Krejčíková v Ostravě zastavila Parksovou. Kvitová a Martincová do semifinále neprošly

7. 10. 2022, 16:00
Aktuality 173
WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková v ostravské hale po odvráceném setbolu přetlačila kvalifikantku Alyciu Parksovou a po skalpu přemožitelky Karolíny Plíškové a Marie Sakkariové si připsala už sedmé vítězství v řadě. Další dvě Češky dnes ve čtvrtfinále neuspěly: Petra Kvitová prohrála souboj wimbledonských šampionek s Jelenou Rybakinovou a Tereza Martincová nezastavila rozjetou Jekatěrinu Alexandrovovou.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková po tříměsíční pauze zaviněné zraněním lokte dlouho hledala formu a definitivně se do ní dostala až na začátku uplynulého týdne. Šestadvacetiletá Češka, která loni včetně grandslamového French Open ovládla tři turnaje, v tallinnské hale vyřadila tři nejvýše nasazené hráčky a získala svůj čtvrtý singlový titul.

Vynikající fazónu si očividně přivezla i na domácí halový podnik. V Ostravě na úvod smázla Shelby Rogersovou, ve druhém kole měla po odstoupení Belindy Bencicové volno a v dnešním čtvrtfinále po setech 7-6(7) 6-3 zastavila rozjetou kvalifikantku Alyciu Parksovou, jež se po skalpech Karolíny Plíškové a Marie Sakkariové stala největší senzací letošního ročníku AGEL Open a vůbec poprvé v kariéře prošla do čtvrtfinále akcí WTA.

Bývalá světová dvojka začala proti 144. hráčce světa zostra a sebrala jí hned první servis. Brejk však nepotvrdila a do konce setu musela skóre dotahovat. V dramatickém tie-breaku se jako první k setbolu dostala domácí hvězda, 21letá Američanka ale stav otočila. To samé se vzápětí povedlo Krejčíkové, která druhý setbol proměnila díky dvojchybě soupeřky.

Druhá sada už byla pro českou favoritku podstatně jednodušší, ačkoli úvodní brejk nepotvrdila. V šesté hře nicméně prolomila tvrdý servis Parksové znovu.

"Byl to těžký zápas, jelikož jsem ji moc neznala. Nikdo z nás. Měla jsem štěstí, že jsem se na oba její zápasy dívala a věděla, co mám plus minus čekat. Bylo to o maličkostech. Jsem ráda, že se mi to povedlo a postoupila jsem dál," řekla Krejčíková na tiskové konferenci.

Krejčíková čekala na semifinálovou účast skoro devět měsíců a teď se mezi nejlepší kvarteto probila druhým týdnem po sobě.

O své třetí letošní a celkově osmé finále bude usilovat proti vítězce letošního Wimbledonu Jeleně Rybakinové, která zdolala 7-6 6-4 domácí dvojnásobnou wimbledonskou šampionku Petru Kvitovou.

Kvitová, která se během turnaje potýkala s nachlazením, Rybakinové v prvním vzájemném duelu ani jednou nevzala podání a po více než dvou hodinách hry prohrála. V Ostravě se jí nepodařilo zopakovat loňskou semifinálovou účast.

V prvním setu si obě hráčky udržely servis až do zkrácené hry. V ní Kvitová nevyužila vedení 4-2 a rodačka z Moskvy reprezentující Kazachstán se ujala vedení. Ve druhé sadě smazala česká tenistka sedm brejkbolů, ten osmý v sedmé hře už ale neodvrátila. Rybakinová duel dotáhla k postupu, pomohla si také 11 esy. Kvitová jich zaznamenala pět.

"Nebylo mi úplně hej, ale nebyla jsem na tom úplně nejhůř. Po dvou těžkých zápasech mi samozřejmě chyběly síly, ale na druhou stranu jsem se tam snažila nechat vše. To se i stalo. Byl to hrozně těžký zápas. Jelena výborně podávala, dala spoustu es a nedarovala mi nic zadarmo. Obecně to byl velmi kvalitní duel. Ona ale hrála líp a zasloužila si vyhrát," uvedla Kvitová.

Tereza Martincová vypadla stejně jako loni ve čtvrtfinále a přišla o možnost zahrát si poprvé proti světové jedničce. Letos česká tenistka skončila po porážce 1-6 6-4 1-6 s Jekatěrinou Alexandrovovou, jež zaznamenala již osmou výhru v řadě.

"Postup byl daleko. Od začátku jsem cítila, že to budu mít těžké hlavně sama se sebou. Kvůli noze jsem měla velký problém se servisem. Vůbec jsem nebyla schopná se odrážet," řekla Martincová. "Ve druhém setu jsem se snažila něco vymyslet. Šla jsem víc na riziko. Alespoň tehdy jsem našla trochu jiný styl servisu. Musím ale říct, že soupeřka hrála výborně a vyvinula obrovský tlak. A jakmile člověk není v pozicích stoprocentní, je to těžké," dodala Martincová.

Alexandrovová, jež před dvěma týdny triumfovala v Soulu, v semifinále vyzve Igu Šwiatekovou. Polská tenistka dnes potvrdila roli favoritky proti Američance Caty McNallyové a zvítězila 6-4 6-4.

• WTA 500 OSTRAVA •
Česko, tv. povrch / hala, 757.900 dolarů
páteční výsledky (7. 10. 2022)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Krejčíková (ČR) - Parksová (USA) 7-6(7) 6-3
Rybakinová (Kaz.) - Kvitová (ČR) 7-6(5) 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Martincová (ČR) 6-1 4-6 6-1
Šwiateková (1-Pol.) - McNallyová (USA) 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

173
Přidat komentář
brixner
Přesně v okamžiku, kdy si hráči / hráčky podávají ruce u sítě, kamera zabírá trenéry a tohle jsem vypozoroval na celém světě!
Ví někdo, proč?
Vím, pitomá otázka...
Reagovat
frenkie57
Já jsem si toho všimnul 2x nebo 3x. Podle mně se jenom režisér přenosu zakecal.smile
Reagovat
tommr
řek bych že se za každou cenu chtějí vyvarovat "choulostivejch" záběrů který by někoho mohly pohoršit. Dneska už je taková šílená doba ... smile
Reagovat
brixner
No TVL, třeba pusa dvouch tenistkyň?smile
Reagovat
frenkie57
Divoká líbačka Kasatkiny a Podoroski.smile
Reagovat
frenkie57
Jaké "choulostivé" záběry máš na mysli? Jakožeby si soupeřky místo podání ruky daly do držky nabo si ukázaly fakáče?smile
Reagovat
Fandina
Ty za vším vidíš něco špatného. Fakt se ti divím, že jsi tak negativistický.
Reagovat
frenkie57
Jenom legrace, vidíš tam toho smajlíka, že?
Reagovat
Fandina
Legraci z toho máš akorát tak ty. On to myslí vážně.
Reagovat
Fandina
Nepřeháníš to náhodou. Já snad neznám zápas, kdy by nebylo ukazované podávání rukou. To je podle mě asi v nějakých pravidlech, psaných, nepsaných, že tohle kamery zabírají.
Reagovat
frenkie57
Ano, kamery toto opravdu vždy zabírají, ale mně už se 2x nebo 3x stalo, že to rejža nestihl, nebo tak tak.
Reagovat
Fandina
Tobě se stává hodně věcí. Například víš, že 75 procet tenistů si bere MTO oprávněně. Oni se ti svěřují.
Reagovat
frenkie57
No, pro dnešek už bylo toho tvého rejpání celkem dost. tak třeba zase zítra. Dobrou.
Reagovat
brixner
Hele, bábinko, ty jsi hrozně agresivní člověk! To je samý "Nerozumíš tomu", "Jsi hloupej" atd. Příjde mi, že si opravdu myslíš, že když jsi stará, tak všechno víš nejlíp, já se už fakt nedivím, že tě tu nemají rádi! Teď se tu budeš ohánět nějakými pravidly, co kdo a kdy má zabírat kamerou? To si jako myslíš, že na tohle je nějaké pravidlo, jinak co - pokuta? Proč? Protože jsi párkrát v životě byla někde na tenise a furt musíš dělat chytrou??? Nebuď pořád taková pitomá blbka, otevři oči a zjistíš, že to, o čem píšu(ač to není nikterak důležité!!!), se děje na velice velikém množství turnajů a ne proto, že si to nemyslíš! V podstatě jde o veliký h0vno, ale ty prostě z toho musíš hned udělat nějakou teorii! Na rovinu - jsi tady nejagresivnější uživatel a je mi jedno, co si o mně myslíš nebo někdo jiný, nikoho podobného bych v rodině nesnesl a sem absolutně nezapadáš!smile
Reagovat
frenkie57
smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Ty mě fascinuješ. Píšeš nesmysly, že kamera všude na světě zabírá trenéry, když se podávají ruce a přitom to není pravda. A místo toho, abys to uznal, tak začneš na mě sršet zlo. Já jsem agresivní, ale ty jsi strašně hodný a milý člověk. Nezapomeň požádat pro mě o ban.
Reagovat
brixner
Bábi, poslyš, určitě jsi za ta léta postřehla, že zrovna já mám příspěvků tady absolutně nejméně, nikdy jsem se nezapojil do nějaké "nudle", která se mi táhne až na klávesnici a nekončí a nekončí a pak je z ní šipka, na jejímž konci, po tuhých bojích o prosazení jen toho svého vlastního názoru, končí většinou ono veliké h0vno! Ty ano a často a je to vlastně OK. Jenže tvoje výrazivo se často podobá mentorství, což je asi jakési malé právo tady a ty se v tom vyžíváš a víš, no, pak příjde ta chvíle, kdy začneš tvrdit, že černá je bílá a když ne, tak "Nerozumíš tomu!" Dá se to vcelku ignorovat, jsme tu všichni v anonymitě, proč to tedy řešit. Ty v jádru zlý člověk nebudeš, ty máš jen jinak nastaveno myšlení, které ale máš velkou potřebu dávat na odiv a vždy končit diskuse winnerem. A toho si člověk prostě všímá, obzvláště při čtení ostatních-frenkie, paddy, Tom, com, Krisboy, býval Blixa, Sval...tihle a jim podobní se tu prostě jen baví, Annah a Blondie a nenela se taky tlemí píčovinám, ale ty? Ty se prostě bereš moc vážně a pokud opravdu pořádně uvážím, kde všichni jsme-jsi jediná a člověk na to prostě jednou už zareaguje. Já osobně předpokládám, že zrovna mě má asi v tom Ignoru pár lidí, já ale ne, není důvod, takže ani vůči tobě ne. Nikdy jsem se tu do nikoho nenavážel a nechci ani do tebe, jen přišla chvíle, kdy se začne moc číst mezi řádky a to si pak člověk řekne - proč se brát naprosto ZBYTEČNĚ takhle vážně? A máš pravdu - jsem velmi hodný a milý člověk, tohle vím In Natura a nic z toho tady dokazovat nemusím, protože by se z toho stala ona nudle, která ti na komci ale vůbec nic neřekne, snad jen tolik, že člověk je, přinejmenším, hrozně divný s divnou rétorikou a hlavně hlavou. Takže na rovinu - sereš mě tímto, snad proto, že ve tvém věku bys už mohla být ale zatraceně těžce nad věcí! Je to jen názor, tvojí bábovku s čímkoli, bych si dal kdykoli, i kdybys tvrdila, že jsi jí upekla v hrnci s vodou!smile
Reagovat
fujtajblick
dokáže napsat jen hodný, milý, citlivý člověk se smyslem pro humor smile
Reagovat
Fandina
ale ty koukám vůbec. Jinak bys neměl potřebu se tak vychvalovat.
Reagovat
Dobry-den
Říčany smile Praha smile
Reagovat
frenkie57
No vida, ještě by mohlo být drámo. V tom druhém setu se Tereza dost zlepšila, přibylo jí winnerů a taky chyb Káti.
Reagovat
EllNino
a ve třetím totální vyházení
Reagovat
frenkie57
Druhý je o něco lepší, Terka je v brejku, ale bojím se, že to nedopodává.
Reagovat
tommr
zatím se drží ale kritický to bude za stavu 5:4. Bylo by lepší to ukončit už na returnu ...
Reagovat
frenkie57
Pravdu díš, to by pak začínala třetí set na podání. tak budeme držet palce ať ten set dá.
Reagovat
tommr
kupodivu to zvládla bez problémů ... smile
Reagovat
hanz
No, zkoukl jsem skore a další tragédie.smile
Reagovat
frenkie57
Výsledek toho setu vyznívá pro terezu až příliš krutě, nezdá se mi, že by úplně vystihoval dění na kurtu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proč tam skandují Petro, Petro, když hraje Tereza?smile
Asi je to Terko, Terko, ale nezní to tak. Možná po láhvi trnkovicesmile
Reagovat
Fandina
To mě připomíná, že jsem kdysi, když začínal Djokovic hrát, ale už byl dobrý, tak jsem se dívala na Austrálii a oni ho tam povzbuzovali Vakno. Moc se mi to líbilo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jakože patří k nim, coby vačnatec?smile
Reagovat
Fandina
Ne ... jen jsem nenapsala, že to bylo takhle:

vakno vakno vakno vakno

tak to znělo. smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
novaknovaknovak
Reagovat
frenkie57
To vakno mě dokonale zmátlo, furt jsem přemýšlel, jak to pasuje na jeho jméno.smile
Reagovat
Fandina
musela jsem to odtajnit, ale faktem je, že jsem z toho hlediště víc slyšela Vakno Vakno Vakno a ne Novak Novak Novak
Reagovat
paddy
a od letoška skandují
Novax Novax Novax smile
Reagovat
Fandina
:-))) DDD

spíš neskandují, když ho tam nepustili
Reagovat
paddy
Reagovat
frenkie57
Ten třetí gem Terka slušně zazdila, to měl být jasný bod.
Reagovat
frenkie57
a teď hrajou Pražačka a "Pražačka".smile
Reagovat
lvicek
A kouká na ně Pražačka ;). Mohly si to holky dát u nás za humny ;).
Reagovat
Fandina
Alexandrova není Pražačka, bydlí v Říčanech.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, je to Říčnice nebo Říčařka?smile
Reagovat
Fandina
Říčanka, netrefil ses.
Reagovat
Fandina
Nebo Říčaňanka.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To bylo spíš ze srandy, co bude jak znítsmile
Říčaňanka bude asi nejsprávnější, ale nezní o moc líp, než ty smyšleniny.
Reagovat
frenkie57
Říčandasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, to je pěkné.smile Bydlíš tam?smile
Reagovat
frenkie57
Kdepak, já jsem z jihu, Tábor.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Paráda, moje oblíbené místo i město smile
Zas se těším do Budíku na čokoládu smile
Reagovat
frenkie57
Šmankote, to ani nevím, kde je.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Proti muzeu čokolády u náměstí.
Reagovat
Fandina
Ne, to já tedy ano, super muzeum marcipánu a čokolády. Ale já mám na tuhle dobrou čokoládovnu jednu vzpomínku z tamního podzemí. Byly tam různá strašidla a také dveře, na kterých bylo napsáno sem nedávej ruku a samozřejmě, byli jsme tam s vnoučaty a vnuk tam ruku musel strčit. Logicky, byla to výzva ... DDD. A tam byl člověk a ten mu za ni chytil a hned zase pustil. Pěkná zábavička.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V muzeu jsem nebyl, ale v Budíku mají dobrotysmile
Reagovat
Fandina
Já nevím, kde jsme byli my, ale byli tam dobroty i muzeum i strašidelné podzemí. Takže to asi bylo to muzeum čokolády a marcipánu.
Reagovat
Fandina
byly tam dobroty
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Btw, seš teda Táborita nebo Táborník?smile
Reagovat
Fandina
spíš jde o to, jestli není Husita
Reagovat
frenkie57
Táboráksmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ses z toho nějak vyvlíknulsmile
Reagovat
brixner
Vyvlíkávávač!

Jojo, todle bude vono!

smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Gratulace. Horší na returnu byla už snad jen Lucka Šafářová, když měla svoje dny. smile
Reagovat
hanz
Přesně, hrůza hrůz, přitom se tvrdí, že na returnu je jendou z nejlepších, ale dnes to byla teda neskutečná bída nebo to totálně zazdila.
Reagovat
Fandina
Jsi úsměvný, o Petře se nikdy neříkalo, že je na returnu jednou z nejlepších. To myslíš vážně, nebo tě někdo za ty hlody platí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, já bych řekl, že Petra má jedny z nejlepších returnů na okruhu, jen je potřeba si uvědomit, že dneska stála proti letošní wimbledonské vítězce s jedním z nejlepších servisů. A s nedoléčenou chřipkou.
Takže trochu zbytečná a nefér kritika...
Reagovat
Fandina
Petra má jeden z nejlepších returnů na okruhu? Od kdy, ráda se poučím.
Reagovat
Liverpool22
Tak Petra má určitě nadstandartní return viz. dnes v poslední hře zápasu tam měla pár fantastických returnů, ale ani to nestačilo. Jak už tady psal Šmíd - Rybakina má jeden z nej servisů na okruhu - možná momentálně úplně nejlepší smile
Reagovat
Fandina
Úder na returnu, hned po podání, to ano. Ale když se řekne, že je jednou z nejlepších na returnu, myšleno, že na tom nejvíc boduje, tak to o Petře neplatí. Jinak samozřejmě, ona dovede vrátit podání winerem. Nepatří k těm, kdo rozhrávají výměny.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Záleží na matchupu a jak se zrovna vyspísmile Když se jí to sejde, hraje jen servis a return bez výměn smile
Reagovat
Fandina
Vážně? Bavíš mě. Fakt. Jakoby nikdo nikdy Petru neviděl hrát.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
hanz
Z toho si nic nedělej, Fandísek má dnes nějakej záchvat.smilesmile
Reagovat
Fandina
já dneska a ty pořád
Reagovat
hanz
Poslechni si občas anglický komentáře.
Reagovat
Fandina
Meleš nesmysly.
Reagovat
hanz
Fandísku, jdi spát, máš po večerce.smilesmile
Reagovat
hanz
Fandísku, jdi spát, máš po večerce.smilesmile
Reagovat
Fandina
meleš nesmysly
Reagovat
Fandina
Trochu si teď zareji do O2. Dávají rozhovor komentátorky s pořadatelkou a kamera je zabírá tak, že se na obě díváme z boku. Ony spolu mluví, ale my jim do tváře, očí nevidíme.
Reagovat
petrulinka
To nevím, kde se koukáš, ale já je viděla normálně zepředu, kdy jim bylo oběma vidět do obličeje.
Reagovat
Fandina
Celý rozhovor byl natočen tak, že jsi jim viděla do očí? Stály vedle sebe a bavily se spolu. Ne s diváky.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mně se zas líbilo, jak se včera nebo předevčírem kameraman zakoukal do jedné pohledné ballgirl tak, že pak nestihl servissmile Mně to ale až tak nevadilo, ballgirl byla oksmile
Reagovat
Basa
Ahoj, ono to jinak nejde udělat, je tu málo místa a když se s někým bavíš, musíš nebo měl bys na něj koukat:)
Reagovat
Fandina
Díky za odpověď, myslela jsem si to, že je tam málo místa a že je potřeba se bavit vzájemně. Ale trochu mě to bouchlo do očí. Možná by nevadilo, aby se občas koukly i do kamery. Ale nejsem odborník. Jinak zdravím. Pěkně komentuješ.
Reagovat
Basa
Není prostor a dělala to Klára poprvé:) dankesmile
Reagovat
Fandina
Byly to pěkné rozhovory. To určitě a zajímavé. To se povedlo. smilesmile
Reagovat
tromas12
Škoda, zápas to byl ale parádní. Na konci Petra ještě bojovala a dávala tam super, ale Rybakina dnes byla proste skvělá.
I tak jsem nadsenej z toho jak Petra teď hraje, už jsem to po první polovině sezóny nečekal, ale znovu nám ukázala, ze na to furt má a kdykoli se muže urvat a zahrát skvělý turnaj smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
EllNino
Vzhledem k okolnostem, nachlazení atd., dobré zápasy, osmifinále a čtvrtfinále hodně kvalitní :)

TM tedy definitivně padá, ale to tak je, měla hrát trochu lépe v té první půlce, která byla tragická :) Nicméně jsem rád, že ještě vůbec na takové úrovni je schopná hrát a bojovat se špičkou, do které ještě pořád patří (myšleno cca top 20) ...

Snad nehrála v Ostravě naposledy :)
Reagovat
frenkie57
Já myslím, že ještě tak dvě sezóny dá, že ta láska k tenisu ještě přepere ty myšlenky na rodinu apod.
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
zfloyd
řekl bych to takto padla důstojně ,při životě jí drželi diváci ,třetí by asi nedala , dá se říct , že o výsledku utkání rozhodl jeden DF v tajbrejku prvního setu Petro děkuji za pěkný zážitek smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile je to tak - ta dvojchyba v TB se ukázala jako osudová smile
Reagovat
petrulinka
Já jsem nakonec i ráda, protože zítra by asi od Báry dostala klepec. Už stejně vypadala unaveně.
Reagovat
Fandina
zaslouženě. Škoda, myslela jsem, že by se Petra prvně střetla s Bárou. Zápas se mi líbil, ale Rybakina hrála víc v pohodě a méně chybovala. Petra super ale na ní to nestačilo.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Celkově super zápas, ale Rybka ve všem o chloupek lepší - servis, pohyb na kurtu.....
Reagovat
frenkie57
Rybakina vítězství po zásluze, byla přeci jenom malinko lepší, hlavně na servisu. Nicméně jsem potěšen, že se Petře vrátila slušná forma a na její zápasy se zase moc pěkně kouká.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
EllNino
Neskutečný výkon na servisu :)
Reagovat
frenkie57
To jo, dneska držela na servisu jak skála.
Reagovat
Fandina
Podle statistik ani ne. Čísla jsou celkem vyrovnaná.
Reagovat
Liverpool22
Nelze koukat jen na statistiku - v klíčových momentech Rybku servis podržel viz. eso na závěr zatímco Petře v klíčovém momentu servis selhal viz. TB za stavu 5:5 a to jsou ty drobné nuance, které rozhodují....
Reagovat
Fandina
To je právě na tom zajímavé, že na číslech podání kromě es na tom byly obě podobně.
Reagovat
Liverpool22
A to je právě ono. Rybka více es + méně dvojchyb a v takto vyrovnaném zápase to je klíčové. smile
Reagovat
Alien
To určitě, no! To jsou ty nuance!
Reagovat
makro99
Kolikrat si prohrala servis?
Reagovat
Fandina
Ani jednou, ale statistiky jsou vyrovnané.
Reagovat
makro99
Takze Petra taky ani jednou? Zapas sem bohuzel nevidel..
Reagovat
frenkie57
Jednou ano, v devátém gemu druhého setu.
Reagovat
frenkie57
takže poslední šance na brejk. budu doufat v zázrak. Někdy hráčka, co zavírá zápas lehce znervozní a vyháže se.smile
Reagovat
EllNino
Dneska rozhodly
Reagovat
hanz
Tak tak, Rybině stačí udržet míč ve hře a je to.
Reagovat
EllNino
Já Petru ale nekritizuju :) Jinak oboustranně skvělý tenis hodný wimbledonských vítězek
Reagovat
Fandina
Stačí udržet míč? Co piješ?
Reagovat
hanz
Asi tak, že míř přeletí do kurtu na straně Kvítí a Kvítí to odpálí mimo kurt.
Reagovat
Fandina
Díváš se vůbec na ten zápas. Asi ne. Protože vůbec nevíš jak hrají.
Reagovat
petrulinka
Ty jsi mimoň, neskutečné. Proč tady šiješ do Petry? Vždyť to byl pěkný zápas, obě hrály dobře. A to, že si Petra pokazila první set hloupou dvojchybou, to se prostě stane.
Reagovat
hanz
Shrnuto
Kvitka, už jako tradičně promrhala svý šance, a pakuje se. Kdyby Ryba neměla ránu na servisu, tak si ani neškrtne, asi tak. Kvitka potvrdila svojí lablitu, pro mě nic nového.
Reagovat
petrulinka
Labilitu, jo? Nechceš navštívit psychiatra? Kolik že našich hráček má 29 titulů, z toho 2 GS, vítězství na TM, několik let v TOP 10 a několikanádobná účast na TM? Takových výsledků dosahuje labilní hráčka? Se vzpamatuje a dej Petře pokoj.
Reagovat
frenkie57
a je po utkání. Ale celkově dost libovej tenis z obou stran.
Reagovat
Liverpool22
souhlas OBĚ hrajou super tenis smile
Reagovat
petrulinka
Přesně
Reagovat
EllNino
Ať už dopadne tenhle zápas jakkolim zápasy s Badosou a Rybakinou byly opravdovou tenisovou špicou
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Fandina
Možná to Petruška ještě otočí. Evidentně se o to snaží, i když Rybka je moc dobrá.
Reagovat
frenkie57
Myslím, že je jenom otázkou času, kdy přijde, Peťule o servis. protože o ten její se dost bojuje, zatímco Rybka to tam nasází raz dva, většinou.
Reagovat
petrulinka
To by musela jinak podávat. To se s Rybakinou nedá vůbec srovnat. Ta tam metá jeden první servis za druhým. A těch es.
Reagovat
frenkie57
Přesně.
Reagovat
Fandina
Má jich 9 Petra 5. A co se týká úspěšnosti prvního podání, tak tam je lepší Petra. Podle mě hraje Rybakina trochu líp celkově.
Reagovat
Fandina
Krejča, Iguška super a Petruška bojuje, ale myslím si, že Rybakina je lepší. Nicméně, možná se Petruška ještě víc hecne a otočí to. Škoda toho TB, hned by to bylo jinak.
Reagovat
petrulinka
Já bych neřekla, že je Rybakina lepší. Lépe servíruje, to je fakt, ale v mezihře byla v prvním setu lepší Petra. Zazdila si to sama tou hloupou dvojchybou.
Reagovat
Marie9
Tlak mi nebezpečně stoupá, zápasy Petry jsou zdraví nebezpečnésmilejdu od toho, dobrou nocsmile
Reagovat
com
v patek bejva vecerka az v deset, v 8 se chodi spat jen pres tyden smilesmile
Reagovat
Marie9
smileještě spát nebudu, jdu si číst něco na uklidnění. Možná pak mrknu na Terku.smile
Reagovat
petrulinka
Já jsem šla taky pryč. To je jen pro silné nervy.
Reagovat
Liverpool22
Je pravda, že zápasy Petry jsou jen pro fanoušky co mají velmi pevné nervy.....smile
Reagovat
petrulinka
No právě. Já se pak moc rozčiluju a můj muž je že mně na nervy smile
Reagovat
petrulinka
Myslím, že to bude dnes pro Petru konečná. Ten závěr prvního setu byl děsný a začátek druhého ještě děsnější. No nic, jdu se koupat. A aspoň se zítra nebudu muset rozhodovat, komu v SF fandit.
Reagovat
Dobry-den
Dvojchyba v tb. smile

Za to by měla následovat rovnou diskvalifikace, aby si to pro příště rozmyslela. smile
Reagovat
Liverpool22
Asi takhle. Na začátku TB dvojchyba tolik nevadí, ale za stavu 5:5 a navíc proti servismance je špatně smile
Reagovat
Fandina
Fascinuje mě, že někdo nechápe, že ten DF na SB byl velká smůla.
Reagovat
Liverpool22
Stát se to může, ale neřekl bych, že to byla smůla. smile U Petry je to časté a realita je taková, že dlouhodobě je Rybka na servisu stabilnější než Petra.....
Reagovat
Fandina
Byl to první BB v zápase.
Reagovat
Fandina
DF
Reagovat
petrulinka
Kdyby v TB, ale v době, kdy se jednalo o to, kdo bude mít první setbol. A to zahrála fakt jako naprosto nezkušená hráčka.
Reagovat
lvicek
Tak ale byla ro DF kvůli praseti o pásku - tzn. Fakt o kousek... Určitě se dá říct, že smůla.
Reagovat
Liverpool22
tak nakonec 1.set rozhodla stabilita na servisu jak se tady psalo. Prostě za stavu 6:6 a 5:5 v TB dala Petra dvojchybu - to se prostě nemůže stát smile
Reagovat
frenkie57
toho TB, rozehrane to měla Péťa dobře. Obracet utkání proti Rybce bude těžký. Ale když to dokázala Siniaková...
Reagovat
tommr
Petra zase jednou parádně podělala TB i když ho měla skvěle rozehranej. Dvojchybou darovat soupeřce setbol to ale umí jen Petra ... smile
Reagovat
Liverpool22
bohužel je to tak. Ta dvojchyba přišla v blbou dobu smile
Reagovat
zfloyd
DF to totálně zazdil smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Máš vsazeno, comísku? smile
Reagovat
com
nejsem gambler jako ty smile Me staci ten vnitrni pocit, penez mam dost smile
Reagovat
Fandina
:-DDDD smilesmilesmile pobavils
Reagovat
tommr
už by to chtělo brejk ...
Reagovat
frenkie57
Málem přišel, ale na opačné straně. teď bude Petr podávat trošku pod tlakem, tak snad to nějak dá.
Reagovat
tommr
podání zatím jakžtakž drží ale na returnu je marná. Z TB mám docela obavy ...
Reagovat
frenkie57
TB bude , jako vždy, o podání a to má rybka prostě lepší. takže jo, také se obávám. Teď však musí zvládnou srovnat na 6:6.
Reagovat
Liverpool22
Uvidíme - Petra se zase doma dokáže vyhecovat, ale máš pravdu, že Rybka je na servisu dlouhodobě stabilnější....
Reagovat
frenkie57
Teď to ale Petra odpodávala ve velkým stylu.
Reagovat
Drzymalski
Komentuje Janáčková smile vypínám zvuk. To nedám. To se nedá poslouchat. Má to někdo s tou nánou taky tak nebo jsem jenom já zaujatý?
.
Reagovat
frenkie57
Mě vždycky iritovalo to její : tak to teda klobouček a tak podobně. To bylo za zápas kloboučků, že by si mohla otevřít odchod. Obecně mě komentátoři na o2 štvali, proto jsem přešel na volné streamy.
Reagovat
Drzymalski
Stahují zvuk na 2-3 abych slyšel míček a zvuky. Janáčkovou slyším ale nevnímám.
Reagovat
brixner
No, náš Marco si taky nasazoval kloboučky a teď bečí, že mu začíná scházet proplesknout vobčas ňákýho toho svýho potomka a vysvětlovat mu, že tenis jako dobrý, Panatta kdysi dobrý, MaHý taky, ale AC Milan je prostě AC! No, ale nudle vařit nezapomněl, takže...Za mě teda dobrý jako...
smilesmile
Reagovat
tommr
Petra to dneska bude mít těžký. Rybakina se mi zdá víc nahecovaná než obvykle ...
Reagovat
Liverpool22
zatím je to řežba a BIG tenis z obou stran. Fandím oběma PETRA i RYBKA jsou moje velké oblíbenkyně smile
Reagovat
tommr
mě je Rybakina taky sympatická, ale když hraje s nějakou Češkou tak jí prostě nemůžu fandit ...
Reagovat
Liverpool22
smile jasně, ale beru to tak, že když Petra prohraje s Rybkou, tak to nebude tolik mrzetsmile
Reagovat
baba
Každopádně pro úspěch v 1. setu byl důležitý ten moment, kdy Bára měla zase pocit, že jí rozhodčí ublížil a záznam ukázal, že nemá pravdu. To se uklidnila a nakonec to vyhrála. Kdoví, jak by byla naladěna s pocitem křivdy!!!Asi by byl set v háji...
Reagovat
tommr
Bára potvrdila roli favoritky ale rozhodně to neměla lehký ...
V prvním setu se jí moc nedařilo, nepotvrdila brzkej brejk a v TB dokonce čelila setbolu soupeřky. Vypadalo to jako kdyby jí odstoupení Bencicový víc uškodilo než pomohlo ...
Ve druhým setu už ale naštěstí mladý soupeřce začaly docházet síly, nebyla tak dominantní na servisu a Bára zápas s přehledem dotáhla do úspěšnýho konce ... smile
Reagovat
brixner
Potvrzuju, páč sem to taky, s dovolenim, viděl!
A na to se napijem!
smilesmile
Reagovat
Fandina
smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist