Čilič má nového trenéra. Je jím krajan Vedran Martič

18. 3. 2020, 15:43
Aktuality 0
Marin Čilič se po vynucené pauze zaviněné pandemií koronaviru vrátí s novým koučem po boku. Chorvatského šampiona US Open 2014 povede krajan Vedran Martič, který před dvěma měsíci ukončil dlouhodobou spolupráci s Karenem Chačanovem.
Profily hráčů
M. Čilič a V. Martič

Martič nebude mít na starosti pouze aktuálně 37. hráče světa a chorvatskou dvojku Čiliče. V prosinci se totiž stal novým kapitánem chorvatského daviscupového týmu.

S Čiličem tak spolupracoval před necelými dvěma týdny během domácího utkání s Indií. Bývalý třetí hráč světa v Záhřebu obě dvouhry vyhrál bez ztráty setu a výrazně své zemi pomohl k postupu na listopadový finálový turnaj.

Společné tažení měli zahájit už před týdnem v Indian Wells, ale kvůli pandemii koronaviru bylo dění na ATP přerušeno minimálně do 26. dubna.

Martič, jenž před dvěma měsíci skončil dlouhodobou spolupráci s elitním ruským tenistou Karenem Chačanovem, by měl šampionovi US Open 2014, finalistovi Australian Open 2018 a majiteli 18 turnajových trofejí pomoci k cestě zpět do elitní desítky, do které se Čilič marně snaží vrátit od loňského května.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist