Kvitová začala v oblíbeném Dauhá hladkou výhrou. Plíšková končí po debaklu s Alexandrovovou

14. 2. 2023, 13:24
Aktuality 150
WTA DAUHÁ - Petra Kvitová má za sebou úspěšný vstup do silně obsazeného podniku v katarském Dauhá, kde hrála při třech z posledních čtyř startů finále. Dvojnásobná šampionka začala hladkou výhrou nad světovou dvaadvacítkou Shuai Zhang a zahraje si už o sedmé čtvrtfinále v tomto dějišti. Naopak skončila šampionka z roku 2017 Karolína Plíšková, jež utrpěla debakl s Jekatěrinou Alexandrovovou a nenavázala na tři výhry z kvalifikace.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová našla první letošní přemožitelku až v pátém zápase ve čtvrtfinále v Adelaide a do oblíbeného Dauhá dorazila po zklamání v podobě porážky ve druhém kole Australian Open s Anhelinou Kalininovou. V katarské metropoli úspěšně zahájila i svůj celkově devátý start, tři z posledních čtyř návštěv tohoto dějiště přetavila ve finále a v letech 2018 a 2021 tady triumfovala.

Do letošního velmi silně obsazeného ročníku (coby světová třináctka se nevešla mezi nasazené) vstoupila výhrou 7-5 6-2 nad světovou dvaadvacítkou Shuai Zhang, se kterou si poradila už potřetí v řadě.

Favorizovaná 32letá Češka byla v podstatě od začátku zápasu jasně lepší. V úvodním gamu však nevyužila čtyři brejkboly (tři v řadě) a pak nepotvrdila brejk na 3-2. Od stavu 4-5 ovšem na kurtu dominovala a o dva roky starší Číňance dovolila ve zbytku utkání, v němž si vypracovala skoro trojnásobek brejkbolů, už jen jednou uhájit servis.

Statistiky zápasu Kvitová - Zhang

O své již sedmé čtvrtfinále na tomto podniku, který si každoročně střídá status WTA 500 a WTA 1000 s Dubají, zabojuje proti Cori Gauffové. S americkou teenagerkou a turnajovou čtyřkou změří síly poprvé.

Karolína Plíšková letos pokračuje v předvádění nekonzistentních výkonů. V Dauhá po úspěšně absolvované tříkolové kvalifikaci nezvládla čtvrtý zápas během čtyř dní. S Jekatěrinou Alexandrovou prohrála za 52 minut hry 1-6 2-6.

30letá česká šampionka z roku 2017 sice začala nadějně a hned v první hře zaznamenala brejk, jenže ho nepotvrdila a prohrála šest her v řadě. Ve druhé sadě se držela jen do stavu 2-1, pak už neuhrála ani game a s osm let mladší sousedkou ze světového žebříčku utrpěla debakl ve druhém střetnutí po sobě.

Světová devatenáctka Plíšková musela do kvalifikace na druhém ze čtyř letošních turnajů. V Adelaide i v Dauhá v ní nezaváhala, ale následně vždy vypadla po hladké porážce v prvním kole hlavní soutěže.

Z kvarteta českých nadějí prošla úvodním kolem kromě Kvitové už jen Karolína Muchová, která si včera poradila s Italkou Martinou Trevisanovou. Naopak v tříhodinové bitvě v pondělí neuspěla Barbora Krejčíková.

Alexandrovová se ve druhém kole utká s Řekyní Mariou Sakkariovou. Světová sedmička do turnaje vstoupila třísetovou výhrou 6-2 3-6 6-3 nad Číňankou Qinwen Zheng.

První letošní porážku v pátém letošním zápase a po měsíční pauze utrpěla Paula Badosaová. Před měsícem v Adelaide porazila Beatriz Haddadovou Maiaovou a postoupila do semifinále, následně ale z turnaje kvůli svalovému zranění odstoupila a přišla i o následné Australian Open. Dnes v Dauhá se španělská tenistka na kurty vrátila a znovu narazila na Brazilku, tentokrát však Jihoameričance podlehla 6-7 3-6.

• WTA 500 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 780.637 dolarů
úterní výsledky (14. 2. 2023)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (ČR) - Shuai Zhang (Čína) 7-5 6-2
Alexandrovová (Rus.) - Plíšková (ČR) 6-1 6-2
Sakkariová (5-Řec.) - Qinwen Zheng (Čína) 6-2 3-6 6-3
Kasatkinová (6) - Marinová (Kan.) 7-6(5) 6-2
Bencicová (7-Švýc.) - Tomovová (Bulh.) 6-0 6-1
Collinsová (USA) - Mertensová (Belg.) 6-4 7-6(6)
Ostapenková (Lot.) - Keysová (USA) 7-5 6-2
Keninová (USA) - Samsonovová (-) 6-3 6-1
Haddadová (Braz.) - Badosaová (Šp.) 7-6(6) 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

150
Přidat komentář
pepin
Je s podivem, že se zde najdou ještě fanoušci, kteří tu Karolínu brání a hledají různé výmluvy proč to opět nešlo. Jedno je evidentní a viditelné. Naprostý nezájem o to co se na kurtu odehrává, znuděný pohyb, nechuť udělat rychlejší pohyb, vytvořit aspoň dojem nějaké bojovnosti či aspoň si trošku hrábnout. Je pravda, že ji o nic nejde. Zajištěná je a to co si o ní myslí okolí ale pozor i to odborné je ji naprosto jedno, aspoň se podle toho chová. Nemohla přece zapomenout hrát tenis, nemohla přece zapomenout skvěle podávat, nemohla zapomenout mezihru. Jen ji pro to zapomnělo bušit srdíčko. A bnez toho to opravdu nejde v žádném sportu.
Reagovat
osmi
Bušit srdíčko?????To jako vážně.Vypadá to spíš na to ,že se z ní stala prodejná ...a.Kdyby jí bylo 17 tak ty výpadky chápu,ale v jejím věku.No humus co včera předvedla a podle mě to hraničí s pěkným podvodem.Ja jen doufám,že u ní bude platit pořekadlo,že na každou s...ni se vida vaří!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Další zhrzený sázkař. smile
Reagovat
osmi
Nepřeju nikomu nic zleho,ale u tehle p..e udelam vyjíku.Když je schopna udelat toto,tak si nic jineho nezaslouzi.Nazdar
Reagovat
Blondie
Vyklidni se, sázkaři.
Reagovat
osmi
Ty se uklidni ,a ta ....a at ....
Reagovat
Blondie
S pozdravem "piš kultivovaně, nebo nepiš vůbec" Blondie
Reagovat
osmi
Hele blondyno,ty mas asi taky svoje dny co?Jako ta labilni piksla
Reagovat
Blondie
Lol, ne, sázkaři.
Ale začínám tipovat, jak hluboko klesneš a něco mi říká, že mé odhady překonáš.

smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já bych nebyl tak přísný - 3gamy nejsou na kvalifikantku úplně špatný výsledek.smilesmile
Reagovat
Nenela
Presne tak - nebudme prisni. Kazdy ma sve dny a Kaja je mela zrovna vcera smile
Reagovat
Nike
Blondie - myslíš si, že ti to tu patří? Že nikdo jiný tu nemůže psát? Jen ty? Jsi na omylu, ty internetová hrdinko. Jestli chceš pokračovat v podobném povysenem duchu, pošli sem svoji fotku, pak budu zvědavý, jak budeš dělat borku a chytrou. Jestli si myslíš, že zu nikdo nemůže nic napsat na tvé oblíbenkyne, napiš adminovi, at ti tento portál zavře a piš si sem sama. A teď čekám na tvoji fotku, pak bys už tak arogantni a povýšená nebyla.
Reagovat
Blondie
**směje se**

Aww :D podmiňovat argumentaci fotkou... ty bláho, to jsem v životě neslyšela. A jelikož se argumentací/komunikací živím a něco o nich vím, tak se obávám, že když na takový zázračný přístup nepřišly generace před tebou, asi nepůjde o nic chytrého.

Chápu, že blbě si vsadit je bolavá záležitost, soucitně foukám, na bebí, nicméně jsi jistě velký chlapec a přeneseš se přes skutečnost, že holt mají sportovci a sportovkyně občas mizerný den a na kurtech, lyžích či hřiště předvedou totální výbuch smile

My dospělí s tím prostě umíme žít. Jinak obecně poznánmka o tom, že je Karo Plíšková má oblíbenkyně mě vskutku pobavila, věřím, že nejsem jediná smile
Reagovat
Blondie
Sorry za překlepu, smála jsem se a pila kávu dohromady smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to sis teda proti bohyni dovolila dostsmilesmilesmile
Reagovat
Blondie
I bohyni mohou vypelichat křídla a proděravět podrážky :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je potom otázka - je to ještě bohyně?smile
Reagovat
Nenela
Hahaha ty jsi vazne magor na kvadrat smilesmilesmile
Co tou fotkou chces dokazat? Ze je Blondie zakomplexovana stara tlustoprdka? A co kdyz je to naopak? Co pak?
Ja se vazne bavim. Kdyby blbost nadnasela, tak nam tu nekdo lita jako... holubicka!
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi reklama na zhrzeného sázkaře.
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
Blondie
Jak vlastně hrála Péťa, prosím? Výsledek vidím, ale napsal by někdo něco ke kvalitě hry? Zda jí to tam padalo?

Jsem byla hodné děvče, dělala jsem bohulibé aktivity (zadarmo smile) a o zápas přišla :D
Reagovat
com
no jo von je ten Valentyn.. Slapoty makaj dneska zadara smilesmile Kvitovic nic moc, Gauff ji posle dom smile
Reagovat
hanz
Comčo, taky sis dneska vsadil?smile
Reagovat
Blondie
Comí, já jsem se tě vlastně naučila mít docela ráda. Ty jsi jako takovéto třínohé štěňátko, co mu člověk na dovolené v Řecku hází šunku od snídaně smile Bůh ti žehnej :D

A Kvitovic jsi fakt viděl? Soupeřka kazila, proto to měla tak lehké?
Reagovat
Nenela
Peta hrala dobre, hlavne v druhem setu. V prvnim srovnavala miridla
Reagovat
Blondie
Děkuju smile

Třeba bude někde záznam!
Reagovat
frenkie57
Možná na YT, ale spíš jenom kratší sestřih. Zítra to bude "maso". Nejdříve Petra s Coco a pak jako poslední, čtvrté utkání, zápas Mušky s Caro Garcia.
Reagovat
Blondie
Těším se. Peti asi prohraje, ale souboj generací bude určitě zajímavý :-)
Reagovat
lenka258
Mně zas nepřišlo, že hrála Peťa špatně:). Jasně udělala tam x zbytečných chyb, ale to k ní jaksi už patří:).
Reagovat
Blondie
Mě fascinuje, že kdykoliv Karolína prohraje, objevuje se tady spousta jindy v diskuzích o WTA jen minimálně aktivních nicků a hejtí.

Takže asi takhle, chlapečkové: Plíšková tam alespoň šla a byť dostala na budku a nic jí nešlo, dala se do boje. Milionkrát akčnější než frfňání z gauče.
Reagovat
hanz
Blondíčku, tak tu taky nehejti.smile
Reagovat
Nike
Je trapná. Evidentně nějaký smutný život, nebo má pocit, že tento portál je její.
Reagovat
Blondie
Jojo, to, ze se clovek nekoho zastane, je bezny projev smutneho zivota smile

To, jak se vynori poloanonymni hejtri, kdykoliv Petra a Karolina (ta hlavne) prohraji, je smutny fakt.

Covece, neco mi rika, ze doktorat z psychologie asi mit nebudes smile
Reagovat
A211
Proč ale roztáhnou zadnici na mě co těším na tenisovou bitvu jsem prostě trouba
Reagovat
Nike
Ja vim, ze tenistky maji v dnešním světě skvělé postavení. Vydělávají miliony, ovlivňují miliardy lidí. Fajn, bez problémů. Ale to, co dneska předvedly Plíšková a Samsonova nemá se sportem už nic společného. Jedna naprosto odchodi zapas bez zajmu (kdoví proč, když řekne, že chce mít životní sezónu), a druhá prohraje s Kenin, kterou by porazila i kdejaka juniorka a po prohře se směje. Ne, tohle už není sport. A proč? Protože tyhle ženské mají miliony na kontech z reklamy a nějaký tenis jim je ukradený. Od té doby, co je tenis čistý byznys, to nemá cenu sledovat. To co predvedly obě dvě kdyby udělaly nějaké dorostenky na krajském turnaji, tak je z toho totální pozdvizeni. A oni si to dovolí na turnaji kategorie 500. Loučím se s vámi. V životě jsem nebyl takhle zklamaný ze sportu. Pardon, tohle sport už dávno není. A sledovat to už nemá cenu.
Reagovat
Blondie
Tvl jako kdyby tohle nedelali i muzi. Neni to zadny ciste female sport problem.
Nejaky problem se zenami?
Spis s temi jejich miliony, ze?
Reagovat
Nike
Můžeš si me urážet jak chces. Nic jiného zu neumíte.
Reagovat
Blondie
Lol, ty se urazis sam, na to se nemusim namahat :D
Me spis tesi, jak se kohoutkum, tj. panum, co maji problem s uspesnymi zenami, v teto dobe blbe zije :)
Reagovat
Grape
Já tu u pána spíš tuším neúspěšné sázky. smile Přesně takto se obvykle projevují...
Reagovat
Blondie
Asi tak...
Reagovat
Nenela
Taky to vidim na sazky
Reagovat
Nike
Jak se projevuju? Tím, že napíšu pravdu?
Reagovat
Nola
kolko si si vsadil?
trebars Samsonova bola zranena uz vo finale, kde mala na lopate Belindu, a prisla si pre prize money, bola by hlupa, keby sa ich vzdala a Kaja bola zrejme unavena po trojkolovej kvalde, mozno sa to nezda, ale hrat proti oddychnutej superke nie je jednoduche, a mozno aj nejaky zdravotny problem k tomu
Reagovat
frenkie57
Celý majoritní profi sport je čistý byznys, to bys nemohl sledovat nic. Jó, dneska to nestálo za nic, ale to jsou holt ženy, u nich je těch proměnných v hlavě, vedoucích k vítězství nebo porážce, poněkud více. nedělal bych z toho bůhví co, to se stane občas každé hráčce, že nemá co nabídnout, z větší části to také bývá výbornou hrou soupeřky. Nic se neděje, jedeme dál.
Reagovat
EllNino
to se stává i ve WTA a ATP, že hráčka, která prohrála ve finále nebo získala titul, následující turnaj hned prohraje
Reagovat
Mony
To snad je dokonce pravidlo, ne?
Reagovat
Pavol
smilesmilesmile
Reagovat
com
hele Pavle, bez radsi prezidentovat smilesmile
Reagovat
miros
Prosím, Kájo, přestaň už raději hrát, protože na to se fakt už nedá v tvém podání koukat a s prominutím děláš České republice ostudu.
Absolutně nechápu, jak jsi s takovým stylem hry mohla být i když na malou chvilku světová jednička. Klobouk smekám.
Když tě vidím na tom kurtu, jak tě to nebaví, nejseš schopná udělat dva kroky, znuděná, prosím, neznechucuj to ostatním.
A raději skonči. Prosím
Reagovat
EllNino
Nechápu, proč by to měla dělat :)) kvůli tobě určitě ne
Reagovat
hanz
Souhlasím, ještě může nám - sázejícím - vydělávat!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
některýmsmilesmile
Reagovat
lars
kdyz te ani nenapadlo se na zapasy Karol nekoukat, tak na TP o ni nepis,protoze si muzes ostudu nebo se ztrapnit :)
Reagovat
tommr
dnešní výkon Karolíny nechápu. V kvalifikaci hrála opravdu dobře a soupeřka jí hned v první hře darovala brejk. Místo toho aby jí to nakoplo tak následovalo neskutečný trápení - jeden z nejhorších výkonů který jsem kdy od Karolíny viděl ... smile
Reagovat
hanz
Tak vono žalostný je to už delší dobu, jen si to někdo nechce přiznat.smile
Reagovat
makro99
taky to nechápu.. nebylo jí něco?
Reagovat
EllNino
nepochopil jsem, v kvaldě od toho prohraného 1. setu s Bogdan skvělý tenis, smázla Dart, pak pěkný zápas s Fernandez musel přeci povzbudit ... a místo toho takovejhle világoš
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mě už se před zápasem připomnělo pravidlo - když vyhraje Kvítí, prohraje Kája nebo obráceně. Obě najednou postoupí na stejném turnaji zcela výjimečně...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
*Mně.. (měnil jsem větusmile)
Reagovat
Liverpool22
dneska to byl fakt děs - odchozený zápassmilesmile
Reagovat
frenkie57
Výborná a jistá hra Káti a otřesné returny Káji byly hlavní příčinou dnešní Kájiny porážky. Ona se nebyla vůbec schopna dostat do zápasu, nic pořádně nefungovalo. Takže nám zbývá kdo? Mucha a Kvítí.
Reagovat
hanz
Tak, tak.
Reagovat
aligo
Takový výprask jsem nečekal... Čekal jsem, že uhraje gemy 4!
Reagovat
zfloyd
ta bezkrká Ruskočeška Karolinu pěkně smázla smile
Reagovat
Dobry-den
Gratulka. Využila dobrého losu a uhrála fantastické TŘI gemy. smilesmile

NULA vyhraných bodů po 2. podání, to jsem na téhle úrovni ještě neviděl. smile
Reagovat
hanz
To se rozehřívá na GS, jak by comík (nebo komik?) napsal.smilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Furt má vyděláno víc než si ty v životě čuchneš.
Reagovat
hanz
To jí někdo nebere, ale obohatit nás ve Fortuně a Tipsportu taky může.smilesmile
Reagovat
George_Renel
To tedy byla bída.
Reagovat
hanz
Náhodou, já jsem s Kájískem poslední dva roky spokojený, pravidelně se strefuju do jejích proher.smile Taky sázejte!
Reagovat
hanz
Ochh, Kájísku, děkuji Ti za vydělané many. Věděl jsem, že v main draw už nezklameš. smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
kurz byl slušnej to je fakt smile
Reagovat
hanz
Tak, tak... stačí si počkat.smilesmilesmile
Reagovat
Nike
Pliskova je ostuda ženského tenisu. Měla by skončit. Nemá na to fyzicky ani hlavou. Za to ci předvádí by ji měla WTA nějak pokutovat. Spousta hráček by byla ráda za její zápas a ona tam hen chodí. Přestávám sledovat ženský tenis. Tohle je naprostá nechutnost.
Reagovat
SpacialRecognition
A ty jsi ostuda celého lidstva, kdo je na tom hur?
Reagovat
EllNino
1:0 -> 1:6
2:1 -> 2:6 ...
Reagovat
Torn
Ustrašené údery na střed.
Reagovat
com
Dubaj ceka smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile Jak jsi tady psal minule. Kája už se zkušeně šetří na velké turnaje a hlavně na GS smile
Reagovat
jirkaS
přepínám na kasatiksmile
Reagovat
EllNino
V kvaldě uvolněná, dneska ztuhlá jak veka
Reagovat
Mantra
že hrála tu kvaldu, jinak by se u těch velbloudářů ani nevohřála... smile
Reagovat
Mantra
0-1 s breakem a 20minut na to 6-1 - tj kanár smile
Reagovat
Torn
To znamená 6:1. Nauč se pravidla tenisu.
Reagovat
Mantra
ach ty musíš mít smutný život. Samosebou chápeš jak to myslím - dostala vlastně kanára - 6her v řadě... ale to víš
Reagovat
Torn
Spíš ty, když máš tyhle řeči...
Reagovat
com
cista hra smilesmile Karolina uz zabrala smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Torn
To je sice hezké, ale darovat první set poměrem 6:1, je na hráčku kalibru Karolíny opravdu silná káva.Obzvlášt proti rozhozené Alexandrove.
Reagovat
jirkaS
kanár nebudesmile
Reagovat
tommr
v prvním setu byl: z 1:0 na 1:6 ...
Reagovat
jirkaS
budiž mi útěchou že Jekaterina je
téměř Češkasmile
Reagovat
tommr
existuje ještě možnost že Karolína první set soupeřce darovala a od druhého setu začne pořádně hrát. Pravděpodobost toho je ale asi tak jedna ku milionu ... smile
Reagovat
George_Renel
Vyhrála K. vůbec nějakou výměnu po 2. servisu?
Reagovat
Torn
Nula.
Reagovat
George_Renel
Děs.smile
Reagovat
tommr
podle statistik měla úspěšnost druhého podání 0% ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je skoro geniálnísmile
Reagovat
Torn
Tak tohle byl asi její letošní nejhorší výkon, přitom Alexandrova byla nalomená už před startem. Se obávám, že Karolína to už ve druhém nezvládne.
Reagovat
petrulinka
A set za 25 minut v čudu smile
Reagovat
jirkaS
je to bídasmile
Reagovat
zfloyd
dva brejky přes dvojchybu to hoří za vše smile
Reagovat
Torn
Vypadá to dost bledě.
Reagovat
com
Dauha uz Karolina vyhrala, na co mit doma dve stejny trofeje smilesmile
Reagovat
Blondie
Jsem ráda, že Petě dva stejný talíře nevadily smilesmilesmile
Reagovat
Torn
Com je trubka. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
uuuu, Pavlinka vyhucela.
Reagovat
zfloyd
Hadí Mája hrála dobře a navíc je to velký bojovník
Reagovat
Torn
No, se servisem měly problém obě. :D
Reagovat
tommr
a horrorová show na servisu pokračuje i nadále. Karolína dvakrát za sebou odevzdala soupeřce servis dvojchybou ... smile
Reagovat
tommr
Karolína sice začala brejkem ale vzápětí to totálně pohnojila na servisu ... smile
Reagovat
Torn
Na mě to působí, že ani jedna nechce jít do vedení. :D
Reagovat
Torn
Tak Karolína to rozsekla....
Reagovat
tommr
jj myslím že dnešní zápas už můžeme v klidu odepsat ... smile
Reagovat
Torn
Bohužel. :(
Reagovat
Mac
Byl by stream na plistici? Dík...
Reagovat
Alien
Na koho?
Reagovat
Mac
První 4 písmena by i hodně natvrdlemu mohla napovědět smile
Reagovat
jirkaS
je tu nový
Reagovat
Liverpool22
tady si to můžeš najít:

https://sportshub.stream/tennis-live-stream-1/
Reagovat
Mac
Už jsem si to taky našel, ale dík...
Reagovat
A211
Petra K.bezva výkon těšíme se dál ať vydrží zdraví,ty naši bojovníci pauzu u mě chvíli po Miami a pak až po W....
Reagovat
NovacekTP
Těším smile
Reagovat
zfloyd
zarputilá Ostapenko vyřídila Zubejdu , tentokrát bez volánů a tygřích variací
Reagovat
Torn
Čím tedy zastrašila Klíčovou? :D Mohutným břichem plných koblih? :D
Reagovat
frenkie57
Určitě tím novým účesem ala Harlem gangsta...smile
Reagovat
jirkaS
Coolio s raketousmile
Reagovat
lenka258
Pamatuji i když měla právě Peťa Kvitová svá dobrá období, kdy měla asi o pár kil víc než má teď, tak hrála úžasně :)
Reagovat
Torn
O pár? :D Petra má ted tak o 10-12 kg minimálně méně než v době koblížkové formy. :D
Reagovat
EllNino
Petra mela nejhorsi figuru v obdobi v letech 2012 a 2013, ale utcite nemela 10 kil navic, tak 3, 4, navic telka jeste zkresluje, to se s Penko neda srovnat, navic jine postavy
Reagovat
Torn
Měla určitě 10 kg navíc. Je dost vysoká. :)
Reagovat
frenkie57
No jasně! A já si říkám, hergot, kdo se známých osobností tohle nosil? Ještě si vzpomínám, že Forest Whitaker to měl v nějakým filmu.smile
Reagovat
jirkaS
volány a límce byly parádasmile
Reagovat
NovacekTP
zubejda je moje láska ????
Reagovat
Vlk-v-trave
Danielka take postup:)
Reagovat
tommr
jednoznačná záležitost smile Výsledek mohl být ještě výraznější, ale Petře chvilku trvalo než se po té měsíční herní pauze dostala do zápasu ...
Petře hodně pomohlo že do prvního kola dostala soupeřku která teď není zrovna v nejlepší formě. V příštím kole už to ale bude jiná a Petra bude muset hrát naplno od prvního míčku ...
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak rychlé jsou tam kurty? Jako v minulosti, kdy tam Petře seděly?
Reagovat
tommr
to nedokážu posoudit ale zdálo se mi že to Petře docela lítá ...
Reagovat
lenka258
Taky se mi zdálo, že jak se v prvních gamech rozehrala, tak pak to pálila úžasně. Ona jak sama říká, riskuje 99 procent času na kurtu, takže je jasný, že ty chyby budou přicházet:)
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře. Příští soupeřka bude solidní výzva.
Reagovat
Liverpool22
jo Coco už bude trošku jiný level, ale Petra se nemusí bát nikoho smile
Reagovat
aligo
musí se bát sama sebe
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To právě nesmí smile
Reagovat
lenka258
Gauff jsem zatím nikdy moc následovala, tak jsem zvědavá. Ale bude to asi těžký boj. Ale třeba Peťa v Doha překvapí :)
Reagovat
tommr
Petra s Gauffovou ještě nikdy nehrála takže je obtížný odhadovat jak se bude jejich zápas vyvíjet. O tom že to ale bude těžký netřeba pochybovat. Gauffová je v top-10 zaslouženě ...
Reagovat
George_Renel
Gauff je jasná favoritka.
(Ale Petra je nevyzpitatelnásmile)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Opět rozhodnou servisy, returny a to, jak se která vyspísmile
Reagovat
lenka258
Jj, Gauff sice je jasná favoritka, ale ty zápasy, které letos vyhrála, tak měla lehké soupeřky...v Auclandu úplně, který vyhrála...a pak na AO skončila na lopate Ostapenko
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist