Anisimovová v Abú Zabí nehraje kvůli pozitivnímu testu na Covid-19

9. 1. 2021, 09:27
Aktuality 2
Devatenáctiletá Američanka Amanda Anisimovová kvůli pozitivnímu testu na Covid-19 přišla o první turnaj sezony v Abú Zabí. Informaci o svém pozitivním testu potvrdila třicátá hráčka světového žebříčku na Instagramu.
Profily hráčů
Amanda Anisimovová (© AFP)

Amanda Anisimovová se na novou sezonu připravovala ve Spojených arabských emirátech a první turnaje měla odehrát v Abú Zabí. Ve chvíli, kdy už znala jméno své první soupeřky, ale dostala negativní zprávu: máte pozitivní test na Covid-19. A to znamenalo jediné - vyřazení z turnaje nástup do izolace.
Informaci o svém pozitivním testu 19letá Američanka potvrdila v pátek na Instagramu. "Chci hrát," napsala s plačícím emotikonem.
Semifinalistka předloňského Roland Garros a aktuálně 30. hráčka světa by kvůli nákaze koronavirem mohla přijít také o účast na Australian Open, kde v roce 2019 při své premiéře byla v osmifinále.

V Melbourne se sice letos bude hrát až od 8. února, ale účastníci prvního grandslamu sezony musí do Melbourne dorazit v polovině ledna a nastoupit do dvoutýdenní karantény.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
misa
Říkal jsem si, co s ní je, že zase nehraje :(
Reagovat
tommr
Petra se měla údajně s Anisimovou připravovat první týden v karanténě před AO. Jsem zvědavej jestli to tak zůstane nebo jestli se to ještě změní ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist