Bouzková vyřadila Garciaovou a zahraje si osmifinále s Vondroušovou. Vyhrála i Kvitová

7. 7. 2023, 13:36
Aktuality 198
WIMBLEDON - Marie Bouzková (24) si ve Wimbledonu znovu po roce vyšlápla na Caroline Garciaovou (29), s níž vyhrála i třetí vzájemný zápas a opět na trávě. Ve večerním souboji třetího kola, který byl po druhém setu kvůli zhoršující se viditelnosti netradičně přesunut na kurt číslo 1 se zatahovací střechou a umělým osvětlením, nad světovou pětkou zvítězila 7:6, 4:6, 7:5 a poprvé v sezoně vyhrála tři zápasy po sobě. O obhájení loňského čtvrtfinále a vyrovnání grandslamového maxima si zahraje s Markétou Vondroušovou, (24), jež porazila 6:1, 7:5 Chorvatku Donnu Vekičovou (27). Letošní neporazitelnost na trávě protáhla Petra Kvitová (33), která teprve v utkání druhého kola smetla 6:2, 6:2 Aljaksandrou Sasnovičovou (29).
Marie Bouzková (© Profimedia)

Petra Kvitová, jak je u ní v posledních letech zvykem, střídá i v letošním roce úspěšná a neúspěšná období. Po solidním úvodu sezony přišel konec již ve druhém kole Australian Open a následně parádní jízda na březnových amerických turnajích v podobě čtvrtfinále v Indian Wells a triumfu v Miami, kde se stala vůbec první českou šampionkou.

Po prvenství na Floridě se dlouho trápila se zraněním nohy, vstup do antukového jara musela odložit a nakonec během něj prohrála oba zápasy. Česká jednička a světová devítka slavila další vítězství až po téměř třech měsících a jedinou přípravnou akci v Berlíně dotáhla ke svému šestému titulu z travnatých dvorců. Dokonce za celý týden neztratila set.

Statistiky zápasu Kvitová - Sasnovičová

V letošní neporazitelnosti na nejrychlejším povrchu pokračuje v oblíbeném, ale v posledních letech pro ni neúspěšném Wimbledonu. V úvodním kole sice ztratila sérii 11 zvládnutých setů, nicméně po Jasmine Paoliniové si poradila i s Aljaksandrou Sasnovičovou, které dokázala oplatit pět let starou porážku z tohoto dějiště.

Petra Kvitová

Dvojnásobná šampionka potřebovala na postup jen hodinu a čtvrt a Bělorusce povolila pouhé čtyři gamy. Průběh byl však těsnější, než vypadá skóre. Kvitová se po odvrácení dvou brejkbolů rychle dostala do vedení 3:0 a soupeřka měla poté gamebol na srovnání na 3:3. Česká favoritka ovšem získala dva těsné gamy a set si utéct nenechala. Druhou sadu zahájila ztraceným servisem ze stavu 40:0, nicméně své zaváhání ihned napravila a ve zbytku utkání už dominovala.

"Byla jsem trochu na pozoru, každý zápas proti ní si pamatuju. Porazila jsem ji v Sydney a vloni v Indian Wells to byla také velká bitva. Věděla jsem, co od ní čekat. Z toho zápasu nemám tady hezké vzpomínky, ale dnes jsem to otočila. Jsem ráda, že jsem vyhrála," řekla novinářům Kvitová.

"Musím říct, že od rozehrávky jsem se necítila úplně dobře, vůbec mi to nelítalo a byla jsem zabrzděná. Nepředvedla jsem úplně dobrý tenis a ani servis mi moc extra nešel. Stejně jsem to ale vybojovala. Musím si z toho vzít pozitivní věci," doplnila.

Kvitová v All England Clubu v letech 2010-14 excelovala, dvakrát zvedla nad hlavu trofej pro vítězku a při všech pěti startech postoupila minimálně do čtvrtfinále. Po druhém triumfu se jí však na londýnském pažitu nedaří, nejdál byla v osmifinále ročníku 2019 a loni skončila ve třetím kole na Paule Badosaové.

Mezi dvaatřicítku nejlepších prošla i letos a o účast ve druhém týdnu zabojuje proti Nataliji Stevanovičovékterá v hlavních soutěžích grandslamů debutuje. Přemožitelka Karolíny Plíškové neztratila set ani s Tamarou Korpatschovou, Němku po více než dvou a půl hodinách boje přetlačila 7:5, 7:5.

Vondroušová zkompletovala grandslamová osmifinále

Markéta Vondroušová před dvěma týdny v Berlíně poprvé vyhrála na travnatém turnaji WTA dva zápasy po sobě a nyní prožívá svůj nejpovedenější Wimbledon, kde loni chyběla kvůli operaci zápěstí a letos už dvakrát překonala své maximum.

Čtyřiadvacetiletá rodačka ze Sokolova ve třech duelech neztratila ještě ani set. Po Američance Peyton Stearnsové a světové dvanáctce Veronice Kuděrmetovové si poradila i s Chorvatkou Donnou Vekičovou, která v přípravě na trávě porazila úřadující vítězku Wimbledonu Jelenu Rybakinovou či další členku TOP 10 Mariu Sakkariovou.

Vondroušová až na drobné komplikace v závěru zvítězila snadno 6:1, 7:5 a soupeřce oplatila pět let starou porážku z Hobartu. Duel zahájila ve velkém stylu, když v prvním setu ztratila jen devět míčků. Po dvou brejcích ho ovládla za pouhých 20 minut.

Přestože pak Vekičová hru zpřesnila, nedařilo se jí dlouho prolomit soupeřčin servis. Teprve za stavu 4:5 uspěla a zápas prodloužila. Hned poté ale přišla znovu o podání a Vondroušová tentokrát zápas doservírovala, když proměnila třetí mečbol.

Zatímco česká tenistka zahrála 15 vítězných úderů, finalistka turnaje v Berlíně a nasazená dvacítka Vekičová doplatila na 27 nevynucených chyb.

"Myslím, že můj dojem z travnatého povrchu se každým dnem zlepšuje," řekla novinářům Vondroušová. "Za tyhle dny a zápasy jsem fakt vděčná. Zlomila jsem to a teď se na trávě cítím vážně dobře. Jsem klidná, věřím si. Dřív mi přišlo, že holky na trávě nepřetlačím a nemám dost síly. Teď si dokazuji, že to jde," doplnila.

Vondroušová již na šestém z jedenácti letošních turnajů porazila tři soupeřky a již na všech čtyřech grandslamech se dostala alespoň do osmifinále. Ještě dál byla na Roland Garros 2019, na kterém prohrála až ve finále.

Bouzková porazila Garciaovou i potřetí

O druhé grandslamové čtvrtfinále bude bývalá světová čtrnáctka Vondroušová, která si loni touto dobou procházela nakonec půlroční pauzou zaviněnou operací zápěstí, hrát proti krajance Marii Bouzkové, jež vyřadila světovou pětku Caroline Garciaovou.

Loňská čtvrtfinalistka Bouzková si během první hodiny a půl nevypracovala jediný brejkbol, přesto se dostala se držela ve hře. Za stavu 7:6 a 4:6 byl zápas kvůli zhoršující se viditelnosti přerušen a velmi netradičně přesunut z kurtu číslo 2 na 'jedničku', kde je k dispozici zatahovací střecha a osvětlení.

Tam Bouzková smazala manko brejku a byť za stavu 5:4 nevyužila první mečbol, v 11. hře si vypracovala další dva a po chybě soupeřky se mohla začít radovat.

"Tenhle zápas měl všechno, moc jsem si to užila. Jsem teď opravdu moc šťastná," usmívala se Bouzková v pozápasovém rozhovoru na kurtu. "Na ten přesun jsme měly asi 15 minut. Podmínky byly jiné, já se jen snažila držet své hry a hrát tenis," řekla.

Česká tenistka porazila Garciaovou i ve třetím vzájemném zápase, loni proti ní uspěla v osmifinále. Francouzka zahrála 51 vítězných míčů, ale udělala 52 nevynucených chyb. Češka jich zaznamenala jen 14.

Bouzková zdolala hráčku TOP 10 podruhé v sezoně a podruhé v kariéře postoupila do osmifinále grandslamu. Loni právě v Londýně to dotáhla ještě o kolo dál.

"Mám na tenhle turnaji spoustu nádherných vzpomínek. Prožila jsem tady hodně krásných emocí , děkuju všem za podporu," dodala Bouzková, čtvrtfinalistka předloňské čtyřhry žen.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 44.700.000 liber
páteční výsledky (7. 7. 2023)
• Dvouhra - 3. kolo •
Bouzková (32-ČR) - Garciaová (5-Fr.) 7:6 (7:0), 4:6, 7:5
Vondroušová (ČR) - Vekičová (20-Chorv.) 6:1, 7:5
Šwiateková (1-Pol.) - Martičová (30-Chorv.) 6:2, 7:5
Pegulaová (4-USA) - Cocciarettová (It.) 6:4, 6:0
Bencicová (14-Švýc.) - Linetteová (23-Pol.) 6:3, 6:1
Azarenková (19-Běl.) - Kasatkinová (11-Rus.) 6:2, 6:4
Curenková (Ukr.) - Bogdanová (Rum.) 4:6, 6:3, 7:6 (20:18)
Svitolinová (Ukr.) - Keninová (USA) 7:6 (7:3), 6:2
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (9-ČR) - Sasnovičová (-) 6:2, 6:2
Sabalenková (2-) - Gračovová (Fr.) 2:6, 7:5, 6:2
Jabeurová (6-Tun.) - Paj Čuo-süan (Čína) 6:1, 6:1.
Alexandrovová (21-) - Brengleová (USA) 6:7 (4:7), 7:6 (7:5), 7:6 (10:7)
Keysová (25-USA) - Golubicová (Švýc.) 7:5, 6:3
Andreescuová (Kan.) - Kalininová (26-Ukr.) 6:2, 4:6, 7:6 (10:7)
Blinkovová (-) - Beguová (29-Rum.) 7:5, 6:3
Kosťuková (Ukr.) - Badosaová (Šp.) 6:2, 1:0 / skreč
Gálfiová (Maď.) - Niemeierová (Něm.) 4:6, 7:6 (7:5), 6:1
Stevanovičová (Srb.) - Korpatschová (Něm.) 7:5, 7:5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (ČR/Tchaj-wan) - Blinkovová/Gračovová (Rus./Fr.) 6:1, 6:2.
Eikeriová/Panovová (Nor./-) - L. Fruhvirtová/Putincevová (ČR/Kaz.) 6:2, 2:6, 7:5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

198
Přidat komentář
misa
Zajímavý zápas dvou hráček s rozdílnými herními styly, který opět jednou ukázal, že v tenise rozhoduje o výsledku z velké části psychika.

V prvním setu odvracela Marie celkem čtyři brejkboly, včetně jednoho setbolu, naopak při podání soupeřky se nedostala ani ke shodě. Potom ale přišel tiebreak, ve kterém Francouzka neuhrála jediný míč. K prvnímu brejkbolu v zápase se Bouzková dostala až za stavu 2-3 ve třetím. Pak už musela Garcia čelit brejkbolu při všech třech zbývajících vlastních servisech. Poslední gem pak už nezvládla.

Marie zaslouží velkou pochvalu za pouhé dva ztracené servisy a za to, že za stavu 4-4 v rozhodujícím setu byla schopná smazat dva brejkboly. Nenechala se zlomit ani nevyužitými mečboly a celkově ukázala větší odolnost než soupeřka.
Reagovat
misa
Teď ještě k podání Marie a k tomu, jak zdání klame. Čísla často říkají něco jiného než se zdá, že vidíme. Problém Bouzkové totiž není její druhý servis, ale hlavně ten první.

Na stránkách WTA
https://www.wtatennis.com/stats
jsou k dispozici statistiky ohledně podání nebo returnu. Marie je v % vyhraných bodů po druhém servisu letos 46. na světě. Získala po něm 48,1 % bodů. Pro srovnání: Rybakina má 48,7 % (35.) nebo Kvitová 48,8 % (32.). Pokud se jedná o první servis, Marie se propadá až na 137. místo, když získala jen 60,9 % míčů, kdežto Rybakina je 1. na světě (74,5 %) a Kvitová 6. (71,8 %). Nebo např. Samsonova má po druhém podání horší % než Marie, ale v tom prvním ji opět jasně předčí (46,8 a 71,5 %).

Marie ale je schopná zahrát v kritických momentech dobře umístěné první podání na téčko, jak bylo včera několikrát možné vidět. Pomůže si tak, ale její první podání není v průběhu celého zápasu taková zbraň, jaká by měla při její výšce být.
Reagovat
paddy
a vzhledem k tomu, že většina servisů je 1., tak se handicap prohlubuje

pokud jsou 1. servisy 2 ku 1 k 2. ser (tzn 1st in 66,66%; 1:1 by to bylo při 50 % 1st in),
tak o 1 % horší úsp. 1. ser se musí kompenzovat o 2 % vyšší úsp. 2. servisu
Reagovat
misa
Ano. Občas nezaškodí se podívat na dostupné statistiky. Dá se z nich i něco zajímavého vyčíst.
Reagovat
EllNino
Kouzlo Wimbledonu navrátilo ztracenou formu a sebevědomí :)

Super bitva se sladkým koncem a jistou českou čtvrtfinalistkou smilesmile
Reagovat
elsky
No, mně se to moc nelíbilo, jak tam Garcie nalévala ty vysoké krátké míče.. Garcia hodně pomáhala.
Reagovat
misa
Pomáhala opravdu hodně - třeba tiebreak vyházela celý.
Reagovat
misa
Maruška ukázala v závěru pevnější nervy. Bylo poznat, že jí pomohly předchozí dvě výhry.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jahody se smetanou a velká gratulace k tomu!smile
Zápas měl nekolik fází, tu kdy prohrála set jsem naštěstí neviděl.

Nicméně, závěr zápasu tvrdě dolehl na obě holky. Jejich nervy navíc pocuchaly momenty, jako centimetrový out Marušky a pak její přísné prasátko smile
U jejích servisů jsem trnul, protože si nebyla schopná nadhodit balón. Bál jsem se, že Maruška přijde o servis a Caroline to už dopodává. Jenže Caroline pak začala sypat všechno do sítě a nakonec vystřelila i pár homerunů.

Souhlasím s komentátorkou, že Maruška by měla zapracovat na 2.servisu, který je asi její největší slabinou. Stejně jako ona nechápu, jak může 180cm vysoká hráčka mít tak mizerný 2.servis. To jde ovšem hodně na vrub trenéra a týmu. První servis má slušný, ale ten druhý musí změnit, pokud chce být konkurenceschopná.
Další kolo bude těžké, tam bude záležet hlavně na náladě Maky.
.
Reagovat
EllNino
třeba trenér s Maruškou 2. trénují, ale trénunk je něco jiného než zápas ...
Reagovat
Marien
Možná si o tom incidentu dohledejte víc informací a pak suďte
Reagovat
Mikhardio
Doufám, že ta kráva namyšlená brzo vypadne. Je mi za ní stydno...
Reagovat
Mac
kdo nikdy nezhresil, at prvni hodi kamenem...smile
Reagovat
com
smilesmile Vondrouska ji posle zpatky do Ameriky smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Radši se styď za ty svý kecy. Maruška určitě nepotřebuje, aby se za ní styděl kdejakej hrdina sociálních sítí.smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Mikhardio
smilesmile
Reagovat
Nenela
Jsi blb*c. Za ten incident muze ta holka, ktera po lehkem zasahu mickem 15 min hystericky brecela. Maruska se Sarou jen reagovaly na jeji zjevny diskomfort, tezko mohly vedet, ze ji nic neni. Mockrat se to vsude probiralo
Reagovat
lvicek
No já bych hlavně řekla, že za to může Kato... Několikrát se tu postovaly záznamy z toho incidentu, aby se ukázalo, jak je Maruška hrozná, ale na tom videu bylo hlavně vidět, že Kato odpinkla ten míček, když k němu víceméně stála bokem a v podstatě vůbec se nekoukla, kam ho hraje a co sběrač dělá. Dost možná byla naštvaná kvůli něčemu, co se stalo předtím. Když hráč chce podat míč sběrači, tak se snad na něj podívá a pak mu to zahraje do ruky nebo o zem třeba.
Reagovat
victim
Lidi co kdybyste to už nechali spát.Navíc když nejste schopni ani pochopit podstatu problému.
Reagovat
lvicek
To bude asi tim, že každý vidí problém jinde.
Reagovat
victim
To je sice pravda ale ani sběračka ani japonka nejsou problémem naším.
Reagovat
paddy
To spíš řekni lidem, kteří tady rozjeli anti-Bou kampaň
Kdyby se Kató uměla ovládat, tak by míč nikoho netrefil smile
Reagovat
paddy
To je stejně jako anticoviďáci, ti tady neustále tahají covid téma smile
Reagovat
victim
Asi si pletou stránky o tenisu a o covidu.
Reagovat
victim
Sama si o to řekla.Kdyby se k tomu nevracela už by si na to nikdo nevzpomněl.
Reagovat
Otmar
Doslova tak, za incident nese plnou vinu Kato hrubým porušením pravidel v přerušené hře...všechno kolem zbytečné žvásty!
Reagovat
misa
Mařenka na Garciu umí smile
Reagovat
Dobry-den
Ale na Vondrajdu už moc ne...
Reagovat
misa
Ano, Vondroušová je pro ni nehratelná...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Maky mi přijde trochu jako upgrade Marušky. Trochu podobná hra, ale všechny parametry má o něco lepší.
Ale na Marušku se na kurtu líp dívá.smile Ty otrávené obličeje Maky kazí dojem ze hry.
Reagovat
Patapuff
Markéta upgrade Marušky? Markéta má dar citu pro hru od pánaboha, občas se jí ale nechce zatnout zuby a dřít se, oproti tomu Marie je dříč, z průměrné žákyně se vydřela na hráčku první padesátky WTA. Žádnou podobnost mezi nimi nevidím.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já tam vidím podobnost v úporné obraně, schopnosti měnit rytmus hry, šikovných rukou, slušném prvním servisu.
Reagovat
Patapuff
Markety obranna hra je daná její nijak vysokou subtilní postavou a citem pro hru, kdy misto strojoveho bouchani do mice, zkracuje, lobuje, čopuje, u Marie by se pri jeji vysce 180 cm dala čekat aktivnejsi utocnejsi hra, ona ale jak to ma vydřené, tak lítá dva metry za zakladni lajnou a do zblbnutí vrací a jeste ji to takhle baví, tam to o nejakych technickych finesach moc neni. Obe uz takhle nejak podobne hraly jako mladsi zakyne, Marketa uz tenkrat dokazala hrat treba stopvoleje a Marie vracela a vracela...
Reagovat
Ianny
Škoda, že jedna z našich v příští rundě jít ven každopádně musí
Reagovat
Mony
Ale dál taky jedna musí
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
frenkie57
To mě také mrzí, ale zase jedna bude určo v QF.
Reagovat
Mony
To je ten rozdíl mezi pesimistou a optimistou
Reagovat
Ianny
Jj, to je jako s tou sklenicí zpola plnou:)
Reagovat
lvicek
Marušce to přeju dvojnásob, jelikož vloni při svém průlomu nedostala body, tak teď ať si je užije! Budou se určitě hodit...
Reagovat
frenkie57
Maruška se posunula na 27.místo, jen tři pozice od svého maxima.
Reagovat
lvicek
Jj, ktere by mela urcite vyssi, kdyby vloni ty body dostala.
Reagovat
frenkie57
Ale na druhou stranu je letos nemusí obhajovat.
Reagovat
lvicek
Tak to je spis jen takova psychologicka vyhoda, ne fakticka ;).
Reagovat
Dobry-den
Nečekal bych, že všechny naše hráčky dnes postoupí. to už jsem spíš věřil Veselkovi. smile
Reagovat
lvicek
smile
Reagovat
Frick
Výborně a dale zbytečně nekomplikovat postup Šymkový do QF smile
Reagovat
Mac
jenom smekam... ale garcia je taky peknej nervak, merci merci...smile
Reagovat
frenkie57
Garcia ten závěr vůbec neustála v hlavě. Už ten desátý gem uhrála tak, tak.
Reagovat
IngStavinoha
jižní krev - a Marii v boxu stačila máma...
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak smile
Reagovat
vergus
Wow, zápas s tolika zvraty, že by se nějaká Ordinace mohla jít zahrabat smile
Derby už bude snad klidnější, hlavně ať postoupí ta, která hodlá porazit Pegulu smile
Reagovat
Liverpool22
Na Pegulu mají hru obě, ale trošku více bych věřil Maky i když Maruška na Peggy taky celkem umí.
Reagovat
Mony
Zatím vždy rozhodovala větší síla Peguly, ale teď Marie zesílila, tak bych ji věřil vice
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se definitivně potvrdilo, že je v tom Boušková nevinně!
Reagovat
Otmar
Po tom, co dneska předvedly Maky a Marie můžeme být rádi, že to zase potáhl někdo jiný. Patří jim ohromná gratulace, protože Maky jsem moc nevěřil a Marii vůbec. Zahazuji klobouk, milé dámy!smile
Reagovat
frenkie57
Jo dneska to byl téměř dokonalý pátek.smile
Reagovat
baba
Jupíí, můj dnešní tip nevyšel, všechny holky jdou dále, to je paráááda...Největší překvápko je ale Marie, do tohoto turnaje hrála doslova a do písmene velký kulový, ....dneska bojovala jako lvice
Reagovat
IngStavinoha
a shodila ze sebe snad už definitivně sociální sítě ;-)
Reagovat
Dobry-den
České derby bude, a ne že ne. Ale takové, které jsme asi nečekali. smile
Reagovat
Liverpool22
derby M smile + M smile
Reagovat
Jon61
Úžasný výkon od Maruška, bojovala o každý míček a dělala méně chyb než zbrklá Garcia, některé její kiksy byly výstavní. Máme jistou čtvrtfinalistku. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile Ano Garcia mi také přišla hodně zbrklá a netrpělivá - zbytečně chodila na returnu moc do kurtu a chtěla hned míče zabíjet. Možná tohle rozhodlo - trpělivost Marušky smile
Reagovat
Mony
Na síti bodovala, zezadu ji Marie prehrávala
Reagovat
Mac
tohle dela vzdycky, to je jeji znamka...
Reagovat
lvicek
Tož to Garcia dělá pořád, takze za vyrovnaného stavu v půlce třetího setu jsem začla věřit!
Reagovat
frenkie57
Troufím si tvrdit, že to byl její nejlepší letošní výkon.
Reagovat
Mony
Hlavně zesílila, už to má páru. Dříve hrála jak vcelička, teď je to vyspělá mazačka. Dobrý kondičák smile
Reagovat
IngStavinoha
se šťastným rozuzlením pro Marii - Caroline Hrdličková už byla ke konci hodně nervní, a i celkový poměr UE cca 20:60 vypovídá hodně...

misu lze ujistit, že po téhle bitvě se na nějakou "kauzu Kató" rychle zapomene smile

smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile Ano Garcia konec nezvládla. Maruška super smile
Reagovat
Mony
Tak OF už bez nervů a QF zase jistota české holkysmile
Snad Maky či Marie vyzve Petru ve finálesmile
Reagovat
Ianny
Jo tak to by bylo super:)
Reagovat
IngStavinoha
Petra má ve 3. kole těžkou šichtu.
Reagovat
hanz
Votravná Garcie Out, to je asi tím, že jsem se nedíval. smile
Reagovat
frenkie57
dokonáno jest. Obří gratulace pro marii. Neskutečné.smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
paráda smilesmilesmile
Reagovat
jirkaS
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Tommr rekl, ze vyhrajou vsechny tri, tak vyhraly vsechny tri! A tak to ma byt! ;)
Reagovat
Liverpool22
smilesmile Je vidět, že tomu Tommr rozumí - to už tvrdím delší dobu smile
Reagovat
frenkie57
Když to řekne tommr, tak je to jak ověřená informace, jinak řečeno tutovka.smile
Reagovat
IngStavinoha
když všechny, tak všechny ;-)))
Reagovat
Dobry-den
Bojovnice k pohledání. Gratulace. smile
Reagovat
lvicek
PARADA!!
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
paddy
smile smile
Reagovat
misa
smile
Reagovat
bIbec
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Ondra979
parada smile
Reagovat
lvicek
Sakris, matchball pryc...
Reagovat
SpacialRecognition
prakticky nehratelný pro Marii
Reagovat
Liverpool22
6:5 mečbolu je škoda smile Jinak Garcia je hodně netrpělivá, tak snad to vyjde smile
Reagovat
frenkie57
Je ho škoda, ale zápas je slušný maso. TB téměř jistý.
Reagovat
IngStavinoha
Caroline Hrdličková místy nevěří, co se ještě dá vrátit...
Reagovat
Mac
garcia uplne ztuhla, ale bouzkova toho bohuzel nevyuzila... mam obavy, ze ji to klouze mezi prsty...
Reagovat
zfloyd
ať to dopadne jak chce , ale tento zápas má šťávu ,
Reagovat
vergus
Ten prohoz na 30:15 neskutečný smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile snad to Jahůdka už nějak doklepne smile
Reagovat
IngStavinoha
uplácá ;-)
Reagovat
Liverpool22
5:4 smile ale je to nervák smile
Reagovat
IngStavinoha
hotové smile
Reagovat
SpacialRecognition
marie se na returnu prakticky k ničemu nedostane.
Reagovat
hanz
smile Garcie má jen servis, jinak je to hráčka o ničem. I to však stačí.
Reagovat
lvicek
Nac stahovat kalhoty...
Reagovat
com
aby byly videt kalhotky smilesmile
Reagovat
hanz
Ty prasáku, Kájísek ti vypadnul, tak sis našel jiný zájem. smile A ještě ho tu ventiluješ. smilesmile
Reagovat
hanz
Už můžu nadávat, Marie pápá.smile
Reagovat
Mac
nasel nekdo stream na praskacku?smile
Reagovat
hanz
Dávali je sem, ale nefungujou, tak si počkám na výsledek.smile
Reagovat
Mac
je tam furt ten starej kurt kde uz se nehraje...
Reagovat
hanz
Jojo a pak sem dávali cnn, to se mi hrozně seká... a to druhé se ani nenačetlo. Tak jsem alespoň v klidu a zanadávám si až po výsledku.
Reagovat
Liverpool22
tenhle na CNN mi normálně jede:
https://cnnlivestreams.com/tennis-1h/
Reagovat
Mac
smile
Reagovat
lvicek
Mne take, dekuji!
Reagovat
Jon61
Proč místo chybujících rozhodčích na Grand Slamu nehlídá auto jestřáb?
Reagovat
Dobry-den
Buďme rádi aspoň za toho klasického, teď mohla Marie prohrávat 0:40, místo toho 30:15 a game vyhrála...
Reagovat
zfloyd
bude dohrávat na kurtu č.1 od 22:00
Reagovat
Kandinsky1
Na brejky 5:0, na sety 1:1, to jde smile
Reagovat
Mony
Dohravka zitra
Reagovat
tommr
Za stavu 7:6 a 4:6 byl zápas kvůli zhoršující se viditelnosti přerušen a ještě dnes večer se bude dohrávat na kurtu číslo 1 pod zataženou střechou.
Reagovat
Mony
Já viděl, jak to na 18ce balí...Nevěděl jsem, že je mozne dohravat na jiném kurtu
Reagovat
tommr
teď ještě aby z toho byl taky nějakej stream ...
Reagovat
Liverpool22
tady to je - už se rozpinkávají

https://cnnlivestreams.com/tennis-1h/
Reagovat
hanz
To se hrozně seká... nemá někdo jiný?
Reagovat
Liverpool22
na mém notebooku to jede normálně. Zkus ještě jokera, ale tam jsem to nenašel
Reagovat
hanz
No tam to jede... ale jak změnili kurt, tak nevím
Reagovat
Liverpool22
pak ještě zkus tady:
https://buffsports.stream/tennis-live-streamz/
Reagovat
IngStavinoha
jedna dlouhá výměna opravdu parádní - ale stejně je to 1:1. Garcia jde za obratem.
Reagovat
Ianny
Mně přijde Marie proti soupeřce takový tintítko a přitom u profilů mají psanou stejnou váhu a Marie je o 3 cm vyšší..
Reagovat
Dobry-den
Marie uhaluzila 1. set, ve kterém odvracela brejkboly i setbol, ale v TB neztratila ani bod.

Zatím hraje úplně bez chyb, Francouzka big pointy vůbec nezvládla, většinu času není schopná dát return do kurtu...
Reagovat
Dobry-den
Ale teď hned brejk pro Garciu, jak nečekané...
Reagovat
com
I pres neschopnost Garcii se trefit do kurtu stejne dneska vyhraje, protoze Bouzkova je jeste vetsi matlak a na top hracky nema smile
Reagovat
Dobry-den
Marie předvádí výkon na hranici svých možností. Uvidíme zítra, jestli jí dá Garcia šanci...
Reagovat
BooOoo
uvidíme ještě dneska, třetí set odehrajou pod střechou a světlem na kurtu 1.
Reagovat
Dobry-den
Super. smile
Reagovat
IngStavinoha
snaživá vracečka
Reagovat
tommr
Marie přežila setbol za stavu 4:5 a v TB soupeřku smetla 7:0 ... smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
IngStavinoha
pomalu se rozjíždíme, a jen tak dál, Peti

smilesmilesmile
Reagovat
IngStavinoha
"Moc toho o ní nevím. Ale hrozně heká. Před turnajem jsem trénovala vedle ní a bylo to strašné. Neteři jsem říkala, že nikdy takhle hekat nebude," řekla s úsměvem Kvitová. "Viděla jsem pár míčů z prvního kola, když hrála s Karolínou a přijde mi, že moc nekazí. Hraje hrozně nepříjemně, čopy skoro ze všeho. Trochu taková (Monica) Niculescuová. Musím na to být připravená a být pořád dole, protože balon asi moc nevyskočí. A budu muset chodit trochu víc na síť," dodala Kvitová.
Reagovat
IngStavinoha
tak snad ten ohyb půjde líp než pěšchodstoji
Reagovat
paddy
někteří fanoušci už mohou jen sledovat kurzy rodilé Czenglish v podání pana Hrdličky (dle popisku videa "wonderful guest reporter") smile

Sister Sister Q&A with the Pliskova Twins smile
https://www.youtube.com/watch?v=nL8PAFvofjw
Reagovat
Mac
kristepane jen ne na sit...smile
Reagovat
misa
Začne vůbec Maruška dnes hrát?
Reagovat
frenkie57
Maruška už vede 1:0 na sety. Kurt č.18.
Reagovat
gocii
jinak nad tim program občas zustava rozum fakt stát. proč proboha nechali dneska pellu hrát třetí den v řadě? se nedivim že to už vubec nedal. není to žádná hvězda, tak ho trochu ojebkali
Reagovat
IngStavinoha
tak zametá anglosaský mainstreamový establishment s periferií
Reagovat
Honza-K
Teta Bára postupuje s přehledem smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Viděl jsem hru tý Stevanovičky a dávám na ní, proti tomuhle zjevu nebude mít Kvítí trpělivost.
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
tommr
a nemá Stevanovic nějaký zdravotní trable? Viděl jsem na Livescore že si brala nějaký MTO ...
Reagovat
Otmar
Velmi se obávám, že máte pravdu, tenhle typ hráček Qítí moc nemusí a mohla by se utlouct sama. Jedině, že by všechno trefila a rozbila ji..zatnu pěsti!
Reagovat
hanz
Camča Norý - pápásmilesmile
Reagovat
Liverpool22
tak "Norý" nikomu chybět nebude - stejně je tam jen do počtu smile
Reagovat
hanz
Přesně, hrozný styl tenisu...brrr
Reagovat
tommr
jsem zvědavej jestli se dostane dneska na kurty. Má hrát až po Shapovalovi a to je šílenec kterej bude určitě hrát 5 setů ... smilesmile
Reagovat
Kandinsky1
Ještě není dohráno druhé kolo a Vondroušová už je ve druhém týdnu, to je cirkus smile
Reagovat
com
taky tam hrajou sami klauni smilesmile
Reagovat
tommr
ale první není - už jí předběhla Azarenka ... smile
Reagovat
EllNino
Hraje tu velice dobře a hlavně dovře servíruje ... trávu začala mít ráda a myslím, že pomalejší povrch jí svědčí :)

Ve 24 letech má zkompletovaná GS osmifinále :)

4. kolo prosím proti Marušce :)

Nakonec ta včerejší výhra nad Kudermetovou opravdu nastartovala dobré výsledky našich holek :))
Reagovat
Liverpool22
smile Ano 4. kolo s Jahůdkou to by byla pecka smile
Reagovat
Honza-K
Skvělý výkon. Gratuluji smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Donnička udělala pápásmile
Reagovat
Mantra
v loji. nic extra nehraje. Pustil jsem si na freevideu porno s omalovánkou a ta prohrává víc než Markéta. Chcete odkaz nebo si ho najdete?
Reagovat
Diskord
nene tuhle sezonu hraje Dona naopak dost dobře
Reagovat
zfloyd
ji docela válcuje , to není Donna z Berlína , jen slabý odvar , zatím
Reagovat
Liverpool22
Maky super smile Na druhé straně Vekič hrála včera hodně těžký zápas se Slůnětem. Iga, Kosatka...a další mají více volna smile
Reagovat
tommr
Markéta zase hrála těžkej zápas s Kudermetovou která je momentálně lepší hráčka než Stephens. Takže žádnou výhodu proti Vekicový neměla ...
Reagovat
Ianny
Kdo poučí neználka?:) Proč se někdy hraje TB na sedm a jindy na deset vítězných bodů?
Reagovat
EllNino
v 3./5. setu na GS se od loni hraje za stavu 6:6 TB do 10 bodů
Reagovat
Ianny
Děkuju:)
Reagovat
Alien
Rozhodující set ne GS turnajích! ( do 10 ) .
Reagovat
Ianny
Též dík, zase jsem o něco chytřejší. Budu se ptát určitě dál, je spousta věcí, které nevím:)
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře. Zápas jsem viděl. Byl jsem na výletě.
Reagovat
Pavlis
neviděl.
Reagovat
makro99
Tenis se dá určitě sledovat i na výletě :)
Reagovat
farr
bruh smile
Reagovat
dadaft
V prvním zápase jsem myslel, že Petra umře než se to stačí dohrát smile ,,,,,,,,,,,,,,, no, dneska už lepší, ale soupeřka neměla svůj den a dost toho vyházela, takže pochvala hlavně za to, že je výsledek přesvědčivý a bylo to rychlé...
3K bude zase něco jiného.
Reagovat
tommr
Linda nastoupila do debla ale vypadá jako válečnej invalida. Obě nohy má silně zafačovaný a je otázka jestli by nebylo lepší z turnaje odstoupit a neriskovat tak další zhoršení ... smile
Reagovat
Jon61
Nohy má Linda ofačované jako mumie. První set jsem neviděl, ale ve druhém hraje dobře.
Reagovat
makro99
taky sem překvapenej, že do toho šla.. OTOH, je to zase důkaz, že je Linda skvěle fyzicky disponovaná, odolná, což by mohla být v kariéře její další výhoda...
Reagovat
tommr
Linda hrála dobře ale Putinka byla dneska úplně mimo a strašně jí to kazila ... smile
Reagovat
Alien
Dvojnásobná vítězka Wimbledonu a dalších 29 turnajů včetně TM Lvice Petra Kvitová je nejlepší a nejsympatičtější hráčka na okruhu! To byl panečku tanec? Velká gratulace. I love you Petra!
Reagovat
com
aby ses z ni nepotentoval smilesmile
Reagovat
Alien
Zajeď!
Reagovat
com
vyfičím tak jako Kvitovic v pristim kole smilesmile
Reagovat
Alien
Tak vylízanej seš dost, no!
Reagovat
NoletheBest
až na dřevo smile
Reagovat
annah
Nejlepší není, ale nejsympatičtější asi jo. :-) Na paty jí v mých očích šlape Garcia a mám moc ráda Igu.
Reagovat
tommr
nečekaně jasná výhra nad jindy velmi nebezpečnou hráčkou. smile Dneska ale Sasnovich moc nebezpečná nebyla takže Petře prošlo i to že dělala spoustu laciných chyb ...
V dalším kole to zatím vypadá na Stevanovic. Bude to zajímavý nepřímý srovnání s Karolínou Plíškovou. Doufám že si Petra povede podstatně líp ...
Reagovat
IngStavinoha
věřme tomu
Reagovat
EllNino
A ani ve 3. kole to nebude jiné, bude obrovskou favoritkou :)) Korpatsch a Stevanovic ale hrají tak otravný tenis, že nevím, jestli by radši nehrála další kolo s Garcíou nebo Vekic :))

Každopádně potom už turnaj začne být zajímavý :) Snad se do druhého týdnu dostane smile
Reagovat
makro99
já bych si přál souboj dvou neporažených travařek z Berlína a Eastbourne - to by byl doják :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist