Bracciali přiznal podíl na ovlivňování zápasů, řekli vyšetřovatelé

5. 11. 2014, 17:15
Aktuality 1
Italský tenista Daniele Bracciali podle vyšetřovatelů připustil částečný podíl na ovlivňování zápasů. Informace o tom, že Bracciali a jeho kolega Potito Starace prodávali v minulosti své zápasy, se objevily v polovině října v italských médiích. Podle vyšetřovatele Roberta Di Martina Bracciali "některé věci přiznal a některé věci popřel".
Daniele Bracciali (© ITF)

Bližší podrobnosti z výslechu, který Bracciali podstoupil minulý týden, Di Martino prozradit nechtěl. Nevyjádřil se ani ke spekulacím, že tenisty k ovlivňování zápasů verboval bývalý švédský hráč Tomas Nydahl.

Podezřelé konverzace obou tenistů na internetu se objevily při prověřování dat shromážděných státním zastupitelstvím v Cremoně k případu korupce ve fotbale. Přepisy rozhovorů před třemi týdny zveřejnila italská média.

Starace a Bracciali byli také mezi pěticí italských tenistů, kteří si na přelomu sezon 2007 a 2008 vyslechli trest za sázení.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vyšetřující: Jmenujete se Daniele Bracciali?
Vyšetřovaný: Ano.
Vyšetřující: Pane Bracialli, ženu máš?
Vyšetřovaný: Ne.
Vyšetřující: Pane Bracialli, děti máš?
Vyšetřovaný: Ne.
Vyšetřující: Psa máš?
Vyšetřovaný: Ne.
Vyšetřující: Kočka máš?
Vyšetřovaný: Ne.
Vyšetřující: Les, pane Bracialli, les máš?
Vyšetřovaný: Ano, mám.

Přiznal se!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist