Berdych končí ve čtvrtfinále, po boji padl se Simonem

10. 10. 2014, 09:51
Aktuality 384
Tomáš Berdych odjíždí z druhého turnaje v řadě s "kanárem". Český tenista dnes v Šanghaji dohrál po dvouapůlhodinovém boji s Francouzem Simonem, kterému podlehl 6-7 6-4 a 0-6.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych měl dnes šanci posunout se v žebříčku letošní sezony pro Londýn na šesté místo před Chorvata Marina Čiliče. O to, že se mu to nepovedlo, se postaral Francouz Gilles Simon, který svou bilanci s českou jedničkou vylepšil už na 6-3.

V utkání se Simonem se musel Berdych vypořádat se skvělým pohybem francouzského tenisty a v prvním setu neměl dost trpělivosti. Český hráč ztratil hned své první podání, a i když srovnal na 2-2 a za stavu 6-5 měl dva setboly, ze zisku setu se radoval jeho soupeř, který lépe zvládl tie-break.

Bitva o Londýn:
1. Novak Djokovič 8830 bodů
2. Roger Federer 7200
3. Rafael Nadal 6745
4. Stan Wawrinka 4805
5. Kei Nišikori 4265
6. Marin Čilič 3990
7. Tomáš Berdych 3945
8. Milos Raonic 3750
9. David Ferrer 3715
10. Andy Murray 3655

V první sadě udělal Berdych celkem 38 nevynucených chyb. V té následující tento vysoký počet srazil na deset chyb, Simona pustil k jedinému brejkbolu, který navíc odvrátil, a díky brejku z deváté hry poslal zápas do rozhodujícího setu. Ten ale Berdychovi vůbec nevyšel: český tenista získal jenom devět výměn a po pěti dnech mu znovu zazpíval "kanár". S nulou prohrál set i v neděli ve finále v Pekingu s Novakem Djokovičem.

Berdych, který si dnes připsal celkem 59 nevynucených chyb, se z Číny přesune do Česka. Před cestou do Stockholmu, kde má v plánu hrát turnaj příští týden, se má sejít s bývalým prvním hráčem světa Ivanem Lendlem a jednat s ním o trenérské spolupráci.

29. hráč světa Simon, jenž byl před pěti lety i světovou šestkou, tak poprvé od loňského triumfu v Métách vyhrál čtyři zápasy v řadě a popáté v kariéře postoupil do semifinále turnaje Masters 1000. Jeho maximem je finále z Madridu 2008.

O vyrovnání svého nejlepšího výsledku se devětadvacetiletý Francouz utká s Felicianem Lópezem. S o tři roky starším Španělem prohrává v oficiální vzájemné bilanci 1-2, obě prohry však utrpěl loni na trávě. 

López, který před dvěma dny vyřadil světovou dvojku Rafaela Nadala, dnes vyrovnal své maximum z turnajů Masters 1000. Do semifinále se dostal počtvrté v kariéře, letos v Šanghaji vyrovnal svá úspěšná tažení z let 2009 a 2011. V dnešním čtvrtfinále s Michajlem Južným ale měl namále, neboť prohrával už 5-7 a 2-4. Pak však vývoj otočil čtyřmi vyhranými gamy v řadě a nakonec nad ruským tenistou vyhrál 5-7 6-4 6-4.

 

 

Djokovič se letos popáté utká s Federerem
Ve druhém semifinále na sebe v Šanghaji narazí Novak Djokovič a Roger Federer, kteří se letos utkali už čtyřikrát. Naposledy se z výhry radoval Srb, ve Wimbledonu uspěl v pěti setech.

Djokovič dnes znovu ukázal, že se mu na turnajích v Číně daří. Vítěz z Pekingu porazil v nejlidnatější zemi světa 28 soupeřů v řadě a výhru číslo 29 si připsal dnes proti Davidu Ferrerovi.

 

 

Španělský tenista sice v minulém kole vyřadil Andyho Murrayho, ale na světovou jedničku už byl krátký. Ferrer hned v úvodu zápasu ztratil podání, na což už nedokázal zareagovat. V závěru setu sice odvrátil tři setboly a vypracoval si první dva brejkboly, Djokovič ale nezaváhal a podání si udržel.

Také druhou sadu odstartoval lépe favorit, jemuž náskok jednoho brejku stačil. Při svém servisu už Djokovič Ferrera k ničemu nepustil a do semifinále prošel po výhře 6-4 6-2.

 

 

Semifinálový soupeř srbského tenisty vzešel ze souboje mezi Federerem a Julienem Benneteauem, který favoritovi kladl odpor jen v prvním setu. Francouz v něm nemusel odvracet žádný brejkbol, ale ve zkrácené hře získal od stavu 3-2 jedinou výměnu a zbytek zápasu už jasně ovládl Švýcar, jenž soupeři ve druhé sadě nadělil "kanára".

"Myslel jsem, že proti Bautistovi Agutovi jsem hrál výborně, ale dneska to bylo snad ještě lepší. Tohle byl asi můj nejlepší zápas tady," pochvaloval si Federer, který se na okruhu ATP utká s Djokovičem ve vzájemném zápase s pořadovým číslem 36.

"Zápas nebude mít jasného favorita. Pokaždé, když spolu hrajeme, je to napínavé," tvrdí Djokovič, jenž stejně jako Federer vyhrál dva z letošních čtyř vzájemných soubojů. "Pro oba je to obrovská výzva. Musíme předvést tu nejlepší hru, abychom mohli vyhrát."

Výsledky - Šanghaj (tvrdý povrch, dotace 6.521.695 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Simon (Fr.) - Berdych (6-ČR) 7:6 (7:4), 4:6, 6:0
Djokovič (1-Srb.) - Ferrer (5-Šp.) 6:4, 6:2
Federer (3-Švýc.) - Benneteau (Fr.) 7:6 (7:4), 6:0
López (Šp.) - Južnyj (Rus.) 5:7, 6:4, 6:4
Semifinálové dvojice: Djokovič - Federer, Simon - F. López
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Granollers/M. López (6-Šp.) - Rosol/Južnyj (ČR/Rus.) 6:2, 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

384
Přidat komentář
Cico93
Úplne zaslúžene ide do Finále.
Výkon na 1*!!!
Reagovat
VlS
má opravdu neuvěřitelnou obranu. Až mi bylo Feliho líto. Jestli vyhraje Nole, tak to bude zítra den atletiky :-)
Reagovat
blixa
Jojo, to nebude tenis ale "běhaná" :D
Reagovat
pockerface
Feli zaber.Přece to neprojedeš ve 2.setech.
Reagovat
Cico93
Tu fakt nemal šancu.
Reagovat
spaniel
Lopez ma ubohy fotehand a bekhend taky nic moc, jeste slajs jakztakz. Nechapu, ze nekdo s takovym podanim, neni schopny dat trochu dynamiky i do forehandu.
Reagovat
Cico93
Dačo neskutočne čo ten pavúk Simon vráti.
Reagovat
pockerface
poslední dobou komu fandím,tak prohraje.Takže bych odpoledne fandil Novakovi? :-)
Reagovat
Cico93
Djoki vyhra tak či tak ;)))
Reagovat
pockerface
asi ano,ale naděje umírá poslední.Takže budu doufat,že Roger dnes předvede tenis jako za svých mladých časů.Hlavně,aby to byl pěkný tenis.
Reagovat
pockerface
Simon x Lopez.Dnes fandím Lopezovi.Doufám,že to bude pěkný,napínavý tenis.Takový předskokani před šlágrem dne Roger x Novak.
Reagovat
panzer.dragon
komu myslíte, že bude Fandit rafa?
Reagovat
Kozoroh
Rogerovi. Hned z několika důvodů:
1. S Rogerem prohrál Rafa 10x, zatímco s Nolem 19x. Krom toho Djoker porazil španělského býka 7x za sebou a Rafa měl z těchto porážek pěkný mindrák. I dnes má ze Srba strach, ačkoliv dnes to tak nevypadá okatě jako před třemi lety.
2. Nole má potenciál zlomit Rafův rekord v počtu vyhraných Masters.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Cico93
Tiež si myslim, že Rafa takto premýšla:)))))))))
Reagovat
Cico93
Jemu toje asi jedno, sám Nadal počas pauzy v roku 12 povedal, že tenis vôbec nesledoval.
Reagovat
pockerface
pokud vůbec bude někomu fandit,tak si myslím,že Rogerovi.Přijde mi,že mají lidsky k sobě blíž.Na většině charitativních,sponzorských akcích jsou vidět většinou po spolu.Novak-Rafa mi nějak k sobě nejde,Rafa-Roger ano.Kdyby to bral čistě tenisově,tak kvůli bodům v žebříčku asi Novakovi.Ale opravdu si myslím,že mu je to úplně jedno.
Reagovat
Kozoroh
Ve věku 78 let se k Pánu odebral herec a signatář Charty 77 Pavel Landovský. Kromě Černých baronů, kde nezapomenutelným způsobem ztvárnil majora Terazkyho, hrál i ve filmech Svatba jako řemen, Markéta Lazarová nebo Já, truchlivý bůh.
Odpočívejte v pokoji, majore Terazky!
Reagovat
EllNino
achjo :/ "zase tuna jebú" :D
Reagovat
steve79
Dneska drže Fedexovi všichni palce za mě. Zápas bohužel neuvidím, ale i tak budu fandit na dálku. Radši budu žit v domění, že Djokovič dneeska Rogera porazí a o to budu více překvapen :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako nezávislé budu fandit Rogerovi, doufám, že to bude pěkný tenis, já osobně pořád žiju z jejich finále TM 2012, to bylo něco. Snad to Roger ustojí, s Mayerem mi připadal nesvůj a přece jen Djok je jiná liga, i když Leo hrál dobře.
Reagovat
panzer.dragon
mý palce dneska zažijou středověk :-), myslim že je Fedex svym způsobem díky tomuhle ve výhodě, neni dnešní favorit, nemusí brečet když nevyhraje, podle mě bude brečet štěstím naopak když vyhraje..
Reagovat
SwissMaestro
Rožérek dneska povodí. A to tak, že bez ztráty setíku! Chum Jetze!
Reagovat
Kozoroh
Nole podle mě vyhraje 7-6, 7-5.
Reagovat
panzer.dragon
to odvoláš! :-)
Reagovat
panzer.dragon
zejtra to bude chtít hodně es a přímých bodů z podání
Reagovat
smazaný uživatel
Za posledních 15 měsíců u mě WTA hodně kleslo hned z několika důvod
1.Ceny WTA at roční nebo měsíční. Hráčka roku znovu nezasloužená protože Mrafuša vyhrála Peking ale ve Wuhanu vyhořela ale Petra hrála v Číně stabilní výkony a hrála 2 finále. WTA by si měla uvědomit že je to hráčka MĚSÍCE ne TÝDNE
2.Evžena bude vycházející hvězda až do konce své kariéry. Jak může být vycházející hvězda hráčka která je už pár měsíců v TOP 10 a hrála i SF na GS. V Lednu bude vycházející hvězda Serena. v Únoru Petra a v Březnu Maria
3.WTA níčí ITF. Už mě štve že WTA níčí krásnou soutěž jménem FED CUP to že naschvál dává turnaje v době kdy se hraje FC je ubohý a to jejich MS týmů nebo co by zničilo tenis v některých zemích protože by hrálo jen 8 států a jen v jedné zemi to by zničilo krásnou diváckou atmosféru a státy jako Česko, Kazachatán, Slovensko, Ukrajina by už nikdy neviděli své nejlepší hráčky hrát na své půdě protože v těchto zemí nejsou turnaje WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
4.TM se hraje pouze v bohatých asijských zemích (Turecko, Katar, Singapur) netenisové země hostí TM. TM by klidně mohla hostit Praha a po x letech by TM vidělo domácí hráčku. WTA JE ODPAD A NÍČÍ KRÁSNÝ SPORT JMÉNEM TENIS
Reagovat
slacker
Uz to natukavame i vedle v diskuzi. Ale tenhle tyden tomu nasadil opravdu korunu. Tfuj hanba bezte do p.d.le :-))
Reagovat
mrafe
2. A vycházející hvězda měsíce dubna Venus
Reagovat
slacker
Tazke U21 je nesmysl. Prilis Okate opomenuti Karoliny tedy neni z formalnich duvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
mě nejvíc štve, že tu nemáme ten turnaj. Škoda, že tady není někdo, kdo by se snažil to prosadit a škoda že WTA není vstřícnější, protože co jsem posledně slyšel, tak bychom stejně měli turnaj v týdnu před grandslamem. Že země jako ázerbajdžán turnaj mají a my ne, to je ostuda. Navíc čeští fanoušci co se týká návštěvnosti by určitě nezklamali...
Reagovat
smazaný uživatel
mohli tu udělat alespon TM protože 02 Arena má kapacitu dostatečnou a zkušenosti tu jsou z DC A FC navíc by na TM byla i domácí hráčka
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem viděla nějaký rozhovor s Černoškem, který tam říkal, že měli možnost kandidovat na pořádání TM, ale nejsou finance...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda no pro české fanoušky by to bylo super
Reagovat
smazaný uživatel
možná by se o to někdo od nás musel trochu snažit...
Reagovat
Fanda67
Anakin
Turnaj jsme tu už mohli mít dávno, pak by ale nesly skoro žádné peníze na mládež, takže by nebyl žádný berdych ani kvitova a nebylo na koho chodit. Myslím ze tenisový svaz zvolil z tech špatných řešení to méně skodlive
Reagovat
Mayo
zajtra o druhej predčasné finále, kto vyhrá, tak na 88 % vyhrá trofej
Reagovat
pockerface
taky si myslím.Věřím,že by Roger mohl vyhrát.Dnes nebyl Novak úplně ve své kůži,ke konci dost lapal po dechu.Jenže zítra bude hrát určitě úplně jinak.Pokud vyhraje Novak,tak bych to procento výhry v turnaji zvedl dokonce na 95%
Reagovat
panzer.dragon
Lopez a Simon jsou lucky boys, finále for free a v druhý půlce pavouka se to mele hlava nehlava, vítěz z těhle dvou je smířenej s tim, že bude druhej a stejně bude šťastnej jako blecha. Oba podle mě chápou, že je to určitá souhra náhod, že ten z nich kdo se dostane do finále tak bude díky souhře okolností
Reagovat
Davor1
ak by nejakým zázrakom Roger vyradil Djokera, tak Simon by si na neho vo finále určite veril a mal by slušné šance, Fedexa už neraz porazil či potrápil...
Lopez by nemal šancu ani s jedným...
Reagovat
Davor1
Budúcotýždňove ATP dvestopäťdesiatky budú poriadne nabité, vidno, že nikto sa účasti na TM nechce vzdať a všetci ešte zabojujú. V Stockholme budú hrať Berdych a Dimitrov, v Moskve Raonič s Čiličom a vo Viedni Murray a Ferrer...rozhodujúce budú ale skôr ďalšie 500vky vo Valencii a Bazileji a predovšetkým Paríž, kde sa hrá o oveľa väčšie body a kto dokáže uhrať silný výsledok tam, tak bude v značnej výhode. Opäť bude veľa záležať na lose, dúfam, že Andy si Djokera na tento rok vybral a v Paríži sa jeho štvrtine vyhne...
Reagovat
tommr
a co Nishikori? Ten příští týden nikde nehraje?
Reagovat
Davor1
Nikde, najbližšie by mal hrať vo Valencii...
Reagovat
tommr
tak to je zajímavý. Bud si tak věří nebo je zase nějak indisponovanej ... :)
Reagovat
Davor1
Tak už finále v Tokyu dohral len tak tak, v Šanghaji nastúpil len z formality, mal niečo zo svalom, mal aj medical proti Sockovi...určite nie je úplne fit, zrejme sa chce dať dokopy pred poslednou časťou sezóny...
A navyše, dva týždne dozadu hral Kuala Lumpur, keď ostatní oddychovali (s výnimkou Murrayho) ;)
Reagovat
Mayo
Švajčiar pekný obranný úder a potom to prasiatko :D
Reagovat
panzer.dragon
letošní H2H na sety, 7RF:6ND
Reagovat
smazaný uživatel
Na sety?..a tak sa odkedy hrá?..:)
Reagovat
vendulkabendulka
Petrin novy objev se (pry) jmenuje Radek Meidl.
http://sport.fakt.pl/sport-inne/petra-kvitova-ogladala-mecz-polskiej-ligi-hokeja,artykuly,494928.html
Reagovat
misa
Zkrachovalého hokejistu jsme už řešili v článku o Kerberové.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vám nevím, ale tohle má pro mě největší šťávu ze všech videí. Je to zvíře :)

Dnes jsem stihl jen druhý set, ale zítra fandím všemi 20.
Reagovat
Kozoroh
jj je to prostě borec! Zítra budu fandit do roztrhání těla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, že nás bude víc! :)
Reagovat
SwissMaestro
Snad vám to bude k ničemu. Zítra udělá Roger velký krok k tomu aby se ještě jednou stal světovou jedničkou :P
Reagovat
panzer.dragon
zítra bude odplata za letošní wimbledon.. už se těšim
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dva, nebo je nás víc? ;) to bude bitva do morku kostí a mohli by si to rozdat o post světové jedničky v Londýně :))
Reagovat
SwissMaestro
Kdyby se to Rogerovi povedlo ještě do konce roku...to by bylo neskutečné...
Reagovat
Kozoroh
Zítra udělá Nole velký krok k zisku čínského double-hattricku (Peking+Šanghaj 2012-14)!
Reagovat
Mayo
triple double
Reagovat
smazaný uživatel
ehm ehm ehm.. :)
Reagovat
spaniel
A ted vsichni napapat, vycurat, umýt a spát...
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray přijal divokou kartu na turnaj ve Vídni. Jedete tam btw někdo? :) Je to přece jen nejbližší celkem velký turnaj v okolí.
Reagovat
smazaný uživatel
bude tam mít vážně óhromnou konkurenci
Reagovat
Davor1
Budúcotýždňove ATP dvestopäťdesiatky budú poriadne nabité, vidno, že nikto sa účasti na TM nechce vzdať a všetci ešte zabojujú. V Stockholme budú hrať Berdych a Dimitrov, v Moskve Raonič s Čiličom a vo Viedni Murray a Ferrer...rozhodujúce budú ale skôr ďalšie 500vky vo Valencii a Bazileji a predovšetkým Paríž, kde sa hrá o oveľa väčšie body a kto dokáže uhrať silný výsledok tam, tak bude v značnej výhode. Opäť bude veľa záležať na lose, dúfam, že Andy si Djokera na tento rok vybral a v Paríži sa jeho štvrtine vyhne...
Reagovat
Davor1
mal byť nový príspevok :/
Reagovat
smazaný uživatel
Neešel by někdo zítra na tenis okolí Ostravy?? :D Strašně se nudím a nikoho eď nemám :-((( :D
Reagovat
slacker
Zkus to mezi cleny vasi sekty Vernymi prateli PK.
Reagovat
VlS
A proč se do něj navážíš? Ani jednou jsem si nevšim, že by byl vůči někomu agresivní nebo sprostej.
Reagovat
slacker
Protoze se rano navezl on do me.
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím, tak ty se navážíš do mě.. Ty si začal, když jsem tu dal odkaz na fanclub Denisy Allertové.. Hned si mě musel "setřít" abys byl nevím co.. S takovým "člověkem" který tu nadává a naváží se do lidí, já si psát nepotřebuju.. PS: Zas tolikrát jsem to tu nedal, tak nevím, o co ti šlo a co to ti asi jde ;)
Reagovat
slacker
Kazdeho spamera setru, to nebylo nic osobniho. Je rozdil dat link jednou a zacit ho masivne davat do vice diskuzi
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo, já to tu dal max 4x.. A to nebylo třeba, jako když tu nějaký borec strkal pod všechny diskuze Vaidišovou web.. Tak nevím o co ti šlo.. Dal jsem to tak pod 3,4... Tak nevím, jak si to mám pak brát.
Reagovat
slacker
Kdyz to uvidim po treti, tak jak mam vedet ze to jako uz pri ctvrtem skoncilo?
Spravne, jsi stejny jako ten vaidisovec nebo zase jako ten co sem daval ten link na ty uzasny sazkarky tipy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jde vidět, že asi nejsi moc inteligentní.. J8 řekl, že nejsem, ten co tu cpal tu Vaidisovou.. Copak jsem to tu dal 30x? Baví tě mě urážet?? Furt se ti něco nelíbí.. buď je to Denisa, nebo zase moje přezdívka a číslo nakonci.. Trapné, vážně;)
Reagovat
slacker
Proti Denise nic nemam. Pochop ze pri tretim postnuti uz si te radim do kategorie spammer a nezalezi jestli do postnes jeste jednou nebo 20x
Reagovat
smazaný uživatel
Proti me asi ale neco mas, protoze me urazis jak ze "spamovanim" tak s moji kocovkou ve prezdivce .)
Reagovat
Fanda67
Nemá rad fandinu ...
Reagovat
Fandina
a proč jí nemáš rád? Něco ti udělala?
Reagovat
Fandina
sorry, já to blbě přečetla ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Berdych
Za me to nevadí a po pravdě jsem to ne zaregistroval ani jednou :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem fanda Petry ;)
Reagovat
PetaM
:D :D A máš rezervovaný kurt? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám nic:D
Reagovat
PetaM
Si věříš na to, že v Ově bude něco volného :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já tam ještě nehrál :DD
Reagovat
jackiec
tak se stav v neděli do Karviné a zapinkáme
Reagovat
PetaM
Ty jsi z Karviné? :)
Reagovat
jackiec
jo, hraju 2 krát týdně, rekreačně 20 let
Reagovat
PetaM
Jsem nevěděl, že někdo bydlí kousek odemně :D :D Čekal jsem, že tady z Karvinska jsem snad sám :D :D :D (na TP)
Reagovat
jackiec
já hrál kdysi všude v Karviné, no teď už jezdím hrát pouze do Stonavy
Reagovat
Mayo
Fedex neskutočný. Kanár ako keby sa nechumelilo.
Reagovat
smazaný uživatel
copak kanár, ale ten bekhend jak mu teď šlape a na servisu master :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tohle jste už viděli?
https://mobile.twitter.com/search/gallery?q=%23PhotoshopRF&idx=2&tid=517869235750436865

:-)
Reagovat
panzer.dragon
celý to zkazil Nadal, proč musel nastupovat.. mohli se potkat až ve finále
Reagovat
gigin
Anebo mohl ten Leoškův prohoz přeletět přes síť a ty sis mohl v klidu po druhém kole počítat ty kanáry.
Reagovat
panzer.dragon
vyhrát X prohrát

Roger vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jsou krásná, ne?
Reagovat
gigin
Ale však jo :)) Na zítřek se těším, jen tak prckuju ogaři. V klidu :)
Reagovat
panzer.dragon
a komu fandíš?
Reagovat
gigin
Nevím. Ještě si to promyslím, co bude lepší pro Gulbise z hlediska žebříčku.
Reagovat
VlS
A nemohli by oba třeba skrečnout:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Rogere, že jsi to po tom protahování v 1.setu urychlil a teď si můžu jít zahrát i já, ovšem to už taková paráda nebude :)) a zítra očekávám mač jako hrom, mohl by přetnout tu Noleho šňůru, co by ne? :)
Reagovat
Kozoroh
Oba mí oblíbenci dnešní zápasy zvládli na výbornou! Jak pro Noleo, tak i pro Rogera byl těžší první set, který však získali a po zbytek utkání dominovali.
Zítra nás tedy čeká 36. duel Djokera a Fedexe, jímž vyrovnají rivalitu Lendl-McEnroe (21-15). Ve vzájemných zápasech vede těsně Roger (18-17). Na 1000 je skóre dokonce vyrovnané (7-7). Doufám, že to bude podívaná na ultragalaktické úrovni ;-)
Naopak Tom mě nepotěšil. O Londýn bude muset ještě tvrdě bojovat...
Reagovat
panzer.dragon
bravo maestro, tohle je přesně ten psychickej doping co potřebuje, kanárek se na sebevědomí bude hodit
Reagovat
spaniel
Druhy set byl excelentni. Kdyz Julien zabojoval, mel smulu a Fed se s naskokem jen zlepsoval. Parada! Zitra Nole favorit, ale budu doufat. Jestli nekdo, tak Fed na to ma. Snad mu pujde aspon servis od zacatku, pak uz se muze stat cokoliv. Chum Jetzte!
Reagovat
a.magerova
že Roger TO zvládl i beze mne a s kanárem :-))))))
Reagovat
Cico93
Djokovic - Simon
Reagovat
pockerface
strašně bych si přál Roger x Lopez.Ale asi to bude Djokovic x Simon
Reagovat
pockerface
tak to byla smršť. Benetka se rozsypal.Rogere gratulace k postupu do SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Netusil jsem, ze Julien je ten typ, co po prohranem setu vse zahodi.
Reagovat
spaniel
Benetka uz nese domovnikovi psaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně mi naběhl net, tak dneska po dlouhé době vidím tenis v televizi, stihla jsem na závěr Noldu a teď tahle podívaná, ta páska Rogerovi neskutečně nadržuje :D krásná podívaná, hrozně moc se těším na zítra, a když jsem se dozvěděla, kdo že bude finálovým soupeřem jednoho z titánů :D Berdy se nechal upinkat a zase s kanárem :P
Reagovat
pockerface
no s Mayerem mu spíš škodila,tedy do toho mečbolu,kde se páska rozhodla,že Rogera ještě ponechá na turnaji.Od té doby je páska na straně Rogera :-).Zítra se těším na zápas Nole x Roger.Strašně bych Rogerovi to vítězství přál.Pokud zdolá zítra Noleho věřím,že vyhraje celý turnaj.
Reagovat
PetaM
Řekl bych, že je pravý čas to tam celé vyhrát Rogere! :)
Reagovat
smazaný uživatel
ani nevíš, jak moc mu právě Šanghaj přeju, třeba už příští rok tu sbírku Masters zkompletuje dřív než Nole :D
Reagovat
PetaM
Taky :) Když už vypadl Tom, tak Rogeeeeeeeer!!!! :)
Reagovat
Cico93
Kľudne nech to vyhra, ale neverím, že dá zajtra Novaka.
Reagovat
PetaM
Kdybych mu nevěřil, tak je to fandění úplně zbytečné. Nevidím důvod, proč jít do zápasu hned jako poražený ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, nevím čím to je, ale vždy když jsem přepnul na Novaka, tak mi chvílema nepřipadal tak přesvědčivě, asi jsem se dívala v blbou dobu neboco :D mě prostě přijde Roger na tomhle turnaji lepší :))
Reagovat
gigin
Nole nebyl v pohodě. Špatně se mu dýchalo.. od konce prvního setu.
Reagovat
pockerface
Roger jede.Je to pěkná podívaná.Tak Rogere ještě 2.set.Novak už čeká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetze! To je důležité. Benetkovi náběhy na síť byly fakt hodně nebezpečné a jde vidět, že to je přední deblista. Některé míče, co tam teď odehrál, byly skvělé. Snad už si to Roger uhlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny tenis. Julien nedokaze vyuzit momenta.
Reagovat
spaniel
Zadne nemel, aspon podle me. V podstate si porad brali servis. V setu ztratil Roger mnohem mene micu po svem servisu, takze v TB byl favoritem. Nehledem na to, ze je rekordmanem ATP v TB.
Reagovat
Padme
Roger je rekordman v TB??? :-o
Reagovat
spaniel
Jj
Reagovat
spaniel
I kdyz v 2013 si to zacal kazit, a ani letos zadna slava. Ale zhorsovani % se da cekat, cim dele bude hrat.
Reagovat
spaniel
Ma nejvic odehranych TB ze vsech hracu, nejvic vyhranych TB ze vsech a nejvyssi % vyhranych TB. Dneska zase 1 pridal :)
Reagovat
Padme
aha, tak to čumím... hlavně tomu nejvíce % vyhraných... čekala bych Isnera :D
Reagovat
spaniel
Je mozne, ze se to zmeni. Isner taky drzi par TB rekordu, napr nejvic vyhranych TB v sezone (41). V % byl taky hodne hore.
Reagovat
Padme
Měnit by se to nemuselo... já tenis sleduji pečlivě teprve 4.sezónu, tak mě RF rekordy pořád mile překvapují :)
Reagovat
spaniel
Paradni tenis.
Reagovat
Fandina
Komentátor ... ta páska musí být vyrobená ve Švýcarsku ... pobavil a úsměv
Reagovat
panzer.dragon
hezká hláška.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně jsem dnes objevil někoho, kdo má podobnou taktiku se sítí jako já, ne nadarmo jsem fanoušek Rogera. :)
Reagovat
spaniel
?
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem to špatně. Stejně jako Roger se můžu spolehnout na prasátko. ;)
Reagovat
gigin
Tam je to jak ve chlévě,tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Roger je génius, umí přetlačit i domácí zvěř.
Reagovat
spaniel
Obcas rozhodne. A obcas ho hrave strcis do kapsy :D
Reagovat
smazaný uživatel
To byly mice :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, teď to Benetka neskutečně zakroutil, nádherný míč.
Reagovat
Padme
ten rozhodčí? Že ten challenge vzal pozdě ju?
Reagovat
spaniel
Z toho co si pamatuju
Fed se ptal, zda byl hlaseny out nebo ne. Umpire mu nerozumel, tak ho ignoroval. To se Rogerovi nelibilo, protoze prisel o sanci vzit si jestraba. Vycital mu, ze misto, aby se zeptal, tak ho ignoroval, pry jestli si nyslel, ze mluvi o obede. Umpire se vykrucoval a pak mu jeste rekl, ze by mu jestraba strjne nedal, ze uz bylo pozde. Fed na to, ze spousta hracu se jde podivat na znacku a pak berou jestraba. Umpire rekl, ze u prvniho podani dava min casu, Fed se zeptal jestli urcite a vsem a on ze pry ano.
Reagovat
Padme
Díky... asi nebudou úplně kámoši :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja v tom vidím kus Rogerovej povahy :)
Reagovat
spaniel
Tim myslis to, ze se mu nelibi nefer pristup? Tak to ano, potom tam je. Zadny z hracu by si to nenechal libit, ani Indian.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, vždycky když se to začíná otevírat, tak to Tom prohraje...škoda. Nedokážu si představit, co usel udělat aby dostal ve 3. setu kanára. Škoda, tak finále masters znovu nic...
Reagovat
gigin
My new job is a baker collector - I am collecting "bagels"

https://pbs.twimg.com/media/Bzkjr7wCIAACQdB.jpg:large
Reagovat
gigin
https://twitter.com/JelenaRisticNDF/status/520538593774014464/photo/1
Reagovat
Fandina
Jeca chybí ... úsměv
Reagovat
gigin
Jj, to fotil a hodil na twitter ten čokl.
Reagovat
Fandina
Já vím, ten druhý, mají snad dva ne?
Reagovat
gigin
Jj, Pierra a Teslu.
Reagovat
Fandina
tak jeden fotil ... úsměv
Reagovat
tommr
Djokovic sice získal první set, ale nadřel se při tom víc než se čekalo ...
Ukazuje se, že odepisovat Ferrera bylo předčasný. Ferrer si ten TM ještě vyběhá a obávám se aby to nebylo na úkor Tomáše ...
Reagovat
pockerface
myslíš?já bych spíš tipnul,že černého Petra bude mít Andy.Taky bude záležet jak se po nemoci bude cítit Miloš a co v Evropě uhraje.No každopádně to bude zajímavý až do úplného konce.
Reagovat
Cico93
aká luxusná pinkanaaaa:)
Reagovat
pockerface
no tak David tam od stavu 0:2 běhá jako motorová myška.Závěr setu moc hezký.
Reagovat
Mayo
Berda dostal slušne nalozene na záver
Reagovat
smazaný uživatel
Si dělá WTA srandu nebo co. Hráčka měsíce měla být jednoznačně Petra vždyt Petra v Číně dominovala a hrála 2 finále za sebou Marfuša vyhraje jeden turnaj a už je hráčka měsíce. Je vidět ža tady nejde o tenis ale o to která hráčka je hezčí, má na fb více fanoušků a která hráčka má větší marketingovou hodnotu. Kdyby WTA dělalo hráčku měsíce podle tenisu tak je hráčka měsíce Petra
Reagovat
Cico93
Maruš zaslúžene.
Reagovat
blixa
Sorry, ale tentokrát zaslouženě rozhodně ne !
Reagovat
smazaný uživatel
jo zaslouženě ve Wuhanu dostane výprask s neznámou švýcarkou. A Petra jako jediná hráčka měla v Asii stabilní výkony.
Reagovat
blixa
Jsou měkký. Hlas lidu, hlas WTA ;-)
Reagovat
tommr
Petra si to prohrála sama ve finále Pekingu. Kdyby Sharapku klepla tak nebylo co řešit ... :)
Reagovat
Fanda67
no na počet hlasů by to asi petra prohrála stejně, ale takovou blamáž by si asi WTA nemohla dovolit a snad by to dali petře
Reagovat
blixa
Jsou to poserové ;-)
Reagovat
Fanda67
to spíš má pravdu Petra789 - šarapovová je celosvětově známá a petra je jen taková malá česká šedá myška (myšleno v dobrém), ale stejně ji máme až na vyjímky raději než tu sibiřskou tygřici :))
Reagovat
slacker
JA bez vyjimek :-))
Reagovat
slacker
Urcite to bylo o ten Montyho duplicitni hlas :_))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodlo to, že jsem jí poslal hlas já ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lákalo ma podať na Simona, nakoniec som len zbabelo zvolil "Simon set"..

Francuz je jeden z najpodceňovanejsích tenistov, ale keď sa mu chce, tak je schopný vyhrávať velké zápasy..
Reagovat
smazaný uživatel
Po boji a dostal kanára...tomu fakt nerozumím :)
Reagovat
smazaný uživatel
První dva sety byl boj :)
Reagovat
pockerface
tak teď to bylo 4:4 a než napíšu pár názorů,tak je konec.Já to propsal.To Južnyj ztratil nervy nebo co?To byl fofr.Píšu a najednou slyším aplaus,kouknu a on je konec :-)
Reagovat
kada.tom
tvl ... SF Simon-Lopez ... to je fakt lol, tohle
Reagovat
pockerface
tak teď to Lopez zazdil.
Reagovat
martinek37
Tohle opravdu nechápu. Předpokládám, že žádné zdravotní problémy v tom nebudou. Pak mě nenapadá důvod, proč to takhle odevzdal. Do třetího setu přeci musí jít nabuzenej, když se mu povedlo vyrovnat. Nerozumím tomu. Dost si to taky zkomplikoval s postupem na TM. Ještě štěstí, že největší konkurenti pohořeli dřív. Kromě Ferrera, ten ale dneska vyletí.
Že bude semi Južný/Simon by mě tedy fakt nenapadlo.
Reagovat
martinek37
Hmm, tak možná ne.
Reagovat
tommr
Tomáš měl postup na TM ve vlastních rukách, ale ted mu nezbývá než se modlit, aby Djokovic porazil Ferrera. Pokud bude Ferrer hrát tak jako v závěru zápasu s Murraym tak to nemusí být zdaleka tak jasná záležitost jak by se mohlo zdát ...
Reagovat
Fanda67
buď trochu konzistentní :) pře cca dvěma dny ses tvářil na tomáše optimisticky, i některé diskutující jsi překvapil optimismem :) , no a teď se zase vracíš k normálu :(
Reagovat
tommr
Tomáš mě z toho optimismu rychle vyléčil ... :(
Reagovat
Fanda67
ok. já jsem taky pesimista takže ti rozumím. ale myslím že do diskuze nějaké to 3x pojď také patří:)
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni z toho tady děláte tragedii a mluvitě o komplexu Simon. To je nesmysl. Všichni TOP 10 vybouchli, proč asi, melou již z posledního ?? Kdo tenisu rozumí, tak musel vidět, že Berdych se od začátku pohyboval špatně, všude byl pozdě a z toho pramenil počet chyb. Jede už druhý týden v tahu. Zcela očividně působil unaveným dojmem.

Pro mě je pořád hráčem TOP 10. Snad mu výjde spoluprace s Lendlem, která by ho jistě posunula dále, zejména po taktické stránce
Reagovat
tommr
Tomášovo H2H se Simonem tě ale usvědčuje z omylu. To není o momentální formě nebo nějaký únavě. Tomáš prostě nemá na Simona hru, kterou by ho moh přehrávat. A takových hráčů se kterýma si Tomáš neví rady začíná být čím dál tím víc, protože k nim nově přibývají mladí talentovaní tenisté (Nishikori, Raonic, Dimitrov, Pospisil ...). Je otázka jestli by s tím Lendl moh ještě něco udělat a hlavně jestli s tím vůbec bude chtít něco dělat ...
Reagovat
smazaný uživatel
uz mu tiahne na 30, takze pochybujem, ze z Berdycha vytiahne este nieco navyse...
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrošovi je také stejně a má GS plus jeden podnik masters na antuce, why not ?? Wawroš rozhodně není lepší hráč než berda
Reagovat
pockerface
Wawrinka jede ve vlnách.Buď hraje tenis jak z jiný planety nebo hraje tužku.
Reagovat
spaniel
Wawrinka neni tak konzistentni, ale top ma mnohem vys nez Berdych.
Reagovat
Cico93
keď chce hrať a praktikuje ten svoj pavučí štýl, tak toje potom veľmi ťažké sním hrať.
Simon ak ho Clement nasadí tak môže býť takým rozhodujúcim článkom, ktorý nakloní misky váh na stranu domácích Le Ble vo finále DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem někde, že hraje na top úrovni šachy. Má to hodně promyšlený strategicky. On prostě hraje to v čem může vyniknout. Pokud by hrál agresivní styl, tak by nebyl asi v TOP 100. Je to takova Anežka Radwanska. Nadarmo není jeho heslo v tenisu "precision and timing"
Reagovat
a.magerova
Simon se mi líbil už v roce 2008, od té doby ho mám ráda a to i přesto, že mi v tom roce 2 porazil Rogera :-/

Jj jeho forma mě před DC taky znepokojuje....
Reagovat
pockerface
Simon je jeden nedoceněných hráčů,ale potřeboval by uhrát nějaký větší výsledek,aby se posunul v žebříčku dopředu a nemusel už ve 2-3.kolech narážet na hráče top15.Když může být v top10 Čilič,proč by tam nemohl být Simon.
Reagovat
Cico93
práve na US Open bol Simon veľmí blízko toho aby vyradil Cillica, v 5 sete mal veľkú šancu na BB hneď z kraja setu.
Reagovat
pockerface
jj,vzpomínám si,protože jsem to přál právě Simonovi.
Reagovat
Cico93
Boh vie ako by to dopadlo, keby Simon vtedy Cillica vyradil:)
Reagovat
a.magerova
No a AO 2011 - 2. kolo
Dodnes si pamatuju ty neskutečné nervy a chození po obyváku jako lev v kleci bo sedět se už opravdu nedalo :-/

6:2 6:3 4:6 4:6 6:3 nakonec pro Rogera
Reagovat
Cico93
Simon a tenisové maratony to ide k sebe:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Filozof! Ten poslední gem byl pro tenisové labužníky. Michail překvapivě zachoval chladnou hlavu, i když hrál na BP s vědomím, že mu rozhodčí zahlásil Foot Falt a pak Slajzoviče popravil nádherným bekhendovým dropšotem. Južnyj ještě nikdy nebyl v SF 1000, teď mu to moc přeju.
Reagovat
gigin
On mu říkal česky, ať si pohne s tím ručníkem, že má jenom 25 sekund?
Reagovat
mikimaus321
Berdych je namachrovaný frajírek nic nedokázal hlavně mě připomíná chůzí John Travolta z POMÁDY
Reagovat
smazaný uživatel
:)))))
Reagovat
freeteepek
Jo, to sedí. John Travolta byl ale ještě víc namachrovanej, proto dnes pilotuje vlastní boeing:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych dokázat stejný nic jako Berďa.
Reagovat
d@ve
Frajírky opravdu nemám rád, ale na rozdíl od některých tu v diskuzi může být hrdý alespoň na "něco". Máš pravdu - "NIC" nedokázal, protože dokázal alespoň "NĚCO"... Kam jsi to dotáhl ty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nesouhlasím s tím, jak to mikimaus podal, ale na otázku "co jsi dokázal ty?" jsem už v diskuzích taky trochu alergický. Člověk přece může být úspěšný i přesto, že se pohybuje v oboru, který není mediálně sledovaný, a nemá příjem v řádech milionů dolarů ročně.
Reagovat
d@ve
To je sice pravda. V tom s tebou souhlasím... Ale na druhou stranu jsou zase tací, kteří umí jen kritizovat a nehodnotí moc výsledky objektivně. Ovšem jak říkám, frajírky rád nemám a proto se mi ani některé Berdychovy výlevy nebo pózy nelíbí. Na druhou stranu mu nelze určitý úspěch upřít..
Reagovat
pockerface
59 nevynucených chyb,to je strašně moc.S tím se prostě vyhrát nedá.No možná dá,ale to musí mít soupeř taky nejméně 70,což Simon neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě nechápu. Včera luxus. Dneska nehrál ani z 10% tak jak včera.
Reagovat
darek.vrana
Snad nechceš srovnávat Karloviče a Simona. Simon prostě hraje tak dlouho, dokud Berdych tu UE neudělá.
Reagovat
pockerface
tady to bylo spíš myšleno na hru Tomáše, ne srovnávání Simona a Karloviče.Dneska byl Tom poloviční,zřejmě na něj dolehla únava a navíc hra Simona mu prostě nesedí.Tak jak mu nesedí Lopez,tak mu nesedí Gasquet,Simon.No oni vůbec ti frantíci Tomovi nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to fakt nechci. Tak to nebylo myšleno. Ale včera jsem tu psala, jak Tomáš hraje v pohodě, že na tom kurtu úplně září a že je fakt nádhera se na jeho hru dívat. Dneska to byl přesný opak.
Reagovat
darek.vrana
To není včerejškem a dneškem, ale Karlovičem a Simonem.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak..

Tieto výčitky v kontexte UE som nikdy nemusel..Hlavne po zápasoch s hracmi typu Simon..
Reagovat
d@ve
A co třeba teorie, že se chtěl jen vyhnout dalšímu finále s Djokrem. :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Ten už je vodvařenej.
Reagovat
dadaft
ne že by Južný a další Rusové byli nějaká extrémní slabota, ale časy, kdy řádili Kafelnikov se Safinem, to byla jiná pohádka ,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doktůrek má i jiné záliby než tenis, třeba filozofii. :))
Reagovat
babolat.cz
Další kanár. Ach jo. Hlavně, že na Nóvě říkali, jakou má životní formu.
Reagovat
Fandina
Dneska škoda, ale to, že má Berďa se Simonem teď bilanci 3:6 je bohužel výmluvné a i když jsem si přála, aby Berďa pokračoval v asijských úspěších, realita byla taková, že i Simon po loňském propadu je zase v lepší formě a dneska Berďa zase neměl šanci na jeho schopnost všechno doběhnout a odehrát. Jinak dál držím palce, aby zase byl TM. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel dneska šanci měl a velkou. Nic převratnýho Simon nehrál, spíš naopak. Ani on nepodával zrovna oslnivý výkon.
Reagovat
Fandina
Není to Rebel, ale jinak souhlas. Berďa dneska nic moc a Simon ho jako obvykle svým stylem upinkal ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
O co ti zas jde?
Reagovat
gigin
Rebel je místní přezdívka Tomíka. Tak jako říkáme Melzerovi Beneš, Gulbisovi Mrhač, Jankovičové Dáma.. atd.. Čarodějko nejde fakt o nic, ale víš jak :)))
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Je to nesmyslná přezdívka Berdi. Jinak o nic nejde ... úsměv
Reagovat
Cico93
neuražej
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Cico93
neuražam
Reagovat
Fandina
Neřekla bych, mě si urazil x krát.
Reagovat
Cico93
tak sa odraz.
Reagovat
Jan
Přezdívka Rebel mi k Tomovi nesedí.
Reagovat
Fandina
Díky za podporu. Mně také ne. Jsi jediný rozumný člověk na TP ... úsměv
Reagovat
pockerface
to,že Jan je stejného názoru jako ty,přece nemůže znamenat,že je JEDINÝ rozumný na TP.To,že má někdo opačný názor než ty,Jan nebo ještě někdo jiný nemůže být příměr rozumný x nerozumný.
Reagovat
Cico93
hey ne ta Fandina je už absolútne mimo.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Cico93
a budem
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Cico93
už choď DO RITI stým neuražej!!!
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale to je takové rčení, ty jsi jediný rozumný. A další význam je ten, že podle mě je navíc rozumný, jinak bych to nepsala. A jinak si uvědom, že každý, co tu píše, píše jako svůj názor. Až si to uvědomíš, tak nebudeš mít problém s tím, co píše druhý. Vždycky každý píše svůj názor. Nevím jak bych ti to jinak vysvětlila. Je to princip diskuse. Já to vidím tak, ty to vidíš tak ... úsměv
Reagovat
slacker
Jsi ta posledni ktere ma mandat mluvit o principech diskuze a patentech na rozum
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
pockerface
tak já to chápu.Jsem rád,že jsme se shodli,že je to tvůj názor.Já mám svůj.Jen mě zarazilo to "jediný rozumný".Už bych to nechal být.Pojďme sledovat Novaka a Davida :-) to je "jediný rozumný" :-)
Reagovat
Fandina
já bych ráda, kdyby sis to uvědomil i ty, že každý tady píše svůj názor. Já to vím. Je to princip diskuse.
Reagovat
slacker
Psat svuj nazor neni diskuze ale monolog
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Fandino, nelíbí se mně, když se někdo do tebe někdy naváží bez důvodu, ale dnes jsem si něčeho takového nevšimla, tak proč píšeš, neurážej, zbytečné.
Reagovat
Fandina
Ano, mě se to také nelíbí, to neurážej. Ale zvolila jsem to jako obranu a odpověď těm, kdo mě neustále urážejí a píší o mně nesmysly. Uráže se nemá a měl by to každý aplikovat na sobě.
Reagovat
Lina
Na Tomově zdejší přezdívce není nic urážejícího, ač nemusí na člověka sedět, urážející přezdívky zní jinak.
Reagovat
Fandina
To si nerozumíme. Obecně mě tady spoustu nicků uráží a každý z nich by si to měl uvědomit. Proto to neurážej pod jednotlivými příspěvky určitých nicků.

Co se týká přezdívky Rebel. Ta není urážlivá, ale podle mě se na Berďu nehodí. Ať si jí každý používá jak chce, ale podle mě není vhodná.
Reagovat
Lina
Jak jsem psala, nesouhlasím, když se někteří do tebe bezdůvodně pouští. Být tebou, tak se na to vykašlu a je to přestane bavit. Ale dohady zda se hodí na Toma přezdívka Rebel nebo ne, mně přijdou zbytečné, když už jsi tomu svůj názor vyjádřila jednou a s tím jsi dnes začala ty.
Reagovat
spaniel
Problem je, ze nejvic to nebavi ty lidi, ale prave tady dementa. Proto se to porad opakuje, dement vs ostatni, kterym staci se stridat.
Reagovat
Fandina
spaniel, nech si ty urážky. Jsi trapný. Kdybys znal význam toho slova, psal bys jinak. Že nejsi schopný si srovnat v hlavě, že nejsi jediný na světě a jsou i druzí, to je tvůj problém. Uvědom si to.
Reagovat
spaniel
Jako obvykle to nedava hlavu ani patu. Co cekat od dementa.
Reagovat
Fandina
Kdybys byl chytrý, tak bys dementovi musel rozumět. Ale to ty asi nejsi. Nejsem žádný dement, jsi na omylu.
Reagovat
spaniel
Dementovi nerozumi nikdo, ani genius, ani jiny dement. Dokonce ani maminka. Holt, udel dementu. Je mi te lito.
Reagovat
Fandina
mě tebe také, za tvé názory
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, nemusela jsem psát, on to není Rebel. Ale ptám se. Když jsem to napsala, proč hned taková diskuse o tom. Je to normální? Já myslím, že není.
Reagovat
Lina
Nic proti tobě nemám, neznám tě. Své názory píše každý, proto jsem i já napsala, že je to stálé opakování a dohadování zbytečné, jsi vlastně sama proti sobě.
Reagovat
Fandina
Díky za názor. Souhlasím s tebou. Nejlepší je nepsat. Potom má člověk klid ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
to je tvoje klasika, 10 lidi tady napise ze Berdych je rebel, ty ne ze bys napsala jednou, nesouhlasim, pojedes umyslne do vsech a budes jim nutit svuj nazor..A je ti jedno jestli to pisr ten nebo ten..Ty se hadat proste chces..to je cely problem.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Roger_Federer
rovnou ti rikam, ze me je to tvoje neurazej uplne jedno, jenom to tady zas a znova zasiras..Nereaguj, kdyz mi nechces odpovedet..
ostatne vcera kdyz jsem se ptal na ten vzkaznik si dokazala neodpovedet vubec..Z toho je patrne ze to co delas delas umyslne.
Reagovat
Lina
Omluva za zkomolení nicku.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Vím, že s Rogerem Federem působíte na sebe jako býk na červený hadr, ale nyní tě vůbec neurazil. Tak proč?
Reagovat
Fandina
Je zbytečné mu cokoli vysvětlovat, několik měsíců tady o mně píše a pořád dokola. Neurážej je odpověď na něj jako takového. Neustále o mně píše a rozebírá mě. Uráží mě to.
Reagovat
Lina
Ty na ně reaguješ, jako např. nyní? Odrazit útok se musí, s tím souhlasím, ale že to děláš neustále, si moc nepomáháš. Ať si každý myslí co chce, nikdo ze zdejší diskuze tě přece nezná osobně. Říká se chytřejší ustoupí.
Reagovat
slacker
V ten monent az osobne potka nekoho z TP tak konci.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Fandina
Doporučuješ mi tedy vůbec nic nenapsat, ani to neurážej, které jsem teď zvolila pro některé nicky? Díky za radu.
Reagovat
pockerface
ale Fandino,to abys nereagovala vůbec a nepsala ani to neuráže ti tu přece už radilo spoustu lidí,tak proč potřebuješ posvěcení od Ljina.A když ti napíše,nepiš,tak to dodržíš?Máš přece svojí hlavu,ty musíš vědět co chceš a nechceš a stejně si myslím,že se rozhodneš podle svého mínění.
Reagovat
Fandina
Ptala jsem se, zajímalo mě, co by udělala ona. Samozřejmě, že se potom rozhodnu sama. A to neurážej píši, aby si to každý uvědomil, že nemá psát o druhém o mně, já to také nedělám. Proto to neurážej.
Reagovat
slacker
Delas. lzes, urazis, rozesiras diskuze, siris oder hnusoty a probouzis v ostatnich zle duchy. Umyslne nebo z hlouposti. Na tom prilis nesejde
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Roger_Federer
Ptala ses takto na tuto vec uplne stejne uz asi 30 nicku!!, kazdy ti rekl temer to same, ale ty sis z toho nevzala nic.Tobe totiz nejde o radu, takhle zkousis manipulovat z temi nicky a delat ze sebe hodnou..Jsi uz citelna a casem to pochopi kazdy.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Fanndino, jsi fakt sama proti sobě. Slacker tě sice doopravdy urazil a není to poprvé, už jsi se bránila a to je v pořádku, ale protože je to často, už bych se na to vykašlala.

Roger Federer tě ale ničím momentálně neurazil, napsal podle mě svůj názor.

Promiň, jsi někdy zbytečně vztahovačná. Tak to vidím a doopravdy proti tobě nic nemám.
Reagovat
slacker
Nezijes v nejake minulosti? Kde tu moji urazku Fandiny vidis?
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Omlouvám se ti, dementem ji nazval Spaniel, když tak promiň.
Reagovat
slacker
Tak diky ze jsi si nasla cas si to uvedomit ze jsi se spletla ;-)
Reagovat
Fandina
Co se týká RF, tak jak jsem psala, několik měsíců mě pronásleduje a neustále se to opakuje. Jemu nemá smyslu nic vysvětlovat, je to zbytečná práce. Neurážej se na něj hodí jako takové na osobu, protože mě permanentně uráží tím, jak se na mě lepí a tím co píše o mně. Takže proto to neurážej a jiné to už ve směru s ním nikdy nebude. On se nezmění a bude pořád rýt. Dělá to několik měsíců.
Reagovat
Lina
Ano Fandina má svou hlavu stejně jako každý. Myslím, že by to tu někoho přestalo bavit, kdyby se na to vykašlala, ale možná se mýlím.
Reagovat
slacker
Urcite se mylis. nebo mas konkretni adepty co tu ukonci sve pusobeni kdyz zmizi Fandina?
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
a.magerova
Hlavně se nenechej zmanipulovat.... ano je pravda, že Roger_Federer Fandinu pronásleduje poslední měsíce..... je ale taky pravda, že Fandina Roger_Federera pronásleduje několik let, takže zákonitě mu došla trpělivost, ostatně jako nám všem, být tu od ní od roku 2012 neustále pronásledován, trpět ty její urážky a nadávky a provokace, to by nevydržel žádný slušný člověk !!!
Reagovat
Fandina
Že tě huba nebolí. Nikdy jsem tu nikoho nepronásledovala. Tak nepovídej.
Reagovat
a.magerova
Že Tě huba nebolí. Roky tu kdekoho pronásleduješ a nadáváš jim. Tak nepovídej.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Fanda67
Pro všechny
Mohl bych všechny diskutující s fandinou poprosit o přenesení diskuze pod článek s hlavackovou? Je tam už cca 1100 příspěvků a mohl by se vytvořit rekord TP. Děkuji :)
Reagovat
Fandina
máš smůlu, oni rozebírají Fandinu všude ... co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Demence, starecka
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Nevím, co se stalo v roce 2012, nakoukla jsem jen občas a nečetla všechno, nějakou dobu už většinu čtu, tak už mně štve, že je to tu často pořád dokola a spíš ji teda uráží Slacker, i když na něj nereaguje. Já nejsu manipovatelný člověk.
Reagovat
slacker
Bud konktretni a odpovez konecne jak a cim urazim Fandinu. Soustred se na posledni 2 dny a netahej sem neco z pred pul rokem .
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Lina
Nemohla jsem reagovat na tebe dřív, protože jsem to musela tady ukončit jako i nyní. Ještě jednou se ti omlouvám, omyl uznávám a do takových nesmyslných debat se již zapojovat nebudu, mám raději humor, napsala jsem, co si o tom myslím.
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tu nikoho nepronásledovala ani neurazila, ale oni to budou tvrdit, aby měli důvod do někoho šít. Je to pořád dokola.
Reagovat
a.magerova
Nadávalas tu lidem např. do krav, ubožáků, hlupáků atd., vyhazovalas je z TP, od článků, z vláken. Pokud sis na někoho zasedla, tak jsi ho pronásledovala jak pod články, tak jsi ho zahlcovala osobními vzkazy a to zcela bez důvodu, jen prostě proto, že ses asi nudila :-/
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Fandina
Je mi jedno, co o mně píšeš, jsou to útoky, ale je mi tě líto v tom směru, že to vůbec děláš. Že vůbec tady popisuješ chování druhých a navíc takhle urážlivým způsobem. Je mi tě líto.
Reagovat
a.magerova
Popsala jsem jen holou pravdu, která se tu dá bez problému dohledat a dokonce jsem hodně Tvých zvěrstev ani nenapsala, takže by Ti spíš mělo být stydno.
Útočný a urážlivý je Tvůj styl psaní, takže by ses měla Ty spíš omluvit druhým a nedělat tu ze sebe chudinku :-/
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tady nikoho neurazila a ani to nebylo mým smyslem. To co děláš ty, jak mě popisuješ ale urážka je a velká. V tom je rozdíl mezi námi dvěma. Neurážej.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
To jak mě tady popisuješ, jaká jsem, co všechno dělám, jak urážím, to je to, čím ty urážíš. A tam mě jmenuješ a rovnou popisuješ, jaká jsem. To je urážka. Uvědom si to.
Reagovat
a.magerova
Popis pravdy není urážka !!!
Reagovat
Fandina
Ne. Já neurážím, nepronásleduji nikoho a nikdy jsem to nedělala. Popisuješ mě nepravadivě. Takovou jaká nejsem.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Ty popisuješ urážlivým způsobem druhé. Já to nedělám.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Ne a nikdo mi to nedokáže, není důvod. Nikdy jsem to nedělala. Zato to, co ty tady píšeš konkrétně o mně i ted v téhle chvíli je jasné. Píšeš, že ano, ale já to neddělala. Ty to děláš permanentně a v téhle chvíli mě urážíš.
Reagovat
Fanda67
Magerova
Začínal mít pocit ze si zase koledujes o to místo vedle Rogera v soudní síni :))
Reagovat
slacker
Tam zasedne i Lina, ktere me narkla jako jedineho z urazeni Fandiny. At to kouka dolozit proc si vybrala zrovna me.
Reagovat
gigin
zvěrstev.. :DDDD
Reagovat
a.magerova
Napsala jsem jen a jen pravdu ;-)
Reagovat
Fanda67
Magerova
Hus za pravdu uhořel, snad dopadnes lip :) budu fandit :))
Reagovat
slacker
Jake byla ta Husova pravda? Ze je katolicka cirkev prohnila spina? Nebo nejaka jina dalsi pravda?
Reagovat
Roger_Federer
Na to nema Fandina koule, protoze by ze sebe u soudu udelala idi ota..Nema co podat.
Reagovat
Fanda67
Největší sranda by asi byla, az by nemohla pochopit ze u soudu nemůže mít poslední slovo :)
Reagovat
Fandina
Jsi úsměvný. Dám ti radu. Neber všechno tak vážně. Možná pak ledacos pochopíš ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Děkuji ze jsem te neurazil, velmi si toho vážim :)
Reagovat
Fandina
A seš si jistý, žes mě neurazil?
Reagovat
Fanda67
Jasně :)
Reagovat
Fandina
co jasně?
Reagovat
a.magerova
Svědek nebo obžalovaný, to už je jedno, nemám problém mluvit pravdu za jakékoli situace ;-)
Reagovat
pockerface
a to ti je pořád málo,že ve většině svých příspěvků píši:je to jen můj názor,a včera jsem ti doslova napsal je to tvůj názor a respektuji ho.Tak co už chceš víc.To ti tohle nestačí,aby jsi přijala,že já chápu a moc dobře vím,že každý má právo na svůj názor.Tak jako ho napíšu já,tak ho napíšeš ty,napíše ho dalších x lidí a u všech jejich názor respektuji.Nemusím souhlasit,ale respektuji to je přece podstata diskuze.Tato odpověď snad bude pro tebe dostačující,že já jsem tolerantní ke všem názorům a plně chápající tvor :-).Pokud ani tuhle odpověď nepřijmeš,tak už tedy nevím.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jsme se shodli, že tady pořád píšeme každý své názory. Víš to ty, vím to já a je zbytečné to dál rozpitvávat. Souhlas?
Reagovat
pockerface
ano,OK
Reagovat
smazaný uživatel
A co já??:DDD
Reagovat
Jan
Jestli si někdo zaslouží přezdívku Rebel, tak je to Gulbis např. Tom se chová umírněně s vyjímkou nepodání ruky Almagrovi, ale pro to měl správný důvod. No občas se hádá s rozhodčími, ale to i jiní. Řekl bych, že je svůj, chová se podle sebe, ale celkem normálně.
Reagovat
Fanda67
jan
jestli jsem to já dobře pochopil tak je to právě kvuli tomu že se k němu vůbec nehodí, a proto ji dostal - možná po tom konfliktu s rozhodčí , které se pak musel omluvit
Reagovat
Fandina
Obávám se, že to tak není. Ta přezdívka Rebel snad vznikla jako reakce na nepodání ruky na AO v roce 2012 ve smyslu Berďovi rebelie. Ale mohu se mýlit.
Reagovat
Fanda67
je to možné já mužský tenis moc nesleduju a když jsem to tu viděl poprvé, tak jsem vubec nevěděl na koho to je :)
Reagovat
Fandina
ať to vzniklo, jak to vzniklo, jako rebel se Berďa nechová.
Reagovat
Fanda67
je to stejná ironie jako když se tu Petře říká bumbrlíček ( u nás přezdívka hodně tlustého dítěte ) , petra je všechno jen ne bumbrlíček, ale ve spojení s ní je to roztomilé :)
Reagovat
Fandina
tak to samozřejmě. On ten Bumbrdlíček měl mít význam od slova bum, ale také je to jako třeba že by mohla hrát tak, aby spapala všechny soupeřky a vyhrála turnaj. Výkladů je víc. Bumbrdlíček je hezký. Ale Rebel se mi nelíbí, ani jako příměr k jeho chování, ani jako ironie, že není rebel. Berďa je něco mezi, je to svéráz, introvert ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Ale jeho styl oblékání je vysloveně rebelský. Na kurtu triko s pruhy, květy, mimo něj krátká kožená bundička.....
Reagovat
Fandina
To je fakt, to by mohlo sedět. V oblékání se to hodí ... úsměv
Reagovat
Fanda67
tak to je věc pocitu. Pro mě je berdych hráč který před cca 10 lety porazil tuším Federera na olympiádě, vkládaly se do něj velké naděje, čekalo se že by mohl mít úspěchy jako lendl. Nedá se říci že by úplně zklamal, v desítce se drží žadu let, ale ten grandslam nebo světová jednička prostě chybí .....
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě, co člověk to názor ... úsměv.
Reagovat
gigin
Není nesmyslná. Její vznik má svůj smysl a podstatu. I když je to jinak, jak si myslíš.
Reagovat
Fandina
Podle mě je nesmyslná, protože význam toho slova vůbec neodpovídá chování Berdi. Ale je to každého věc, jak komu říká. Ale tohle se na něj nehodí.
Reagovat
pockerface
Fandi,ale to už jste tu řešili předevčírem asi 2 hodiny.Ta přezdívka "rebel" je míněna hlavně nadneseně.Ti co ho tak titulují se nedrží odborného významu rebel.To přece musíš v tom cítit tu ironii,nadsázku.
Reagovat
Fandina
Ta přezdívka se k němu nehodí. To je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, ty jsi prostě naprosto nesnesitelnej člověk. Napíšeš, že každý má právo na svůj názor, ale vzápětí nám ho bereš jen proto, že se ten náš neshoduje s tím tvým. Navíc mě fakt dostává, že někdo, kdo vyhrožoval žalobami kvůli tomu, že se nám nelíbily jeho provokace, se teď tak strašně rozčiluje kvůli jednomu slovu. Pokud chceš, abychom my respektovali tebe, respektuj i ty nás.
Reagovat
Fandina
Podívej, neuvěřitelné urážky, které se tady šíří několik měsíců o mně jsou žalovatelné.

Ano, mám svůj názor na to, že přezdívka Berďi Rebel se na něj nehodí. To, že nejsi schopná přijmout tenhle můj názor, je tvůj problém. Ne můj.
Reagovat
smazaný uživatel
To není pravda, že já tvůj názor nepřijímám. Naopak jsem několikrát napsala, že ho respektuju, to ty nerespektuješ ten můj názor. Tak to aspoň nepřevracej. Já mám taky názor, že pojď pojď pojď je trapárna a ne povzbuzování, což proti mě nezapomeneš použít, kdykoli se ti to hodí. Urážky na tvou adresu se tu nekupí pro nic za nic. Jsi naprosto neschopná přijmout jiný názor než ten svůj. Kážeš, co všechno smíš a na co máš právo, ale všem ostatním to zakazuješ. Jsi prostě zcela ubohá.
Reagovat
Fandina
Žádný slušný člověk na veřejné diskusi neuráží druhé jen proto, že tu píší svůj názor.

Můj názor na přezdívku je, že se Rebel na Berďu nehodí. Jaký máš ty názor, je tvoje věc. Můj je tento.

A je to poslední odpověď k tomuto. Já myslím, že je věc naprosto jasná.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, tak doufám, že mi to zase nebudeš v dalším vláknu předhazovat, když je věc jasná. Jinak pokud ten první odstavec myslíš vážně, pak předpokládám, že i sama sebe hodnotíš jako člověka neslušného, protože urážet ti jde taky perfektně.
Reagovat
Fandina
Rozbory mé osoby, jaké se tu objevují a popisování mě v nejhorších světlech jsou ty urážky, které se tu o mně šíří.
Reagovat
smazaný uživatel
Urážky by to byly v případě, že by to nebyla pravda. Jenže ona to pravda je.
Reagovat
Fandina
Tvoje pravda ale jinak lež.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda drtivé většiny přispěvatelů. Když se to tu řešilo poprvé, byla to tak krásná diskuze, jakou jsem tu snad ještě neviděla. Pak jsi dorazila ty a celý jsi to otrávila jen proto, že jsi nebyla ochotná připustit, že by někdo jiný mohl mít jiný názor. Jsi horší než zimnice. Dokázala bys otrávit i vzduch v márnici. Ničíš tady každou slušnou nebo vtipnou diskuzi. Proč to děláš? Proč jsi taková mrcha?
Reagovat
Fandina
Když se na někoho hodí nějaká přezdívka, tak jí používej a smiř se s tím, že třeba jiným se ta přezdívka nemusí líbit a řeknou ti to. Každý rozumný člověk tohle ví.
Reagovat
gigin
Ale ne pořád dokola. My jako víme, že se ta přezdívka tobě nelíbí, ale nemusíš nám to pořád cpát do ksichtu. Vuk ju vymyslel, nám se líbí, páč je to super nadsázka a používáme ji. Že ty ji neakceptuješ jako vhodnou pro Berďu už se tu dávno ví. Tak nám dej už jednou pokoj. Prosím.
Reagovat
Fandina
Nemusel si dneska tu diskusi vůbec rozpoutávat. Na mě chceš pokoj, tak do mě nerej a budeš ho mít.
Reagovat
Roger_Federer
Boze to je dylina.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Roger_Federer
Boze to je dylyna..Asi se rozhodla ze tady zlikviduje cely tenisportal a bude reagovat a psat ty jeji zvracene ho-vna nez ju nekdo slahne po hube.;)
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
smazaný uživatel
Opička se naučila nový trik - neurážej :D
Reagovat
Roger_Federer
jj,vcera me to napadlo..Osetrovatel(manzilek) dal Fandince bananek a ona ted furt musi delat neurazej..;)
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Fanda67
carodejko
ono jde o to zda opička nebo nemocný člověk - v případě opičky bychom se mohli radovat že se naučilá psát neurážej , nemocného člověka bychom asi měli politovat :)
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
slacker
Politovat a pak prikurtovat a izolovat v temne misnosti. A dodrzovat pravidelny prisun oblbovaku, pardon leku a hlavne davat pozor jestli to neplive ven.
Reagovat
smazaný uživatel
To byly normální jatka.
Reagovat
McEnroe
Ty jo kanár ve třetím...
Reagovat
smazaný uživatel
V bitvě ?? To je nějaký vtip ?
Reagovat
pockerface
No ten nadpis!padl po bitvě!po bitvě?Tomáš bojoval hlavně sám se sebou.Dnes měl den blbec.Nešlo mu téměř nic.Podání mizerné,na returnu Simona taky nic moc.Včera dost dobře vybíral dělová podání Karloviče,dnes dokázal na setbolech v 1.setu pokazit 2.slabé podání Simona.Nedá se nic dělat,držím palce do turnajů v Evropě.
Reagovat
VlS
Taky bych to tak nějak viděl, hlava byla někde na vejletu. Mimo zoufalýho returnu 2. servisu bych řekl ještě jeden postřeh - zkoušel Gilese honit po BL a miňimálně využíval míče do protipohybu, který fungovaly. Honičky kolem base line, v tom se Simon vyžívá a je to voda na jeho mlejn. Ani voleje nebyly přesvědčivý, často Simonovi na raketu a následoval lib nebo prohoz. Den blbec, nefungovalo skoro nic, hlavně hlava.
Reagovat
PetaM
Když bojoval se sebou, tak padl po bitvě. Kritizuješ nadpis a přitom jsi ho vysvětlil ... ;)
Reagovat
pockerface
když to bereš takhle,tak padl po bitvě se sebou samým.Ale daleko lepší by bylo, když už padnout,tak po bitvě se soupeřem.Ale jinak Toma nezatracuji.Nepovedlo se a já mu věřím,že na turnajích v Evropě dojde daleko.
Reagovat
VlS
A i kdyby nedošel a na TM nebyl, tak je to pořád náš nejlepší hráč za posledních minimálně 10 let a žádná jó náhrada nikde není vidét.
Reagovat
pockerface
souhlas.Velké naděje se vkládají do Jirky Veselýho.Jenže neměl by už pomalu objíždět z větší části turnaje ATP?Většinu roku objíždí challendry.Kirgios je stejně starý a jak letos válel.Snad Jirka nezapadne do šedého průměru a bude se do roka do dvou pohybovat někde okolo top 30.Ale to je asi jen můj bájný sen.
Reagovat
Jan
Jestli dnes ta špička není nabušenější než např. před 20 lety. Že je potom úspěch, že se Tom drží řadu let tam, kde je.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist