Berdych dohrávku s Del Potrem nezvládl, v Paříži končí

4. 6. 2012, 14:42
Aktuality 127
Tomáš Berdych zůstal na French Open před branami čtvrtfinále. Dál ho nepustil Argentinec Juan-Martín del Potro, který v dnešní dohrávce vyhrál čtvrtý set a českého tenistu porazil 7-6 1-6 6-3 a 7-5.
Tomáš Berdych

Zápas mezi sedmým nasazeným Tomášem Berdychem a turnajovou devítkou Juanem Martínem del Potrem začal na pařížské antuce už včera večer, ale podobně jako některé zápasy v předešlých dnech musel být kvůli šeru přerušen.

Do dnešní dohrávky nastoupil český tenista za stavu 1:2 na sety a musel tak vyhrát obě zbývající sady, aby postoupil do čtvrtfinále. Vstup do čtvrtého setu Berdychovi vůbec nevyšel: hned ve druhé hře chyboval, nabídl soupeři tři brejkboly a při druhém poslal bekhend do autu. Argentinec se tak dostal rychle do vedení 3-0. Český hráč poté vyrovnal hru; za stavu 1-3 ještě po chybě z behkendu neproměnil brejkbol, v sedmé hře už se ale dočkal a ztracený servis získal zpět.

Už už se zdálo, že stejně jako v úvodním dějství se rozhodne v tie-breaku. Za stavu 5-6 však Berdych opět neudržel míč mezi lajnami v kurtu a Del Potro se dostal ke třem mečbolům v řadě. Argentinec svou šanci nezahodil, využil hned první z nich a po celkem třech a půl hodinách zvítězil 7-6 1-6 6-3 a 7-5.

"Největší roli hrál první set, je hrozná škoda nevyužitých brejkbolů. Mohlo to vypadat jinak. Bohužel. Pak už to bylo těžké honit," řekl český tenista MfDnes.

"Škoda hned prvního ztraceného gamu, kdy jsem udělal hodně lehkých chyb. Snadno mi sebral podání. Co chybělo? Drobnosti. Možná být trpělivější," dodal Berdych k dnešní dohrávce.

"Když jsem se probudil, cítil jsem se pozitivně naladěný a do zápasu jsem vstoupil hodně soustředěně," komentoval dnešní dohrávku Del Potro. "Prolomil jsem mu servis, pak (Berdych) začal hrát líp, ale já se soustředil na to, abych ten čtvrtý set vyhrál. V posledním gamu se mi to podařilo, hrál jsem v něm dobře," pochvaloval si argentinský tenista.

O semifinále si Del Potro zahraje s Rogerem Federerem, proti kterému chce vsadit na útočnou hru. "Na kurt půjdu s tím, že budu hrát agresivně. Chci hrát častěji na síti," uvedl.

Svůj zápas včera nedohráli ani jeden ze dvou zbývajících domácích tenistů v soutěži Jo-Wilfried Tsonga a Švýcar Stanislas Wawrinka. Ten dnes nastoupil za nepříjemného stavu 2-4 v pátém setu, ve kterém už diváci viděli jen čtyři hry. První dvě vyhrál Wawrinka, jenž tak srovnal na 4-4, jenže šance na postup, kterou vykřesal, zase rychle zhasla. Tsonga si udržel podání a v následujícím gamu proměnil při Wawrinkově servisu svůj druhý mečbol.

Stejně suverénně jako předchozí zápasy zvládl svůj dnešní osmifinálový duel šestý nasazený David Ferrer. V souboji dvou Španělů ho příliš neprověřil Marcel Granollers, který už ve třech předchozích vzájemných utkáních neuhrál proti favorizovanému Ferrerovi ani set. Dnes si nevedl o moc lépe: po dvou prohraných sadách dostal v té třetí dokonce 'kanára' a s turnajem se rozloučil porážkou 3-6 2-6 0-6.

Dalším Španělem ve čtvrtfinále grandslamového turnaje je dvanáctý hráč v pavouku Nicolás Almagro. I on prochází French Open bez ztráty setu, na čemž nic nezměnil ani Janko Tipsarevič v dnešním osmifinále, které Almagro vyhrál třikrát 6-4.

Výsledky - French Open - muži (antuka, dotace 18,7 milionu eur):

Dvouhra - osmifinále:
Del Potro (9-Arg.) - Berdych (7-ČR) 7:6 (8:6), 1:6, 6:3, 7:5, Tsonga (5-Fr.) - Wawrinka (18-Švýc.) 6:4, 7:6 (8:6), 3:6, 3:6, 6:4, Ferrer (6-Šp.) - Granollers (20-Šp.) 6:3, 6:2, 6:0, Almagro (12-Šp.) - Tipsarevič (8-Srb.) 6:4, 6:4, 6:4.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Bracciali/Starace (14-It.) - Dodig/Melo (Chorv./Braz.) 6:2, 6:4.

Junioři:
Dvouhra - 2. kolo:

Pavlásek (11-ČR) - Galarza (Arg.) 6:2, 6:2.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

127
Přidat komentář
steve79
Já nevím o čem přemýšlí, kdo plánuje jednotlivé zápasy. Federer s Del Potrem opět hraje ve stejný čas jako Djokovič. Jinak jsem četl zajímavý článek kde Berdych říká o Del Potrovi, že zranění koleno předstírá. Já souhlasím s Tomášem, že to zranění Potra nebude tak vážné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidel som Andyho zápas, no podľa výsledku a referencií vyzerá naozaj nebezpečne. Nie je to koniec koncov nič nové, Murray vždy takým hráčom bol a vždy bude. Jemu vyhovuje pozícia v akej dnes proti Gasquetovi nastupoval, a rovnaké to bude aj proti Ferrerovi. Kurz 2,4 na Murrayho je veľký omyl bookmakerov, podľa mňa Davida opäť prechytračí a do SF postúpi práve on. Bez šancí nebude ani tam, ak sa tam stretne s Rafom, bude to ich už neviem koľké SF Grandslamu..Andy ťahá čiernu sériu a bude to paradoxné, ak ju preruší práve na antuke..Je to veľmi technický a nepredvídateľný hráč, ktorému ak výjde zápas, tak hrá neuveriteľné uhly s dokonalou obranou....Ich prípadný vzájomný súboj mi naháňa značnú obavu..

Inak zajtra sa organizátori opäť nevyznamenali, keď stanovili obe najatraktívnejšie QF mužov na rovnaký čas. Človekovi sa až rozum zastaví. Chápem ich pohnútky pri posunutom začiaku a oceňujem aj zmysel pre spravodlivosť voči ženskému tenisu, no považujem paralelne hrajúce sa zajtrajšie QF mužov za nešťastné riešenie. Osobne sprvoti uprednostním zrejme zápas Noleho, no len dovtedy dokým neprevezme opraty zápasu definitívne do svojich rúk..
Reagovat
spaniel
Naprosty souhlas s Murraym s jedinym rozdilem, ze ja v prekvapeni s Nadalem doufam :) Ale moc tomu neverim. Kazdopadne si myslim, ze Ferrera da.
Reagovat
smazaný uživatel
I pres dnesni porazku gratulace Tomasovi za vydarenou antukovou sezonu.Ted mu prospeje par dni odpocinku. At se mu dari pristi tyden v Halle aby nabyl sebevedomi na Wimbledon, kde by to mohl dotahnout hodne daleko...
Reagovat
freeteepek
Tak ještě vysvětlení, proč to dneska Petře tak šlo. Dopoledne Adam Pavlásek postoupil do třetího kola. Petra mu určitě fandila a ta jeho výhra jí povzbudila:-)
Reagovat
Pe3k
Gratulace Petře. Rafa vypadá nezastavitelně a taky to nejspíše dopadne tak, že jej nikdo nezastaví :) Těším se na zítřek, konečně pořádné zápasy.
Reagovat
dappe
Já viděl Nadala dneska 1.set a hrál víceméně stejně jako předchozí kola, tedy hodně dobře. Samozřejmě má formu a hraje výborně, ale nechápu ty poraženecký řeči tady. Monaco je hráč, kterej nemá absolutně hru na Nadala. Stačí se podívat na jejich předešlé zápasy, navíc loni na konci roku, kdy Nadal neměl formu, tak ho stejně v DC smetl podobně jako dneska.

Na druhou stranu Federer tady nehraje moc dobře a asi bude mít problemy, ale snad to dá. Zato hodně mě potěšil svým "výkonem" Djokovic ve 4.kole, bohužel proti němu stál nevýrazný a průměrný Seppi, který to nedotáhl. Snad ještě zopakuje něco podobnýho, ale taky ho to může dost nakopnout ten protrápený obrat.

Zítra Federer a Tsonga mají jasný úkol, vyhrát.
Reagovat
tommr
skvělej výsledek a k tomu ještě solidní výkon proti soupeřce, která nebyla tak neškodná jak by se podle výsledku mohlo zdát ... :)
Po dlouhý době si taky Petra připíše slušnou porci bodů do žebříčku. A protože většina ostatních hráček z první desítky už na FO vypadla Petra si výrazně upevní svoje žebříčkový postavení ... :)
Reagovat
spaniel
Neskutecny tenis co oredvadel Murray ve tretim a ctvrtem setu. Krasne presne prohozy, dokonale loby a kratasy, dobehl kazdy micek, Gasquet byl uplne bezmocny. S takovou hrou muze prekvapit kazdeho.
Reagovat
smazaný uživatel
Přidám, že byl na jeho poměry nesmírěn agresivní z forhendu. Jenže aby tohle ještě zopakoval.
Reagovat
smazaný uživatel
...asi osobni rekord Petry, jen 12 nevynucenych chyb, :).
Reagovat
freeteepek
Mám-li být upřímný, tak Petra mě nejvíc potěšila tou úplně poslední hrou. Do té doby byla takřka 100% od základní čáry, ale po náběhu na kratší balón to byla opět hodně velká krize. Těmi dvěma povodenými kraťasy v úplném závěru to nakonec zachránila. A ten finální beckhendový úder na mečbol byl fantastickej!
Reagovat
Bob
Ten finálový míček byl přímo slast pro moje oči, už dlouho jsem od ní neviděl tak hezky zahranej míček, i kraťasy povedené. Nejvíce se mi líbíla kombinace kraťasu na kraťas, kdy se Lepchenko pokusila o ošklivý kraťas a Petra ji to vrátila stejnou mincí.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo stylové zakončení ve stylu šampionky :-)
Ale ještě úžasnější byl v prvním setu ten neskutečný křížný forhend pod antifyzikálním úhlem hraný z totální defenzívy.
Tohle jsou prostě ty Pétiny neskutečné míče. Žádná jiná!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dneska zahrála konečně bez výkyvů, takhle by to mělo vypadat. A jestli se dívala Klára tak viděla co dělá dobrej servis ikdyž soupeřka byla uplně jinej level
Reagovat
Andrew89
naprosto skvěle:)...hola hej...ctvrfinále čekej:D
Reagovat
freeteepek
Tak Tomáš Budka na ČT4 se dnes opět několikrát přeřekl. Mj. "Rorand Garos" nicméně v jednom měl pravdu: To byla jízda!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra drtive....jen tak dal, jen tak dal....nekdo tu chladnou hekajici supermanku, sakra himl hergot, sejmout musi...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak, ale ještě předtím ji snad potrápí i Kaia...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra lehce potrénovala,pohoda
Reagovat
Heather_Fedex
tak dneska to byla jizda ;)) petula ma fakt z prdele los, lepsi by si ani nevymyslela...hrala vubec na tomhle turnaji s hrackou v top 100???
Reagovat
VlS
Super Peti, dneska snad musí bejt spokojenej i tommr
Reagovat
Bob
Radwanska přece.
Reagovat
Heather_Fedex
ano...7 mist nad stovkou ;))
Reagovat
Bob
No a? :D Je to ve stovce? Je :D
Reagovat
Fandina
Heather se asi na čísílka specializuje jako kdyby vůbec nesledovala dění obrazem ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ja se predci nehadam ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná bývalá paní účetní? :)
Reagovat
Bob
A ještě k přece Lepchenko. Ta je 63. hráčka. To není tak hrozný. A rozhodně to není žádný trdlík, vyřadila Schiavone, tak asi něco bude umět. Hodně by mě zajímal, jak vypadal ten zápas. Neviděl jste ho nikdo? Trošku rozdílné skore s Schiavone a s Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas zprvu vypadal jednoznačně pro Francesku, ale pak začala hodně chybovat. Byla to dlouho přetahovaná. Dneska jí Petra nedala šanci, žádné dlouhé výměny.
Reagovat
tommr
Petra měla na FO zatím opravdu mimořádně příznivý vylosování. Postupně hrála s Bartyovou (330.místo), U.Radwanskou (79.místo), Bratchikovou (109. místo), Lepchenkovou (63.místo) a ted jí čeká Shvedová (142.místo) ... :)
To ale samozřejmě nijak nesnižuje Petřin úspěch. S výjímkou Bartyový se navíc všechny tyhle hráčky po FO posunou hodně nahoru do první stovky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu říkám koncert Andy! Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
64 winnerů k 29 chybím, to se jen tak nevidí.
Reagovat
Roger_Federer
napišu ted neco co by ode me jako fanouška Fedexe nikdo nečekal...:)Rogi rači se na to vykašli už zítra , toto terminátora z Malorky v jeho formě by nezastavili ani 2 hráči na druhé straně kurtu..šetři se na wimblas a olympiádu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní postoj, to bych od tebe nečekal. :-)
Reagovat
Padme
Žádné kašlání. Body jsou potřeba. Šetřit se umí i v zápasech ;) hodně bude záležet na postavení v žebříčku. Rafa nejspíš Novaka brzy přeskočí a bylo by fajn, kdyby Roger nebyl daleko...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadala neporazi na FO. I kdyby hral Nadal pravou rukou, tak se Fedex vyhazi. Videt to bylo v lonskym finale, to Nadal nemel formu jako letos a kdyby hral s Djokovicem tak prohraje ve 3 setech, zatim co Federer na FO jeste nikdy lip nehral a stejne to nestacilo, na to uz si musel kazdej fanousek zvyknout, ten psychickej blok je temer hmatatelnej... Nic mene chci, aby Federer postoupil do finale, protoze zapas Federer x Nadal je vzdycky neco vic:)
Reagovat
VlS
za všechny fanoušky tě prosím, dopřej nám klidnej druhej set, prosím, prosím, pojď, pojď, pojď.
Reagovat
Nancy_z
Taky se přimlouvám, prosím, prosím, občas by to bez nervů bylo fajn... teď ovšem ze 40:0 shoda :-(
Reagovat
Bob
souhlas, dneska už chci jít v klidu a brzo spát :D
Reagovat
Nancy_z
Tak první podání 2. setu má v kapse :-) Pojď!
Reagovat
Bob
perfektní, snad ten klid bude pokračovat až do konce :)
Reagovat
Nancy_z
Zatím je Petra hodně soustředěná, nic nepodceňuje. Radost se na ní dívat, tak snad jí to vydrží až do konce...
Reagovat
Fandina
tak tak ... vyjasněná soustředěná tvářička ... a super hra
Reagovat
Nancy_z
a bylo to v klidu :-) Má velkou šanci dojít hodně daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je krása, Murrayho ten utrpený se, který vybojoval, ohroměn nakopnul. Hraje útočně, na forhendu je teď sebejistý, nechybuje, věří si i na slabší pro něj forhend in side out. Gasquet navíc šel dolů, ukázal, že to není rozený vítez, nedokázal hrát tak uvolněně jako v 1. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ale Gasquet pěkné gesto, přiznal dobrý míč, který byl zahlášen Murraymu jako aut.
Reagovat
Matti
Moc hezky se teď na Murrayho dívá. Hraje pestře a sebevědomě, úplně jiný tenis než Rafa s Monacem, kteří hrají podobně. Hezká změna a zážitek nestranného pozorovatele. Ikdyž, jak Richarda tak i Andyho můžu. Samozřejmě, pokud nestojí na druhé straně kurtu Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, první dva sety ale Andy bída, monotónné hra, poměrně dost chyb na to, že moc neútočil. Ten teřtí set odehrál ale parádně. Já chci, aby uhrál Andy alespoň to ČF, to vzhledem k zranění a antukovým schopnostem je stejně letos maximum. Na Ferrera bych mu nevěřil. Jinak já Andymu fandím a Gasqueta moc nemusím, i když první set odehrál hodně dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
A myslím, že Rafu by letos nezastavilo ani kdyby na druhé straně kurtu stal Chuck Norris.
Reagovat
smazaný uživatel
Wohou, to je tenis momentálně, dropshoty povedené, krásné loby, hlavně ten z forhendu. S tímhle bych mu věřil i proti Ferrerovi.
Reagovat
Vojtiik
murray ted hraje uzasne, gascoke mu dela sparinga akorat... presne ten den a ta hra kdy se mi libi, chytra, pestra, prekvapiva:)
Reagovat
smazaný uživatel
Když mu to tam bude padat a bude podávat jako dneska, nemá Ferrer šanci. Ale...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je tam to kdyby. Dneska se trápil 2 sety a pak začal hrát famózně.
Reagovat
Labi
formu na RG má neskutečnou, získal sebevědomí po výhrách nad Djokovicem a jede ....pro měn jendoznačně největší favorti na vítězství, jsou tu však velká ALE! za prvé jeho soupeři na turnaji to ani nestálo za řeč los byl k němu velice přívětivý a samotní hráči byli tragičtí na turnajích letos moc nedokázali kromě Monaca který v dnešním zápase nebyl schopný dát míček k lajně, za druhé střetne se v semifinále s Ferrerem na kterého umí ale každá série musí skončit a za třetí neztratil ani set, vyhrával lehce žádné nervy nic a když se dostaví dobrý soupeř který dokáže i zatlačit tak se Nadal může ocitnout v situaci, kterou nezná, najednou bude na něho tlak atd..... ono je někdy se dobré protrápit a muset zabojovat....opět než tady zase "hladoví" nadalovci mě za tohle zkritizují, tak tohle byl výčet věcí které by MOHLY Nadala zastavit ne věcí které ho zaručeně zastaví...jak jsem řekl pro mě je největším favoritem Nadal ačkoli fandím Rogerovi ale opravdové tenisové
Reagovat
Labi
....bitvy teprve začnou
Reagovat
tito
Proč bychom tě měli kritizovat? Je to racionální názor.
Reagovat
Matti
Souhlas, akorát, že dnes Monaco podal dobrý výkon, je to vynikající antukář a dokáže to ještě letos proti našim v Davis cupu. I Schwank hrál dobře, když tady zmiňuješ slabé soupeře, nicméně to, jak to dnes mydlil Rafa, bylo fakt parádní. Je však jasné, že jinak se hraje s Monacem a jinak s Novakem. Bohužel.
Reagovat
Labi
no ja dnes viděl hrá chvíli Monaca a byla to katastrofa, opticky to vypada že bojuje hraje dobře ale je to dano stylem Nadala který více brání než útočí ale zaměřil jsem se na jeho údery, které neměly kvalitu byly vysměs do středu hřiště, proste vzdoroval ale to je vše bud to hodil do outu nebo to ukončil Nadal, který se moc bránit nemusel...však na konci to bylo patrné žádná radost z vítězství, úsměv prostě nic i on sám ví, že ty těžké zápasy teprve příjdou
Reagovat
smazaný uživatel
Tak žádná radost z vítězství proto, že na druhé straně byl kamarád, tak z respektu a úcty k němu a pak nebylo moc proč se radovat, jasný výsledek..
Reagovat
Matti
Tak jak řekla Ema, Monaco je kamarád, a proto ta radost nebyla taková, když ho rozcupoval takovým stylem.
Reagovat
fazil
kdokoli proti nemu bude tak leda do poctu.
Reagovat
Matti
A to, že Monacovy údery neměly kvalitu - já si myslím opak.
Reagovat
Labi
neviděl jsem celý zápas jen část...ale to co jsem viděl tak kdokoli ze světové top 7 by měl ty údery nebezpečnější
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mal doteraz rozhodne ťažších súperov, než Federer s Djokovičom. Súhlasím však s tým, že vyhrávať zápasy ľahko je dvojsečná zbraň, vždy som hovorieval, že 5 seťák dá po psychickej stránke hráčovi oveľa viac..Čo je ale dôležité je, že Nadal hrá evidentne vo forme, herne to je na vysokej úrovni, tá však môže klesnúť s nepriaznivo sa vyvíjaným zápasom. Ak by však dokázal zopakovať dnešný výkon vždy, meno súpera je prakticky bezpredmetné.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová podle předpokladů přesunuta na kurt č. 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nám Peťule udělá dneska radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes na 1*..Kazdy zapas je vsak iny,to najtazsie nas este iba čaká..
Reagovat
smazaný uživatel
No ty vole, ten Nadal jede, to je zvíře. On fakt vyhraje turnaj bez ztráty setu ještě.
Reagovat
Heather_Fedex
to je duvod, proc jsem chtela, aby postoupil raonic a ne tenhle argentinsky nestastnik. mladoch by alespon prohral se cti....ach jaj.
Reagovat
Matti
To asi těžko, když Monacovi nebyl schopný vzít ani servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych šetřil dechem a slovem a připravoval bych se na zítřek ;)).
Reagovat
Heather_Fedex
ano, ale urcite by servis neztratil 6-krat. je to bomber ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
dnes řádí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska hozená rukavice pro soupeře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá facka pro ty, co ho už viděli v semifinále. Je mi to líto, ale nesmutním, Del Potro ty body potřebuje, momentálně je jen 20 bodů za Tipsarevicem a konečně top 8 bude skutečně top 8 a ne top 7 + Janek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj bohužel postup si výkonem nezasloužil, taky zastávám názor, že si program nesmyslně přehustil. Uvidíme jestli letos napopáte DelPo Rogéra porazí...formu na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
Správně, Rafa šetří síly ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to až s podivem, jak mu vše vychází :).
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mal dnes v rukach kompas ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prvykrat pocas GS sledujem viac zensku cast, hlavne kvoli Cibulkovej, v muzskej casti je po prvom tyzdni vsetko jasne a pre mna osobne je to neatraktivne
Reagovat
smazaný uživatel
jeste takove sety dva:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ještě otočí, ho unaví, podobně jako v 1. kole v roce 2010. Z 0-2 na 3-2.
Reagovat
duhove_hovinko
Jsem fanda RF. ale smekám klobouk před Nadalem, co zase letos předvádí na antuce...myslím, že kdyby mu udělali rozbor krve, najdou tam miniaturní častečky antuky. A určitě si jako dítě místo na pískovišti hrál, na hromadě antuky. On je prostě unveliable!!!
Reagovat
Labi
a co teprve kdyby mu udělali rozbor krve na protidopingové kontrole :D tam by ještě plavaly celé tablety :D
Reagovat
Heather_Fedex
takze letos se mi ani muzske rg sledovat neoplati ;) zato u zen to bude uplne jine kafe...vyhrat muze kdokoliv, vcetne errani, shvedove nebo kanepi....
Reagovat
Roger_Federer
Naprosto souhlasím....je na steroidech už 6 let.
Reagovat
duhove_hovinko
ale neni, je prostě na antuce výbornej. Jedině, že by si dával v šatně před zápasem antukovou lajnu!
Reagovat
Matti
Ulevilo se ti? Tak to potom jo. To ti ten vyplozený nesmysl za to stál.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky ;)...Ja som naopak fanusik RN a obvykle som k nemu celkom kriticky..No dnes naozaj nie je co vytknut,radost pozerat..Snad to vydrzi do nedele..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj dneska Rafa jako dokonale promazaný stroj. Monaco nehraje vůbec špatně, a dneska bude výsledek pro něho krutý... Rafu začínám podezřívat, že chce turnajem projít bez ztráty setu ;).
Reagovat
Matti
Monaco přitom vůbec nehraje špatně, zkouší kraťasy, od základky hraje dobře, bojuje, snaží se zakončovat, ale Rafa o level výše. Ať to vydrží dva měsíce aspoň, nejen do neděle. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to posunul klidně do konce září :)). Tato sezóna může být klidně jeho...
Reagovat
Labi
ne neulevilo se mi, není totiž proč, tohle bylo jen ze srandy. Nepotřebuju si tady léčit mindráky jak polovina lidi tady a nežeru tyhle kecy tady jak ty .... ono je lepší se koukat na ten tenis než se tady permanetně hádat kdo je lepší nebo kde je větší nula ....podle nich jsme nuly tady všichni a jako každý mám svého favorita, to s těma tabletama a kontrolou mě napadlo v souvislosti s onou reklamou týkající se nadala a dopingu
Reagovat
tito
Má skvělou formu. Dnes opravdu není co mu vytknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hraje fantasticky, Monaca mi je až líto, snaží se, ale prostě nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech mu forma vydrží,co najdlhsie samozrejme..Do nedele to vsak bude pre neho najtazsie..Najoblubenejsi turnaj je paradoxne psychicky najnarocnejší..Hrat pod imperativom vitazstva nie je nic prijemné..Ostatné GS moze vyhrat,RG musí..Ak sa to podarí,bude sa mu dychat lahsie..Pred dalsimi velkymi turnajmi v blizkej buducnosti by to bola idealna vzpruha..
Reagovat
Matti
To ano a přenesl by si tu pohodu snad i na Wimbledon, ale to už opravdu hodně předbíhám. Ještě tři zápasy je třeba zvládnout. Snad bude držet zdraví, forma zdá se, graduje.
Reagovat
tito
Ema: Juan je mi sympatický ale dnes opravdu neměl čím Rafu překvapit. Nebylo to tím, že by hrál špatně ale jak se píše výše, Rafa byl o level ( jeden? ) výše.
Forehand: samosebou stát se může cokoliv ale má famozně vygradovanou formu. Sledujeme ho dlouho a víš sám, že to není náhoda. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro ma veru moc nenadchol...S Federerom prehral uz aj v lepsej forme..Tomas,zda sa,doplatil na prehusteny program,posledne zapasy postradal iskru..
Reagovat
VlS
Možná máš pravdu, na ten pohár národů se mohl vykašlat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samo jak loni, nesmyslné turnaje v týdnu před RG. Loni Nice, letos WC. Ale Federer taky není v oslnivé formě, takže to s Del Potrem může být zajímavé.
Reagovat
rib
je to fakt, i když se Tomáš snažil, neměl takový tah na bránu jako třeba v Římě, a taky více chyboval... Být mezi 16 je pro něj velmi dobrý výsledek i tak, škoda, bylo to vlastně jen o 1 break...
Reagovat
freeteepek
Tak Petru dnes zřejmě čeká noční zápas. Li Na potvrdila slova anglického komentátora, který ji a Petru označil za "eratic powerhouse". Ze zápasu jsem neviděl nic. Deofejme, že Petra to dnes večer zvládne. Něco mi říká, že to nebude vůbec jednoduchý zápas a budou to zase pěkný nervy:-)
Reagovat
freeteepek
Tak nejprve gratulace Klárce k výbornému výkonu. Dnes ukázala, že na světovou špičku rozhodně má. Potřebuje ale zlepšit servis, hlavně ten druhý. Maria jí dnes pomáhala svojí velkou nejistotou. Ale takový je ženský tenis. Klára naopak předvedla v prvních dvou setech poměrně vyrovnaný výkon. V tom třetím střídala slabší momenty s těmi lepšími a nakonec neunesla ten tlak z vyrovnaného souboje. Unavila jí hlavně neschopnost udržet si podání. Škoda, že hned na začátku setu přišla o servis.
Reagovat
Madrileno
Li Na a Sharapova ven, jedem Klaro a Shvedo. Jedem
Reagovat
VlS
pojď, pojď, pojď, 1:1, super.
Reagovat
a.magerova
Hlavně to udržet !!!!
Reagovat
VlS
to by nebylo překvapení, ale zázrak. Klárko, stejně hezké, hlavu nahoru.
Reagovat
a.magerova
Moje srbská jednička a švýcarská dvojka ....
Reagovat
Heather_Fedex
jsem zvedava, jestli bude del potro pocas zapasu hrat proti fedexovi, jako ze s nim letos 4-krat prohral...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tentokrát bude mít delPotro velkou šanci, vidím to tak 50:50.
Reagovat
smazaný uživatel
Potra by mel Fedex smaznout...
Reagovat
Madrileno
Tutove Roger, easy win bude
Reagovat
smazaný uživatel
Federer mě teda zatim nepřesvědčil na tomhle turnaji, že by to měla bejt zejtra jednoznačná záležitost.
Reagovat
Pe3k
Do čtvrtfinále se nedostal, ale i tak předvedl solidní turnaj. Rozhodně lepší než minulý rok...Snad alespoň Petra postoupí, Klára to už asi nevyhraje :)

Pro inspirace RF fandů.

http://www.youtube.com/watch?v=lNZOIZVNNGQ&feature=g-all-f
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už radši mlč
Reagovat
Stan_Borowitz
Protože jsem měl pravdu? Máš zajímavý způsob uvažování... Já jsem Berdychovi nepřál, aby vypadl, jen jsem střízlivě zhodnotil jeho možnosti, na rozdíl od "salamino:
Berdych sfoukne dedka fedu jako svíčku...už se těším na kurz:)"
Reagovat
Fandina
To je dobře, že jsi Tomovi nepřál vypadnutí ... úsměv
Reagovat
Jan
Del Potro nehrál nic moc, ale Berdych byl často ještě horší. Škoda, že mu to nevyšlo, když ho dotáhl ve 4. setu na 4:4. Kdyby hrál Tomáš svůj lepší tenis, tak si myslím, že ho porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Tomáš dnes opravdu nepředvedl, že je na žebříčku výše nasazeným hráčem než "Delpo". Hold ne každý turnaj se vyvede jako modrá antuka v Madridu.
Reagovat
gocii
ale tak jemu se povedli zatim všechny antuky letos, tady to je škoda že prohrál, alle pokud si odnese tutio formu na trávu tak může byt nebezpečnej pro všechny
Reagovat
Stan_Borowitz
Od: salamino Berda
Berdych sfoukne dedka fedu jako svíčku...už se těším na kurz:)
[ Reagovat ]
02.06.2012 13:42Od: Stan_Borowitz Re: No, možná by
to zvládl, nesměl by ale předtím vypadnout s del Potrem...
[ Reagovat ]
Reagovat
Paseka
Opět nepřekvapil !!!Co dodat. Překročí někdy svůj stín ??? Pavel
Reagovat
smazaný uživatel
finále Wimbledonu by stačilo, nie?
Reagovat
Paseka
Jenže to vypadá, že to bude nejlepší úspěch jeho celé kariéry.
Reagovat
VlS
Což je pořád o dost víc, než dokázalo 99,9% současnejch tenistů, nemyslíš? Kolik ze současných hráčů si zahrálo finále GS?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist