Djokovič se radoval i z prvního synova vyhraného turnaje

16. 5. 2022, 12:31
Aktuality 6
Světová tenisová jednička Novak Djokovič se v neděli radoval dokonce ze dvou vítězství. Srbský hráč vybojoval v Římě svůj první letošní titul, a navíc ho potěšil jeho sedmiletý syn Stefan, který vyhrál první turnaj v životě.
Profily hráčů

"Je to dvojnásob zalité sluncem. Byl to malý turnaj, jen v rámci klubu. Moc to neznamená, výsledek je opravdu vedlejší, ale je hezké ho vidět hrát," uvedl Djokovič, který v nedělním finále porazil Řeka Stefanose Tsitsipase 6-0 7-6 a připsal si 38. triumf na turnajích Masters.

"Chci, aby si to na kurtu užil. Byl v sedmém nebi, byli tam s ním i prarodiče. Všichni mu fandili. Je to prima," prohlásil dvacetinásobný grandslamový šampion, který má s manželkou Jelenou ještě dceru Taru.

Syna by klidně v tenisové kariéře podporoval. "Je mu teprve sedm. Neměl by ještě pociťovat žádný tlak nebo očekávání. Jestli bude hrát tenis, bude budit velkou pozornost, zvlášť v naší zemi," řekl čtyřiatřicetiletý Djokovič.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Marduch
Malý Srdjan válí smile
Reagovat
Nola
jj a Novaka si spievat videl na Eurovision ? :D

https://twitter.com/BwehRublev/status/1525872145565306881
Reagovat
Marduch
Nezkazí žádnou legraci..simply Joker:-)
Reagovat
Fandina
Hezké. smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Idemko Stefan !
Reagovat
turista
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist