Jastremská nahrála svůj první singl. Sněte a věřte si, povzbuzuje své fanoušky

15. 5. 2020, 10:21
Aktuality 6
25. hráčka světa Dajana Jastremská během tenisové pauzy vpadla do světa hudby. Krátce před svými dnešními 20. narozeninami nahrála premiérový pop-rap singl s názvem Thousands Of Me. Slavím narozeniny svého nového já. Sněte a věřte ve své silné stránky, napsala ukrajinská tenistka.
Profily hráčů

Dajana Jastremská v songu Thousands Of Me rapuje v ruštině o zotavení se ze lží rozpadlého vztahu.

"Někdy si myslíme, že nikdy nepřekročíme hranici vlastního stínu. Věříme, že nám chybí vnitřní síla nebo podpora příbuzných. Mimochodem, mnoho z nich pořád žije uzavřených ve svých skořápkách a nikdy tak plně nepozná své schopnosti a nadání," napsala Jastremská.

"Já si jednou myslela, že zpívání pro mě není dobrý nápad. Ale dnes pořádám párty, vysněné narozeniny. Narození mého zcela nového já. Sněte a věřte ve své silné stránky!" povzbudila své fanoušky na Instagramu, kde má kolem 70 tisíc followerů.

Video na Youtube od úterý zhlédlo téměř 32 tisíc lidí, úryvek na Instagramu má během dvou dnů 50 tisíc zobrazení. Výtěžek z prodeje singlu, který je k dispozici ve Spotify, Apple Music či Google Play, půjde do charitativního fondu mladé ukrajinské tenistky.



Jastremská se ještě jako teenagerka vyšplhala na 21. místo světového žebříčku a získala tři tituly na okruhu WTA, když triumfovala v Hongkongu 2018, Hua Hin 2019 a Štrasburku 2019. Letos si stihla zahrát finále v Adelaide, kde prohrála až se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.

V době přerušené sezony kvůli pandemii nemoci Covid-19 se Jastremská, kterou od úvodu roku trénuje Němec Sascha Bajin, udržuje ve formě v rodné Oděse. Trénuje také na pláži Černého moře a některé své aktivity sdílí s fanoušky na Instagramu.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
FulnekUltras
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sexualnim-agresorem-v-92-letech-francouzsky-exprezident-odmita-narceni-106028#seq_no=2&dop_ab_variant=356411&source=article-detail&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=ZuzUgDfa2xT-202005171742
Reagovat
smazaný uživatel
Dajána šla pražskou ulicí,
potkala Fricka na Štvanici.
Reagovat
FulnekUltras
zakokrhej pod topoly,
přidej k tomu samici,
to, co vyjde mezi stromy,
bude hračka honicí ;-)))
Reagovat
Fandina
Původně jsem si myslela, že natočila svůj první singlový zápas. Takže hezká slovní tenisová hříčka. Písnička je hezká. Chválím.
Reagovat
paddy
Reagovat
slacker
Ja ja ja jenom ja.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist