Kvitová s Kontaovou nezaváhala a je poprvé ve čtvrtfinále US Open

8. 9. 2015, 06:59
Aktuality 82
US OPEN - Petra Kvitová ve svém nejméně oblíbeném grandslamovém městě New Yorku neztratila set ani s Britkou Johannou Kontaovou, ukončila její šestnáctizápasovou šňůru neporazitelnosti a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále US Open. V něm na ji čeká Italka Flavia Pennettaovou, se kterou má vyrovnanou bilanci 3-3.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se před měsícem dozvěděla, že za její jarní únavou byla mononukleóza a s jejími následky se potýká dál. Nemohla naplno trénovat. Když to přehnala, kolabovala. Na prvních dvou přípravných turnajích na poslední grandslam sezony vypadla hned s první soupeřkou.

Vše se však zlomilo v generálce na US Open v New Havenu, kde porazila čtyři hráčky Top 20 včetně dvou z elitní desítky a triumfem si zvedla sebevědomí. Přesto se nečekalo, že by zrovna letos měla udělat nejlepší výsledek na svém nejméně oblíbeném grandslamu, na němž byla pouze v letech 2009 a 2012 v osmifinále.

Kvitové však pomohlo, že do turnaje vstoupila s čistou hlavou a vzhledem k situaci si nedávala žádné cíle a nic od sebe nečekala. K tomu se připojil velmi příznivý los a pětadvacetiletá rodačka z Fulneku při své celkově už osmé účasti na US Open postoupila poprvé v kariéře do čtvrtfinále. Navíc bez ztráty setu.

Petra KvitováPo Němce Siegemundové, Američance Gibbsové a Slovence Schmiedlové si poradila i s Johannou Kontaovou. Čtyřiadvacetiletou Britku, která od Wimbledonu neprohrála včetně turnajů ITF šestnáct utkání v řadě a v New Yorku vyřadila Muguruzaovou či Petkovicovou,, porazila 7-5 6-3.

V prvním setu Kvitová dlouho hledala klíč k podání kvalifikantky Kontaové (97. WTA). Sama naopak o svůj servis bojovala, ale všech pět brejkbolů v první sadě odvrátila. Postupem času začala return trefovat a ve dvanácté hře udeřila - vybojovala si první brejkbol a zároveň setbol, při kterém udělala Britka dvojchybu.

Ve druhé sadě servírovala Kvitová lépe a podání si vyhrávala bez problémů a znovu trpělivě čekala na svoji příležitost. Tu si vybojovala v osmé hře - i když už prohrávala 0-40, srovnala a při brejkbolu udělala Kontaová jako v první sadě dvojchybu. Při svém podání pak Češka proměnila třetí mečbol a zvedla ruce nad hlavu. 



"Byl to velmi těžký zápas, což jsem čekala. Ona výborně podávala a od začátku zápasu jsem byla na dvorci horší, ale nějak jsem dokázala udržet podání a čekala na svoji šanci, kterou jsem v každém setu využila," řekla Kvitová na kurtu. 

Ve čtvrtfinále grandslamu je bývalá světová dvojka a současně čtvrtá hráčka světa Kvitová poprvé od loňského triumfu ve Wimbledonu. Na US Open je první českou čtvrtfinalistou ženské dvouhry po 14 letech. Naposledy se zde tak daleko dostala Daniela Bedáňová v roce 2001.

Flavia PennettaováJejí středeční soupeřkou v boji o semifinále bude Italka Flavia Pennettová, se kterou má vyrovnanou bilanci 3-3. Česká tenistka vyhrála poslední tři střetnutí, ale od olympiády v roce 2012 v Londýně se s o osm let starší Italkou neutkala. 

"Ona hodně vrací a hraje velice solidně. Bude to o tom, abych vydržela déle než ona, čekala na šanci a hrála aktivněji," řekla Kvitová o soupeřce, která ve třetím kole zastavila Petru Cetkovskou.

Zatímco pro Kvitovou je US Open nejméně oblíbeným grandslamem, Pennattaová na něm pravidelně dosahuje svých nejlepších výsledků. V New Yorku je už pošesté za posledních sedm let ve čtvrtfinále, před třemi lety si ve Flushing Meadows zahrála také své jediné grandslamové semifinále ve dvouhře.

"Každý se mě na to ptá, ale nevím, proč se mi tu tak daří. Prostě tu hraju ráda, líbí se mi tu a je tu úžasná atmosféra. A také město je skvělé. Tak asi proto," řekla Pennettaová poté, co v pondělí porazila 6-4 6-4 šampionku z roku 2012 Samanthu Stosurovou z Austrálie a vyhrála s ní i osmý vzájemný duel.

"Dnes to byl opravdu dobrý zápas, hrála jsem svůj nejlepší tenis. Od začátku jsem dobře podávala a to mi hodně pomohlo," pochvalovala si bývalá světová desítka a turnajová šestadvacítka Pennettaová.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
pondělní výsledky žen (07. 09. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (5-ČR) - Kontaová (Brit.) 7-5 6-3
Halepová (2-Rum.) - Lisická (24-Něm.) 6-7(6) 7-5 6-2
Azarenková (20-Běl.) - Lepchenková (USA) 6-3 6-4
Pennettaová (26-It.) - Storsurová (22-Austr.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

82
Přidat komentář
janek_da
Mladenovic - Vinci = 0
Serena / Venus = 4
Tsonga + Cilic = 0
Djokovic^Lopez = 1^15
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si přesný opak, ale jinak souhlas.
Reagovat
janek_da
Taky bych řekl. Přesto s tebou nemůžu souhlasit.
Reagovat
janek_da
takže mi to +/- vyšlo
Reagovat
slacker
Tezko rict jestli vyslo nebo nevyslo, ponevadz uz nikdo dalsi zde tehle vyssi matematice nerozumi
Reagovat
vaclavsubrt
Mladenovic > Vinci
Serena > Venus
Tsonga =< Cilic
Djokovic > Lopez
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtém kole na USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11151 (+5856) *
2. Halep 6430 (+1135) *
3. Sharapova 5795 (+500)
--------------------------------------------
4. Kvitová 5295 *
--------------------------------------------
5. Šafářová 3570 (-1725)
6. Wozniacki 3510 (-1785)
7. Ivanovic 3440 (-1855)
8. Muguruza 3305 (-1990)
9. Plíšková, Karolína 3215 (-2080)
10. Kerber 3150 (-2145)
11. Suarez Navarro 3070 (-2225)
12. Bacsinszky 2836 (-2459)
13. Radwanska, A. 2820 (-2475)
14. Bencic 2735 (-2560)
15. Svitolina 2650 (-2645)
16. Petkovic 2450 (-2845)
17. Keys 2445 (-2850)
18. Makarova 2380 (-2915)
19. Errani 2310 (-2985)
20. Stosur 2305 (-2990)
21. Azarenka 2271 (-3024) *
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zatím zůstává na 4.místě v žebříčku ...
K posunu na třetí místo před Sharapovovou by musela dojít aspon do finále; k posunu na druhý místo před Halepovou by musela získat titul ...
Její náskok na páté místo se výrazně zvětšil a žádná hráčka už jí nemůže předstihnout ...

Lucka Šafářová se i přes nečekané vypadnutí už v prvním kole posunula na 5.místo ...
Pravděpodobnost, že si 5.místo udrží i nadále je po vypadnutí všech hráček z 6.-20.místa poměrně velká. Lucku sice můžou předstihnout ještě Azarenka a Venus Williams, ale obě by k tomu potřebovaly získat titul ...

Karolína Plíšková zatím klesla na 9.místo ...
Pravděpodobnost, že si 9.místo udrží i nadále je po vypadnutí všech hráček z 10.-20.místa poměrně velká. Karolínu sice můžou předstihnout ještě Azarenka, Venus Williams, Mladenovic a Pennetta, ale všechny by k tomu potřebovaly získat titul ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně návrat Kerberový do první desítky na úkor CSN a opětovné vypadnutí Azarenkový z top-20. S navrátem do dvacítky může mít Azarenka velký potíže, protože k tomu potřebuje dojít aspon do semifinále a už ve čtvrtfinále jí bude čekat Halepová ...
Reagovat
VlS
No, Simona včera nepůsobila zrovna jako nepřekonatelná hradba pro Viku. Jasně, má den volna a může se hodně zregenerovat, ale s tím ubohým servisem nestihne udělat nic. Pro Viku by to měla být rutinní práce a ne super bitva. Budu jedině rád, pokud se ukáže, že se pletu.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, mám podobný názor. Považuji Viku za favoritku.
Reagovat
tommr
v průběhu zápasu to vypadalo s Halepovou hodně špatně, ale ke konci už se zvedla a ta vydřená výhra jí může hodně pomoct psychicky. Pokud se dá během toho volnýho dne do kupy zdravotně tak věřím, že Azarenkovou porazí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vikina tady naopak může udělat výrazný krok směrem k návratu do top 10. Postupem do SF by se v Race dostala na desátou pozici před Benčičovou, finále by jí zajistilo šestou pozici před Carlou a za Luckou, no a případným titulem by dokonce přeskočila Petru na čtvrté pozici..
Reagovat
misa
Azarenka nesmí za žádnou cenu přejít semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
*čtvrtfinále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to naprosto stejně ;-)
Reagovat
misa
To konečně bylo ještě lepší :)
Reagovat
misa
Chtěl jsem napsat, že se mi vaše myšlenky zamlouvají.
Reagovat
VlS
Miso, postav ji před dveře semafor s červenou
Reagovat
slacker
Proc prestaly byt zvyraznene ostayni Cesky? No jo Tommr, kam vitr tam plast, Petra zabrala tak se promtpne na dalsi 2 top Cesky zase rychle vysral.
Reagovat
kada.tom
Mladenovic =< Vinci
Serena >= Venus
Tsonga =< Cilic
Djokovic > Lopez
Reagovat
kada.tom
a ještě přidám tipy na výsledky

Mladenovic - Vinci (5-7 6-3 4-6)
Serena - Venus (7-5 7-6)
Tsonga - Cilic (6-7 6-7 6-4 3-6)
Djokovic - Lopez (6-4 6-3 6-4)
Reagovat
smazaný uživatel
Kikina = Bobina (fakt netuším, asi TB ve třetím)
Serena > Venus (2 sety, o 1 break)
Jo >= Marin
No11111111e >= Feli (mohou to být 3 vyrovnané sety, možná by Lopez mohl i 1 uhrát, jestli bude mít Djoker zase výpadky jako s RBA - tohle je asi poslední zápas, kde by se mu ty výpadky nemusely vymstít, u následujících soupeřů už jo)
Reagovat
smazaný uživatel
KiKi >= Bobina... (((KiKi musi proste;)))
Serena =< Vee (((za tip nic nedam:D)))
Tsonga >= Marin
No1e > Fe1i
Reagovat
VlS
Taky bych to přál Vee, ale Serena to dá, jinak se shodujem.
Reagovat
freeteepek
Tak Petra konečně vyhodila neschopnýho psychologa a vida, jak to jde...
Petře určitě pomohlo, že už podruhé hrála za tmy na Arthura Ashe. Už dřív jsem říkal, že by některé své zápasy (třeba ten loňský s Kruničovou) neprohrála, kdyby se hrálo večer na velkém stadionu!
Jestli Petra s Pennettaovou budou hrát přes den ve vedru, tak mám o Petru trochu obavy. Co ta její mono?
Vida, když má Petra plán B, jde to líp. Kromě trpělivosti by ovšem ještě potřebovala zpestřit hru, zahrát občas nějaký kraťas. Doufám, že to časem taky pochopí:-)
Reagovat
blixa
Tvl, měl bys jí to honem poradit ! Třeba vyrazí Kotyzu a najme tě místo něj !! ;-)

PS. Tušíte někdo, jestli to tihle "rádci" myslí fakt vážně nebo si jen dělají prdel ? :D
Reagovat
freeteepek
Já jí tady radím pořád. Škoda, že to nečte:-)
Reagovat
freeteepek
Ty voleje je potřeba hrát krátký. Trénuje je, když má teď poloviční tréninky? Škoda, že nehraje 4hru. Lucka s M.Sandsovou by mohly vyprávět, jak jim 4hra pomáhá v singlových zápasech právě při hře na síti. Bethanie tam nabíhá jako Štěpánek:-) a první set tímhle způsobem Sereně sebrala. To byl brutální tlak...
Reagovat
misa
O volejích Lucky bych raději pomlčel. Vždy, když se v singlu vydá na síť, tak mám obavy, co z toho vyleze. Petra je v tomto ohledu nesrovnatelně úspěšnější a ze světové špičky jedna z nejlepších.
Reagovat
blixa
S Bětuškou nemůžeš srovnávat, to je ultimátní síťařka. Tohle musíš mít vrozený, to se nedá úplně naučit.
Reagovat
misa
Skvělá hráčka, kdyby měla lepší servis, tak by byla noční můrou všech tenistek.
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna Lucka je na síti dost tragická. Což je u tak kvalitní deblistky s podivem..
Reagovat
rosm
tak nevim na koho se divas, ale kratasu hraje nad pomery casto ted. Penetta nehraje vubec nic letos, zdaleka nema formu z lonska, je jedno kdy bude hrat, pokud zase nezesili musi ji porazit.
Reagovat
freeteepek
Kolik jich bylo v posledním zápase? Mám pocit, že jen 2 hned na začátku. Zkazila pár lehkých míčů na sítí. To se dalo zahrát hlavou. Nevím, proč to pořád cpe dozadu, kde to soupeřka čeká a taky jí to párkrát přečetla a zkoušela ji prohodit. Když mluví o volejích na sítí tak není volej jako volej. Jedna věc je volej hned po podařeném servisu, druhá věc je volej, kdy se jí na síti nepodařilo zakončit a soupeřka se jí pokouší prohodit...
A ještě bych dodal, že na Arthur Ash stadium letos nefouká tak jako dřív, což jí určitě vyhovuje. Samozřejmě, ve ČF už nemá co ztratit, ale na druhou stranu může být nervozní, protože Flavii 3x za sebou porazila a bude v tomhle zápase favoritkou. Pokud by se mač v horku protáhl, tak to určitě nevidím pozitivně.
Reagovat
kada.tom
vzhledem k tomu, že Vika letos ještě nehrála Night session a její zápas s Halepovou bude velkej tahák, tak tohle určitě bude večerní zápas, což by mělo znamenat, že Petra bude hrát přes den, patrně od 12h nebo od 13:30 newyorského času - moc bych se divil, kdyby to byla jinak - leda ještě, že by Halepová odstoupila, ale tomu moc nevěřím :-)
Reagovat
martinek37
Předně tedy velká gratulace Petře, že to konečně zlomila.
K zápasu s Flavií bych řekl, že je úplně jedno, jestli měla či neměla Flavia před US Open formu. Tady jí to prostě sedí a vždy dojde daleko. Petra musí především diktovat hru, nedat jí moc prostoru dostat se do delších výměn a především omezit UE na co nejmenší míru. Pak si myslím, že má šanci. Na první pohled to vypadá, že je Petra favoritkou, ale když vezmeme všechna pro a proti, je tenhle zápas naprosto otevřený.
Reagovat
janek_da
diktovat hru, omezit UE

Snadno se řekne, hůř vykoná. Podle mě je to dost protimluv.

Pokud jí nebude Petra nabíjet na bh podél, a to se moc nebojím, tak myslím, že by Flavii měla v klidu dát.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nesouhlasim...
...ze to bude tak v klidu jednoduche, pokud by delala, to co rikas...a neni moc chvil, kdy s tebou nesouhlasim;))) Tak jednou a 100let;D)

Flavii, kdyz davas servis na tecko, tak je celkem neskodna...pokud ji to valis spis ven z kurtu, dokaze na FH slusny insajd out...nebo i bez obihani slusne reaguje...ovsem jak ji to jde na tecko, je schopna brat ty pecky svym BH, ale ztraci to rychlost a dava to prevahu agresivni souperce, to by mela Petra vpohode zabijet...;)

Pokud Flavia je na servisu, tak se snazi ho davat ven z kurtu...hlavne z leva doprava ji to jde dobre, potom nabiha s BH a paradne variuje, asi to jsi mel na mysli...nebot je Petra levoruka, tak muze returnovat na jeji FH...ale ten tedy aspon podle mne ROZHODNE SPATNY neni...
Slabina Flavie je serv z pravy strany...jak bude Petra trpeliva, mohla by to prolamovat...

Zapas rozhodne muze byt zajimavy, nebot Flavie je dost kreativni hracka, tohle je proste jiny level, nez ty co byly doposud...

Myslim, ze to bude krasny match, dramaticky, o cemz vypovida i jejich H2H...je vyrovnane...a prave v USA Petra s ni prohrala, a take 2x na antuce, naopak Petre se s ni darilo jak jinak nez na trave a nekde v Asii, nebo kde se to do certa hralo;)

Zapas muze byt trhakem;)

Doufam, ze Petra postoupi a uvidime vysnene SF Viktorie x Petra....

Ale mozna jen kecam kraviny;D))))
Reagovat
janek_da
Soudruh Vlk nám to tady pěkně vysvětlil, děkuji za obsáhlý komentář.

Jasan, dík. Já z tej Flávie mám pocit, že ona kromě toho bh podél je "jenom" mírně nadprůměrná hráčka. A samozřejmě na síti, ale v singlu tam tak moc nehraje. Možná tenisovou chytrost má a umí si počkat na správnou chvíli.

Obával bych se vracečky nebo ranařky, co má zrovna den.

Od Flavie by rozhodně bylo zajímavé, kdyby zkusila útočit. Nemám pocit, že má Petra nějak extra dobré prohozy. A na Petřiny přímky se líp dávají voleje než na nějaké šmudly pod nohy.
Fakt mě zajímá s čím F. přijde, aspoň pár gemů bych zkusil tu totální ofenzivu, být jí.

Teď co jsem viděl 2 zápasy Flavie, tak si fakt nedovedu představit, že by měla mít Petra problémy na servisu a sem tam nějaký brejk dá. Ona i ta Sam ji celkem tlačila, ale jenom z fh. Od Petry to bude z obou stran a to už Flavie nedá.
No, jestli se jí podaří Petru rozhýbat, tak šanci má...
Reagovat
VlS
Jo, asi souhlas, chce to dávat bacha na opakovaný crossy, tam to Flavie umí poslat krásně po lajně.
Reagovat
tommr
za normálních okolností nemá Pennetta čím Petru přehrát a zápas by proto měl skončit jednoznačným vítězstvím Petry. Okolnosti ale nejsou normální, protože Pennettaový se z nějakýho důvodu na USO extrémně daří a Petře naopak takže je možný cokoliv. Přesto si myslím, že by Petra měla vyhrát pokud se jí podaří zopakovat výkony ze zápasů proti AKS a Kontaový ve kterých hrála opravdu dobře ...
Reagovat
VlS
A Petra je v QF, protože se jí nedaří?
Reagovat
tommr
můžu je citovat z článku:

... Zatímco pro Kvitovou je US Open nejméně oblíbeným grandslamem, Pennattaová na něm pravidelně dosahuje svých nejlepších výsledků. V New Yorku je už pošesté za posledních sedm let ve čtvrtfinále, před třemi lety si ve Flushing Meadows zahrála také své jediné grandslamové semifinále ve dvouhře ...

letos se sice Petře podařilo na USO poprvé postoupit do čtvrtfinále, ale to ještě neznamená, že se jí tam ted bude dařit pořád a zlom může přijít klidně už zítra (a já doufám, že ne) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě před tím, než poprvé vyhrála Wimbledon, resp. dokonce ještě těsně poté naopak tvrdila, že US Open je její nejoblíbenější, takže ono to asi zas tak zlé nebude. ;-)
Reagovat
Lunej..
velká gratulka, moc jí to slušelo, ale po pár gemech jsem zvadla. :)
Reagovat
kada.tom
Byl to takovej vlastně docela nudnej zápas. Obě výborně servírovaly, výměny téměř žádný, protože to dost často končilo neúspěšným returnem (ale pár výměn jako z partesu tam bylo, to zase jooo). Petra teda měla ocelový nervy a přineslo to ovoce. Hrála moc dobře, jen to možná tolik nevyniklo, protože Konta byla velmi vyrovnanou soupeřkou.

Ve středu Flavia, ta to v NY umí (narozdíl od Petry), čekám 3 sety s nejistým výsledkem. Uvidíme :-)
Reagovat
Jan
Petra má letos snadný los, až semifinále až případné finále by byly ostré mače. Mohla by toho využít.
Reagovat
kada.tom
já mám strach hlavně o to, že Petře už dojde fyzicky, což se stát může, protože za poslední 2 týdny hrála opravdu hodně zápasů, ale je to tak - chtělo by dojít alespoň do SF, tam by to mohla být slušná bitva s Halepovou nebo Vikou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se právě ukazuje ta výhoda GS - den volna mezi zápasy. Ten je podle mě v tuhle chvíli pro Petru nesmírně důležitý + to, že se zatím na kurtu zbytečně nezdržovala, jako jediná (!) hráčka na turnaji ještě neztratila set.
Reagovat
Lunej..
Jaký strach? Kdo se bojí, nesmí do lesa :) Prostě buď bude hrát dobře a bude chtít vyhrát a nebo bude hrát blbě a prohraje. Flavia je rozjetá, kraťásci jí včera šly a bylo vidět, jak Sam ji chtěla umlátit a spěchala, z čehož byly chyby. Petra je podobný typ hráčky, i když hraje trpělivěji, ale jde o to, jak ji bude Flavia honit k síti a jak se bude Petra vyhazovat, protože Petra má obecně problém, že má všude malé kurty :D
Reagovat
blixa
No do lesa to chápu, zvláště do temného lesa, ale na kurty, na kurty smí ? ;-)
Reagovat
Lunej..
Tak mluvím o kada.tomovi, ten se tady bojí. :)
Reagovat
blixa
Jo Kadlec nesmí do lesa. No to jo, to nesmí, co kdyby tam na něj číhala nějaká Slovenka ?! :D
Reagovat
slacker
Na tebe ciha v lese nejaky ultras
Reagovat
janek_da
Siegemund 61 min
Gibbs 72 min
Schmiedlova 68 min
Konta 91 min

Mi to neprijde nejak fyzicky namahave. A i s tou Kontou to bylo hlavne o servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukala jsem na pár gemů (víc vydržet nešlo) a Kristýna zase končí v prvním kole. Byl to dost tragický a odfláknutý zápas, vím, že Kája i Kristýna normálně vypadají na kurtu dost flegmaticky, ale tohle byl celkem extrém. Lu se Kristýně snažila pomáhat co to šlo, ale Týna toho nevyužila a celkově se vůbec nesnažila bojovat...
Reagovat
bIbec
Gratulka Petře.

Na tiskovce má nemocný hlas, takže asi nebude úplně v poho.
Nebo při zápase "pojď-ovala", takže ten hlas může být vyřvaný? Zápas sem neviděl, takže nevím.
Reagovat
bIbec
a Flavii bych nepodceňoval. Ten první set proti Petře C byl asi nejlepší tenis, jaký sem zatím na US Open viděl. Hotová smršť, s kterou nešlo nic dělat. Top tenis.
Úroveň třetího setu taky nebyla zdaleka špatná. Prostě to, že málem vypadla s Cetkovskou nemůžeme brát jako faktor, že je nic moc. Protože Cetkovská hrála sakra dobře. Né jak hráčka druhé stovky, ale jako hráčka dvacítky.
Reagovat
bIbec
a ještě je potřeba brát v úvahu výsledky Flavie na předchozích ročnících US Open. Ona to tam má zřejmě dost ráda. Pravidelně dochází do čtvrtfinále.
Reagovat
rosm
ale ona nic nehrala i kdyz mohla proti Cetkovske, to nebylo uplne o vykonu Petry, proste nic, nema formu vubec, ma stesti na los, nemela v pavoulu nikoho kvalitnejsiho krome Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Těsně po zápase na kurtu s hlasem nic neměla.
Reagovat
Meceon
pěkně to řekla...byla jsem horší,nějak jsem vyhrála:)))))
Reagovat
Frick
ČF Lucky s Masou se s tím srovnávat nedá. To neříkám jako nějakej zavilej Sáfářista, to je prostě fakt.

Velký fight přijde až v případném SF...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jednak to bylo 4.kolo...a jednak by si mel opravdu vyhledat lekarskou pomoc.
Opravdu, co casto tady splodis...se fakt nehodi...
Trpis asi nejakymi silenymi obsesemi, nebot jinak si ty tve "produkce" neumim vysvetlit...;)
Reagovat
George_Renel
Ja to tvrdím už léta, že jsi obyčejný tur.
Reagovat
slacker
a ja zase tvrdim ze jsi jeden z mistnich modrych bolseviku.
Reagovat
George_Renel
A já vím že jsi parazit bez vlastní myšlenky.
Reagovat
slacker
a komu ze teda patri moje myslenky, kdyz nejsou moje?
Reagovat
George_Renel
Tvoje myšlenka je jediná a opakující se. Přilepit se pod někoho v diskusi a podjebávat. To je tvůj životní cíl. Na něj taky dojedeš....
Reagovat
slacker
Tak se modry soudruhu rozhovor ty o svych vlastnich myslenkach, protoze ty delas presne to co si myslis ze delam ja (tj se nekam pod nekoho nalepis do diskuze). Takze jeste k tomu jsi pokrytec jak vysitej.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
pockerface
Velká gratulace Petře, tak ještě Flavii a pak možná přijde mód robocop. Bylo by pěkné finále Petra x Serena. Ale komu pak fandit? Petře? aby měla i jiný GS než jen z Wimbledonu. Sereně? kariérní GS se jen tak už někomu nepovede. No byla by to Sophiina volba. Ale je to ještě daleko, nechám se překvapit. Přeji Petře hodně štěstí do QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka v SF je problém.
Reagovat
vrabejka
Tak jasne ze Petru. Tak otevrenou cestu uz mit nebude a forma je taky slusna. Podpe ke na Azu ma. Aza je znicena mozna zdravotne a Halep ji taky prozene.
Reagovat
smazaný uživatel
Flavii bych nepodcenoval, ma fazonu
Reagovat
vrabejka
Jenze Petra zacina zapinat ROBOMOD.
Reagovat
pockerface
A je tu i ovázané stehno. Ve Wimbledonu ho měla 2x ovázané a vždy byl z toho titul :-). Ono vůbec, když má Petra nějaké zdravotní trable, tak hraje daleko lépe než když je 100% fit. Hlavu zaměstnává asi i něco jiného než jen hra a je to tak lepší.
Reagovat
rosm
Penetta nema vubec fazonu, proti Cetkovske byla uplne zoufala za prvni set mela 2 winnery, kdyby Petra neodesla fyzicky nemela Penetta sanci.
Reagovat
r176
Reagovat
pockerface
Petra pěkný celodvorcový tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist