Krejčíková zdolala Strýcovou a je poprvé ve 3. kole grandslamu. Znovu se v Paříži daří Siniakové

30. 9. 2020, 11:00
Aktuality 242
FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková na French Open zdolala po třísetovém boji krajanku Barboru Strýcovou a poprvé na grandslamovém turnaji postoupila do 3. kola. Už třetí rok po sobě na pařížské antuce nechybí mezi 32 nejlepších Kateřina Siniaková, jež postoupila přes Rusku Anastasii Pavljučenkovovou.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková vyšla vítězně z českého souboje druhého kola na antukovém Roland Garros. Dvaatřicátou nasazenou Barborou Strýcovou dnes v Paříži porazila 6-4 3-6 6-3 a při třetí účasti v hlavní soutěži dvouhry na grandslamu je poprvé ve 3. kole.

V duelu elitních deblistek - Strýcová je dvojka a Krejčíková devítka v žebříčku čtyřhry WTA - měla zkušenější Strýcová lepší vstupy do setů. V každém šla do brejku, ale k úspěchu dotáhla jen druhou sadu. V prvním setu otočila Krejčíková stav z 1-4, ve třetí rychle smazala ztrátu z první hry a rozhodla brejkem na 4-2.

Čtyřiadvacetiletá Krejčíková ukončila zápas po 2 hodinách a 42 minutách díky chybě 37. hráčky světa. "Nikoho s vyšším žebříčkem jsem neporazila. Strašně moc si toho vážím a mám radost," řekla Krejčíková (114. WTA ve dvouhře).


Strýcová hrála nachlazená z předešlých dnů, kdy v Paříži panovala zima a pršelo. "Mám něco na průduškách, praská mi v uších, ale zápas to neovlivnilo. Tenisově to byl docela kvalitní zápas, ale z mé stany ne úplně stoprocentní," řekla chraplavým hlasem.

Přesto plánuje hrát ve čtvrtek čtyřhru v páru s tchajwanskou spoluhráčkou Su-Wei Hsieh, s kterou tvoří první nasazený pár. "Musím zatnout zuby a jít i skrz takové překážky. Doufám, že mi bude trošku líp," řekla čtyřiatřicetiletá Strýcová.


Aktuálně 114. singlistka světa Krejčíková by se měla díky postupu do 3. kola poprvé v kariéře posunout do první stovky žebříčku dvouhry. Na grandslamu hrála hlavní soutěž dvouhry poprvé předloni v Paříži (1. kolo) a letos v Austrálii (2. kolo). Mohla nastoupit i na US Open, ale kvůli koronaviru do New Yorku neletěla.

Při premiéře ve 3. kole grandslamu Krejčíková vyzve po mateřské pauze se vracející Bulharku Cvetanu Pironkovovou, které dnes k utkání 2. kola nenastoupila zraněná Serena Williamsová z USA. "Nevěděla jsem, na koho jdu. Nedívám se na rozlosování, jdu soupeřku po soupeřce," řekla Krejčíková.

Necelou hodinu po Krejčíkové postoupila také její deblová partnerka Kateřina Siniaková, která se do 3. kola v Paříži dostala třetí rok po sobě. Už jen jedna výhra ji tak dělí od vyrovnání grandslamového maxima právě z loňského French Open, kdy vyřadila i tehdejší světovou jedničku Naomi Ósakaovou.

V dnešním druhém kole čtyřiadvacetiletá Siniaková porazila za hodinu čtvrt hry 6-3 6-4 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou, s níž si poradila až ve čtvrtém vzájemném střetnutí. Česká tenistka profitovala z 35 nevynucených chyb Pavljučenkovové a pětkrát jí vzala podání.


"S Nasťou je to vždycky divoké, protože hraje agresivně. Snažila jsem se ji dostat do pohybu, což se mi dařilo. Jsem ráda, že jsem to uhrála ve dvou setech," komentovala Siniaková.


O postup mezi šestnáctku nejlepších a zopakování loňského výsledku bude Siniaková hrát s pátou nasazenou Kiki Bertensovou (h2h 1-1). Nizozemka dnes a
ž na šestý pokus porazila italskou finalistku z roku z 2012 Saru Erraniovou, byť až po odvrácení mečbolu.

Bertensová po více než tříhodinové bitvě opustila kurt až po zhruba patnáctiminutovém ošetřování a na kolečkovém křesle. Nizozemská tenistka totiž měla během i po utkání, v němž bylo k vidění celkem 49 brejkbolů či 20 dvojchyb, silné křeče. Podle italské soupeřky ale přeháněla a simulovala.

"Detaily nevím, ale má den na zotavení a Kiki je většinou ready," uvedla Siniaková směrem ke své příští soupeřce.


Další tři české tenistky budou bojovat o postup do třetího kola ve čtvrtek. Sestry Plíškovy vyzvou bývalé šampionky: Karolína narazí Jelenu Ostapenkovou z Lotyšska a Kristýna se utká se Španělkou Garbiñe Muguruzaovou. Petra Kvitová bude čelit Italce Jasmine Paoliniové.

• FRENCH OPEN 2020 •
Francie / Paříž, antuka, 6.947.000 dolarů
středeční výsledky (29. 09. 2020)
• Dvouhra žen - 2. kolo •
Krejčíková (ČR)Strýcová (32-ČR) 6-4 3-6 6-3
Siniaková (ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-3 6-4
Halepová (1-Rum.) - Beguová (Rum.) 6-3 6-4
Svitolinová (3-Ukr.) - Zarazúaová (Mex.) 6-3 0-6 6-2
Bertensová (5-Niz.) - Erraniová (It.) 7-6(5) 3-6 9-7
Pironkovová (Bulh.) - S. Williamsová (6-USA) bez boje
Schmiedlová (SR) - Azarenková (10-Běl.) 6-2 6-2
Mertensová (16-Belg.) - Kanepiová (Est.) 6-4 7-5
Sakkariová (20-Řec.) - Rachimovová (Rus.) 7-6(0) 6-2
Podoroská (Arg.) - Putincevová (23-Kaz.) 6-3 1-6 6-2
Anisimovová (25-USA) - Peraová (USA) 6-2 6-0
Alexandrovová (27-Rus.) - Sharmaová (Austr.) 6-3 6-3
Bouchardová (Kan.) - Gavrilovová (Austr.) 5-7 6-4 6-3
Šwiateková (Pol.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-1 6-4
Garciaová (Fr.) - Sasnovičová (Běl.) 7-6(5) 6-2
Trevisanová (It.) - Gauffová (USA) 4-6 6-2 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Schuursová (6-ČR/Niz.) - Ninomijaová/Hibinová (Jap.) 7-6(5) 5-7 6-4
Kr. Plíšková/Kužmová (13-ČR/SR) - Paarová/Wachaczyková (Rum./Něm.) 6-2 2-6 6-0
Bouzková/Rusová (ČR/Niz.) - Bogdanová/Petersonová (Rum./Švéd.) 6-4 4-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

242
Přidat komentář
brixner
Z toho mám fakt radost, holčička mojesmile Poslední dobou jí to moc nešlo, asi zase našla tu pořádnou pálku! VVV venku - to je gut a tvrdíte, že matka dostala bobky z Pirožky? Že by? Spíš by bylo lepší, kdyby jí Pirožka regulérně vypinkala...No, ale aspoň se na ty dolárky nenadřela, což jí jako samoživitelce přejusmilesmile
Reagovat
Jan
Serena má partnera ne ? Nějakého ředitele neziskovky (běloch), který se vzdal funkce, aby tam byl někdo černý.
Reagovat
blixa
Představ si, že ona má dokonce manžela. Jistý Alexis Ohanian.
Reagovat
brixner
No jo, ztraceno v překladusmile Měl jsem na mysli Cvetku, né přecesmile
Reagovat
Jan
Tak proč Brixner píše samoživitelka ?
Reagovat
Jan
https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/alexis-ohanian-serena-williamsova-reddit-michael-seibel-cernoch-vedeni.A200611_110710_lidicky_zar
Reagovat
lvicek
Protoze myslel Pironkovou, ktera diky odstoupeni Sereny ziskala penize za dalsi kolo bez prace. Ovsem jak to ma Pironkova s partnerem a otcem ditete, to netusim.
Reagovat
blixa
Cvetlana je samozřejmě slušná vdaná žena, vzala si nějakého Mihaila Mirčeva, bývalá kopačka, neznám.
Reagovat
blixa
Pardóóón, Cvetana samozřejmě.
Reagovat
Jan
Jo je to manžel: https://aeronet.cz/news/video-reditel-socialni-site-reddit-rezignoval-na-svoji-funkci-a-vyzval-predstavenstvo-aby-jeho-misto-obsadili-cernosskym-kandidatem-alexis-ohanian-slibil-ze-zisky-ze-svych-akcii-redditu-bude-odted/
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že Cvetanka nebude mít se zaopatřením žádný větší problém. ;-)
Reagovat
Jan
GRatulace Kateřině i báře. jen tak dál. smilesmile U báry smůla, že to odnesla další česká hráčka.
Reagovat
Jan
Báře, Báry smile klávesnice zlobí.
Reagovat
blixa
Cori rupla ? To zase u Ultrasů poteče denaturák proudem ... smilesmile
Reagovat
Nenela
Rupla a ja jsem rada. Nevim proc, ale nejak mi nevoni.
Reagovat
aligo
Mě taky ne
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
blixa
Mě nějak nevadí. V 16 to má těžký. Velký oočekávání, velkej tlak.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Má to těžký - měli/neměli ji tam tlačit...?
Reagovat
blixa
Tak ano, ale zase nemuseli tušit, že takhle vystřelí nahoru. Je to těžký ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Řekl bych, že táta věděl, proč ji tam chce protlačit. Ale jestli ví, co všechno to obnáší, celkem pochybuju... (i když jako sportovec by tušit mohl)
Reagovat
FulnekUltras
ten postserenoidní humbuk kolem ní je každopádně pokrytecký a zbytečný
Reagovat
blixa
Jen počkej, BLM už si na tebe brousí nože a nabíjí kvéry ! smile
Reagovat
FulnekUltras
;-))) Dneska opravdu není důvodu ke stížnostem. smile A tahleta italská Martina, která vyřadila i Kamilku, vypadá fakt symp. smilesmile
Reagovat
brixner
A pak jen škrtne...a je tosmilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Srpen dávno pryč a hvězdy i hvězdička padaly.
Reagovat
Nenela
Tak tak. Den plny zajimavych okamziku.
Reagovat
aligo
Super pohledný mač. Po dlouhé době se mi líbil mužský zápas smile
Reagovat
TenisGod
Až na ty dvojchyby od Coco fantastickej zápas, hlavně Italka mě překvapila, mockrát jsem ji zatim neviděl hrát a fakt dobrý smile. Ať vyhraje kterákoliv, pro Sakkari, která dneska hrála jako Šípková Růženka to bude fakt těžká soupeřka. Oproti tomu zápas Caro-Sasnovich je asi nejhorší zápas dne. Hlavně Caro hraje o několik úrovni hůř než proti Kontaveit v prvním kolesmile
Reagovat
com
hmm zitra v 11.. to zas uvidim kulovy smile Kvitova ma cesticku vymetenou az do ctvrtfinale - samy no name hracky smile A Karolina, aby se tam srala s grandslamovyma vitezkama smile
Reagovat
PetaM
Karolína se sere s GS vítězkama, zatímco Petra je GS vítězkou. Holt, takové jsou role.
Reagovat
com
jojo, nejdriv si bude muset poradit s naducankem, pak se Stephens a dalsi grandslamova vitezka na rade bude Kvitova smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Tak to je fajn, to se tesim :).
Reagovat
EllNino
Že budou Katka s Bárou ve 3. kole RG, na to bych před turnajem nesázel ... po dnešních výsledcích se jim navíc docela otevírá pavouk, minimálně Báře, ale Tsveta je ve formě ... AKS s Pdoroskou taky ... na druhou stranu, kdy jindy využít takovou příležitost? ... Škoda, že tam nestojí jiná Češka, Báře nějak nedokážu fandit, i když je naše ... s Katkou mám taky trochu problém ... zkrátka, kdyby tam stály Muška, Maruška nebo Markéta, byl bych asi trochu víc 'v laufu' :)) Ale i tak je to super, když je někdo dokáže zastoupit :)

Gratulace AKS k postupu přes Viku, velká věc, dvě GS vítězky na jednom turnaji ... a najednou je s Podoroskou favoritka, tak ji uvidíme v jiné roli :))

Katka hrála dneska výborně, jsem zvědav, jak na tom bude po dnešku Kiki, ale je tam velká šance na 4. kolo, to rozhodně :)

Zítra Petra s Karolínou shodně v 11 dopoledne, Kája na PCC, Petra na Mathieu...vypadá to, jako by měly na tyto časy rezervace, obě tu hrály 1. kolo od 11 a druhé taky ... Týna s Mugu po Dendovi jako druhé na Lenglen

Od 11. i Jirka s Khachanovem na 14, ten by měl být televizní ... ale k čemu, když začnou tři zápasy našich najednou ...
Reagovat
lvicek
Jestlipak Eurosport a CT budou kazdy davat jiny zapas Pliskova x Kvitova? Nebo pobezi na obou to same? To jsem zvedava...
Reagovat
FulnekUltras
ale Cvetanku by stejně nedala, stejně jako ji nedá Krejčíková

takže dneska samé dobré zprávy smile
Reagovat
Jan
Bára Strýcová by ti to vysvětlila jinak smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsem viděl tu Kiki na křesle a to fakt nevypadá, že by hrála další kolo...
Reagovat
aligo
Odkaz na nějaké video?
Reagovat
Davor1
https://twitter.com/bvbgurrrl/status/1311295937986220032
Reagovat
Krisboy
Hele to je ňákej aušus, ten tvůj link.
Reagovat
rybicka
Dyk ten odkaz funguje.

Viděla jsem třetí set a ačkoliv bylo vidět, že trpí, ten pohled na ni po zápase je opravdu síla.
Reagovat
Nenela
zitra se zotavi a pozotri bude na Katku cerstva. jestli to jsou opravdu "jen" krece
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když do ní Káča půjde, mělo by se to časem stejně projevit.
Dyť na tom křesle vypadala jak Hawkingsmile
Museli by do ní dostat Jokerův zázračný životabudičsmile
Reagovat
Krisboy
Mě to doma nešlo, v práci ano. Linux...? smile
Reagovat
com
Siniakova prolitne do dalsiho kola jako blesk smilesmile
Reagovat
blixa
Je to divný, vyhraje a pak se nechá odvést ? Sára byla zjevně přesvědčená, že to je divadlo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Divnější by bylo, kdyby se nechala odvézt a pak vyhrálasmile
Reagovat
blixa
Tož to by byl asi "majstrštyk" ! smilesmilesmile
Reagovat
Davor1
Dneska poletí Zverev. Totálne jalový, absolútne netuší ani na servise, ani na returne. Keď proti sebe nemá pinkála, proti ktorému môže dominovať vo výmene, tak je úplne stratený. Herbert dobre podáva, chodí na sieť, vôbec s ním nechodí do výmen ale hrá dropshoty, servis- volej, uhly ktorými ho vyženie z kurtu a potom zakončí na sieti. Nie náhodou to s ním má 3-1. Zverev absolútne netuší, čo na toto hrať, keď súper nie je zalezený za BL.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Doufám, že se v něm to zvíře probudí dřív, než bude pozdě...smile
Reagovat
annah
Probudilo! Naštěstí. Ale byla to teda přetahovaná... Frantík sympatickej kluk, ale stejně jsem doufala, že to Alex dá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak píše i aligo, celkem koukatelný zápas. Neviděl jsem první set a závěr.
Reagovat
Krisboy
Kačenka!!!!!! smilesmilesmile

Tak že by snad konečně...?
Reagovat
Fandina
Herbert má hezký culíček na čechulce hlavy. Doufám, že neporazí Šášu. smile
Reagovat
Fandina
Ponožka ve třetím setu vylepšil hru, dva vyhrál Dom celkem v pohodě, ale ve třetím je to 5:5.
Reagovat
Fandina
Jupí Dom nakonec v TB, i když musel dotahovat, nakonec ho otočil a proměnil první MB. Super, gratulka Dome!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přemýšlel, že si dá ve třetím taktickou pauzu jako Stan, ale nakonec si to rozmyslelsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Je mi celkem lito tohoto norskeho hrace, jako musi mu byt preci jen horko, takove vysoke teploty asi delaji Norovi problemy, ale zatim to zvlada bravurne a vypada to, ze souperi moc gemu na cestu do statu neda.
Reagovat
lvicek
Limit na turnaj je 130 osob. Byl dotaz i na vice tymu - to rikal, pokud to jde zorganizovat na ruznych stadionech nebo co to rikal, jinak ne. Na tenisovy turnaj se bohuzel nikdo nezeptal, asi ani nevi, ze se pripravuje. Podle me by se to ale melo dat udelat, protoze prece jen sportovci jsou v kazdem utkani jen 2 a asi je docela jednoduche zaridit, aby se hracky, co spolu nehraji, vubec neoptkaly. Takze ja bych rekla, ze premier v Ostrave snad bude moct probehnout. Ovsem jasne to z toho uplne neni (vubec netusim, kolik dalsich lidi se krome hracek mota jeste okolo...).
Reagovat
FulnekUltras
Ostrava bude - pro fanoušky aspoň v tv.
Reagovat
Vlk-v-trave
Dnesni zapasy na centru oslnuji cely tenisovy svet... Svitolina predvedla, co znaji jen fanousci undergroundovych kurtu. Pironkova a jeji setina sekundy ohromila nejen svet tenisovy, z cehoz se na miste jeste divaci nemohou vzpamatovat. McDonald a jeho 4 gemy, to je opravu nezapomenutelny zazitek.
Je videt, ze na centru muzeme videt jen ty nej. zapasy...
Takove ty nudy Errani x Bertens, Bouchart Gavrilova, Rubljov x Kvery, to se snad nehodi ani na placek za nasim barakem na umelu travu...
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
slušná otočkasmile gratulka! bardzo dobrzesmile
Reagovat
makro99
Je příjemné, že po těch zklamáních v případě Markéty a Karolíny M., se prosazují zase další hráčky. smile A pořád můžeme doufat, že se počet Češek mezi nejlepší 32kou ještě (alespoň) zdvojnásobí.
Reagovat
Vlk-v-trave
Vyhraje to Siniakova, a toho kritickeho rumuna trefi definitivne. To uz by nerozdychal.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo?
Reagovat
makro99
Rumun.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ultras?
Reagovat
Vlk-v-trave
ne ten Tritikak...nebo co to je. Jak minuly rok kritizoval kvalitu RG turnaje, hlavne to finale Barty x Maky.
Reagovat
makro99
Jo, ten taky :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Káče - líbila se mi - děvče krev a mlíkosmile
Vážně, pěkný výkon, jakkoli se Nasťa nějak plně nedostala do zápasu. Katka ji ovšem tlačila a Nasťa z defenzívy chybovala. Katka ji naopak svou defenzivou hodně znechucovala a vyběhávala skoro všechny míče.
Takže Sara nejdřív na doping a teprv pak na kurt a snad to Kačena zvládne.
Reagovat
tommr
Errani už dohrála ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Podle komentů zde jsem měl za to, že je Kiki kvůli zranění out...
Pak teda Sára stejně na doping a Kiki, pokud nastoupí, utahat.
Reagovat
makro99
neboj, je out ;)
Reagovat
aape
Katka pěkně dneska smile
Jen tak dál..
Reagovat
tommr
velmi dobrej výkon od Katky, která se nenechala rozhodit ani několika smolnejma míčkama. Už bylo načase aby Rusku porazila ... smile
V dalším kole jí čeká Bertensová což je sice na antuce velký jméno, ale dneska jen s vypětím všech sil zdolala Erraniovou. Po zápase jí prej dokonce museli z kurtu odvézt na vozíčku ... smile
Reagovat
makro99
Katce jsem po těch předešlých zápasech tiše věřil :) A los na 3. kolo? ... no, nezakřikněme to.
Reagovat
d@ve
Katka mě opravdu svou hrou potěšila. Dřela a makala a vítězství si zasloužila. smile
Reagovat
dadaft
super Iga !!!!!!
těším se na zápas s Géňou a pak doufám příjde čas srovnat jisté nevyřízené účty s Halep ...
(i když s Anandou bych se taky nenudil)
Reagovat
Vlk-v-trave
Dawaj Iga! :)
Reagovat
lvicek
Katka super! Gratuluju! Konecne se blyska na lepsi casy! A hrala pekne, tak at se ji to drzi dal.
Reagovat
lvicek
Koukam Tyna a Kacka svadi tuhy boj o prestizni pozici ceske sedmicky ;).
Reagovat
tommr
jj Kristýna je na tom trochu líp protože na FO nic neobhajuje a stačí jí tudíž vyhrát zápas druhýho kola aby se před Katku dostala. Má ale velmi těžkou soupeřku takže se jí to nejspíš nepodaří ...
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííí Kačenka jde dál!!!!!!!!!!

Podle tipérů na ČT Sport její vítězství odhadovalo jen 5 procent.

Je to super, že postoupila. Hry Nasti se mi vždycky líbí, je to ranařka a ty mám ráda, ale dneska neměla šanci. Katka byla prostě lepší.
Reagovat
Vlk-v-trave
Gombos vs. Rodionov, zatim slusny ding dong efekt...
To i ta Evzenka je stabilnejsi nez ti dva dohromady:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A Nadal v treningovem rezimu az do SF :)))
Reagovat
peek
Jako jo, to se nedá srovnat, Nadalův los a los Thiema: nebe a dudy.
Reagovat
Vlk-v-trave
Katerina se opet nasla na antuce v Parizi. Ted jen nedostat black-out v dalsim kole:) proti souperce, ktera se dnes dodelala.
Reagovat
makro99
no my jsme jí vydatně pomáhali hledat už v Římě a Strasbourgu...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Evzenka nam prohlasila, ze je v zivotni forme, tak se musi snazit, takze proste musela postoupit, jinak by to byl prusvih...
...snad nam tam na tom bahne neuklouzne, jinak RG muze vyhlasit bankrot.
Reagovat
Vlk-v-trave
Bozsky Diego se trapi na servu, neni dostatecne vlhko jako vecer a nemrholi, ihned jeho vykon jde dolu. Jak to vsechno vyschne, tak abychom jeste nevideli obrat Turnaje.
Reagovat
makro99
do dubna to snad stihne vyhrát :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ne uz vzduch zvlhl a Diego zas jede:D
Jak bude mrholit do konce turnaje, zima a vlhko, tak nemam vubec pochyb, jen jeste nekdo musi zaridit, aby se ta priblbla strecha zasekla, a qf, sf, finale se hralo OPEN.
Reagovat
Vlk-v-trave
Iga se jako spravna Polka dostala i z te nejvetsi krize heslem, polka si vzdycky nejak poradi...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
McDonald urval druhy gem zapasu ve tretim setu, aneb do tretice vseho nej. Myslim, ze mu uz muzem poslat na Cvrlikac nejake ty pekne gratulace k peknemu vykonu.
Reagovat
smazaný uživatel
McDonald urval druhy gem zapasu ve tretim setu, aneb do tretice vseho nej. Myslim, ze mu uz muzem poslat na Cvrlikac nejake ty pekne gratulace k peknemu vykonu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Samuraj zatim hleda kde je kurt, ale jeho fans by meli byt vklidu. Mutademus uz mu poslal leteckym kurierem kompas.
Reagovat
Vlk-v-trave
Rozhodne Martinez bude patrit mezi nove objevy spanelskeho tenisu. Pripadne 3. kolo s Kordou To bychom mohli vited Velkou Bitvu Titanu Kvalifikace... Konecne nejaky ten prulom na GS:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale porad asi dneska nej. zapas Pironkova vs. Williamsova...moz hracek v historii neporazili Serenu uz jen tim, ze se stacilo kouknout do pavouka. Behem jedne setiny proletela Kvetuska do dalsiho kola. Tam uz na ni ceka nejaka Krejcikova, no uvidime, jestli uz pred zapasem nevymekne.
Reagovat
tommr
Bára asi lituje že si nezahraje se Serenou ... smile
Reagovat
makro99
Je fakt, že vypadnout ve 3. kole GS se 153. hráčkou rankingu, to si bude do penze vyčítat :)
Reagovat
tommr
no právě. Se Serenou by to tak nebolelo ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
To musi fakt vytacet:)
Reagovat
makro99
Je fakt, že se nám z toho 3. kola stávají tak trochu Staré Splavy open: zápasy Krejčík-Pironkova, Podoroska-Schmiedlova... rankingy mezi 120. a 170. místem, to tak zhruba odpovídá.. a finále tam bylo, světe div se, Krejčíková vs. Siniaková smile :)
Reagovat
lvicek
:D Super predikce! :D
Reagovat
tommr
los jim ovšem na FO nepřál a tak na sebe narazí už v semifinále .. smile
Reagovat
zfloyd
gratulace smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
dnes samé derby:
cz
rus
usa
rumunské
Reagovat
tommr
žádný ruský derby tam nevidím pokud tedy nebereš Katku Siniakovou jako poloviční Rusku ... smile
Reagovat
Jan
Myslím, že Katka to jako derby počítá, když hraje s Ruskou.
Reagovat
Mantra
postoupila, to byla tutovka Kamile, dát na Báru, nešlo prohrát smile
Reagovat
smazaný uživatel
Errani - Bertens, nekonečný příběh.
Kdo si udrží podání vyhraje.
Reagovat
Andrew89
Errani je priserna...zve jak kra va ...zkousi podani spodem. Atd...snad to Kiki da ted
Reagovat
Tomas_Smid_fan
U Errani je asi spodem nebo horem celkem jednosmile
Reagovat
Andrew89
Jj ja vim :D jak byla nas rana :D dobre ji tak. Ale Kiki neco bylo asi...byla fakt vyrizena. O to vic by se mela katka snazit:))
Reagovat
zfloyd
kiki nevypadá že bude pokračovat asi si při tom posledním úderu natáhla sval nebo nevím, jestli je to sval tak to se rychle nezahojí
Reagovat
Andrew89
Jako nevypadala ok no
Reagovat
smazaný uživatel
Udělala si něco s chodidlem. Ošetřovali jí.
Reagovat
Vlk-v-trave
podle mne cela znicena, zima, rozehrivaji ji celou, vyvalela se v tom mistnim bahne po silenem vitezstvi, probrecela, Errani neunesla poslala ji misto dekovacky do hajzlu...
Toz tak vypada ten nas RG...turnaj snu, fajn, ze Muchova je uz v haji, bahno nemusime, ani se v tom valet... mame radi travu :)
Reagovat
Andrew89
Errani byla vzdycky na pest...hlavne ze zere polivky s praskama na srdce jeji matky...nebo co to mlela tenkrat
Reagovat
Andrew89
Errani byla vzdycky na pest...hlavne ze zere polivky s praskama na srdce jeji matky...nebo co to mlela tenkrat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Polívky s pilulema, to je fakt čuněsmile
Doufám, že se Katka nenechá vydeptat...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hm, tak to je smůlasmile
Reagovat
Mayo
Anička Karolínka beast mode smile
Reagovat
Fandina
Krejča nakonec Tetu dala. Takže gratulka Báře. Krejča se svou spolehlivou hrou od základní čáry jde docela nahoru. Tak jsem zvědavá, kde až bude její strop v kariéře. Přece jenom je ještě mladá. smile
Reagovat
lvicek
Tak Bara K. no, gratulace. Co tam Bara S. vyvadela? Myslela jsem, ze by pak treba mohla vyhrat i neco dal...
Reagovat
lvicek
Bara K. mozna poprve ve stovce? Hodne dlouho se tam snazila propracovat. Skoda jen, ze zrovna proti druhe Bare.
Reagovat
makro99
ano, ano, aktuálně, 97. místo; a pak, že to nejde nahoru, když se holkám neodečítaj body...smile
Reagovat
lvicek
No, tak Bare se urcite pricitaji :). treti kolo na GS, to je pro ni myslim dost ulet. Nemam teda statistiky, ale tipla bych si, ze predtim mela vyhranych zapasu na GS minimum? Tak aspon neco dobreho, treba se ji bude vic darit, jestli bude mit treba lepsi losy nebo se ji zadari na lepsich turnajich.
Reagovat
makro99
úlet to je a na rozdíl třeba od Terezy dokázala využít slabší konkurence a konečně uhrát slušně bodovaný výsledek smile
myslím, že doteď měla na GS 1 výhru v hlavní soutěži..
Reagovat
travar
Tereza se do té stovky doufejme taky dostane. Snad pak nebudeš psát, že to byl úlet.
Reagovat
travar
Bára K je na antuce silná, takže to zase takové překvapení není. Myslel jsem si, že se do té stovky dostane rychleji. V tomto ohledu zůstala trochu za očekáváním, ale je pořád relativně mladá. Co není, může ještě být.
Reagovat
lvicek
Jo, to sice jo, ale proste se ji nejak nedarilo jit vys. Porad oklepavala tu stovku zespodu, furt kolem 120-130 mista. Myslim, ze ani tu kvaldu na GS mockrat neudelala. Mozna, ze ted se trochu zlepsuje, tak uvidime, jestli tohle vitezstvi a s tim spojeny posun vys ji pomuze. Minimalne finance asi jo, protoze ted by si snad mela parkrat zahrat prvni kolo na GS :).
Reagovat
makro99
tam je právě někde ten zlom mezi ITF a WTA; letos měla tu výhodu, že vzhledem ke specifické sezóně nemusela do kvaldy, kterou by normálně se svým rankingem musela hrát - tak supr, že toho (i s dobrým losem) dokázala využít smile
finančně má tu výhodu, že je na rozdíl třeba od té Terezy zaopatřená z deblu;
Reagovat
lvicek
Jj :). Tak uvidime. Terce M to zatim nejak unika...
Reagovat
lvicek
Haha, pry komentator na CT, ze vitezka zapasu meal jit na Serenu Williams, ale ta se odhlasila, tak bude hrat s Pironkovovou. Jako vubec neuvazoval moznost, ze by mohla Serena prohrat :D.
Reagovat
lvicek
Mluvim o zapasu Bary s Barou.
Reagovat
zfloyd
voni jsou některý dost divný - ty český komentátořismile
Reagovat
makro99
Ty jo, tak to je pro Tsvetanu luxusní los. Tady se omlouvám, ale zcela vyjímečně budu fandit Plovdivu :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo by tam byl v dalším kole?
Reagovat
makro99
Já nevím, já se teď podíval na sestřih finále Sydney 2014 a rozhod sem se, že na tom vlastně nezáleží... Petkovič, Serena, dohromady 6 ztracených gamů... Tsvetana beast mode :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Někdy to jsou holt mimoni...
Reagovat
Carter
Azarenku som mal vo fantasy ale Kajke to nejde nepriať :) veľká šanca aj v ďalšom kole :)
Reagovat
tommr
AKS smile příjemně překvapila ... smile
Trochu ve mě hrklo po tom jejím pádu, ale naštěstí to nebylo nic vážnýho i když to nevypadalo dobře. Azarenka měla poslední dobou hodně štěstí na skreče soupeřek, ale dneska jí to naštěstí nevyšlo ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Korda! Pecka!!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dneska se zatím nestíhám divitsmile
Super výsledky!
A Stanimal sice ztratil set, ale věřím, že sil snad tolik nezbylo.
Ale co tam předváděl Albot mi není jasný. Fritz v porcelánu (rozuměn na antuce) ve třechsmile?
Co myslíte, bude chutnat Rafovi burger z nejmenovaného fastfoodu? Dnes se dějí divné věci...
Reagovat
Krisboy
Tak Fritze asi povzbudilo velkolepé vítězství v prvním kole, tak je v laufu.

Rafa už se cpe, Dominic sundává ponožky.
Reagovat
Krisboy
Kdepak...Korda, to je prostě zlatá ruka smilesmile
Reagovat
zfloyd
myslel jsem že když hrajou dvě deblistky tak bude samý náběh na síť a podobně a zatím to je pinkání zezadu a čekání na chybu trošku aktivnější je bára k.
Reagovat
lvicek
K tomu jim nejspis chybi ta druha do party ;).
Reagovat
tmora
Evža, žádní hitparáda opět..smile
Reagovat
Fandina
Kačka s Pavlju na ČT Sport. Celkem mě dostává, že Katka nikdy Pavlju neporazila. Líbilo by se mi, kdyby se jí to teď povedlo. Pořád si myslím, že má na víc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pokud ji teta nevyprovodí na letiště, může mít letos celkem vysoké ambice. Je odpočatá, to je základ.
Btw, ten tip redakce - Velkomatka ve třech setech - se mi nezdál od samého začátkusmile
Reagovat
Andrew89
a raketě dala co proto :D:D:D:D:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, že by to byl tak sluníčkový den, jako teď venkusmile?
Hned kouknu na výsledkysmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nojo, paráda! A ještě ji vyřadila sympatická Argentinka, kterou jsem sledoval a fotil na Spartěsmile
Škoda Zarazuy, ale to už bych chtěl asi moc, musím si nechat ještě malou kliku na chlapysmile
A Elina mi nevadí, spíš že jsem chtěl tlačit Mexičanku. Aspoň může vzpomínat na kanárka.
Reagovat
Pavol
Ani pád na kolena ju nezastavil. Pekne hrala dobre umiestňovala ku čiaram. Výborná hra. Vstáva z popola.
Reagovat
Patik
AKŠ nezdalo sa mi že hrala niečo svetoborné žiadne slajsy,dropshoty hra na sieti..taká jednotvárna prehadzovaná..ale našťastie to stačilo..Azarenka vyzerala že už má toho dosť a potrebuje už prehrať..
Reagovat
blixa
No dobře ji smázla Annička ! smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Kajka super. Vika nehrála dobře, ale Šmidlinka si asi vzpomněla na nedávnou dobu, kdy kde koho kosila. Super jak dneska hrála. Je vidět, že antuka je její povrch, k její hře a líbilo se mi, jak Vika ke konci přidala, ale Kaja ukázala i svůj tenisový šich. Gratulka.
Reagovat
Fandina
čich
Reagovat
Fandina
A po Venus teď ještě Vika. Gratulka!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Nevím, co se tam dělo, asi Vika zapomněla, co je cihla, ale nějak mi to nevadísmile
AKSsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec! Šmidlina ji nedala šanci!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Paráda trojnásobsmilesmile Minulý zápas s Vé se na ni dívalo moc pěkně, rád ještě zopakuji. A tenhle zápas aspoň HL.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt hrála výborně. A navíc je na ní hezkej pohled! ????
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No právě, umělecký/estetický dojem plný počet bodůsmile
Reagovat
Jan
smilesmile
Reagovat
Andrew89
hrále velmi dobře...že by se konečně zas začla zvedat?:)
Reagovat
Andrew89
AKS...jsem se nějak uklikl :D
Reagovat
tmora
Nemate stream na Azarenku? Na 2 stromech normalne zmizel...smile Thank you so much
Reagovat
blixa
http://tennisnow.ml/tennis-channel/?plus=3
Reagovat
zfloyd
azarenka dosla rychtu a končí
Reagovat
Vojtaakk
Pořid si Tipsport nebo Chanci a můžeš koukat úplně na jakýkoli tenis kde je kamera (to není reklama ale holý fakt). Stačí prosázet 30Kč za měsíc, což je zdarma.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Jsem hodně spokojena. Žádný lovení streamů!
Reagovat
Krisboy
Taky to využívám. Perfektní ostrej obraz a nekouše se.
Reagovat
Fandina
Až na to, že je to malé a nedá se to přehrát zpětně.
Reagovat
tmora
Díky moc. Anča pěknýýý
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nepotřebuješsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vika radši utekla po vostudě na stromsmile?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nestihl jsem vypsat soutěž, ale třeba bude aktuální i na třetí setsmile
Kolikrát nám teta padne na zadek a kolikrát uslyšíme vole?
Jinak teto vyhraj a za odměnu dostaneš Pirožeksmile
Reagovat
peek
Bára tam řve "Pojď Báro!" Tak nevím, jestli povzbuzuje Báru nebo sebe...smile
Reagovat
zfloyd
a když řve prdel tak povzbuzuje koho?
Reagovat
zfloyd
no možná Serenusmile
Reagovat
Ela-fon-isi
na Errani x Bertens a nadávají taky, jen v jazycích, kterým nerozumím.smile
Jinak je přece pěkné, že Strýcová peskuje cizí Báru, ne sebe.smile
Reagovat
Fandina
Šmidlinka je nějaká rozjetá. Tak jsem zvědavá, jestli Houkačku dá. Zatím jí vzala ve druhém podání na 3:2, jestli to potvrdí, tak bych i věřila, že ano. Hraje trpělivě a nechybuje. Antuka by jí mohla vyhovovat.
Reagovat
Fandina
Vika se rozjíždí, takže čekám obrat. Sedmý game v druhém setu se protahuje. Pokud ho získá na 3:4, tak si myslím, že to ještě otočí.
Reagovat
blixa
Taky jsem se bál obratu, ale už 5:2, Annička má stále šanci.
Reagovat
Fandina
Nicméně má ho Šmidlinka po výměně a to zakončeným winerem na opačnou stranu kurtu než stála Azarenka. 5:2 tak ještě jeden game. Pome.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje naprosto skvěle. A to na začátku druhého setu spadla a rozbila si koleno.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to! Azarenka out! Šmidlina jí vypraskála z kurtu. Hrála fakt skvěle!!
Reagovat
zfloyd
vypadá to na třetí set zatím ve druhém 4:1 pro Báru S.
Reagovat
lvicek
Tak nejak podobne to ale bylo i v tom prvnim, ne?
Reagovat
zfloyd
je to taková pinkaná je tam hodně čekání na chybu
moc záživný zápas to není bára s. si začla dost
povídat mezi míči a když tam není moc diváků je to dost slyšet , ale zatím sprostě moc nemluví
Reagovat
Fandina
Jak si moc povídá, tak to nesvědčí nic dobrého.
Reagovat
zfloyd
jo teď zrovna zařvala prdel na celý stadion
Reagovat
lvicek
Zajimave je, ze je mi stejne nejaka sympatictejsi nez Bara K., i kdyz te uspech (hlavne teda proti cizim hrackam) take preju...
Reagovat
TenisGod
Pravda...upřímně kdyby Bára K. nebyla z Česka, tak by to pro mě byla jedna z nejméně sympatických hraček. Před ní už by byla asi jenom Laura Siegemund, i kvůli tomu včerejšímu incidentu proti Mladenovicsmile
Reagovat
zfloyd
mě zas docela sympatická je , nikam se necpe ,moc se o ní nepíše, na nic se nevymlouvá,taková trochu jiná, poměrně klidná holka
Reagovat
travar
Souhlas. Mluví tak jak to cítí, na nic si nehraje. Prostě řekne natvrdo, jak se věci mají a to se mi na ni líbí.
Reagovat
makro99
souhlas s Nejvyšším - nesympatická; a souhlas i s tou, co je ještě nad ním - proti nečeškám fandím :)
Reagovat
lvicek
Barco? :/
Reagovat
Alien
Neměla to náhodou vysílat ČT SPORT? Že tam je nějakej magazín!
Reagovat
Fandina
V programu mají RG od 13:00 Siniakova Pavlju
Reagovat
Elip13
Serena se odhlásila z French Open, kvůli zranění.
Reagovat
Mayo
Anička Karolínka ponižuje Vikina smile
Reagovat
blixa
Tak horký bych to neviděl, Anničce bych to přál ale baťůžek to nejspíš ještě otočí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mno, šance tam jsou, to nemohu říctsmile
Reagovat
Andrew89
mi teda řekněte:D

to jsou výsledky...:D:D teda průběžné, ale stejně. Elina kanára...Serena mi bohužel odstoupila, ale Pirožku mám moc rád:) takže mi to tak neva.. Zas co si budem povídat...je to zajimavý a fakt může vyhrát každá.

Zarazua hraje fakt dobře
Reagovat
Andrew89
Elina ted přepla na vyšší rychlost a už to asi nepustí,

Hezky pěkne Korda:)

Aza asi projede první set
Reagovat
blixa
Teď jsem dorazil. Co tam ta Elina v tom druhým setu dělala ? To tam místo sebe postavila papírovou maketu ? smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ma sancu ta Krejcikova? pozerate to dakto?
Reagovat
blixa
Není kde to "pozerať", asi kurt bez kamer. Šanci určitě má, divá Bára už tu dvouhru myslím nebere moc vážně.
Reagovat
annah
Dívám se na SportZone. Zatím je to dost vyrovnané.
Reagovat
Fandina
K pozerání je to od začátku na Eurosportplayeru za 5 eček na měsíc a pak i zpětně k nahlédnutí.
Reagovat
lvicek
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1580452
Jde to pozerat treba tady :) Ale nemam moc cas to sledovat a bez komentare je to trochu naprd.
Reagovat
ta-dah
Serena odstoupila...
Reagovat
Vlk-v-trave
...je znamo proc?;-)
Reagovat
ta-dah
Snad kvůli zranění, domnívají se komentátoři...
Reagovat
smazaný uživatel
Achilovka
Reagovat
blixa
Tak ono utáhnout ten metrák, to je pro šlachy záběr.
Reagovat
lvicek
Hu?
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
TenisGod
Sara už pomalu začíná školit Kikinusmilesmile...v dnešní šílený době už by mě snad ani nepřekvapilo, kdyby to tam Sara vyhrála celýsmile.
Reagovat
Ela-fon-isi
na Sáru 30,-, tak smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nešňupla si něco?
Reagovat
lvicek
CT Sport se na Barborky vyflakl?
Reagovat
d@ve
Taky se divím. Podle programu by ale měly asi být. smile
Reagovat
d@ve
Asi Báry hrají na nedostupném kurtů, ale nechápu, proč tam nedají aspoň nějaký tenis.
Reagovat
lvicek
Taky by tam mohl bezet dole nejaky informacni pruh. Kdo to ma furt hlidat? Nebo treba specialni clanek na internet, kde budou tyhle informace.
Reagovat
d@ve
To jo. Hlavně, že tam běží pravidelně reklama na přenos z RG. smile
Reagovat
Krisboy
Renata smilesmile
Reagovat
Alien
Jaká Renata?
Reagovat
milik254
Zarazua, trápící Svitolinu
Reagovat
Krisboy
Trápí? Vždyť si pro ni připravuje dáreček v podobě ptáčka zpěváčka na rozveselení smile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
safi1313
Dneska by nemělo pršet nějak hodně... snad každou chvíli začnou a prerusovat se nebude
Reagovat
Nenela
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Neviete ci zacnu nacas a jak to vyzera s pocasim?
Reagovat
Nenela
Na streamu pisou, ze zapasy nezacnou pred 11:30 smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist