Miami: Vondroušová na čtvrtý pokus porazila Plíškovou, v osmifinále jsou i Kvitová a Krejčíková

26. 3. 2023, 18:03
Aktuality 177
WTA MIAMI - Tři ze šesti českých tenistek v Miami postoupily ze třetího kola mezi šestnáctku nejlepších. V derby uspěla Markéta Vondroušová, která na čtvrtý pokus porazila Karolínu Plíškovou a navíc rozdílem třídy. Dál jdou i Petra Kvitová a Barbora Krejčíková, naopak kromě Plíškové vypadly také Karolína Muchová a Marie Bouzková.
Vondroušová a Plíšková (© Profimedia)

Markéta Vondroušová loni kvůli operaci zápěstí půl roku nehrála, na podzim se však stihla na kurty vrátit a na menších turnajích a v Billie Jean King Cupu se rychle dostala do zápasového tempa. Ve dvouhře měla bilanci 8-2 a ve čtyřhře 10-1.

Ve velmi dobrých výkonech pokračuje i v letošní sezoně, když na pěti ze šesti turnajů vyhrála minimálně dva zápasy. Na březnových akcích WTA 1000 v Indian Wells i nyní v Miami dokonce ve třech duelech neztratila ani set a pokaždé proplula do osmifinále. 

Na Floridě dosud prohrála pouhých 14 gamů a dnes si připsala i premiérový skalp krajanky Karolíny Plíškové, s níž v předchozích třech vzájemných duelech neuhrála ani set. Odevzdaně hrající světovou sedmnáctku a finalistku z roku 2019 smetla v odvetě za měsíc staré vyřazení z Dubaje jednoznačně 6-1 6-2.

23letá rodačka ze Sokolova od začátku dominovala. Slabší moment si vybrala až v samotném závěru, kdy za stavu 6-1 a 5-0 podruhé neudržela podání. Přesto zápas ukončila po pouhých 52 minutách hry.


Vondroušová v Miami hraje počtvrté a potřetí v řadě nechybí v osmifinále. O zopakování svého maxima z roku 2019 se utká Soranou Cirsteaovou (h2h 1-1), která dnes zastavila Karolínu Muchovou.

Muchová na předchozí akci v Indian Wells vyřadila Vondroušovou, došla až do čtvrtfinále a ve skvělých výkonech pokračovala i v Miami. Včetně kvalifikace ztratila ve čtyřech utkáních jen 14 gamů a dobře rozehrála i dnešní souboj se Cirsteaovou. Vedla 5-3, ale pak prohrála osm míčků v řadě, do konce utkání uhrála už jen jeden game a prohrála 5-7 1-6.

26letá rodačka z Olomouce nezvládla teprve druhý z posledních 13 zápasů a teprve podruhé v sezoně neuhrála aspoň set. Na Floridě tak nepřekonala své maximum z loňského ročníku.


Petra Kvitová dva dny po hladké výhře nad Lindou Noskovou neztratila set ani s Donnou Vekičovou. Chorvatku zdolala po sto minutách hry 6-3 7-6, přestože ve druhém setu dvakrát neudržela výhodu brejku, a vzájemnou bilanci vylepšila na 4-1.

"Tajemstvím (dnešního úspěchu) bylo zůstat soustředěná na každý bod. Hlavně ve druhém setu. Ona se po brejku vždy vrátila zpátky do hry. Už v prvním setu to nebylo jednoduché... Bylo to velmi náročné utkání, ona hrála dobře a dobře podávala," komentovala Kvitová.

33letá rodačka z Bílovce hraje v Miami potřinácté v kariéře a popáté v řadě a celkově pošesté nechybí v osmifinále. O vyrovnání svého maxima z let 2014, 2019 a 2022 si zahraje s v životní formě hrající Varvaru Gračovovou (h2h 0-0).

22letá Gračovová dnes smetla 6-1 6-2 Polku Magdalenu Frechovou, neprohrála 10 setů v řadě, z posledních 16 zápasů si připsala 14. vítězství a v dalším kole bude usilovat o své největší čtvrtfinále.



Barbora Krejčíková v Miami startuje bezprostředně po deblovém triumfu v Indian Wells a už podruhé na Floridě překonala své maximum. Po Aliaksandře Sasnovičové si poradila ve dvou setech i s domácí finalistkou US Open 2017 Madison Keysovou, kterou zdolala 7-6 6-3 a oplatila jí porážku z loňského Australian Open.

Česká tenistka v téměř dvouhodinovém zápase odvrátila 8 z 10 brejkbolů. V prvním setu o podání přišla poprvé za stavu 5-4, ve druhém pak otočila vývoj z 1-3 a souboj ukončila ziskem pěti her v řadě.

27letá Krejčíková vyhrála 10 z 11 posledních zápasů. Jedinou porážku utrpěla před dvěma týdny v Kalifornii s Arynou Sabalenkovou (h2h 1-3), zároveň je ale jednou ze dvou jejích letošních přemožitelek, když ji porazila před měsícem cestou za titulem v Dubaji.


"Předvádí teď svůj nejlepší tenis. Ráda proti ní hraju, protože má jedny z nejtvrdších úderů a totéž platí pro její servis a return. Je hodně agresivní," popsala Krejčíková svou osmifinálovou soupeřku. "Je to výborná příležitost, protože i já cítím, že se můj tenis zlepšuje a že mám proti ní velkou šanci," dodala rodačka z Ivančic.

"Když jí dáte trochu času, dokáže vám poslat míček, kam chce. Takže ji musíte dostat pod tlak, být na kurtu agresivní a nedat jí moc času. Musíte se snažit, aby si na kurtu vše vypracovala. Je to skvělá hráčka, vždy jsou to těžké bitvy," řekla Sabalenková k pondělnímu souboji s Krejčíkovou.

Světová dvojka narazí na Češku podruhé během dvou dnů. Ve třetím kole nedala šanci Marii Bouzkové, české tenistce nenabídla ani jeden brejkbol a po 67 minutách zvítězila snadno 6-1 6-2.

Sabalenková v Miami od prvního zápasu laboruje se svalovým zraněním levé nohy, ale zatím ji výrazně nelimituje. "Mám pár cviků, které musím během zápasu dělat, abych měla sval pod kontrolou a mohla se soustředit na svou hru," uvedla Sabalenková.


Bencicová semifinále neobhájí
Belinda Bencicová ve třetím kole podlehla 6-7 3-6 Jekatěrině Alexandrovové a neobhájí loňské semifinále. Švýcarka tak teoreticky může přijít o pozici v Top 10.

Alexandrovová v dalším kole vyzve předloňskou finalistku Biancu Andreescuovou. Kanaďanka v souboji grandslamových šampionek porazila 6-4 6-4 domácí Sofii Keninovou a také svůj třetí start na Floridě proměnila minimálně v osmifinále.

• WTA 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 8.800.000 dolarů
nedělní výsledky (26. 03. 2023)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kvitová (15-ČR) - Vekičová (22-Chorv.) 6-4 7-6(3)
Krejčíková (16-ČR) - Keysová (19-USA) 7-6(4) 6-3

Vondroušová (ČR) - Kar. Plíšková (17-ČR) 6-1 6-2

Sabalenková (2-Běl.) - Bouzková (31-ČR) 6-1 6-2
Cirsteaová (Rum.) - Muchová (ČR) 7-5 6-1
Alexandrovová (18) - Bencicová (9-Švýc.) 7-6(8) 6-3
Gračovová (-) - Frenchová (Pol.) 6-1 6-2
Andreescuová (Kan.) - Keninová (USA) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
frenkie57
Včera ta Maruška s Arynou, to bylo jak vraždění neviňátek. Občas jsem měl pocit, že si Marie zlomí zápěstí o ty její bomby.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to se dalo čekat, velmi špatný match up.
Reagovat
lenka258
Maru mi připadá jako velmi sympatická holka, ale herně je taková ...často...nemastná neslaná... Těžko říct, jestli se má někdy šanci rovnat s těmi lovkyněmi alla Sabalenka, Swiatek, Rybakina nebo i našim českým nej holkám...ale přála bych jí to :)
Reagovat
hanz
Nebude, je to dané už před 20. narozeninami, jestli z toho něco kloudnýho vyleze, u Marie to bude vždycky jen pinkando grando. Obdobně jak u Fruhvirtek.
Reagovat
misa
Marie nemá fyzické předpoklady, aby mohla takovým hráčkám konkurovat.
Reagovat
Blondie
Petička skvěle smile
Reagovat
tommr
takže dneska dvě překvapení: to první nepříjemný obstarala Karolína Muchová smile a to druhý příjemný Bára Krejčíková smile
Reagovat
frenkie57
Teď jsem zjistil, že Bára jde v OF na Sabalenku. No, potěš koště!smile
Reagovat
tommr
pokud chce Bára patřit mezi elitu nesmí se nikoho bát. Ale bude to mít těžký ...
Reagovat
Liverpool22
smile Bára může Kladivářku přechytračit - takticky je na tom lépe. Navíc se tady psalo o nové BIG 4, tak se může Bára vytáhnout a potvrdit vize místních proroků smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bát se myslím bude spíš Amazonka.
Reagovat
pepin
Rozhodovat bude servis, ve hře je Bára lepší a šikovnější. Jenže mám obavu a včera se to opět potvrdilo, že Bára má problémy s nadhozem a pokud Sab. půjde první podání tak to bude obtížné.
Reagovat
tommr
problémy s nadhozem má Bára celou kariéru. To už asi nikdy lepší nebude ...
Reagovat
lvicek
Jako rekla bych, ze na ni ma teda dost smulu ted posledni dobou...
Reagovat
Dobry-den
Bára nezklamala a postupuje smile, ale pořád mám před očima ty obrovské kiksy z prvního setu. Jakákoliv mentálně kompetentnější soupeřka než Keysová by tohle potrestala... smile
Reagovat
Liverpool22
super. Klíčové míče zvládla výborně smile Zkrátka aura GS vítězky smile smile
Reagovat
frenkie57
a sama kráčí z kurtu s hlavou vztyčenou. Blahopřeju, nebylo to vůbec jednoduché utkání, v první polovině Keys hodně kousala, ty winnery do růžků byly nádherný. Rozlouskla to předlouhá sedmá hra, kde Bára odvrátila 7BB.
Reagovat
tommr
jj to byl klíčovej moment zápasu ... smile
Reagovat
Jon61
Sedm odvrácených brejbolů v jednom gemu jako v Maiami a Bára vybojovala výhru. Blahopřeji. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile jo - BIG míče zvládla Bára fantasticky smile smile
Reagovat
HAJ
Super
Reagovat
frenkie57
Bára urvala, ale byla to dřina! 7BB!!smile
Reagovat
tommr
teda ta sedmá hra to byl porod! Bára v ní odvrátila 7 brejkbolů a konečně se v druhým setu dostala do vedení ...
Reagovat
Jon61
Sedm odvrácených brejbolů a vydřené podání.
Reagovat
pink
chce to stejný PMonney!
aut síT aut DF DF aut pink aut síť síT DF aut pink aut aut síT aut DF DF aut pink aut síť síT DF aut pink aut aut síT aut DF DF aut pink aut síť síT DF aut pink aut aut síT aut DF DF aut pink aut síť síT DF aut pink aut
Reagovat
pink
paní PK se vyzdvila v hodnocení - soupeřku pochválila,
furte lepší než říci - hrála jsem tužku a náhodou tam něco spadlo (síť/aut/DF/síť/aut/aut...)
Reagovat
Jon61
Nevypadá to, že by si Keys nechala vzít servis. smile
Reagovat
tommr
vypadá to že se Keys rozpodávala a rozehrála zatímco u Báry je tomu naopak ...
Reagovat
lvicek
Dík, teď to byla pro Báru tutovka ;)
Reagovat
pink
MV hrála proti nějaké tenistce?
Reagovat
frenkie57
začala pálit ostrými a Bára vůbec nestíhá.smile
Reagovat
tommr
a místo aby jí získanej set povzbudil tak hned na úvod druhýho setu ztrácí podání ... smile
Reagovat
lvicek
Diky Maddie! Jsi kamoska.
Reagovat
Liverpool22
Keys je labilka a naštěstí nezklamala smile
Reagovat
tommr
no Bára se v prvním setu v tomhle ohledu taky moc nevyznamenala ... smile
Reagovat
frenkie57
je doma, ale zbytečně si to Bára zkomplikovala.
Reagovat
tommr
tak nakonec Bára ten první set přece jen získala v TB, ale způsob jakým nedopodávala set byl opravdu strašnej ... smile
Reagovat
flex
I v TB měla nalito na síti... vše smazáno výhrou setu, Báro dej to! Go!
Reagovat
HAJ
No, ještě, že tak. Ale zahrává si.
Reagovat
Mac
jeste, ze ji to keys darovala...
Reagovat
Alien
Petra Kvitová dnešním brilantním výkonem opět potvrdila pověst jedné z nejlepších tenistek na okruhu a velice nebezpečné soupeřce nedala nejmenší šanci na úspěch. Respekt a oprávněné obavy Dony Vekič z naší Lvice, který byl patrný už při vstupu na kurt to jenom potvrzují! O tom, že je Petra dlouhodobě naší nejúspěšnější hráčkou snad nemůže být nejmenších pochyb a pro nastupující generace tenistek bude velice obtížné se úspěchům Petry jenom přiblížit! Jak je naše jednička půvabná snad ani nemusím zmiňovat! Peťo pojď.
Reagovat
flex
Co si požil? Petra výborná, ale na takový chvalozpěv to není.
Reagovat
Alien
Aha.
Reagovat
Liverpool22
smile smile Jinak Bára se může Petře co se týče úspěchů přiblížit - jeden GS už má a druhý může přidat klidně letos např. na RG smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Mac
3x za sebou vede 30-0 a pak konec...smile
Reagovat
Mac
4x...
Reagovat
tommr
a místo pohodovýho dopodávání setu teď ještě bude ráda když vydře aspoň ten TB ... smile
Reagovat
HAJ
Tak snad nedopadne jako Muška
Reagovat
lvicek
Chtela jsem napsat, ze Bara hraje jak z partesu, ale ten posledni gem byl teda ulet.
Reagovat
tommr
tak to se Báře opravdu "povedlo". Dvě megachyby při volejích + 1 dvojchyba a náskok brejku je pryč i když měla 2 setboly ... smile
Reagovat
HAJ
Ta to jsem už dlouho neviděl, tak prohraný game. na 6:4
Reagovat
EllNino
Tak to je zlej sen ...
Reagovat
tommr
Bára bude podávat na první set. Zatím ještě nečelila ani jednomu brejkbolu ...
Reagovat
frenkie57
Strašný, strašný...místo setu bude Bára ráda za TB.
Reagovat
lvicek
Tos napsal v pravou chvili...
Reagovat
vergus
5 minut už nešlo počkat?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
zfloyd
je to příjemný , když tam ukazují ty mini pavouky jak se to tam hemží českýma vlaječkama smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
skvělá hra, minimum chyb a zase když už byly, tak to byly excelentní kvitovkysmile Zejména dvě utkvěly v paměti jistě nejen mně.

Ano, Donna pomohla k breakům nadílkou dvojchyb, ale Velikonoce se blíží a my se určitě nezlobíme.
Jinak ale výměny jak břitvy, kolikrát ty BL snad ani ten jestřáb nepobíral.
Od Petry skvěle vybojované, nevěřil jsem, že to dá ve dvou, takže vítězný tiebreak mě hodně potěšil.smile

A nakonec statistiky na Petřiny poměry fantastické:
19W/19UE
1.serve 70%
esa vs df jsem zapomněl, ale možná 7:5.
Prostě proti hráčce, která má v sezóně myslím jen 3prohry, naprosto skvělá čísla.

Tedy velká gratulace Kvítí a comovi díky za support!smile
Reagovat
Liverpool22
smile tiebreak zvládla Péťa úžasně a zaslouženě postoupila smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile taky mi udělala radost.
Reagovat
lenka258
Ano, těšíme se na další zápas :). Škoda, že zítra hrají všechny další kolo...takže Peťa bez dne volna, ale snad to nebude mít nějaký dramaticky vliv na to.

Gracheva...těžko říct...koukala jsem na její dosavadní soupeřky, které porazila a Peťa by ji mohla zvládnout taky :).
Reagovat
George_Renel
Titulek v expreskách je sice lichotivý, ale poněkud předčasný. smile
Gračeva bude teprve příští soupeřkou.
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
EllNino
Nenapadlo by mě, že ji na konci kariéry zachutnají americké betony smile Možná proto, že tu od sebe nic nečeká ... ale je to teda záhada :)

Od podzimu finále v Cinci, 4. kolo US Open, čtvrtfinále IW a teď minimálně 4. kolo Miami :))

Tyhle hitterský zápasy jsou pěkná horská dráha a Petra zahrála gem na 6:6 a následný tiebreak velice dobře smile Hlavně našla servis, což jí ten zápas vyhrálo, tři esa v gemu a i mečbol proměnila esem na 7:3 :)

Ve 4. kole Gracheva, která má skvělou sezónu, ale i poměrně štěstí na losy, tak snad to Petra nepodcení a postoupí do dalšího ČF v Miami, které jí po přesunu na Hard Rock velmi sedí povrchem :)

Hodně štěstí dál, mocckrát se nestalo, že by si Petra na Sunshine Doublu zahrála na obou turnajích 2. týden :)
Reagovat
lvicek
Tak jsem se vzbudila právě včas na koncovku druhého setu + od stavu 4:4. A i když jsem tradičně měla obavy, tak tentokrát to Peťa zvládla parádně, včetně gemu s trema esama. Super!
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
super smile smile smile
Reagovat
Dobry-den
Petra to zvládla docela slušně. Byly tam jen krátké výpadky, žádná dlouhá deka, takže za mě dobrý. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
tommr
Petra to nakonec přece jen uhrála v TB, ale pěkně mi v tom druhým setu pocuchala nervy ... smile
Reagovat
petrulinka
Na Barboru se dívat nebudu, ráno vstávám do práce.
Reagovat
petrulinka
Super, jsem ráda, že to nakonec dotáhla. Ale přiznám se, že jsem už nevěřila, takže se omlouvám.
Reagovat
zfloyd
je to tam smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Mac
smile
Reagovat
frenkie57
3 esa v jednom gemu, pěkný.
Reagovat
tommr
to možná rozhodlo. Tím získala zpátky sebedůvěru před TB ... smile
Reagovat
frenkie57
Jo, vypadalo to tak, TB odehrála velmi dobře a Donna také trochu přispěla.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
TB si si hodně uhrála Petra.
Reagovat
lenka258
Poslední dobou Petře ty tiebreaky vyloženě sedí :).
Jasně, není to pravidlo, ale přijde mi, že dřív to byl spíš její postrach
Reagovat
Mac
snad pokazdy, kdyz vede 15-0 tak udela dabl...
Reagovat
frenkie57
tak co, bude TB nebo třetí set?
Reagovat
Mac
pravdepodobne oboji...
Reagovat
frenkie57
Petra nás při servisgemech pěkně šponuje.smile
Reagovat
Jon61
Teď se s tím nepárala. smile
Reagovat
tommr
tak snad už Petra zastavila ten volnej pád ...
Reagovat
petrulinka
Kéž by
Reagovat
petrulinka
No tak myslím, že to začíná být konečná. Zkazí, co se dá.
Reagovat
Walda58
smile Tak dobrou Péťosmile
Reagovat
petrulinka
Taky na to nemám nervy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Jon61
Tak nám obě hráčky předvedly kiksy, vyhraje ta, která bude mít chladnější hlavu.
Reagovat
petrulinka
Tak Petra by snad měla být ta zkušenější. Ale bohužel to pokaždé neumí využít.
Reagovat
petrulinka
Tak posr.t nahraný balón, to snad ani nikdo jiný neumí
Reagovat
tommr
trefit ze dvou metrů spodek sítě je taky umění ... smile
Reagovat
Walda58
smile Je.
Reagovat
petrulinka
Paráda. Když to jinak nejde, tak zkrátka deset metrů do autu. Fakt nechápu, proč není schopná normálně dohrát dobře rozehraný zápas. To je na facku.
Reagovat
zfloyd
čelenka dole , teď to půjde smile
Reagovat
Mac
tak kvitce se konecne podarilo dostat vekic do sedla smile...
Reagovat
hanz
Čas vsadit na prohru Kvitky. Marná jako obvykle.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Blondie
Kapesníček?
Reagovat
Mac
malem se dona zase rozstelovala, ale petulka to zazehnala krasnym forhendem do site z 1.5 m....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to byla kvitovka křížená s berdychovkousmile
lahůdka pro tenisové labužníky.smile
Reagovat
lvicek
Co je kvitovka, to vím bohužel až příliš dobře ;) ale co že je to berdychovka?
Reagovat
hanz
Kvitka už zase nemůže, ta už vydrží max set, pak už se tam jen plouží.
Reagovat
tommr
po výměně brejků je Petra stále o jeden napřed ale bude muset ještě třikrát udržet svůj servis což se mi zdá skoro nemožný. Chtělo by to ještě jeden brejk ...
Reagovat
Jon61
Ani to dlouho netrvalo. smile smile
Reagovat
tommr
teď to s Petrou nevypadá dobře. Zdá se že jí servis úplně odešel ... smile
Reagovat
petrulinka
No a asi i hlava
Reagovat
frenkie57
tak pojď Petro, drž si servis a bude to dobrý.
Reagovat
Jon61
Donna má úspěšnost prvního podání jen 44 procent, to zatím rozhoduje.
Reagovat
zfloyd
Donna se vůbec nedostává do hry , když to Péťa dá tak to nevybere , nebo se netrefí a zase konec prostě si nezahraje
Reagovat
Jon61
Donna je nalomená, nepotvrdila brejk. Líbí se mi Petřiny míčky do protipohybu.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
každá hráčka je na Petřině returnu pod tlakem.
Reagovat
frenkie57
Tak jsem to zakřikl...smile
Reagovat
zfloyd
dobrý rebrejk smile
Reagovat
frenkie57
A hele, Donna servis také nezvládla.
Reagovat
Jon61
Už je zase lépe.
Reagovat
tommr
Petra dostala hned na úvod druhýho setu od soupeřky dárek ... smile
Reagovat
Jon61
Petra má sice k dobru brejk, ale o svá podání musí více bojovat než Donna.
Reagovat
frenkie57
Set , doufám, rozhodne to jedno zaváhání Donny na servisu.
Reagovat
tommr
ale naštěstí první set dopodávala i když ve mě po tý strašný minele za stavu 30:15 pořádně hrklo ...
Reagovat
PetaM
Přitom typický úder Petry. :D :D
Reagovat
com
na plac už se řítí Peťulka Kvitovic smile
Reagovat
Dobry-den
Po blamáži obou Karolín by mohlo dojít aspoň k jednomu příjemnému překvapení. Držme proto Petrušce palce. smile
Reagovat
Alien
A jak si vlastně dneska vedla Iduška Raskenovic? Ty můžeš někomu nadávat do blbů Raskene!
Reagovat
Mony
alespon, že ta Říčanská Kátˇa se oklepala ze stavu 2:5 v TB
Reagovat
lenka258
To mě hrozně překvapilo, jsem nečekala, že si to Belinda nechá takhle ujít :)
Reagovat
lenka258
Já mám Beli ráda, ale nemusím, jak po každém prohraném setu odchází kamsi do šaten...Asi to potřebuje, často pak druhý sety vyhrává, ale nepřipadá mito nutný po každém setu :)).
Reagovat
Mony
to jsou zrádné stavy
Reagovat
lenka258
Ale jsem zvědavá Beli už měla letos hodně zápasů, kdy první set prohrála a pak z toho vybruslila vítězně.
Reagovat
tommr
Bencic je strašná haluzářka takže bych se vůbec nedivil kdyby to ještě otočila ...
Reagovat
tommr
obrovský zklamání nejen z výsledku ale i z předvedený hry. Od stavu 5:3 v prvním setu Muška prakticky přestala hrát a zbytek zápasu odchodila podobně jako předtím Karolína Plíšková ... smile
Reagovat
misa
Na Marii se v noci budeš dívat? Asi si pustím zítra jen záznam, protože šanci na úspěch nevidím žádnou.
Reagovat
tommr
pokud začnou podle plánu v 1:00 tak se na to podívám. Nečekám že to bude dlouhej zápas ...
Reagovat
Otmar
Naprosto přesně...od 5:3 bez prvního podání, bez backhandu, bez zájmu. To si budu dlouho pamatovat, Soraně stačilo svoje, víc nebylo třeba!
Reagovat
tommr
s tím backhandem to bylo dneska nějaký divný. Skoro pořád si je obíhala ... smile
Reagovat
Otmar
Ona má to břicho chycený na levé straně, jestli to začalo bolet tak proto to obíhání.Vůbec to bylo celý nějaký divný, nepoznával jsem ji.
Reagovat
Mony
Té Mušky mi je nějak líto. V 1. setu jsem o ní nepochyboval. Pak se nějak všechno muselo zhroutit ne? Přišel jsem až na závěr a viděl i pár skvělých výměn Mušky, ale těch kiksů muselo asi být více, že?
Reagovat
Dobry-den
Od stavu 5:3 to byl koncert chyb. smile

Prohru vem čert, ale způsob, jakým vyšuměla, ve mě vzbuzuje obavy, že se jí zase něco přihodilo po zdravotní stránce. :(((
Reagovat
Dobry-den
*ve mně smile
Reagovat
tommr
to je pro ní typický. Odehraje 1-2 skvělý zápasy a pak se zraní nebo onemocní. Proto taky nikdy nic pořádnýho nevyhraje ... smile
Reagovat
GaelM
Aspoň, že to dohrála, teď má před sebou delší pauzu. Může v klidu odpočinout a zalepit bolístky.
Reagovat
zfloyd
hraje dobře , ale Sorana ještě lépe , bohužel
Reagovat
elsky
Však ona ještě pomůže, tenhle level nemůže udržet..
Reagovat
elsky
Neskutečný, jak to pálí k čárám..
Reagovat
elsky
Komentátor ji vyslovuje "Krstaja"
Reagovat
tommr
z 5:3 na 5:7 to ani nepotřebuje komentáře ... smile
Karolíny dneska prostě nemají svůj den ...
Reagovat
jirkaS
přijde mi že jí neni dobřesmile
Reagovat
Dobry-den
Od stavu 5:3 uhrála jen 3 míče. smile
Reagovat
tommr
Karolína se mi moc nelíbila od prvního míčku ale teď hraje vyloženě tragicky ... smile
Reagovat
elsky
Soupeřka..
Reagovat
Liverpool22
Od prvního míčku jsi negativní a takhle to dopadá - snad Muška uklohní TB smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdyby tommr nebyl negativní, tak by to dopadlo ještě hůřsmile
Reagovat
petrulinka
Game hrůzy od Karolíny
Reagovat
tommr
8 prohranejch míčků v řadě. Karolína hraje čím dál tím hůř ... smile
Reagovat
tommr
Karolína sice začala brejkem ale její hra nepůsobí moc přesvědčivě ...
Reagovat
Liverpool22
vedeme 3:1 takže zatím buďme v klídku smile smile
Reagovat
tommr
a náskok je v prde ... smile
Reagovat
elsky
Konečně soupeřkasmile
Reagovat
Liverpool22
Muška opět brejk a vedeme 4:3 smilesmilesmile
Reagovat
makro99
Přečet sem si výsledek a musím říct, že jsem tentokrát rád smile
Reagovat
Dobry-den
Karolína prohrála s Plíškovou a Markéta tomu jen přihlížela. :))
Tohle bych ani ve snu nečekal, na druhou stranu to není první ani poslední zápas, který Karolína celý prochrápala. Nějak mě to už nechává klidným. :))

Markétě gratulace, snad bude další derby, ale zajímavější než to dnešní. smile
Reagovat
Patapuff
Možná jsme viděli každý jiný zápas, ale co jsem viděl já, tak Markéta rozhodně jen nepřihlížela. Na tom, že Plíšková v průběhu zápasu rezignovala, měla značný podíl. Nenechala ji zakončovat z první a nutila ji k dalším úderům a tím i k chybám, následně pak Plíšková rezignovala.
Reagovat
Patapuff
Tohle snižování něčího výkonu jenom proto, že ten druhý nehrál zrovna svůj top zápas není hezkésmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ovšem Kája měla blackout jako hrom. Co mě na tom překvapilo bylo to, že hrála proti Maky, kterou předtím 3x porazila a mohla hrát v pohodě. K té ale měla hodně daleko.
Gratulka Maky!smile
Reagovat
lenka258
Různě lidi píšou, že má Kája nějaký zdravotní problém...no nevím, s Alexandrovou před měsícem předvedla to stejné.
Podle mě jen den blbec, než že by jí něco trápilo :)
Reagovat
Patapuff
Já bych to viděl opačně. To, že předtím Markétu třikrát porazila a teď od začátku prohrávala a ten náskok se neustále zvyšoval, na psychice nepřidá.
Reagovat
Otmar
Čekal jsem, že se trochu poškorpí o další kolo. Ale to byl "splachovák" každým coulem a stihly to do hodiny.
Reagovat
tommr
místo očekávané bitvy si Markéta dneska jen lehce zatrénovala. Je dobře že pošetřila síly na další kolo ... smile
Cenné body které získala za postup do osmifinále jí zajistily posun do první stovky žebříčku ...
Reagovat
lenka258
Jj, už je okolo osmdesátého místa, už se tam pevně zakotvuje a bude v pohodě hrát French Open :) a nebude muset do kvaldy...
Reagovat
tommr
dneska Karolína předvedla ostudnej výkon. smile Za normálních okolností bych byl pěkně naštvanej ale vzhledem k tomu že prohrála s Markétou tak mi to ani moc nevadí ...
Reagovat
Pavol
Bol to celkom slušný tréning. A to zakončenie zápasu tým metrovým autom bolo tiež štýlové. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist