Krejčíková: Jsem v laufu, ale bojovat musím dál

4. 6. 2021, 22:53
Aktuality 2
Barbora Krejčíková neprohrála už sedm zápasů v řadě. Minulý týden jich zvládla pět cestou za titulem ve Štrasburku a další dvě výhry přidala na Roland Garros, kde po obratu zdolala Kristýnu Plíškovou a včera ve druhém kole přehrála Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou.
Profily hráčů
Barbora Krejčíková

"Daří se mi, jsem v laufu. Ale všechno není tak samozřejmé, autopilot ne vždycky funguje. Člověk pořád musí bojovat a snažit se předvádět nejlepší výkony, v každém zápase se zlepšovat. To se mi daří, doufám, že na to navážu," věří.

Ve druhém kole hrála s Jekatěrinou Alexandrovovou. Na Australian Open s Ruskou prohrála třetí vzájemný zápas, ale nyní už ji porazila během týdne dvakrát. "Nemám s ní pozitivní bilanci, je to nepříjemná a zkušená hráčka. Mám z výhry obrovskou radost," řekla Krejčíková.

O postup do osmifinále bude hrát proti favoritce. Postaví se páté nasazené Elině Svitoliové z Ukrajiny. "Ona tam půjde s tím, že mi má ukázat, že na ni nemám. Já tam půjdu pokorně, jiná asi nikdy nebudu, mám to tak v sobě. Sebevědomí nebudu mít takové, jako třeba jiné holky. Hlavně si to půjdu užít a budu se snažit předvést svůj nejlepší tenis," řekla Krejčíková.

Krejčíková si užívá i potlesku fanoušků, který doposud často neslýchala. Na turnajích ITF jich moc nechodí. "A když jsem loni začala hrát dobře, tam nesměli chodit žádní. Je fajn slyšet svoje jméno, jsem ráda, že tu fanoušci jsou a můžeme je bavit," uvedla brněnská rodačka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Pavol
Hráš to dobre aj keď únava môže urobiť svoje. Svitolina bude chcieť pinkať ale Ty to nedovolíš.
Tento zápas si neužívaj radšej ho vyhraj. smile
Reagovat
Mony
Tu dáš Báro! Už vidím, jak se z Eliny kouri
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist