája dobře teď jen pokračovat stejně a mohlo by to klapnout. Mohla by ale sázet víc es, jinak ale dobře, ještě jede Kájo, pojď.
Reagovat
Fandina
ještě jeden
Reagovat
com
V poslednich 4 hamech uhrala Golubitch jen 3 micky smilesmile
Reagovat
dadaft
hm, tak dobře jsem Karolínu neviděl hrát hodně, hodně dlouho....................
tak doufám, že ji to vydrží, s tímhle se ten Wimbl dá vyhrát, ne že ne.
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, uplne vklidu jsem si presel na Hurkacze...Golubic se bude tezko neco vymyslet.
Kaja to tam zvladne uplne v pohode...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím v pohodě. Všechno vycházísmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Yeah Dawaj!!! Nastup do dohravky idealni, jen to nezmrvit:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Hurbet, famozni s/v !!!
A JSME V PATEM!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
Toz na saku to je uplna parada...Medved jen cumi na mic :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Hubert zatim vyucuje soupere hru na trave...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to je vysneny zacatek 5. setu...:)
Mame brejk...ted ho jen dodedat, nejlepe do 15 min.
Reagovat
com
4:2 smilesmilesmile
Reagovat
com
tak uz 6:2 smileEste set smile
Reagovat
Oin
Vošklivý prase!
Reagovat
Mantra
tam asi dost prší
Reagovat
Fandina
Golubic má úžasný jednorucak a hraje rychle. Nic snadného pro Kaju, ale pokud bude esova královna o5 sázet esa, doufám, že ji zvládne. Kájo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
první set je doma
Reagovat
dadaft
nevidím to dobře, Holoubek se zlepší, Karolína hraje svůj strop.
Reagovat
hanz
Tak, tak, jde to za delšími výměnami.
Reagovat
Jon61
Nesmíte být takový pesimista, vždyť o svá podání musí více bojovat Viktorija, konečně o něj přišla, zbývá Karolině brejk potvrdit.
Reagovat
RFanousek
Zajímavé, já si od prvního gamu říkám že je lepší Plíšková. Dlouhé výměny nejsou vše
Reagovat
Mantra
ten parádní jednoručák, jak Karlička, snad i hezčí jak to točísmile
Reagovat
majkl005
tak jak Kája běhá zde na W, tak jsem ji neviděl běhat už pěknou řádku měsíců....to stejné lehká ruka s jakou hraje...není tam cítit vůbec žádná křeč, která z její hry v posledních měsících doslova stříkala
Reagovat
Jon61
Karolína opravdu běhá a v nouzi, kdy soupeřka srovnala na shodu, tak si pomohla esem. Tak to má být.
Reagovat
hanz
Kája sice běhá, ale většinou je jí to prd platné. V dlouhých výměnách toho moc nevyhrála.
Reagovat
paddy
je v hledišti samozřejmě také přítomen smile
Reagovat
Newcombe
proč ukazujou v televizi samé tlustoprdy? Strašný pohled na vyžrané lidi. Sedí v hledišti a furt musí něco žrát.
Plíšková do toho! Ta je aspoň štíhlounká
Reagovat
Titan
https://live-tennis.stream
Ode dneška zpoplatněný...
Na jokeru zase není Muchová...
Reagovat
SydneyOpen
http://freestreams-live1.com/tennis-live-stream3/
Reagovat
Titan
Díky...
Reagovat
jirkaS
na tabletu to furt přesměrovávásmile
Reagovat
Tiebraker
Sport Stream - malá aplikace na PC, kde jsou všechny zápasy bez reklam a v dobré kvalitě. Víc info do zpráv
Reagovat
jirkaS
na PC to taknějak chodí, ale tabletsmile
Reagovat
mahycek
Oprava- po mužské dohrávce dají
Muchová vs Kerberová. Pokud bude dohr.
rychlá tak ještě stihneme Plíškovou
Reagovat
cabuna
Center Court a No.1 Court - Hra začne se zavřenými střechami #Wimbledon
Reagovat
com
Na kurtu č. 1 vyhrajou češky.. hešték Karoliny smilesmile
Reagovat
hanz
Comí, až Golubič bude po zápase mávat obecenstvu, můžu ti nabidnout svý rameno, aby ses vyplakal.smile
Reagovat
cabuna
smile moc v to doufám smilesmile
Reagovat
mahycek
Takže na EUROSPORT 2
14.00 Plíšková vs Golubičová
14.30 dohr. Medvěd vs Hurkacz 6-26-76-3 3-4
pak možná zpět k 1 zápasu
Muchová vs Golubičová
Bartyová vs Tomljanovičová. Aspoń něco smilesmilesmile
Reagovat
jirkaS
aby nebyla Tour de Francesmile
Reagovat
Mony
Kéž by to bylo takhle, ale obávám se, že k Musce nasadí Kerberku.. Jinak i 20 min. Kaji dobrych, jestli dají chlapy 5setak, tak ususime
Reagovat
hanz
Koukněte na netu freestreams-live.com
Reagovat
Titan
Tato stránka neexistuje...
Reagovat
hanz
freestreams-live1 - první odkaz FOX
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněl jsi na Federera s Nadalem :-)
Reagovat
com
uz se to blizi smile za chvili budem vedet jmeno prvni semifinalistky smilesmile
Reagovat
hanz
To myslíš, že to bude taková rychlovka?
Reagovat
com
eso eso eso eso game Pliskova smile Nejak takhle si to predstavuju smilesmile
Reagovat
hanz
Hihi, ty naivo. smile
Reagovat
magnus
Tak dnes nas čakaju zapasy štvrtfinale ženskej časti turnaja.Sabalenka-Jabeur viac budem fandit Sabalenke,tak kvalitna hračka a ešte nikdy nebola ani len v semifinale Grandslamu,dnes jej tu musi vyjsť.Muchova-Kerber jednoznačne Muchova tu nie je o čom.Barty-Tomljanovič-asi vyhra Barty ale fandit budem Tomljanovičovej však je aj pohladna.Pliškova-Golubič-tu by sa mohlo zrodit prekvapenie.Golubič to bude zase potomok niekoho z byvalej Juhoslavie.Kto by Svajčiarsko reprezentoval keby tam nebolo tolko pristahovalcov?
Reagovat
paddy
Ve Švýcarsku už těžko potkáváš pravého Švýcara, i Federer je přece Jihoafričan smile
Reagovat
gigin
Jj a ve Wwě je to zase samý Vuk.
Reagovat
annah
Jen po matce. Otec je Švýcar.
Reagovat
gigin
kdo by měl být na jakém kurtu a dokonce sa to prej měří podle atraktivity tenisu. Tak potom by měl hrát Djokovič na těch kriketových kurtoch, co sa hraje kvalda.
Reagovat
Vlk-v-trave
Toz...prijdemi, ze kvalitu na to aj ma, takze si myslim, zeby tam hrat i mohl.
Reagovat
Marduch
Co Penko, už je z nejhoršího venku? smile
Reagovat
gigin
Má jí v rukou Jožka Imazů. Už jí učí srdíčka.
Reagovat
tommr
tak ve Wimbledonu skončili pár minut poté co se začalo hrát ... smile
Reagovat
mahycek
Neskutečné, Eurosport ještě nezveřejnil,
jaké zápasy bude vysílat na E 2. Ještě je
tam včerejší program 5.7. !!!!
Reagovat
Mony
Ale můžeš si zase poslechnout, jak řve Saganuv tatasmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Vlk-v-trave
Matti by nemel chybet na zapasu s Ajlou:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Britove favorizuji na finale Kerber & Pliskovou.
Reagovat
com
ale hlavne at se neopakuje finale z US Open 2016 smile Ted je rada na Karoline smile
Reagovat
tommr
pomsta ve finále by sice byla sladká, ale přesto bych preferoval finále našich dvou Karolín. I Mušce má ostatně Karolína co vracet ... smile
Reagovat
hanz
To chce jediné ... zatommrování
Reagovat
Vlk-v-trave
Prohlidka Wimbledonskeho Muzea... wow, pekne:)
Reagovat
Jan
Karolíny jedem smilesmile
Reagovat
tommr
a až do finále ... smile
Reagovat
Jan
Bylo by to pěkné. A odpovídalo by to tvému ideálnímu scénáři.smile
Reagovat
paddy
Barty, Plíšková postup
Kerber to urve zkušeností a Sabalenka by to měla taky zvládnout
smile

Kdo chce titul, tak se nemůže bát ITF hráčky Golubitch. Plíšková má letos příznivý los. Hraje jen s no 47-87 a až do SF jsou to všechno povinné výhry. Potvrdilo se, že strašák Samson s top hráčkami hladce prohrává.

Skutečná forma se ukáže proti dobré a takticky hrající soupeřce. Hlavně horní půlka pavouka je nebezpečná. Na titul to není. Kdo nevěří, tak ať si vsadí a prohraje v kurzu 9,5 (až 5. největší favoritka).

Soupeřky v SF/F se lehce nepoddají, přijde několik špatných míčů, přestane se dařit na servisu (na returnu už budou kvalitní soupeřky) a bez podání Plíšková nemá zbraně.
Reagovat
com
Golubitch smilesmile Ale bylo by fajn kdyby po Frech Open vyhrala GS zase smile Karolina P.. Mucha at si klidne necha US Open
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já to vědělsmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale je dobre se ted pripravit na variantu

Tomljanovic
Muchova
Golubic
Jauber

Potom, co jsi to tak napsal, bych se vubec nedivil, jak by to bylo presne naopak:)
Reagovat
paddy
To si mě asi pleteš s tommrem smile

Dnes úplně vidím, jak diváci přivítají Plíškovou na hlavním kurtu, kam se konečně protlačila. To se jí určitě bude líbit. Konečně nějaký respekt.

To je Kája
https://www.youtube.com/watch?v=vU4Y4XJVHfc
Reagovat
Vlk-v-trave
Nepletu:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja jede a pojede takhle az do finale...
https://www.youtube.com/watch?v=u9WgtlgGAgs

Toz, ale na konci to skonci asi stone-outem, a pohar spis nebude. Pokud tam nebude Tomljanovic...
Reagovat
paddy
Napiš tvůj seznam postupujících a večer porovnáme
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Jedine, co s myslim, ze je trochu tipovatelne, je ta Kaja s Golubic, aspon trochu.

Zbytek tezko. Dokazu si tam predstavit vsechny varianty bez problemu:)
Reagovat
tommr
Barty porazí Tomljanovic na 99%. To jedno procento pro Tomljanovic je pro případ, že by se Barty zranila ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Je to derby, bude to vyhecovane, Berrettini v hledisti... take asi vic verim tenisove Ash, ale tipovat bych to nechtel;)
Reagovat
Blondie
Vím, že to nebylo na mě, ale...

Plíšková
Ash
Muška/Angie (tady fakt nevím)
Sabalenka

:D
Reagovat
Mony
To jdeš pěkně s davem
Reagovat
paddy
Někde je to jasné, někde méně, ale tipy se nebála napsat smile

Však se říká: Kdo se bojí, sere v síni. smile
Reagovat
Mony
Obávám se, že jasně to nebude nikde, ale odolnost těch TOPkarek by měla rozhodnout
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
zfloyd
začíná moje nejoblíbenější etapa turnaje čtvrtfinále tam se rozhoduje o úspěchu a neúspěchu
postup do semifinále tam už je čím se chlubit vypadnout ve čtvrt finále na to se rychle zapomene
tak jen do toho jak píšu už od začátku stále vychází finále Muška x Aryna
Reagovat
hanz
Nechci být prorok špatných zpráv, ale dneska to bohužel nevidím. smile Kerbřice vyhraje konstantností a malou kazivostí, Golubička vychytralostí.
Reagovat
Mony
Nějak cítím staronove finále Angi s Kajou, ale snad dnes Muška zabojuje proti osudu a to QF prolomi. Angi ale po letech trápení opět mladne a mám z ní docela strach
Reagovat
Blondie
Zase je to dobrá zpráva pro Petru, že i "důchodkyně" může prohánět mlaďošky a dostat se do QF :D

Jinak myslím, že finále bude Ash vs. KP
A paradoxně by pro KP mohlo být těžší semi než finále. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
asi jó
Reagovat
Ondra979
no moc se mi to nezda. Bartyova hraje tady sakra dobre a jsou tu i dalsi velmi dobre hracky, KArolina jeste nemela tezsi souperku..dnesek naznaci.
Reagovat
Ondra979
ted myslim Karolinu Pliskovou.. kez by postoupily obe KAroliny..bude to ale tekze
Reagovat
hanz
Bartyová nehraje nic extra, docela dost kazí z lehkých pozic, ta určitě nevyhraje titul.
Reagovat
Ondra979
nemyslim si, hraje velmi dobre,ale jestli to bude stacitn a titul to uvidime
Reagovat
Blondie
Plíšková ve dvou, šanci má i Muška. Ale tam se půjde do tří.
Reagovat
com
https://sport.aktualne.cz/tenis/utoky-hejtru-bylo-tezke-se-neslozit-rozjeta-pliskova-ted-vyh/r~6220fe00ddb811eba7d3ac1f6b220ee8/
Reagovat
baba
Ash vyhraje a rozdá si to s Kájou o finále.dále bych to přála Jabeur a naší Mušce. Ale tady fakt nevím ....
Reagovat
com
Postoupi Karolina smile Dal by mohla jit i Džabérka, Mucha a Tomljanovic..
SF pak vyhraje Karolina smile s Tomljanovic..
No a vitezka je pak s bilanci 5:1 jasna = Karolina smile
Reagovat
aape
Tomljanovic těžko, nemá čím Ash porazit..
Reagovat
com
treba ji nebude jeji hra vubec sedet, kdyz se jedna o premiovej souboj smile
Reagovat
tommr
Tomljanovic se bude bát vyhrát aby jí doma nesežrali ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist