Krejčíková jasně prohrála s Keysovou a semifinále Australian Open si nezahraje

25. 1. 2022, 04:13
Aktuality 99
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková třikrát vylepšila své maximum na Australian Open, ale do svého druhého grandslamového semifinále neprošla. Česká jednička dnes po slabém výkonu nestačila 3-6 2-6 na Madison Keysovou. Američanka si připsala už desátou výhru v řadě, vyrovnala své maximum v Melbourne (2015) a poprvé od US Open 2018 postoupila do semifinále grandslamů.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková loni do Austrálie přijela coby až 66. hráčka světa a asi nikdo nečekal, že se za rok vrátí se třemi tituly a v roli grandslamové šampionky, členky elitní desítky světového hodnocení, české jedničky a účastnice posledního Turnaje mistryň.

Úřadující šampionka French Open kvůli nemoci přišla o úvodní týden sezony, ale od prvního zápasu si na australském kontinentu vedla skvěle a nucená přestávka nebyla na jejích výkonech vůbec znát.

V Sydney se při svém debutu dostala až do svého šestého kariérního finále a jen pár míčků ji dělilo od dalšího triumfu. Na Australian Open třikrát vylepšila své maximum, zkompletovala účasti ve druhém týdnu na všech grandslamech a vyřazením Viktorie Azarenkové úvodnímu zajistila zbrusu novou šampionku. Dnes nezvládla náročné podmínky, s Madison Keysovou prohrála jasně 3-6 2-6 a přišla o možnost stát se světovou dvojkou, případně jedničkou.

Rozjeté Američance dokázala vzdorovat jen v úvodních gamech, nevyužila však ani jeden ze šesti brejkbolů, na sedmý soupeřky už odpověď nenašla a od té doby byla na kurtu jasně horší hráčkou.

Šestadvacetiletá brněnská rodačka dokonce za stavu 2-5 potřebovala pauzu na ošetření, nechala si změřit tlak, ale v utkání pokračovala.

Malou naději vykřesala, když ve druhé sadě byla dva míčky od smazání manka dvou brejků. Keysová si však postup pohlídala.

"Něco mě trápilo a necítila jsem se dobře Bylo to vedro v kombinaci s nějakými fyzickými problémy, ale nechci o tom moc mluvit, protože nechci brát Madison vítězství," řekla Krejčíková iDNES.cz.

Problémy Krejčíkové připomínaly její zápas z loňského US Open. V osmifinále v New Yorku porazila Španělku Garbiňe Muguruzaovou, ale několikrát se nechala ošetřit, ztěžka dýchala, měla závrať a do šatny po postupu odešla z kurtu v doprovodu lékaře a fyzioterapeutky.

Na Floridě žijící a trénující Keysovou počasí nijak netrápilo. "Trénuju v létě v Orlandu a to je v té době asi nejrozpálenější místo na zemi. Jsem na vedro celkem zvyklá, protože se v tom celou dobu připravuju, což je pro mě rozhodně bonus. I když v létě si někdy přeju, abych tam nežila a byla někde, kde je příjemněji," řekla Američanka.

Krejčíková na letošním Australian Open ještě nekončí. Zítra by měla hrát čtvrtfinále čtyřhry po boku Kateřiny Siniakové. "Věřím, že ve středu už budu v pohodě. Dnes se dám do kupy, budu se snažit co nejvíce. odpočívat."

Keysová si po koronavirové pauze prošla velmi dlouhou krizí. Ještě na začátku sezony čekala na první vítěznou sérii na tvrdém povrchu od US Open 2020 a hardové čtvrtfinále nehrála dva roky. K protinožcům si však přivezla vynikající formu a prožívá znovuzrození. Na poslední generálce v Adelaide si došla pro svůj první titul od sezony 2019 a momentálně se veze na vlně už deseti vyhraných zápasů.

Šestadvacetiletá Američanka, která poprvé v kariéře porazila dvě hráčky Top 10 ve dvou po sobě jdoucích duelech a na jednom turnaji po skoro šesti letech, je v semifinále Australian Open podruhé (2015) a na grandslamech popáté (naposledy na US Open 2018).

Ještě před 14 dny jí hrozilo vypadnutí z elitní stovky žebříčku, nyní má jistý posun minimálně do nejlepší třicítky. O druhou šanci zahrát si o největší tituly bude finalistka US Open 2017 bojovat s domácí favoritkou Ashleigh Bartyovou, která ve večerním čtvrtfinále deklasovala Američanku Jessicu Pegulaovou.

Druhé semifinále obstarají vítězky zítřejších soubojů Collinsová - Cornetová a Šwiateková - Kanepiová.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 75.000.000 australských dolarů
úterní výsledky (25. 1. 2022)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Keysová (USA) - Krejčíková (4-ČR) 6-3 6-2
Bartyová (1-Austr.) - Pegulaová (21-USA) 6-2 6-0
• Smíšená čtyřhra - čtvrtfinále •

Hradecká/Escobar (ČR/Ekv.) - Ninomijaová/Kúreší (Jap./Pák.) 7-5 7-5

 

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

99
Přidat komentář
tommr
rozhovor s Muškou:
https://www.sport.cz/clanek/tenis-loni-okouzlila-australii-ted-chysta-comeback-jdu-do-vseho-stremhlav-nesmim-to-prehnat-rika-muchova-3078679#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart&dop_req_id=BNhd2OXJHG7-202201251427&dop_id=3078679
nic konkrétního o tom kdy se zase vrátí na kurty ale neřekla ... smile
Reagovat
miraben99
V rozhovoru pro Radiožurnál Sport říkala něco o tom, že zatím předběžně počítá s Indian Wells a Miami. Vyšlo to včera :)
https://www.youtube.com/watch?v=2ffvlvSMuFY&ab_channel=Radio%C5%BEurn%C3%A1lSport
Reagovat
cabuna
Včera jí měla hodinu na Radiožurnálu Andrea a tam říkala.že už vezme do ruky raketu a pomalu začne s raketou a v hlavě má IW ,ale že to nechce zakřiknout ,že neví co to udělá v zátěži ,že musí pomalu .
Reagovat
Esgalnor
Muj tip je ze vynecha jeste komplet antuku a zkusi ted trochu hardy, s tim ze by se treba od travovych turnaju mohla vratit naplno. Ale cim driv, tim lip samozrejme, chraneny zebricek by ji mel platit od prvniho brezna.
Reagovat
Mony
Hele, na Eurosport si berou příklad z TP a dávají sestřihy juniorusmile
Reagovat
peggy
Vše pro ni typické,nejde ji to tak hraje na ošetření a nebo jde na WC,nahazuje si míče s přestávkami.Proste herečka Špatná.Jiz ji hodně souperek prokouklo a tak dojela.Nu ctyrhru za ní hraje Siniakova ona sem,tam placne.
Reagovat
Nenela
Konecne vim, cim to vsechno bylo. Bara je spatna herecka, spatna tenistka a v deblu jen postava a sekyruje Katku, aby poradne hrala, protoze ona to prece neumi! Tomu rikam odborna analyza smile
Reagovat
Drzymalski
Ryba končí. Zaslouženě. Po pravdě si zasloužila vypadnout už s Ostapenkem, ale využila své chytrosti, zlaté ruky a kolapsu soupeřky. Mad dnes vytěžila maximum. Byly tam i šance na obrat, ale nepohoda byla na Rybě znát. 28 chyb je mimo její standard. Zdá tam byly i zdravotní komplikace ví jenom ona. MT zase zaváněl nějakou flignou. Celkově se Krejčíková nemá za co stydět, hrála na AO krásný, chytrý český tenis.
Reagovat
Mony
proti Vice se zase ukázala
Reagovat
Vlk-v-trave
Matti forza...zatim taliano tenis brejk letajici cirkus Gaela Monfilse...:) Takze to jde dobrym smerem. Matti behem turnaje si prosel opravdu tezkyma chvilkama, a ted perli.
Reagovat
Vlk-v-trave
Gael se musi hodne nadrit na ty vitezne fiftyny...je jasne, ze hledat fh Mattiho dneska moc chtit nebude. Ale na returnu se zacina zlepsovat, takze to muze byt jeste tezke...
Reagovat
peek
Indiánka se proti aborigince totálně nechytá. Uvidíme co afroamík.
Reagovat
Mony
To slibuji, že bych se postavil na hlavu, kdyby Zubsjda Bertika potrapila..
Reagovat
Mony
Na druhé straně, dívčí tenis tech kontrastu muze předvést hodně, jak nám během 2 dnů předvedla třeba Bára. Ashley ale vypadá, že má vše pod kontrolou, jak v paži, tak v hlave
Reagovat
tommr
takovou trapárnu jako Pegula snad ale nepředvede ...
Reagovat
asgard33
Proto jsem taky chtěl,aby na slajzlbábu šla v QF Sakkari.Pegula na takový formát nemá herní inteligenci,její jednoduchá hra založená na běhavosti,urputnosti a výborné fyzické kondici platí spíše na topornější,jednodimenzní, labilnější,fyzicky slabší hráčky nebo samovyhazovací ranařky se spoustou UE,jenže nic z toho Ešly není.Nejlepší výkon proti ní podala Amanda a přesto se nepřiblížila ani k zisku jednoho setu...
Reagovat
Mony
Dnes se tedy holky na AO moc nepredvadeji.. Chudáci divacismile
Reagovat
Mony
Bertik má do finále cestu hodne pěkně zametenou. To snad neměly svého času ani Serena, Courtova či BJK
Reagovat
Atoidi1
co je vlastně teď s Muškou a Kristýnou Plíškovou?
Reagovat
Mony
Obě se asi dloubou v nose a hladí brisko
Reagovat
Atoidi1
že je Kristýna těhotná (ať se vše dobře vydaří!) jsem tak nějak matně tušil, ale u Mušky bych to nepředpokládal.
Reagovat
Mony
Ta má zase natrzeny sval na břichu, takže si ho asi taky hladi
Reagovat
aape
jsou zraněné
Reagovat
aape
teda muška a karolína, krystina cěká mimi
Reagovat
Atoidi1
díky za info
Reagovat
Atoidi1
představte si jak by tak asi probíhala čtyřhra v sestavě: Sabalenka & Ostapenko versus Kvitova & Giorgi ... smile
Reagovat
tommr
Sabalenka a Ostapenko debla hrajou a hrajou ho velmi dobře ...
Petra je na debla totální dřevák ...
Jak je na tom s deblem Giorgi netuším ...
Reagovat
Carter
Skús dať ku Petre radšej Sabalenku alebo Ostapenko a mohlo by to byt vyrovnané. Takto by s Kamilkou nemali šancu smile
Reagovat
Pavol
Niekedy je nutné uznať kvalitu súpera. smile
Reagovat
Mony
Dnes mohla být i mekci a pomalejsi
Reagovat
FulnekUltras
řekl bych, bez komentáře, ale s o to větším zvážením všech reálných možností... smilesmilesmile

https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-vzdej-to-nabadal-kouc-krejcikovou-co-je-se-mnou-nechci-o-tom-mluvit-odmitla-tenistka-3079507#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=Ip1se4CxyqU-202201250857&dop_id=3079507&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Maarek
Myslím, že by Bára měla přehodnotit, zda má na grandslamech smysl hrát dvouhru i čtyřhru. Přeci jen při těchto vedrech, které v Austrálii jsou, a náročnosti některých zápasů, přijde den odpočinku po zápase vhod. A ne že místo odpočívání po singlu půjde hrát ještě čtyřhru.
Reagovat
tommr
kdyby nehrála debla tak si už může balit kufry. Takhle má ještě reálnou šanci na GS titul a z toho téměř jistě plynoucí účast na TM ...
Reagovat
Dobry-den
Jsem nesmírně rád, že jsem si tenhle zápas nechal ujít. smile Bylo jasné, že dříve nebo později nějaký ten den blbec musel přijít. Bára naposledy prohrála s hráčkou mimo top 30 v dubnu v Madridu, navíc s Badosou, takže ta její vyrovnanost je opravdu neuvěřitelná. To i ta Barty tam měla blbé prohry - hanba na olympiádě proti Sorribes, nebo kolaps proti Rogers na US Open. Takže prohra mrzí, ale dalo se to čekat, no. Jedem dál, ještě je tam debl. smile
Reagovat
Mony
S Muskou loni na AO měla Barty taky den blbec
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
tommr
Lucka s Escobarem jsou už v semifinále ... smile
Letos by Lucka mohla zastoupit Báru a mix vyhrát ... smile
Reagovat
FulnekUltras
jó, kdeže ty loňské taneční a podobné neškodné hrátky jsou... smile
Reagovat
peggy
Kdo umí ten umí.Velke blahopřání Keysove.smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Při utkání s Vikou předevčírem jsem si rikal, jak si Česká holka z vesnice vystačí jen s trenérem, zatímco holky na její úrovni mají početné týmy kondicaku, fyzio, manažerů, psychologů aj. Dnes ale tento handicap asi rozhodl. Nebyl nikdo, kdo by dnešní stav Bary předpověděl a něco s tim delal, aby se mu vyhnula. Preci jen dnešní tenis není jen o trénování v chladecku, ale i být připraven na to, co dívky každý měsíc zažívají..
Reagovat
Mony
Nevím, jak se tohle dostalo pod Fulnekasmile
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně, že obsahově to sedí ;-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Přesně.
Reagovat
Ela-fon-isi
Že by měla mít někoho, kdo umí pomoct. Jen tedy netuším, co se dá dělat s takovým tím převodním zpomalením mozek - tělo. Říkávám tomu opuch mozku. Samozřejmě se nabízí vhodná antikoncepce, která zabraňuje dozrávání vajíčka a menst, pokud nemá problémy typu laydenské mutace atd.
Reagovat
FulnekUltras
a to ještě z "korektních" důvodů raději mlčíme o "vakcíně" a spikeproteinu v těle
Reagovat
FulnekUltras
prokazatelně toxickém spikeproteinu z uměle vyrobeného laboratorního svinstva typu "alfa" se sekvencí HIV
Reagovat
Ela-fon-isi
A ty co vyhrávají jsou nenaočkované?smile
Reagovat
FulnekUltras
je to ruská ruleta smilesmilesmile

o mnoha podobných případech se dnes oficiálně vůbec nedozvíme...

https://www.youtube.com/watch?v=VH80HmW6biI
Reagovat
Mony
To nebylo o umění, ale o přístupu. Víka předevčírem hrála mnohem lépe, než Mad dnes. Dnes to byl pro Mad asi zasloužený darek za to, že odjela tvrdě trenovat do vedra.
Reagovat
bardunek666
jsem si myslel, že bude Mad pro Báru velké sousto. A bohužel se tak stalo. Gratuluji Madison, je to sympatická hračka a na její tenis se dobře dívá, pokud to tam padá. Po těch všech zdravotních potížích si to zaslouží.

I Báře velká gratulace, čtvrtfinále je skvělý výsledek. :)
Reagovat
FulnekUltras
proti přesně hrajícím ranařkám bez šance

taký už je súčasný vrcholový WTA tenis...

a pak ještě aspoň minimální pohyb a bojovnost plus ochota jít za hranu zdánlivě možného

takže buďme opravdu rádi, že aspoň jedna naše hráčka v poslední dekádě tyto podmínky splňovala

smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
zato ty jsi uz trvale za hranou nemozneho.... co je to za kraviny? Maky, Kacenka a Bara jsou bez sance proti presnym ranarkam, a proto je soucasna WTA "taka"? Hybou se slusne, letajici Kacenka ma z nasich hracek nejrychlejsi nohy, ale holky nemaji ani minimalni pohyb? A zdanlive mozne je neco leda v tve hlave a v sede, v realne skutecnosti ve sportu existuji individualni limity....
Reagovat
FulnekUltras
mluvím o SOUHRNU všech uvedených aspektů - jedna běhá, druhá má zase "zlatou" ruku a třetí umí mto, ale Královna je pořád jenom jedna smile
Reagovat
sojka1
ja Peti obdivuju, ale nechapu, proc bych mela neustale plivat hnusne chrchle po nasich ostatnich holkach....
Reagovat
FulnekUltras
chrchle vypadají jinak - reálně mám teď spíš obavu, co té Báře ve skutečnosti je
Reagovat
sojka1
mluvim o SOUHRNU vsech tvych zde uvedenych vystoupeni...
Reagovat
FulnekUltras
stojím si za ním ;-)
Reagovat
sojka1
vsede...
Reagovat
FulnekUltras
mám tu výhodu, že v případě potřeby možu stát aji vseďa ;-)
Reagovat
Nenela
Baro dobry! Ctvrtfinale grandslamu je skvely vysledek, at si nekteri blbci nize broukaji sve neprejicne mantry na tvuj ucet, je to jedno, jsi skvela smile
Na vedro se nelze vymlouvat, mela ho i souperka. V Praze bude kosa, tam zase vypadnou ty, co se jim zimou rozklepaji rakety smile Skoda jen, ze v Praze neni grandslam a v Australii international smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile. Rafa právě zakončil.smile
Reagovat
smazaný uživatel
S Rafou to jde z kopce.smile
Reagovat
Marie9
Jiříku, to je divnej kopec, vždyť vede 2-0smile
Reagovat
smazaný uživatel
já to spletl. Mám špinavý brejle.smile Už je to dobrý Rafa postupuje.smile
Reagovat
Marie9
Stane se.smileGratulka Rafovismile
Reagovat
baba
viděla jsem kousíček 4hry Kokkinakis Kyrgios proti někomu a již chápu a rozumím Medvědovi. To publikum má opravdu IQ tykve.A to jsem nadávala na USO....
Reagovat
rosm
Nepochopene publikum... Ano tady se spravne fandi, ne sedi a tupevtleska.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji Báře k pěknému výsledku na AO, DNES měla šanci asi první 3 gemy, pak už to byla bída.
Škoda, ale doufám, že nevzdá debl s Katkou.
Reagovat
smazaný uživatel
poznávám nejjasnější a 100 dukátů bude míchsmile
Reagovat
baba
gratuluji Báře k pěknému výsledku na AO, DNES měla šanci asi první 3 gemy, pak už to byla bída.
Škoda, ale doufám, že nevzdá debl s Katkou.
Reagovat
Ela-fon-isi
Určitě to rozhodlo, nejen potíže. Říkala Plašilovi v rádiu, že už bude OK.
Reagovat
FulnekUltras
ani to moc nebolelo a ivančický chasníček je díky Tobě zaslouženě v prdeli smilesmilesmile

a co jsem mezitím ještě stihl udělat práce... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vojta91
V průběhu prvního setu směrem k rozhodčímu:
Mužů si jít prevlect tričko?
Ne nemůžete vždyť jste se ani nespotila.
Mužů jít na záchod?
I děti ve škole vydrží déle než vy.
Dobre, chci doktora aby mi změřil tlak smilesmilesmile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
EllNino
Nejde nepřát :) Po tom trápení opravdu úžasná jízda ...

Bára nebyla ve své kůži, uvidíme, co poví ... ale čtvrtfinále úspěch :)
Reagovat
Mony
Jediné ženské dny, slunce měla stejně jako s Viky a tam to jelo
Reagovat
EllNino
Mohlo to být cokoli, nikdo neví :) Ale nedělal bych z toho drama
Reagovat
Mony
Tak zrovna QF GS? Tam se tohle moc nevidí. Mad třeba říkala, že odjela trénovat do horka, aby se na tyto podmínky připravila. Chlapi ted také v té vyhni valí parádně.
Reagovat
d@ve
Mad nemusí nikam jezdit bydlí a trénuje na Floridě. Na velký vedro a vysokou vlhkost je evidentně zvyklá.. smile
Reagovat
Mony
jezdit asi nemusí, ale říkala po zápase, že úmyslně trénovala v největších vedrech
Reagovat
Vlk-v-trave
Po zapasu vim jedine, nechtel bych o nem psat clanek :D To aby si clovek lamal hlavu jak to popsat, ja si myslim, ze ten prvni odstavec uplne staci:DDD

Nejvetsim, aspon pro mne, bylo prekvapeni, ze Madison od zacatku hrala dost opatrne...tedy aspon nezvykle opatrne v porovnani s tim, jak ji clovek ma tak nejak zazitou.

Pavlinka se nam utavila v minulem kole, a Bara se nam asi uvarila v nasledujicim kole. Mad postup bez vetsiho odporu.

Na zacatku se zdalo, ze to bude zajimavy zapas, ikdyz holky hraly spis opatrneji a kupily chyby na fh, Bara dokonce na bh.

Ty klasicke pekne ciste udery Bary jsme moc nevideli. Na saku jsme ji take moc nevideli... Madison na servisu predvedla standart, Bara po tom jak ji Mad brejkla, vlastne zadny poradny serv-game uz moc nepredvedla...a jedine co jsem si vsiml, ze by nejradeji zamirila do satny.

Katastrofa to neni, videl jsem uz vetsi hruzy, ktere dokazi hracky napachat, hlavne na trave, ale moc se o to zapasu asi neda napsat.

Spis to skonci otazkami, co te Bare fakt bylo, a proc si nechala ten tlak merit...a jestli opravdu se uvarila, proc otevrena strecha ve ctvrfinale, atd. atd.
Reagovat
FulnekUltras
u Peti bys to celé analyzoval možná tak jedním řádkem... ;-)

ať žije Nole a jeho prokaučované fejky !!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
peek
Ona tam Mad při servisu mávala vlajkou? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nejak, jsem si rikal, co ta holka vsechno nezvladne:)
Dokonce poprve v zivote jsem ji videl hrat kopcovanou...a dokonce na tom kopci tu vlajku zapichla:)
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
tommr
dneska to byl od Báry žalostnej výkon. Zápas se rozhod už v úvodu ve kterým Bára neproměnila ani jeden ze 6 brejkbolů který jí soupeřka nabídla a po prvním brejku Keysový zcela odpadla ... smile
Je otázka jak dalece Bářin výkon ovlivnila ta výhen na kurtu. Pořadatelé AO zcela nestydatě zvýhodnují Bartyovou která hraje jen v noci zatímco její největší konkurentky se musí trápit na rozpálenejch kurtech. Včera na to doplatila Halepka dneska Bára ... smile
I přes dnešní špatnej výkon je třeba Bářin letošní výsledek na AO hodnotit kladně. Dosáhla minimálně osmifinále na všech GS a v singlovým žebříčku bude po AO na 99% třetí s velkým náskokem na čtvrtou hráčku ... smile
Reagovat
Mony
To snad měli dát na Night session tuhle reklamu na ženský tenis!? smile
Reagovat
EllNino
Vždyť by byly úplně jiné podmínky a myslím, že i lepší kvalita :)
Reagovat
Mony
I kdyby Bára hrála desetkrát lépe, než Barty, tak svého miláčka by z Night session nestahly
Reagovat
EllNino
Nezapomeň, že třeba ČF 2020 s Peťou hrály přes den ... ale to bylo asi kvůli Petře po předchozí špatné zkušenosti, protože ČF 2019 se hrálo v noci a Petra ju přejela :) Podruhé si to radši pohlídali
Reagovat
tommr
v noci by Bára nejspíš takhle špatně nehrála ...
Reagovat
Mony
S Vikou hrála skvěle také ve vyhni
Reagovat
Nenela
Vsichni organizatori na svete by v ramci pravidel zvyhodnovali svoji hvezdu, takhle se tento svet toci a je to v poradku. Vsak ona se Barty uvari jinde, karma je zdarma smile
Reagovat
Mony
Povedený vsevypovidajici obrázeksmile
Reagovat
FulnekUltras
na Pálavě ju měli honit - anebo aspoň v kvínslendu mezi tajpanama smile
Reagovat
FulnekUltras
Spinkej, Fando, spinkej...

(La Manche 1970)
Reagovat
FulnekUltras
meduze tady fšude só... meduze... a pálijó...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist