Fantazie! Krejčíková udolala Sakkariovou a otevřela bránu do finále French Open!

10. 6. 2021, 20:37
Aktuality 261
FRENCH OPEN - Pohádka v životní formě hrající Barbory Krejčíkové pokračuje! Dnes na pařížské antuce udolala po odvrácení mečbolu, více než tříhodinové bitvě a využití až páté šance na ukončení zápasu 7-5 4-6 9-7 světovou osmnáctku Mariu Sakkariovou z Řecka a po již jedenácté výhře v řadě senzačně postoupila do finále French Open! V něm se 25letá Češka utká v sobotu s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, jež je ve finále grandslamu rovněž poprvé v kariéře.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková loni na přelomu září a října na French Open poprvé prorazila i v grandslamové dvouhře a díky postupu do osmifinále si vybojovala debut v elitní stovce žebříčku WTA. A od té chvíle 25letá Češka dál stoupá světovým hodnocením a překonává vlastní maxima.

Letos poprvé porazila hráčku Top 20 (Jelenu Rybakinovou), o tři měsíce později si poprvé vyšlápla na hráčku Top 10 (Sofii Keninovou), před dvěma týdny na antuce ve Štrasburku získala první titul na okruhu WTA a nyní na Roland Garros prožívá životní grandslamový úspěch. 

25letá rodačka z Ivančic na pařížské antuce poprvé v kariéře porazila dvě hráčky Top 20 na jednom turnaji, svou neporazitelnost protáhla na 11 zápasů a postupem do finále už potřetí překonala své grandslamové maximum. 

Po úvodním náročném obratu proti Kristýně Plíškové, proti které nastoupila pouhé dva dny po triumfu ve Štrasburku, smetla Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou, světovou šestku Elinu Svitolinovou i bývalou vítězku US Open a finalistku French Open Američanku Sloane Stephensovou, set neztratila ani s americkou hvězdičkou Cori Gauffovou a dnes zvládla i vypjatou bitvu s 18. hráčkou světa Mariou Sakkariovou.


Krejčíková zvítězila po 3 hodinách a 18 minutách boje 7-5 4-6 9-7, přestože v rozhodujícím setu prohrávala 3-5 a čelila mečbolu. Sama využila až pátou šanci na ukončení zápasu, přičemž krátce předtím byla špatným rozhodnutím sudího okradena o dřívější konec zápasu.

"Vždycky jsem chtěla hrát zápas jako byl tenhle. Obě jsme měly své šance, obě jsme hrály tak dobře a i kdybych prohrála, tak bych na sebe byla pyšná. Nejdůležitější je bojovat, nejen tady, ale i v běžném životě," řekla Krejčíková na kurtu a vyklepávala si unavené nohy,

Poděkovala svému týmu i dvojnásobnému vítězi turnaje Janu Kodešovi v hledišti. "Za podporu. Psal mi celou dobu. A děkuji Janě Novotné tam nahoře, která na mě dohlíží, opravdu mi chybí. Je pro mě důležité, že jsem to řekla nahlas," pronesla Krejčíková, bývalá svěřenkyně Novotné. Na kameru pak nakreslila srdíčko a do něj napsala jméno ve středu zesnulé herečky Libuše Šafránkové.

Krejčíková se stejně jako ve čtvrtfinále pomaleji rozjížděla. V prvním setu prohrávala 1-3 a při svém podání 15-40. Pomohly jí ale dvě lehké chyby soupeřky, udržela si servis a zaťala pěst. Od té doby byla ve výměnách stabilnější. Otočila na 5-3, jenže pak vypadla z rytmu, prohrála osm míčů v řadě a rázem bylo srovnáno. Opět ale Krejčíková ukázala vnitřní sílu. Čistou hrou si podržela podání na 6-5 a jistou hrou od základní čáry vybojovala brejk a zároveň úvodní set.

Statistiky zápasu
Krejčíková - Sakkariová
5 esa 2
5 dvojchyby 3
57 %
1. podání 'in' 62 %
62 %
úsp. 1. podání 61 %
57 %
úsp. 2. podání 46 %
31 winnery 27
58 nevyn. chyby 53
13/17 hra na síti 5/8
7/15 brejkboly 6/11
126 celkem bodů 118
čas: 3:18

Ve druhém setu byla Krejčíková pod tlakem Sakkariové. Příliš chybovala, ztrácela 0-4 a o sadu přišla. Před třetím setu se odešla převléknout do šatny a začala čistou hrou. Dobrý pohyb Sakkariové nutil Krejčíkovu hrát míče blíž k lajnám a víc chybovat, a přesně tak přišla o podání na 1:2. Češka pak bojovala, snažila se hrát chytře, střídala rychlé míče s volnějšími, s čopy a vysokými balony k základní čáře, které Sakkariová těžko zpracovávala.

Za stavu 3-5 ale čelila mečbolu. Odvážně naběhla k síti a poslala míč mimo dosah soupeřky. O hru později Krejčíková uspěla při třetím brejkbolu a srovnala na 5-5. Za stavu 7-6 mohla Krejčíková zápas ukončit, vedla 40-15, ale při prvním mečbolu chybovala a druhý si Sakkariová uhrála. K třetímu Češce pomohlo "prasátko" po returnu, ale soupeřka dala eso.

Za stavu 8-7 Krejčíková předvedla skvělou obranu, vrátila těžký bekhend a poté měla po dvojchybě čtvrtý mečbol. Po úderu Sakkariové už zvedla ruce nad hlavu, protože lajnový ohlásil aut, ale hlavní rozhodčí Pierre Bacchi se přišel na míč podívat a výrok k nelibosti Češky opravil.


Výměna se opakovala a Sakkariová dala nechytatelný bekhend. Jenže Krejčíková si vynutila pátý mečbol a při něm poslala vítězný úder. Její radost už nic nepřekazilo.



Ve světovém žebříčku si jedenáct zápasů neporažená Krejčíková zajistila posun na 21. místo, v případě triumfu by byla dokonce patnáctá. V hodnocení letošní sezony je už na 3. místě za Ashleigh Bartyovou a Arynou Sabalenkovou a pomalu může začít pokukovat po startu na Turnaji mistryň.

V sobotním finále se pětadvacetiletá Krejčíková utká v prvním vzájemném duelu s Anastasií Pavljučenkovovou. 29letá Ruska, jejímž dosavadním maximem na grandslamu bylo čtvrtfinále, v úvodním semifinále porazila Tamaru Zidanšekovou ze Slovinska 7-5 6-3.

Krejčíková je třetí českou finalistkou French Open od roku 2015. Před šesti lety hrála o titul v Paříži Lucie Šafářová a předloni Markéta Vondroušová. Jedinou českou vítězkou dvouhry French Open je Hana Mandlíková z roku 1981. Martina Navrátilová uspěla dvakrát, ale v letech 1982 a 1984 pod vlajkou USA.

Krejčíková má navíc šanci vyhrát dvouhry a čtyřhru, v které ji čeká v páru s Kateřinou Siniakovou semifinále v pátek. Vyhrát dvouhru i čtyřhru žen dokázala v Paříži naposledy domácí Mary Pierceová v roce 2000.

• FRENCH OPEN 2021 •
Francie / Paříž, antuka, 34.360.000 eur
čtvrteční výsledky (10. 06. 2021)
• Dvouhra žen - semifinále •
Krejčíková (ČR) - Sakkariová (17-Řec.) 7-5 4-6 9-7
Pavljučenkovová (31-Rus.) - Zidanšeková (Slovin.) 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

261
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Když má režie okamžitě k dispozici záznam sporného momentu. Proč ho nemá rozhodčí? Proč se hráč musí dohadovat o chybě. Rozhodčí by měl mít k dispozici záznam kdykoliv ho potřebuje, aby mohl spravedlivě rozhodnout. Ty tři pokusy, to je k smíchu. Je to k zamyšlení. A nebo supervisor - figura k smíchu.
Reagovat
Marduch
To, co má režie, neni otestovany a schválený..
Reagovat
paddy
U soudu take neplatí odposlechy, závisí na schválených pravidlech

Jestřáb není povolen, tečka!

Chyby dělají všichni, od řemeslníků po doktory. Někde to nikoho netrápí, jindy umře člověk smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mají nařídit, že kontrolu GS prostě mít musí a hotovo, není se o čem bavit. Tohle byl absolutní šlendrián a zavánělo to ovlivňováním zápasu.
teď koukám na debla a podle mě další minela. Balón měla za sebou schovaný Katka, ale byl podle mě in a zahlašen byl out.
Reagovat
paddy
myslím na centrum.cz nebo jinde je článek, kde Smíšek říká, že na antuce není jestřáb spolehlivý, protože lajny se pohybují na rozdíl od betonu

navíc jestřáb nikdy nebude 100%, viděl jsem sporný míč a jestřáb ho ukázal 15 cm uvnitř nebo venku

samořiditelná auta také nejsou 100%

100km/h rychlosti jsou pro člověka obtížné sledovat, takže je jasné, že za zápas bude několik chyb
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ok, ale tady lajnový viděl videem potvrzený out více než 5cm a upír to vetuje. V tom případě si musí být více než jistý a neukazovat evidentně jiný dopad. A chyboval takhle minimálně dvakrát. Za to by měl být postih, aby si to příště rozmyslel. Jinak by to mohlo svádět k nepostihnutelným nepravostem...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže nám to ukazují, nak to správně mělo být, aby nás na*rali, geniální!smile
Reagovat
lvicek
Jo, to je ve skutecnosti ta blbost - kdyz uz se tam jestrab neda pouzit, tak ho nemaj ukazovat ;). Usetrili by si tim cely tohle...
Reagovat
brixner
Né, že to tam vyhraješ celý!
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Krejčíková vejde do historie Roland Garros jako první hráčka, která v semifinále proměnila dva mečboly.

Aneb jedna z mnoha kuriozit tohoto turnaje...
Reagovat
gigin
Samozřejmě ozvy ze zahraničí, že to byla karma, za to její taktické zdržování a že jestřáb na cihle nepracuje, tak jak na hardu nebo trávě, no prostě, že to aut být nemusel. Jo a prej to zdržování je specialitou hráčů z východu.
Reagovat
Marduch
Z východu Mallorky smile
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Srb Novak taky dribluje jako o život a běda kdyby rozhodčí měl poznámku. Tak ho sejme.
Reagovat
Usm
a paradoxní na tom je, že Řecko je ještě víc na východ, než my :-))
Reagovat
Blondie
Tak to je výběr toho nejhoršího, sedlina se najde i u nás. Mrkni, jak jsou někteří prvoci schopni reagovat na výhru naší hráčky :)
Reagovat
gigin
Však to byla pointa tej glosky. Že šulíny pohledáš všade. Jsi bystrá, což mne nepřekvapuje.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To bylo asi Rádio Athény, nesmile? Něco jako Rádo Jerevan...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Frick
Jak mimo Petry a Káji P. je složitý pro naše holky vyhrát lepší turnaj než International.

Těžší než se dostat do finále na GS.

Přitom Premierů máš do roka 12 a některý bůhvíjakou kvalitou nemaj.

I tak ho z těch všech našich holek (vyjma Petry a Káji M.) vyhrála jen jednou Lucka. A to pokojně do toho můžu započítat i Nicole.
Reagovat
Frick
...takže i z tohoto pohledu by to bylo dobrý vyhrát, že jo...
Reagovat
FerrariF50
Jako je hustý, že ona bude moci řikat, že postoupila do finále GS po využití dvou matchballů smile
Reagovat
Frick
smile

https://pbs.twimg.com/media/E3j3K7pXwAM4jyE?format=jpg&name=medium
Reagovat
Frick
*krásně
Reagovat
Jan
Moc pěkné. smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmile
Reagovat
Frick
Nějaká minikupička zrnek, které (ne)má poukázat na existující mezeru mezi čarou a stoupou míčku? Sakra, kde to jsme. Tam šlo o 374 750 Eur + možnost bojovat o dalších 800 000 Eur.

To je prostě šílenej balík na to, aby o něm rozhodlovala nějaká titěrnost.

Jo, ok - na hobby turnaj dobrý. Ale ne na SF grandslamu.
Reagovat
FerrariF50
přesně, taky mě to hlava nebere, to je naprostá šílenost a že to tak je v roce 2021 na GS pro mě naprosto nepochopitelný, ... přímo výsměch :(
Reagovat
Frick
Jako pátý český prohraný singlový GS finále v řadě už by bylo krutý. smile

A rozhodně tak nízko postavenou soupeřku Kája, Petra, Maky nebo Lucka neměly.

A zkušenosti s GS finále už máš z debla. No tak co.
Reagovat
blixa
V race je Nasťa sedmá, a to je momentálně asi jediný rozumný a vypovídající žebříček. Takže nějak nízko postavená soupeřka to zase není.
Reagovat
Frick
jasně, no.

Ale když to prostě srovnáš s tim, na jaký soupeřky narazila Lucka nebo i Maky, tak je to "trochu" rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
S Nasťou už to bude trochu oříšek. Hraje dobře. Až jí prší kapky potu z kšiltu. No je to finále. Takže už to je výhra.
Reagovat
blixa
Bude. Ale Nasťa by mohla chytit finálovýho nerva. Měla by vyhrát. Druhá taková šance spíš nepřijde. Tlak je na ní. Bára mi přijde, že se tam tak nějak vznáší na obláčku a zírá, co se kolem ní děje. Pevný nervy by mohly být její hlavní zbraň. Ale třeba to bude všechno jinak ...
Reagovat
Petr_Fisk
Mám pocit, že to oříšek nebude, ale vysvětlit to nedokážu.
Reagovat
turista
Výhra je jedině titul pro Báru.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tím co dokázala, jak, s jakým přístupem a s jakým odkazem, to je nádherné vítězství s velikým přesahemsmilesmile Asi nejen pro mě byl ten zápas zběsilý, s brnkáním na nervy kvůli laciným chybám, fatálním chybám upíra (skoro bych ho podezříval, že záměrným) chování Sekkyrky (má u mě definitivně utrum) a v neposlední řadě délkou skoro 3,5h! Smekám až na zem a jen s Bárou souhlasím - jestli si odveze talíř nebo pohár je už podružné...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Btw, doufám, že jste všichni živí a zdraví! Byl to infarktový zápas...
smile
Reagovat
smazaný uživatel
já jo. Mám to jako Bára a taky po tátovi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile to má holt někdo klikusmile Já jsem nervák po tátovi i dědovi, ale tlumím to, jak to jde.
Reagovat
Petr_Fisk
Dá se to zpracovat.
Třeba tak, že si představíš jak se na sebe sama shora, třeba od stropu díváš. Jako bys koukal na kamerový záběr. Dá se tak získat určitý odstup a nadhled.
Každý má své nějaké kostlivce ve skříni, ale když se ji nebojíš otevřít a pořádně si na ně posvítit, tak najednou už jsou to jen menší a menší kostlivečci...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Díky, tenhle pohled mám možná od dětství, ani nevím. Až pak se to ke mně dostalo nevím odkud jako součást osobnostního rozvoje... Na vztek to ale pomáhá omezeně, lépe řečeno před a po ale někdy se mi holt brnkne na špatnou strunu.
Reagovat
Petr_Fisk
To je velmi častá věc, jen o tom málokdo mluví.
Mě zase vždycky dřív vytáčela hodně nespravedlnost nejen vůči mně, ale vůbec. No a když už cítíš náběh, tak si prostě řekneš stokrát jsem vlezl do stejné řeky, tak po stoprvní už to nepotřebuju a řešíš to víc s nadhledem. Ono to je hodně o egu. Čím víc člověk sám sebe bere moc vážně, tím víc je zranitelnější.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně tak a i s tou nespravedlností.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nerad bych zapomněl i na nádherné výměny, odvrácení MB atd. A mentální odolnost v koncovce, jak zaznělo i ze studia, ojedinělé! Děkuji za zážiteksmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
brixner
Není to podružné! Lepší je ten pohár! Víc love, větší prestiž, víc slintů na TP, zápis do historie, větší úsměv Jany tam nahoře, veselejší Brix...no, je toho fakt hodně! Pamatuju, jak to Hanikaová poslala do sítě a Hanka vyhodila raketu k nebesům, je to už zatraceně dávno...
Toť moje predikce po ranní stolici!
smile
Reagovat
blixa
No co s tebou to ranní vys...í dělá ! Tobě se pak přímo rozbřeskne !!! smile
Reagovat
brixner
No to vížejo, prostě lehounce zatlačíš a hnedky je na světě hezčejismile
Reagovat
Blondie
*vyprskla smíchy*

Hlavně ty slinky na TP!
Kdo nemá dostatek slintů na TP, jako kdyby nežil, automaticky bych ty lidi skrz nějaký koeficient posílala žebříkem níž!
Reagovat
brixner
Jo jo, práuda! To by se tu někteří rázem překvalifikovali na podavače...smilesmile
Reagovat
Blondie
Zase třeba už jen Comovy komentáře by takové Pétě stačily na to, aby se v TOP 10 udržela ještě 20 let po konci kariéry :D
Reagovat
turista
Dodnes nevím jak mohla se svým stylem servis-sako vyhrát RG.
Reagovat
patriks
Já bych dal i na antuku automatické hlášení autů, rozhodčí zápasy dost ovlivňují chybnými výroky. Ona i chyba uprostřed setu může otočit zápas i jen tím, že se míček opakuje.
Reagovat
majkl005
ten zápas měl snad vše, byl nabušený hromadou emocí, i když Bára byla celý zápas naprosto kamenná...celou show pak Barča zakončila tímto nádherným a zároveň smutným momentem (viz. foto)...tímhle si myslím dokázala naprosto každýmu, že to je neskutečně hodná holka se srdcem na pravým místě...byla totálně vyčerpaná - mohla pozdravit rodinu, prostě se jen podepsat, ale ona ne...i v takové chvíli si vzpomene na to co se včera přihodilo, klobouk dolů smilesmilesmile

https://twitter.com/106Area/status/1403062685412036618/photo/1
Reagovat
FerrariF50
jj souhlas :)
Reagovat
Marduch
Jak se budete na první grandslamové finále ve dvouhře připravovat?
Pro mě už je všechno splněno. Je fajn, že se mi takhle daří, že se to tak hezky sešlo. Teď už si domů určitě odvezu nějakou památku a jestli to bude pohár, nebo talíř, tak v tento moment už je to jedno. Finále si půjdu užít, ale pořád budu makat a snažit se hrát svůj nejlepší tenis. A doufám, že by to mohlo vyjít i na ten pohár, bylo by to pěkné.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/krejcikova-semifinale-roland-garros-rozhovor.A210610_224251_tenis_ikuc
Reagovat
Martin2020
Velká gratulace. První dva sety hrozný, ale finále stálo za to!!! V sobotu mám jasný program. Bára tam nechá všechno a pevně věřím, že tam do nebe Janě pošle ten nejlepší vzkaz.
Reagovat
Jan
Skvělá Bára. V prvním setu tahala za kratší konec, nakonec ho ovládla. Ve druhém setu za stavu 2:4 vypadala už fyzicky unavená, říkal jsem si, to nedá. Že už se projeví ta porce zápasů, které absolvovala od Štrasburku. Byly tam náznaky, že by jinak Sakkariovou dala, ale říkal jsem si, ta únava, to nedopadne dobře. Dal jsem přednost sluníčku a šle do přírody. Po návratu za 1,5 hodiny, myslel jsem, že už je po zápase a že Bára prohrála, zrovna vrcholil 3. set za stavu 5:5. Počkal jsem 2 hry a pořád to nemělo konce, tak jsem šel ještě jednou na procházku smile Vrátím se, už bylo po, pořád jsem měl pocit, že Bára prohrála. Ze záznamu jsem viděl, že Bára vyhrála. Opravdu neskutečný zápas. Obdivuhodná vůle i forma a odolnost. Sudího, co ji poškodil, by měli suspendovat. chtěl bych vidět, kdyby si tohle dovolil k Sereně nebo jiné tenisové hvězdě. Přeji Báře krásný odpočinek na zítra a znovu do šichty smile
Reagovat
Jan
šel
Reagovat
FulnekUltras
smilesmile
Reagovat
turista
Toho rozhodčího by měli vykmitnout.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vymyškoval bych ho aj....smile Id*ot to byl a na GS už by si neměl zapískat. 2 fataly v jednom utkání, SF GS, to má primát asi primátsmilesmile
Reagovat
Blondie
Jsem tě něco naučila, co? :D :D :D
BTW, píše se vymiškovat (ne že bych se chtěla naparovat, taky jsem si to napřed šla ověřit, protože jsem si nebyla jista. Není to od "myši", ale spíše od posměšného výrazu pro jeptišku :D).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, dík, já to tušil, ale hledat se mi to nechtělosmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A já to znám z Krönera????
Reagovat
Jan
A suspendovat je od suspenzor smile
Reagovat
Jan
I myškování by pomohlo, kdyby se mu tam dala myška smile
Reagovat
lvicek
Mel 2 ulety? Co byl ten druhy?
Reagovat
gigin
V šatně pak uletěl se Sakkari.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už předtím někde uprostřed 2. nebo 3.setu. out na kameře a označil ho Sekkyrce jako in a místo 15:30 pro Báru to bylo 30:15 a gem prohrála...
Reagovat
lvicek
No prosim, to jsem ani nevidela... Asi Rekyne hrala s nejakymi ooobr micky, co delaj obrovsky stopy ;).
Reagovat
majkl005
"Forhend Sakkariové padá do autu, sudí na čáře ho také tak ohlašuje. Rozhodčí Pierr Bacchi, bývalý restauratér z jihu Francie, slézá z umpiru a označuje míč za dobrý. Výměna se opakuje, jaký to ale skandál. Hawk eye, které využívá televize, ukázalo, že balónek skončil přesně 1,9 centimetru v autu."

tady je to krásně popsáno...tohle se přeci doprčic stát nesmí...o tomhle momentu mluví teď celej tenisovej svět, dokonce A. Murray dal tweet s naprostým zděšením nad touto chybou...
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Jan
Pamatuji před lety DC Velká Británie - Slovensko, hraný v Británii. Britský hráč dal na čáru, ale už v deblovém koridoru. Sudí to označil za dobrý míč. Prostě na nás z východu si dovolují smile
Reagovat
Mr.Pink
no ja bych ale radeji videl zpomaleny zaber dopadu mice, nez vyhodnoceni z neschvaleneho jestraba
Reagovat
majkl005
jakej je v rozdíl ve "schváleném" a "neschváleném" jestřábu??? ta technologie je pořád jedna a ta samá...nebo si myslíš, že na RG pro televizi používají jestřába z aliexpressu? smilesmile
Reagovat
Mr.Pink
je v tom prave velky rozdil, pouzivaji jen nekolik kamer, proto ani nemuze byt jestrabi oko schvaleno
Reagovat
majkl005
pokud je to pravda, tak to jsem netušil...každopádně jednalo se o 1,9cm...to už by byl moc velkej sek, ne?
Reagovat
Mr.Pink
ano, to by byl velky sek. ale tento rok se pry jestrab uz nekolikrat mylil. 2cm uz je ale hodne. bud rozhodci ukazal na jinou stopu nebo zachyboval jestrab. proto bych radeji videl ten zpomaleny zaber dopadu mice, pak by bylo jasno.
Reagovat
majkl005
podle mě je nemožné aby se jestřáb šmelil o dvě čísla...i pokud je nějaký "ošizený"
Reagovat
lars
chtelo by to otisk dopadu micku
Reagovat
turista
Škoda mluvit.Ale spravedlnost nakonec vyhrála.
Velká gratulace! Finále by mohla Bára Krejčíková vyhrát. Přes Pavljučenkovovou Cesky dělaly důležité body v Poháru Federace. Přes Šarapovovou to nešlo.
Reagovat
SydneyOpen
https://www.youtube.com/watch?v=ZDPFwO2kdeo tady ještě ten inkriminovaný moment na MB, byl to jasný aut
Reagovat
George_Renel
A těch peněz o které by Bára přišla....
Kdoví jestli by se o ne mohla soudit, když hlavní svévolně a špatně změnil rozhodnutí čárového.
Reagovat
darek.vrana
V atletice takhle někdy pošlou do finále o jednoho běžce víc, tak možná by byly ve finále třismile.
Reagovat
Marduch
To asi ne.. rozhodčí jako nedílná součást hry má právo na neúmyslné chyby.
Reagovat
Jan
I úmyslné.
Reagovat
SydneyOpen
Jinak Bára je v race dokonce na 3. místě což je naprosto fenomenální. Vlastně se pomalu můžeme bavit o tom že se Bára dostane na Turnaj Mistryň, ani nevím co k tomu dodat.
Reagovat
majkl005
TM v singlu i deblu, byla by to pohádka
Reagovat
tommr
v deblu má TM skoro jistej a o singlovej by jí mohla připravit jen totálně zpackaná druhá polovina sezóny ...
Reagovat
majkl005
no, zas raději brzděme, páč přeci jen jsou před náma ještě dva GS a neuvěřitelná porce bodů i z jiných turnajů...ovšem pokud by pozítří uspěla, tak věřím, že už by se na TM dostala i v singlu
Reagovat
urbi
Vítězové GS to nemají automaticky?
Reagovat
majkl005
teď si nejsem jistej...mám pocit, že dřív se mluvilo něco o tom, že pořadatelé do obsazení "můžou nějak zasáhnout" ale že to v 99% případů nedělají a řídí se žebříčkem...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla Sloane na TM po vítězství na US open?
Reagovat
EllNino
Finále Bára - Nasťa, to snad ani není realita :)

Bára se rvala s nepřízní osudu, odvrátila mečbol, sama musela zápas vyhrát dokonce 2x ... a to všechno před zraky pana Kodeše a Jany určitě taky :)

Finále vidět nechci, Nasťa je moje srdcovka, která by se mohla stát GS šampionkou, což nedokázaly její slavnější kolegyně Dementieva, Safina, Petrova, Zvonareva, Chakvetadze - všechno velké hráčky a top 10 tenistky s výbornými kariérami bez GS titulu ... ale na druhou stranu, Bára by se dostala mezi legendy sportu, který její mentorka tak milovala ... jo, je to potíž :D
Reagovat
majkl005
kámo, tady musí jít bokem nějaké zaláskování :P :D prostě Bára do toho!
Reagovat
FulnekUltras
pro mě podobně (skoro) neutrální velké finále jako třeba na hokejovém ms 2000 česko - slovensko
Reagovat
SydneyOpen
věřím v tohle dilema. Být finále Krejčíková - Azarenka mám to stejně, prostě 50:50 a vůbec bych nevěděl jestli se na konci radovat. Nezávidím ti to smile
Reagovat
Mr.Pink
tak to ja bych mel jen v pripade zapasu krejcikova - stosur, obe mam ve sve top3, ale i tak bych fandil bare, sam uz jeden titul ma
Reagovat
SydneyOpen
to zas jo, ale před lety jsem slyšel že pro Sam by vítězství na RG bylo ví než třeba na Wimbledonu, že je to její nej Grandslam smile
Reagovat
Mr.Pink
tak ona mela skvelou formu v roce 2017, v zapase s ostapenko v prvnim setu naprosto dominovala, vyhrala jej 6:2, ale zranila se a od te doby nemohla ani poradne podavat, rychlost sla dolu o 30 km/h. a vime, jak ten turnaj nakonec dopadl, ostapenko brala titul. nebyt toho zraneni, tak jsem presvedcen, ze ostapenko ten zapas nevyhraje
Reagovat
Blondie
Já si říkala, že máš Vánoce, gratuluju :D
Reagovat
Carmelo
radujme se, nemohl bych sledovat pravidelně ženský tenis, jde tam jen o to, jak se každá kráva vyspí. Všechna čest Sereně. Pavluychenka naprostá nula, to samé Krejčíková a oni hrají finále GS. Lol. To je jakoby se střetli Štepánek s Hrbatým ve finále Wimledonu.
Reagovat
majkl005
furt říkám, že někteří omylové (viz. Carmelo) by se měli topit hned po narození jak koťata smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ani ta krakatice už pro sázkaře není co bývala - a gejc to teď celé dorazil smile
Reagovat
Nenela
Jdi se vyblit nekam jinam nez na TP, tady to nikoho nezajima
Reagovat
Carmelo
Dík za radu, zatímco ty tu zajímáš věechny, bez tebe by TP spadl :) Byl by ochucen o tvoje odborné expertízy
Reagovat
Mr.Pink
uzij si svou chvilku slavy, myslim, ze tu dlouho nepobudes :)
Reagovat
Carmelo
Asi mi to roztrhne žíly, že nebudu moci diskutovat s takovým odborníkem jako je Mr. Pink? Neměl bych skočit z mostu? Můj život přestane mít smysl, jakmile dostanu banán na TP. Co já teď budu dělat?
Reagovat
Mr.Pink
to ja nevim, co budes delat. urcite se zase nekde objevis. je mi to vlastne uplne jedno. nuly me nezajimaji :)
Reagovat
Marduch
To, co doteď. Cucat caramelku a šoupat nohama smile
Reagovat
Fransoas
Pravděpodobně máte skrat v hlavě. Protože takovouto hovadinu může napsat mentálnl omezenec.
Reagovat
Carmelo
*zkrat
Reagovat
Blondie
ále, zvířátko se naučilo psát? Tak myslím, že se tu dlouho neohřeješ.
Reagovat
Carmelo
Ty radši nemysli :) Nemáš na to kapacitu.
Reagovat
Blondie
Zlatíčko, to by ses divil, na co mám kapacitu.
Momentálně mě jen bavíš svou frustrací, nebožáku :D aneb nic není směšnější než parodie na chlapa, kterého svým úspěchem dokonale vymiškuje šikovná žena. Bravo, Báro :D
Reagovat
aape
smile
Reagovat
turista
Štěpánek a Hrbatý byli skvělí hráči.
Reagovat
Fransoas
Bára mentálně zvítězila nad rozodčím - publikem a samozřejmě nad tou namyšlenou potvorou - Sakkari.Nakonec to dopadlo se šťastným koncem pro Báru.

Na konci zápasu zmínila Janu Novotnou - její ikonu a ing. Kodeše,který byl pozván jako vítěz GS.Jeho přání bylo vyslyšeno.

Kdo to mohl sledovat,tak z průběhu musel být na trní jako já.
Reagovat
Dobry-den
Bára je třetí v Race. A když vyhraje i finále, tak bude druhá těsně za Barty. smile
Reagovat
majkl005
nedovedu si představit co by se dělo, kdyby Bára zápas prohrála, po tom, co jí sudí vzal postup do finále svým chybným rozhodnutím...pokud tento okamžik nepřesvědčí ty nejvyšší na RG aby toho jestřába začali používat, tak už nevím co jiného
Reagovat
Mony
Určitě to na rozhodnutí bude mít velký vliv. Takové kiksy tomu pomahaji
Reagovat
Nenela
Otazka (nezabijte me): jak vite, ze to doopravdy nebyl out? Ja to jako televizni divak fakt nepoznam
Reagovat
Mony
Je tam jestřáb oko, ale sudí ho nemohou používat. Ti ukázalo jasný aut
Reagovat
lars
je ten snimek od jestraba nekde na internetu ?
Reagovat
majkl005
https://twitter.com/Danking275/status/1403058150115323910/photo/1
Reagovat
Nenela
Proc to nesmi pouzivat, kdyz to tam je? Chybi mi tady logika cele te veci
Reagovat
Mr.Pink
musis se spolehat na jestrabi oko, chtelo by to realny pohled kamery, jestrab ma odchylku 3,6 mm, tohle z jestraba vypadalo na 2 centaky. popravde ja si hned myslel, ze je to dobry mic, ale jestrab ukazal neco jineho
Reagovat
majkl005
přesně tak, televizní možnost využití jestřába ukázala cca. 1,9cm out ;)
Reagovat
tommr
on to ale aut byl a to zcela jednoznačnej. Televizní divák to samozřejmě vidět nemusel, ale jestřáb se tak zmýlit nemůže ...
Reagovat
Fransoas
Zdravím. Na idnes sport jsem si to přečetl tam to potvrdili. Pravděpodobně to z opakovaného záběru potvrdila kamera. V reálu to nebylo jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Báro.
Ať si Bára užije sobotní finálesmile
Reagovat
FulnekUltras
užít ano, ale hlavně je potřeba chtít vyhrát
Reagovat
TOPtennis
No kdo by to do té Barborky před 2 lety řekl... Kde se vzala tu se vzala... Lidmi odepisovaná... Ten Kartus to je pan kouzelník smile smile
Reagovat
FulnekUltras
aj ten gejc trochu pomohl...
Reagovat
Mr.Pink
ty si nedas pokoj :)
Reagovat
TOPtennis
Proč ? Vždyť to je něco úžasného !
Reagovat
brixner
Teď sem kouk na HL z druhýho mače a Pavlučenková ani Zindáčková u toho ani nepíply! A pak že to nejde! To, co předváděj Rumunka, Mugu, óbrmatka a ta další Rusanda s ramenama jako Fibingerka...to je prostě hnussmile
V sobotu to bude skoro jako v hrobcesmile
A zejtra...no, ty dvá taky když spustěj...
Jo a mimochodem - Čenda zas, samo, že nenápadně, položil kabel v předsíni za botník, to je jeho voblíbenej flek a když si uvědomim, že todle jen kvůli blbýmu tenisu...že já vůl se nedal radši na kérling, ten je v tývý tak jednou za roksmile
Reagovat
FulnekUltras
Čenda se k tomu aspoň může správně nahrbit. Važte si toho. smile ;-)
Reagovat
brixner
Jo, no jo, to jo, no...Jenže to sou dycky káble jak nosný lana u Goldn Gejt, copa sem ňájek kulturista? smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Obrovská gratulace Báře. Dneska se nedařilo, nervy pracovaly, naštěstí Bára bojovala, dokázala otočit první i třetí set, odvrátila mečbol soupeřky, sama se nenechala na konci rozhodit ostudným selháním rozhodčího a zaslouženě postupuje do finále. smile

Ve finále opět může jen překvapit, favoritkou bude Nasťa, ale je to hratelné! Už by to chtělo konečně to finále proměnit. Po Lucce, Káje, Petře a Markétě už nechci další finálovou prohru! smile
Reagovat
FulnekUltras
Vondroušovou snad ani nebudeme počítat. smile
Reagovat
SydneyOpen
neskutečná jízda, pořád tomu tak nějak nevěřím. No uvidíme, každopádně neskutečný progres Báry když si vezmeme že před dvěma lety hrála ještě ITFka u Mácháče, Wiesbadenu nebo Pelhamu a teď je ve finále GS... smile
Reagovat
tommr
co se týče singlu tak ano. Jinak už ale byla ve finále GS mnohokrát v deblu a v mixu. Dá se říct, že momentálně je Bára nejvšestrannější hráčkou na okruhu ... smile
Reagovat
SydneyOpen
v tomhle ohledu ano. Předtím ještě Lucka Šafářová, ale dnes prostě není běžné hrát debla i singla na top úrovni
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mony
Barunka z Babicky nebo Nastěnka z Mrazíka?
Reagovat
annah
Nastěnka neeee! I ta z Mrazíka byla příšerná.
Reagovat
Mony
Nádherná! smile
Reagovat
FulnekUltras
rusofobie je děsná nemoc... smile
Reagovat
Kojinho
To jsou jen zkušenosti.
Reagovat
FulnekUltras
například?
Reagovat
Kojinho
Např. 40 let komunismu na našem území za dohledu Sovětů.
Reagovat
FulnekUltras
konkrétní negativní zážitek?
Reagovat
Ela-fon-isi
V databázi Paměti národa je jich spousta, vyprávěných konkrétními osobami.
Reagovat
FulnekUltras
a nakonec často vyjde najevo, že jde jen o celoživotně konzumně neukojené jedince charakteru silně pružného
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Napsal bych ti seznam, jinej by ti dal za tuhle otázku po hubě...
Reagovat
slacker
Napis, co kdyby nekdo dal po hube tobe?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přemýšlení asi není tvoje silná stránka, že?
Reagovat
slacker
Premysleni je moje silna stranka. Proto jsem imunni vuci propagande a dezinformacnim tlakum. Vyhrozujes nasilim tak co kdyby se to obratilo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vyhybáš se dezinformacím, ale přitom si vyložíš jinak i moji zcela jednoduchou větu, která nebyla navíc určena tobě. Teda mám spíš pocit, že pro tebe není úplně snadné dezinformace odfiltrovat...
Attn FU
pokaždé si na té točně říkám: nereguj na něj nereguj na něj nebo se z to zbláznišsmile
Takže zase zpátky k tenisu...smile
Reagovat
slacker
FU polozil otazku, stejnou jakou bych mohl polozit i ja.
Tvoji odpovedi ale nebyl jediny konkretni zazitek nebo zkusenost (mysleno tvoje autenticka) jen neurcita odpoved plus naznaceni ze mit na to koule nejradejici by si tazajiciho insultoval (ale koule nemas tak si to schoval za to zeby takto reagoval nekdo jiny).
Ten kdo se stotoznuje s dotazem si muze k sobe vztahnout i odpoved. Jak proste Watsone.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zkresluješ fakta, což je pro komunisty a jejich přívržence typické. K tomu už nemám co dodat. Fakt se vracím k tenisu, klidně si notuj s FU a bude to v pohodě...
Jakkoli nic nemusím, prokážu dobrou vůli, ono není od věci si sem tam něco osvěžit:
Nátlaky a špehování na škole, rozbalování a zcizování zásilek, omezení vycestování, zákazy kultury, nátlak na vstup do strany, ponižování na úřadech, kamarádovi umřel táta po nedobrovolném pobytu v Jáchymovských dolech.
To je jen zlomek a to, co se mě dotýkalo, víc si vygoogli, doporučuji. Ano, někdo se měl nadstandardně dobře nebo o utrpení jiných nevěděl. Zeptej se sám sebe, co to bylo za lidi a proč tomu tak bylo. Koule má kdekdosmile
Reagovat
FulnekUltras
když si za vstup do strany dosadíš nátlak na očkování a místo Jáchymova strašáka Flegra, který svým záměrným lhaním předčasně popravil patrně až tisíce slabších jedinců (mj. Šmuclerova otce), je to ještě hodně osekaný výčet útlaku, ponižování a cílené likvidace, kterou zažívají lidi dnes - a je jich tady přinejmenším ekonomicky v pérdeli prokazatelně mnohem víc než za komunistů - tehdy skutečně trpěly opravdu nízké jednotky procent obyvatelstva - to ještě často jen tuzexoví konzumní pošukové, kteří měli pořád málo, nikdy neuznávali ohledy ke druhým, zato prázdných žvástů o "svobodě" západního stylu měli vždycky plný samizdat a Hlas Ameriky - a otravovali tu vzduch tak dlouho, až za vydatné pomoci slabocha Gorbačova a zaprodance Ševarnadzeho jejich pokrytecké lži a třídní nenávist dočasně zvítězily nad pravdou a lidskostí

kdo zažil, ví - kdo ne, na toho cílí ony vědomé lži v mainstreamu dodnes
Reagovat
FulnekUltras
kdybychom se v uvádění konkrétních svinstev rusko vs. ušákov střídali pěkně důsledně po jednom, došlo by ti mnohem, mnohem dřív - což samozřejmě moc dobře víš, ale tuhle pokryteckou roli sis vybral sám, tak se v ní smaž... smile
Reagovat
turista
Reálného socialismu pane kolego. Komunismus nikdy nikde nebyl vybudován. Ten byl pouze hodně vzdáleným cílem komárů.
Reagovat
FulnekUltras
40 let komunismu - klasická dávno vyčpělá floskule vědomých lhářů a mladých tupanů
Reagovat
Petr_Fisk
V civilu ta herečka byla pěkná ženská...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
Pekne. Snáď to naša ceska sestra dotiahne na vrchol.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
FerrariF50
Těch zápasů má moc, hodně moc :( To nevidím jako přínos, vždyť musí být uplně sedřená už teď, ... zas na druhou stranu, chlapi musí hrát i pětiseťáky a popasovat se s tim, tak snad to zvládne.
Reagovat
Nola
ma velky prehlad na kurte, nehra bum-bum tenis, hra inteligentne, tu sa vzdy velebili ranarky :D
Reagovat
annah
Lidi, to byla náádhera! Na
Reagovat
annah
Naposledy jsem u tenisu měla takové nervy asi na finále Wimblu 2019. Tehdy to dopadlo špatně, dnes dobře!!! V sobotu nastanou opět nervy - snad Bára zdolá i Rusku.
Reagovat
smazaný uživatel
bez nervůsmile
Reagovat
slacker
ve finale Wimbl 2019 dopadlo vse dobre. Nasi tam nehrali a velematka prohrala
Reagovat
jirkaS
takhle upřít výtězný míč Velematce,
to by byl cvrkot smile
Reagovat
tommr
to by si asi dovolil jen sebevrah ... smile
Reagovat
lvicek
To by už zpátky na umpire nevylezl ;).
Reagovat
Kytka
To by byla rasová diskriminace, diskriminace pohlaví a matek
Reagovat
smazaný uživatel
smile to by snad ani nemohlo stát
Reagovat
Mr.Pink
zapas plny nervu, obe hraly hluboko pod sve moznosti, ale v takove fazi turnaje se to dalo cekat. pro obe zivotni zapas. ted uz zbyva jen vyhrat finale a zapise se mezi legendy
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
Mantra
smile
Já jsem jí odepsal, sice fandil, ale odepsal.. pak jsem nemohl ani psát, nervy s ní. Paráda. Promiňte že jsem skeptik, ale jak já su šťastné...smile
Reagovat
com
a za zminku jeste stoji, ze Krejcikove za cestou do finale krome nabusene Sakkari dokazala vzit set uz jen nase Kristyna smilesmile
Reagovat
Mony
To tak chodí po vyhrané turnaji
Reagovat
Kytka
Tak teď se ten blbec dostavil, když už je po rozhovoru. To je na výpověď. Hlavně, že překládá výhledy na zítra
Reagovat
frufru77
Neuvěřitelné. Od začátku 2. setu jsem trnul obavami, že ji nakonec Sakkariová zlomí - a nezlomila. Tohle už není náhoda, Bára zkrátka hraje výborný tenis. Obrovský úspěch skromné hráčky.
Reagovat
ivecka
Bára je bojovnice, klobouček. Moooc gratuluji! smile
Reagovat
FulnekUltras
ale dvě věci vím jistě - oproti Maky sehraje ve finále RG mnohem důstojnější roli a i kdyby náhodou nevyhrála, titul bude patřit oblíbené hráčce, která si ho rozhodně zaslouží (zdravím Hektorka ;-)

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=Iz1pgnc4EgE

https://www.youtube.com/watch?v=4eGa_Mm1k9g

https://www.youtube.com/watch?v=20ZV8PY1QOE
Reagovat
Hector21
smile zase budu fandit sám proti všem, ale co se dá dělat...

krásné finále před námi a já se budu modlit, aby stál Bůh ještě jednou na mé straně...smile
Reagovat
com
takhle fandit proti češce, ze se nestydis smilesmile
Reagovat
blixa
Bože, tak už si ji vezmi za ženu, udělej jí tři děti a můžeš konečně fandit Češkám ! smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem na tom stejně, ale fandím Báře. Je z Moravysmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smrk17
Baru, teď už to dotáhneš. A že neopomeneš Janu Novotnou? Už teď jsi legenda.
Reagovat
George_Renel
Totální selhání české redakce Eurosportu.
Mně je to jedno, angličtinou vládnu, ale co ti diváci co si to platí a můžou jen koukat na hodnocení zápasu?
A ufff, moje i Kodešovo transplantované srdíčko vydrželo.smilesmile
Reagovat
tommr
já byl dneska poměrně klidnej, protože vím jaká je Sakkari labilka ... smile
Vytočil mě jen ten slepej sudí, kterej by si už neměl nikdy na GS zasoudcovat ... smile
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
ivecka
Mnohem raději se dívám bez komentáře. Mnohdy mě ty kecy vytáčejí, toto mi vůbec nevadí.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
tak, přesně taksmile
Reagovat
com
prej klidnej.. vzdyt si tu celej zapas vubec nebyl smilesmile
Reagovat
tommr
těžko jsem moh něco během zápasu psát když Bára hrála současně s Terezou a musel jsem tak sledovat dva zápasy najednou ...
Reagovat
lvicek
To se mi libi, to "musel" :D.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
annah
Stačilo přepnout na ČT Sport, ten má asi v TV každý.
Reagovat
George_Renel
Ale ČT ukončila přenos před Matsovým studiem.
Reagovat
Kytka
Tam ovšem nedávali Matse a Barbaru.
Reagovat
annah
Jo aha, nedošlo mi, co jste měli na mysli.
Reagovat
Kytka
Jo dobrý.
Reagovat
Kytka
Fantazie. Veliká gratulace. A kde je ten trouba co komentoval? Veliký rozhovor na Eurosportu a pán šel snad na panáka.
Reagovat
hanz
Gratulace Krejči, nebylo to jednoduchý, ba dokonce někdy zbrklý, ale dobře to dopadlo. Kdyby prohrála, bylo by to na žalobu, protože by jí připravili o finále. Hlavní je, že to dala, podvodnice Sakkari dostala za vyučenou - to má za ten Řím a za tu nešťastnou českou prohru s Řeky ve fotbale. Teď se vyspat, zregenerovat a alespoň potrápit toho ruského válečka.
Reagovat
Nenela
Jojo, hlavne ten fotbal je v tom dulezity, je potreba to an nekoho svest smile
Reagovat
hanz
Ještě řekni, že ta jejich výhra byla zasloužená, celou dobu jen bránili. Podvodnice Sakkari si to za ně vypila.
Reagovat
tommr
fotbal bych do toho samozřejmě netahal, ale jinak je zajímavý, že v zápase proti Sakkari už dvakrát rozhodčí skandálně poškodili naší hráčku i když dneska naštěstí bez fatálních následků ... smile
Reagovat
hanz
Přesně, nějakej zaprodanec nejspíš.
Reagovat
FerrariF50
Hovado, za tohle by se měl fakt ale sakra zodpovídat. To nebyl aut o milimetr.
Reagovat
turista
Potrápit? To je málo. Vyhrát by Bára měla!
Reagovat
Andrew89
Naprosta bomba. Jsem moc rad za finale. Byl to neskutecnej boj! Gratulace
Reagovat
HAJ
To byla fantastická odolnost. Opravdu skvělý výkon.
Zápas kazil jen svým připitomělým komentováním komentátor Eurosportu. Když měl tlumočit rozhovor a poté komentář expertů, tak raději zmlkl. Taky dobře, už nebyl slyšet.
Barboře blahopřeji a ať se dá dohromady na další zápasy. Má tam celkem velkou nálož.
Reagovat
Ela-fon-isi
Bárá je neuvěřitelná! Druhý set vypadala jak raněné zvíře na pokraji sil a...smile
Blahopřání největší! smilesmile
Reagovat
ipko
fantastické akú sériu ťahá, ešte k tomu aj štvorhra a dokázala celý zápas fyzicky vydržať s neúnavnou Sakkariovousmile
Reagovat
vladka
GRATULACE jak hrom, neskutečná Bára,nervy stály za to, rozhodčího bych shodila z "posedu". Snad to Bára dá fyzicky, je to nářez.smilesmilesmile
Reagovat
tommr
ten rozhodčí by už na GS nikdy neměl soudcovat ... smile
Reagovat
Jan
Na západní hráčku by si to asi nedovolil. I když to sem nepatří, jak prohráli naši fotbal na Euru 2004 s Řeky, to zase spískal italský sudí, který neměl rád Čechy. V jednom kuse našim pískal útočné fauly a zastavoval tak jejich útoky.
Reagovat
slacker
Nemaji nas na Zapade radi a presto jim delame stale uzitecne idi-oty a okopavame za ne Rusum kotniky, Ani ten pamlsek jako pes za to nedostaneme.
Reagovat
FulnekUltras
piráti se stanem dostávají pamlsky furt - a stejně jim to k ničemu nepomůže smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nikdo tě nenutísmile
Reagovat
peggy
Velké blahopřání BARUNKO a také rodičům za takovou dceru.smilesmile
Reagovat
tommr
senzační výhra! Bára dneska musela bojovat nejen se soupeřkou ale i s rozhodčím. Naštěstí byl dneska tenisovej bůh doma a nedovolil podvodnici Sakkariový vyhrát ... smile
Reagovat
Kytka
Další out, který rozhodčí Sakari uznali jako dobrý balón. Ale na rozdíl od Káji to Bára zvládla. Tohle by jinak bylo na rozštípání empiru i s rozhodčím.
Reagovat
tommr
jj bylo by zajímavý sledovat co by se dělo kdyby Bára ten zápas prohrála. Bára by to ale nejspíš jen obrečela. Neumím si jí představit v takový akci jako Karolínu ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Hezké gesto Libuši Šafránkové smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FerrariF50
Bomba, prostě bomba :) Kdyby to za tu brutální křivdu prohrála tak by to byla nespravedlnost maximální, ale naštěstí Sakkari dostala, co měla. Normálně bych ji ale i fandil, docela sympatická pěkná ženská a pere se jak lev, taková horká krev.
Reagovat
Nola
a tu sme pri koreni....z akeho dovodu nie je jastrab na antuke? rozhodca dokaze brutalne ovlypnit zapas, pamatam toho slepeho, polmetrovy aut od Rafu, co viedlo k zosypaniu Goffina a uz neuhral potom snad ani fiftin...
Reagovat
FerrariF50
já to taky nechápu, ... hlava mi to nebere, asi proto, aby když je to kontroverzní, tak si mohl vybrat rozhodčí, podle toho, ke komu má sympatie, protože to je vrchol, tohle byl typický příklad, kdy by rozhodčí špatným rozhodnutím rozhodl o finále GS, hnus, hnus.
Reagovat
Kojinho
Cedric Mourier. Hroznej umpire. Ten těchhle kiksů měl hromadu.
Reagovat
Kojinho
Jednou Cedric Mourier tak na.ral Trocikého, že na antukovou stopu dotáhl kameramana a fakt to byl out asi o 5 cm.
Reagovat
tommr
a jak je možný, že takovej slepejš ještě na GS soudcuje? smile
Reagovat
Nola
teraz prave v studiu ukazovali ten aut....
Reagovat
smazaný uživatel
teraz prave v studiu ukazovali ten aut....
Reagovat
Honza-K
Souhlas od začátku do konce smile
Reagovat
Pe3k
Tak to bylo výživné, takové nervy jsem u ženského tenisu ješte neměl a ani jsem asi neviděl tak dlouhý ženský mač. Gratulace, finále snad bude bez nervů smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne si sa našiel vo WTA, petríčku.

Som rad, ze si na tenis nezanevrel po odchode Federera na perifériu tenisoveho zaujmu :)
Reagovat
com
smile a dobra zprava i pro Karolinu, kterou Sakkari nevystrnadi z top 10 smilesmile
Reagovat
tommr
tak Sakkari by Karolínu z desítky vystrnadila jen v případě zisku titulu takže to ještě jistila Pavlyuchenková. Je ale samozřejmě lepší že jí vyřadila už Bára ... smile
Reagovat
Fransoas
Neuvěřitelný zápas - přímo na infarkt.Nezdolná mentálnl síla,kterou babochlapa - Sakkari dokázala přetkačit.Obrovská grarulace k postupu do F.
Reagovat
Marduch
J E

T O

T A M

smilesmilesmile*
Reagovat
Nola
mysicka to zvladla, ma hlavu na mieste, gratulujem
Reagovat
Tiebraker
...
Reagovat
Nola
:D, modelky nech sa produciruju na mole a tenistky na kurte, ty sasulo, ty musis byt vystavny kus :D
Reagovat
Teo
Měl naloženo na Sakkari no smile
Reagovat
FerrariF50
Tak ty máš hodně dost :-D
Reagovat
Blondie
Že je někdo mentální a morální prvok, se bohužel tu a tam stane, to je prostě dané. Ale že se tím ještě veřejně chlubí... to už je umocněné neštěstí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist