Muchová poprvé nadělila kanára a po bitvě se Sakkariovou je ve čtvrtfinále!

4. 5. 2021, 21:20
Aktuality 389
WTA MADRID - Karolína Muchová poprvé v hlavní soutěži podniku WTA nadělila své soupeřce kanára. Na prestižním antukovém turnaji v Madridu ale nakonec až po velkém boji těsně před půlnocí zdolala Řekyni Mariu Sakkariovou 6-0 6-7 7-5, byť soupeřka podávala na postup. 24letá Češka tak vyhrála i pátý letošní souboj s hráčkou Top 20 a postoupila do čtvrtfinále, v němž se už ve středu odpoledne utká s Ruskou Pavljučenkovovou.
Karolína Muchová (© AFP)

Karolína Muchová dva dny po skalpu světové dvojky Naomi Ósakaové porazila i 19. hráčku světa Mariu Sakkariovou. Na antuce v Madridu udolala o rok starší Řekyni až po 2 hodinách a 35 minutách boje 6-0 6-7 7-5.

Muchová odehrála první set téměř perfektně. Udělala jen čtyři chyby, hrála pestře, zahrála třeba přesný lob a soupeřce za 28 minut nadělila kanára. To se jí v hlavní soutěži turnaje WTA povedlo poprvé v kariéře.

Ve druhém setu získala Češka brejk na 2-1, ale zarputilá řecká ranařka stále častěji nutila Muchovou chybovat. Sada dospěla do tie-breaku, v kterém svěřenkyně Davida Kotyzy otočila z 0-5 na 6-5, ale Sakkariová mečbol při svém servisu odvrátila.

Po výborném returnu si Muchová vybojovala druhý mečbol, dlouhou výměnu při něm zkusila ukončit bekhendem po lajně, ale trefila síť. Sakkariová pak využila svůj pátý setbol a druhý set získala skoro po hodině a čtvrt.

Ve třetím setu se Muchová zdála utahaná, ale opakovaně dotahovala. Z 0-2 srovnala na 2:2, ztrátu na 2-3 zahnala rebrejkem hned vzápětí a ustála i podání Sakkariové za stavu 4-5 na vítězství.

Od stavu 3-5 hrála Muchová dlouhé míče a nutila soupeřku kazit. Za stavu 6-5 ještě nevyužila třetí mečbol, ale při čtvrtém už poslala Sakkariová míč za základní čáru.

"Je to skvělé," radovala se Muchová unaveným hlasem na kurtu z postupu. "Hraju tady poprvé a mám za sebou dobré zápasy. Dneska to bylo velmi náročné."

Semifinalistka letošního Australian Open Muchová ale nemá příliš času na regeneraci. Zápas skončil až deset minut před půlnocí a zatímco v předchozích dnech měla vždy den volna, čtvrtfinále ji čeká už ve středu a navíc má nastoupit už odpoledne po 15. hodině, kdy nastoupí pproti Rusce Anastasii Pavljučenkovové (h2h 0-1).

Také Pavljučenkovová má za sebou třísetovou bitvu, finalistku letošního Australian Open Jennifer Bradyovou ze Spojených států amerických však zdolala 7-5 6-7 6-3 o čtyři hodiny dříve a má tak o trochu více času na odpočinek.

v neděli v osmifinále uspěla Petra Kvitová, kterou ve středečním čtvrtfinále čeká (zhruba od 13:30) souboj se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.

• WTA 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 2.549.105 eur
úterní výsledky (04. 05. 2021)
• Dvouhra - osmifinále •
Muchová (ČR) - Sakkariová (Řec.) 6-0 6-7 7-5
Mertensová (13-Belg.) - Halepová (3-Rum.) 4-6 7-5 7-5
Sabalenková (5-Běl.) - Pegulaová (USA) 6-1 6-2
Pavljučenkovová (Rus.) - Bradyová (11-USA) 7-5 6-7(8) 6-3

• Čtyřhra - 2. kolo •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Keysová/Pegulaová (USA) 3-6 6-2 10-8
Bencicová/Teichmannová (Švýc.) - Hibinová/Voráčová (Jap./ČR) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

389
Přidat komentář
Krisboy
Tímto vítězstvím se také dostala na osmé místo v race smilesmile
Ve "standardním" žebříčku zůstává zatím těsně za Sakkari :)
Reagovat
Pavol
A Ja že mi zahlahoželáš k výhre a ty nič.
Reagovat
Pavol
blahoželáš ako bla bla
Reagovat
lvicek
Tak jeste jedna gratulace ode me :) a drzim pesti na dnesek, i kdyz to bude tezke.
Reagovat
SydneyOpen
no opožděná gratulace, škoda že jsem musel vstávat dneska tak brzo, ale alespoň záznam. Super Muško smile
Reagovat
vladka
Gratulace Káje a díky za hru - paráda + kultivovaný chování i v "krizi", to dá málo tenistů. smilesmile
Reagovat
TOPtennis
Karolína - ?Co se v mládí naučíš, ve ?stáří? jako když najdeš? smilesmile Jde vidět, že Karolína dnes využívá toho co se jako mladá hráčka v juniorském věku naučila. Pestrost hry,umí vše. Klobouk dolů před trenérem, který ji to učil a naučil smile To spoustě českým hráčkám chybí, hlavně mladým.
Reagovat
hluuusa
Jsem skoro rad, ze jsem to nevidel nazivo. Muselo to byt peklo a desny nervy... Je to velmi bojovna Muska, vsechna cest.
Reagovat
Mony
Nuda to rozhodně nebyla a u Mušky může být člověk v každém momentu optimistou.
To se často nestává, abych kvůli tenisu ani na vteřinu nemrkl na SF ligy Mistrů!
Reagovat
dadaft
ze kterého jsem nemohl usnout.
Opravdu parádní mač a ta vůle, se kterou šla ve třetím za výhrou, přestože musela pořád dotahovat, ta byla fascinující.
Obrovská gratulace.

Dnes to samozřejmě bude velice těžký zápas proti Pavljučenkové. Ozvalo se zranění, odpočinek velmi krátký. To se nemůže neprojevit.
Nicméně herně na ní Karolína má bezpochyby, tak doufejme, že to nějak ve dvou rychle sklepne.
Reagovat
turista
Velká gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
hanz
Na Kvítí je suverénně nejhorší kurz z této osmičky... hmmm
Reagovat
Mony
To se stává proti světové jednicce
Reagovat
lars
je podhodnocen
Reagovat
dadaft
Jestli Petra udrží level posledních dvou zápasů, tak Ashley smete z kurtu.
Vůbec se nebojím, že by prohrála...
Reagovat
EllNino
Po dlouhé době chci, aby se zápasy před Muškou hodně natáhly, a hrála třrba až okolo 5. hodiny ...
Reagovat
FulnekUltras
třeba se ještě "komis" probere a zápasy časově přesune
Reagovat
Mony
Já ne, večer nemohu, ale přeji odvážný skok do ledové lázně a držím palce, aby zítra kondice vydrzela
Reagovat
hanz
To si dělaj pr.el ne, turnaj na 2 týdny a oni ji po maratonu v noci nasadí druhý den v 15:00 h. Je tohle normální?
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja by mela opravdu popremyslet nad resenim fyzicke kondice, nemyslim aby byla jak Sakkari, ale resit jeji nedolecene zraneni s brisnim svalem. Dneska to nebylo dobre... takze nakonec vyhrala spis hlavou a stestim, ze ta Sakkari je mentalne dost mimo...a asi dost prazdna v hlave... celkem vtipny komentar od britu, Rekove meli v historii sve filozofy, ted uz je nemaji, ale ted cesi maji svou filozofku:) Proste vyhrala taktikou... cili to byla hlava versus svaly... sice hlava vyhrala, ale...
Behem druheho setu to slo dost do kopru. Vlastne pomalu jeji servis nebyl uz tim, co by v zapase potrebovala. Ale co hur, tak footwork se zacal podepisovat na jeji technice... jiste pekne fligny, kdy Sakkari sla na smec, Kaja, jako ze hazi na to bobek, a nejednou si na mic naskocila, skoda, ze to nevyslo, byla by to vymena zapasu... hodne chytre, nebot jak hracka, ktera jde na smec vidi, ze protihracka to ma v pazi, rezignuje, tak do toho nejde s takovou intenzitou... no prikladu by se tu dalo vzit ze zapasu hodne. Nebudu nudit...
TajBrejk byl proste spatny cely. Dramo z toho udelala ta Sakkari. Ktera se ji dokonce snazila vyhodit z rovnovahy tim svym rvanim na ni ve slovenstine pome... v jednu chvili ve tretim setu, to bylo uz fakt komicke, Kaja nereaguje a ta smerem na ni rve, jak by mela v hlave jen strunu, ktera ji drzi usi...
Reagovat
Vlk-v-trave
Treti set byl smutny tenisovy pribeh, absolutni neschopnost rekyne dorazit souperku, ktera vlastne uz nemela servis.... o ten prave prisla ke konci druheho setu, kdy evidetne se drzela za brisni sval, a bylo to v kyblu...
Tenisova ?komedie? ovsem pokracovala, a co stacilo Musce?, no proste myslet, a dobre nejak prehodit, menit rytmus hry, a doufat, ze se Sakkari vymele. Intensita uderu od Kaji byla uz slaba, obcas ji tam neco vypalila. Sakkari nebyla schopna zadne smysluplne reakce... Slo proste jen o to, to nejak odpinkat, a jak vidno da se... ikdyz uz Kaja ani nektere mice nedobihala... i tak vyhrala.
Jestli jde o body, nejakou vnitrni jistotu, vitezstvi je velmi cenne, ale zitra uz od 15:00 dalsi zapas, no a jak spravne poznamenali komentatori, velmi krute pro ni, vzhledem k problemum behem zapasu s brisnim svalem jit zitra uz v 15:00 na kurt... coz je dost renonc, kdyz je nutili hrat az v noci, toz mohli vitezku zapasu dat zitra do posledniho zapasu.
Jako gratuluji, ale Kaja dnes vyhrala spis z duvodu, ze ta na druhe strane je...nechci rict co:) Musku sleduji hlavne kvuli stylu, a ten proste sel ke konci druheho do kopru... pak uz celkem pro nekouktelne, jsem u ni zvykly proste na technicke kouzleni, ale urcite respekt! Zitra nic svetoborneho necekam... pokud se Nasta nevyboura sama:)
Reagovat
zfloyd
hezký, skoro román ,Sekyrka vzhledem k postavě určitě neměla moc hezké dětství a myslím že je lepší nemít takovou kondici a raději užívat života
Reagovat
Mony
V 18 byla krásná holka, já si ji proto všiml, když hrála ještě ITF.
Reagovat
Mony
Podobně to bylo s Herzogovou
Reagovat
Mony
Anebo s Larsonovousmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jak pisi nize, me jeji tenis nejak neimponuje, ani jeji projev na kurtu.
Reagovat
Matej4732
Jestli to pome, neznamená něco řecky, protože to není první zápas kde to řve
Reagovat
Vlk-v-trave
Pry to ma od Dominiky Cibulkove...se to pry stalo popularni na okruhu, ale jistotu nemam, to je fakt. To ze neco rekne komentator, jeste to nemusi tak byt...
Ale Sakkari fakt nemusim:) Prijde mne trochu prazdna... ale jen muj dojem, nechci to nikomu podsouvat ani o tom nekoho presvedcovat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Krom toho mi jeji tenis proste nic nerika...nebavi me...:)
Uplne stejne me nebavi Katerina Siniakova...
Reagovat
Matej4732
Katka má za mě snad nejhorší styl na okruhu
Reagovat
Vlk-v-trave
To nevim, pro mne tezke urcit:)
Ale me trebas nezaujala ani ta Carevna...no jeste ze ji Petra porazila:)
Reagovat
Matej4732
Mně Sakkari styl neurazí ani nenadchne, ale ten Katčin se mi fakt nelíbí. Naopak miluju styl Krejčíkové
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo Bara me prijde zajimava, ale nemam ji tak nactenou jako Karolinu, tu sleduji dlouho...toz az tak nestiham:) Ale je prijemne, ze je z ceho vybirat a kazdy si tu nejakou oblibenkyni urcite najde:)
Me se trebas libila kdysi KiKi Mladenovic, ale pak nejak zacala vic hrat od BL, coz me asi vic vadilo nez sledovat ty jeji kolapsy... mistryne prohry...:) Na to se da i zvyknout, kdyz ta hracka zajimave zahraje a se sakem si rozumi, no ale jak se stahla na BL...toz nevim, ale pak uz to nebylo ono.
Reagovat
Mony
Bara by potřebovala od Mušky převzít tu její mentální přípravu, jinak talentu má dost i na TOP10. Zdá se, že i našla toho správného trenéra, který její "pinkanou" soupeřkám pěkně znepříjemnil. Snad se naučí vyhrávat nejenom, když jede na vlně.
Reagovat
TOPtennis
A kdo je tím správným trenérem co našla prosím ?
Reagovat
Mony
To musí prozradit Muška, jakého psychologa má.
Já to nevím, ona konkrétně nejmenovala
Reagovat
Mony
Jo Báru asi myslíš. Tu trénuje teď Kartus.
Reagovat
FulnekUltras
servis dvojitý lomeňák vzad ;-)
Reagovat
lars
A videl si jeji zapas s Marfusou v 2018 ?
Reagovat
Faby
Fonetický prepis je "páme", čo po grécky znamená to isté čo "pome" smile
Reagovat
lars
ty umis recky ?
Reagovat
blixa
Kai den to káneis? smile
Reagovat
lars
bez pouziti nejakeho jazykoveho prekladace ?
Reagovat
blixa
To na eísai Éllinas eínai fysiologikó!
Reagovat
Ela-fon-isi
Závidím. Miluju Řecko a řečtinu, ale umím říct max. Sakkari megali kacika.smile
Reagovat
Faby
Umíš je silné slovo! :D Moja ex vedela, tak som sa pri nej pár fráz naučil. Keby som s ňou ostal, mohol som vedieť poriadne. Tak mi treba smile ...ale čo tu blixa splieta, to mi zmysel nedáva. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
dik:)
Reagovat
Matej4732
Děkuju za objasnění ;)
Reagovat
Mony
Bylo to o pár míčich, zas bych to tak nepolarizoval. Taky věřím, že Kája je mentálně silnejsi, ale Sakkari mě svoji antukovou kvalitou překvapila.
Reagovat
Vlk-v-trave
Me ne, po zapase s Katkou na RG... coz byl fakt sileny zapas:)
Nazval bych to "Potkaly se u Kolina":)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jeste dodam, ze snad od doby Henin fakt tak kvalitne technicky schopnou hracku jsem nevidel, teda aspon za mne, je skvela, ale porad nevidim moc optimisticky hrat s nedolecenym zranenim, to same Simona Halep... ktera o tom debatuje uz nekolik dnu, no vysledek je potom takovy jaky je... u te Halep tim tuplem, kdyz jeji hra je spis prava leva...a stavena na nejake atletice...
Doufam, ze po turnaji se Kaja doleci... ceka nas hlavne trava, a tam si myslim, ze muze uspet nejvic:)
Tak drzim palce:) a tlapy:)
Reagovat
hanz
S takovýmto servisem by to na trávě nešlo.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, kdyz ji bude bolet brisni sval, tak urcite ne, proto doufam, ze to doleci tak, ze nebude pochybnosti, ze je ok. A uz vubec, ze behem rozhovoru potvrdi, ze ji to pobolivava...
Proto zacinam koment tou myslenkou nad fyzickou kondici.
Ale hraje ona, ja na tom kurtu behat nemusim:)
Reagovat
Matej4732
Nevím odkud víš, že je ten sval nedoléčený. Sama říkala, že to občas pobolívá i když je už zahojený. Myslím si, že na to si dává velký pozor.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Od poloviny druhého setu byla bez prvního servisu, nějaký problem tam být musel a břišák se nabízí...
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ze si dava na to pozor to jiste...bylo videt i na kurtu, ale sama preci tvrdila, ze uplne do konce vyleceny neni.
proto o tom komentatori od druheho setu hovorili, to by asi ani tom tak nekecali... a celou dobu neprobirali...
Od konce druheho setu, servis sel dolu, hur se hybala, coz by nekdo mohl jeste oponovat unavou, ale udery nemely uz tu razanci, dost hrane technicky.
Reagovat
Mr.Pink
me uchvatila uz na pardubicke juniorce, kde vysvihla tweenera s lehkosti rogera federera
Reagovat
Vlk-v-trave
dneska behem zapasu ta zadovka byla skvela:)
a pochopitelne ultimatni droshot s lehkou teci pasky. Lip to snad ani uz nejde:)

Ovsem od konce druheho, tech nepresnosti prybyvalo...servisem si uz moc nepomahala:(
Ale fascinujici bylo, jak se da lehce uderove dal hrat.

Ale ten cit pro mic musi byt...
Reagovat
Mr.Pink
to je tou pohybovou a sportovni vsestrannosti, to se na kurtu hned pozna. za par let se snad prosadi i nikola bartunkova, ta ma podobny styl
Reagovat
Vlk-v-trave
take doufam, tenhle typ hracek WTA potrebuje jako sul...(aspon za mne:) me celkem unavuji ty scenare na agresivni uder od BL...a tzv. push on...me prijde, ze kazda to chce rubat na silu...
Trebas na Barty se tu hodne nadava, ale asi lepsi nez sledovat to placani od BL, nebo to behani za mickem... na to podle mne dojela i ta Pavlina Badosa. Dva roky furt zdravotni problemy... po navratu si chodi vic na sako...volej dokaze zhrat vic z tezkych pozic...je to i lepsi na sledovani (aspon za mne)...:)
Rubanim ta holka vyhraje jeden turnaj, chvili je nahore, a pak vymeta rehabilitacni strediska:)
Tak pisu to trochu zjednodusene, ale... tech prikladu je vic, jeden za vsechny...Naomi - Fissette ji zacal ucit hrat vic ergonomicky. Co jsem cetl tak hodne narocne to u hracky predelavat,...neco ve smyslu zvyku a zelezne kosile:)
Reagovat
Mr.Pink
Ash se tu neustale zastavam, moje trojka, hned po musce s krejcikovou, kdyz tedy nepocitam dosluhujici sam stosur.
me bavi, kdyz holky pouzivaji chlapskou techniku a styl hry, premysli o hre, hraji variabilne, vyuzivaji cely dvorec
naomi mam ale take rad, to je zabijak a hraje fantasticke uhly
Reagovat
zfloyd
jen mimo mísu dnes se měla dívat karolina P. jak se má hrát s Pegulou Aryna ji vyškolila
Reagovat
tommr
problém je v tom, že Sabalenka má lepší pohyb a větší rány než Karolína takže ta může její hru jen těžko napodobovat ...
Reagovat
zfloyd
myslel jsem hlavně tu bojovnost
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Moc drobečků jí nenechala. Amazonka byla na válečné stezce. Nečekal bych takhle jednoznačný výsledek...
Reagovat
lars
Pegula umi lip na hardu nez na antuce
Reagovat
SpacialRecognition
Apropos, tenhle zápas je čistá definice Pyrrhova vítězství.
Reagovat
FulnekUltras
smoč si ještě chobot - a buď rád, že tě v něm už dlouho nešťourali ;-)
Reagovat
EllNino
Jojo, takže měla Kája radši prohrát, nechat body a peníze a body za čtvrtfinále na zemi, proč bych vyhrávala, když zítra stejně prohraju ... achjo, to jsou myšlenkové pochody :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na to už měl připravený kecy, takhle musí improvizovatsmile
Reagovat
SpacialRecognition
No jen aby to neskončilo odstoupením a následná odhláška z několika dalších nadcházejících turnajů. ;)

Ostatně, tohle by nebylo poprvé u Muchové
Reagovat
EllNino
Aspoň bys měl zase důvod k radosti :))
Reagovat
SpacialRecognition
Já z toho radost fakt nemám. Jen nemám potřebu všude vidět jen pozitiva a zcela ignorovat negativa jak to má většina lidí zde ve zvyku. Jsem realista.
Reagovat
EllNino
Jsi zcela nepochopil, že stačilo napsat "Gratulace, mýlil jsem se".
Reagovat
SpacialRecognition
Mýlil jsem se v čem? Sorry, já se podřizovat přehnanému optimismu fakt nebudu. A ignorovat negativa taky ne. Klidně si v tom idealistickým ignorováním negativ pokračuj, ale mě z toho vynech *smile
Reagovat
Mr.Pink
:D koukam, ze jsi dnes velmi trpelivy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Obrovská gratulace Mušce!!! Takhle obrátit vyhraný/skoroprohraný zápas, tomu se říká mít vůli a nervy! A některé údery, taková nádhera..., chytrá hra, lob z otočky. Jen netuším, jestli byl ten útlum od půlky druhého setu ovlivněný tím břichem nebo se dostavil až takový výpadek, UE narostly oproti 1.setu (5) výrazně...
První set byl z říše snů a nejen za něj ještě jednou Mušcesmile smilesmile
Reagovat
Mr.Pink
sakkari hrala v prnim setu priserne, kaja mela za ten set jen 4 winnery, sakkari 15 UE. ve druhem setu se maria vyrazne zvedla
Reagovat
zfloyd
Jaký obrátit ? mě bylo pořád jasné že vyhraje
Reagovat
Dobry-den
Muška má hrát už zítra, resp. dneska poměrně brzy odpoledne. Trochu mám strach, aby nedopadla jako tehdy ve Wimbledonu proti Karolíně, kde po vyčerpávající bitvě musela hned další den nastoupit k dalšímu zápasu a tam jí viditelně scházely síly.

Nechápu, kdo vymyslel, že se musí všechna čtvrtfinále hrát už ve středu... Nebo mohli Mušku aspoň nasadit na poslední večerní zápas, aby to bylo aspoň trochu fér, když dohrála tak pozdě...
Reagovat
Matej4732
Musí se ta "mezera" nějak smáznout. To by pak jedna hráčka před finále 2 dny nehrála, aby ta druhá měla 1 den volno
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je to nejen nefér, ale dalo by se říct na fackusmile
Reagovat
FulnekUltras
je to tak - organizátoři většiny akcí bývají erárkorporátní intelektuálové, a podle toho to taky vypadá
Reagovat
Titan
Tohle bylo obrovské MENTÁLNÍ vítězství, je otázka, jestli jde fyzicky porazit Pavljučenkovou...
Reagovat
tommr
tak Pavlyu taky není zrovna vzorem fyzický zdatnosti a taky hrála těžkej třísetovej zápas. Únava by měla být u obou zhruba stejná. Rozhodující bude podle mě to zda bude Karolínu bolet břicho ...
Reagovat
lars
A.P. bude mit delsi cas na regeneraci
Reagovat
Matej4732
Těch pár hodin už takový efekt mít nebude, hráčky mají nějakou kondici. Důležité bude hlavně zdraví a to jak se hráčka vyspí :D
Reagovat
Titan
Bolet jí bude, to si piš. Je otázka, jestli s tím soupeřka počítá (asi ano). A Anastasia hraje v Madridu docela dobrý tenis...
Reagovat
MFish
Za ty těžký soupeřky v prvních třech zápasech má asi nejsnadnější čtvrtfinálovou soupeřku smile
Reagovat
Mony
U holek rozhoduje, jaký mají den, ne souperku
Reagovat
EllNino
Viděls ji tu vůbec hrát? :) Dneska hrála Nasťa i Jennifer fantastický match
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky trochu psychosmile Chci vyhrát, nechci vyhrát, chci co že to vlastně chcismile
Reagovat
tommr
Mertensová dneska hrála o dost hůř než Pavlyuchenková i když porazila Halepku ...
Reagovat
Ela-fon-isi
Šílený zápas s tolika zvraty!smileKarolíně velká gratulace za bojovnost a víru v sebe! smileKolik hráček by to po druhém setu mentálně vzdalo? Přišlo mi zvláštní že furt hraje do středu, ale nakonec to přineslo úspěch, Maria chybovala ve výměnách častěji. Břicho snad vydrželo a těším se na zápasy příští.smile
Reagovat
paddy
smile

"...tak už jsme ji chytli v koženým kabátu...
...
...No tak vidíš, Máňo, přece jsme tě lízli..."

https://www.youtube.com/watch?v=jgEf66sVBvM&t=13s
Reagovat
FulnekUltras
onorné říčce - ale znova se ukázalo, že Moraváci mají na zastřešování Macochy i v nejhorších časech vždycky času dost... ten čecháčky ukradený československý prápor bereme opravdu jen symbolicky...

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=zcFaAVP7qBk
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
mamina
No tak Muška super. I kdyby prohrála, což se nestalo, tak mne potěšil ten kanárek. Není mi ta muskulaturní Maria vůbec sympatická. Ale výhra se počítá. A Mušce gratulka. Snad bude zdravotně dobrá a sval se zklidní.smile
Reagovat
SpacialRecognition
https://www.tennisforum.com/attachments/screen-shot-2021-05-04-at-5-53-12-pm-png.189800/

S tímhle bude brzy multigrandslamovou šampionkou a světovou jedničkou smilesmilesmile
Reagovat
Michaelus
Tvl holka tady vybojuje bitvu s Naomi, Mariou a ty ji ještě seřveš
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo umí na kurtu a někomu zbývá jen zapškle prskat na internetu...
Reagovat
misa
Ale českou jedničkou by se v dohledné době stát měla :) Kvitová nevydrží věčně, Plíšková se propadá, Siniaková má už několikaletou krizi, Vondroušová, Krejčíková a Bouzková jsou slabší než ona a nadějné juniorky jsou ještě příliš mladé.
Reagovat
EllNino
Za chvíli přijde, že nám přeješ nevyléčitelnou chorobu, a bude to pro dnešek dokonalé :)
Reagovat
SpacialRecognition
Nic vám přát nemusím, už trpíte chorobným sluníčkářstvím což je velmi smutný osud sám o sobě.
Reagovat
EllNino
spíš ty trpíš chorobných prskalovitým vředem asi :)
Reagovat
Matej4732
Radovat se z vítězství nad favoritkou, to je teda velmi, ale velmi smutné. :D
Reagovat
Mony
Smekám před bookmakerama! Včera jsem je nechápal, jak mohou favorizovat Sakkari, tak jsem to na Mušku nasazel.. a málem jsem se z toho...
Reagovat
FulnekUltras
Palko sa tiež poteší. ;-)
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelné :) Musím to trochu vstřebat ...

První set pecka, ve druhém to začalo drhnout, sval se asi ozval, Karolína nemohla do konce zápasu podávat naplno, bylo to vidět ... od stavu 2:3 ve 2. setu do stavu 5:5 ve třetím celou dobu dotahovala ztrátu minimálně jednoho gemu ... a když šla poprvé za stavu 6:5 do vedení, Maria to následně neunesla a vyházela se.... a nebylo to poprvé ...

Jsem zvědav, jestli Karolína zítra nastoupí ... a já budu mít zase těžkou hlavu :/ Ale samozřejmě, Nasťa je Nasťa :)
Reagovat
Mr.Pink
rekl bych, ze setrila sval uz od zacatku, bylo to prave hodne videt na servisu, kde se snazila spise o technicky, pomalejsi servis
Reagovat
Mony
Ale běhala pořád dobře, akorát ten 1.servis chyběl... Snad si ho posetrila na zitra
Reagovat
Fransoas
Po velkém boji nakonec tu "umělkyni" vyřadila,což je tedy úžasný.Gratulace za tento postup.Škoda jediného míčku v tiebreaku.Mohla Karolína trochu ušetřit sil.
Reagovat
tommr
Muška nám pěkně zabrnkala na nervy, ale hlavní je že to dotáhla ... smile
Jen doufám, že s Pavlyu nebude muset hrát už zítra a že si nějak nezhoršila to zranění břicha ...
Reagovat
hanz
Bude, už jsou tam psaný.
Reagovat
Michaelus
hraje už zítra smile
Reagovat
EllNino
bude
Reagovat
Matej4732
Hraje smile To zranění břicha asi doléčila pořádně, prý to občas bolí i po doléčení, ale po Stuttgartu byla hned na sonu a hraje, takže je to asi ok
Reagovat
Carloss
Muška má zlatou mušku. hezky se na její tenis kouká!
Reagovat
tommr
i na ní se hezky kouká. Což obzvláště vynikne když na druhý straně sítě stojí takovej babochlap ... smile
Reagovat
annah
Teda to byly ale nervy! Dopadlo to špatně pro Sekyrku. Naštěstí...
Ona na kurtu vypadá dost nevzhledně díky nevhodnému oblečení a tomu příšernému drdolu, ale tuhle jsem ji viděla v nějakém rozhovoru a byla to velmi půvabná dáma. Stačilo rozpustit vlasy a zakrýt ty obří zápasnický ramena tričkem a moc jí to slušelo.
Reagovat
zfloyd
sekyrka nemohla mít hezké dětsví pořád někde v posilovně a těžká drezůra asi žádná velká zábava
Reagovat
FulnekUltras
judr mádl
Reagovat
brixner
Tak tak, zdání klame, vona zas tak škaredá fakt není! Chtěl bych vidět Tommra, kdyby jí potkal na ulici v pěkně upnutejch elastickejch džínách, v bílym tričku bez podprdy a třeba v dešti...Zahučelo by mu v kládě a přerazil by se vo lampu a hnedky by byl z něj fanda Sekkerky a určo by pílil i do Tipsportusmile
Netommruj furt tolik, moresmilesmile
Reagovat
aape
Ano taky mám radost že to nakonec Muška ustála
Maria mimo kurt vypadá o dost líp, ale ten SM obleček, to je tedy úlet..
Reagovat
Matej4732
Dneska se mi bude hezky spinkat :D
Reagovat
Mony
A můj vytoužený nadpis je v exprescesmile
Reagovat
Matej4732
Nosmile Lepší by bylo "Muchová zničila Sakkariovou" nebo tak něco, ale alespoň mi vyplavila do těla adrenalin. Jsem z toho 2 a půl hodinového ležení u notebooku a koukání na tenis úplně hotovej smile
Reagovat
Mony
Já taky
Reagovat
hanz
a já pořádně rozpumpovanej
Reagovat
Jon61
První set jsem neviděl, ale další dva byly dramatické, Karolína je bojovnice, měly by si z ní vzít příklad některé naše hráčky. Pěkný zápas. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile stream má zpoždění lvíčku dobrou
Reagovat
Alien
Jo a jo a jo! Ty hroziče z lóže Sakkari musejí asi křísit! Velká gratulace!
Reagovat
tommr
ani nevím jestli mě s těma pěstičkama víc iritovala Sakkari nebo její box ... smile
Reagovat
Michaelus
S tím jejím Pome jsem si zavzpomínal na hloupou Dominu smilesmile
Reagovat
Matej4732
Ještě že je ten zákaz vycházení a ti fanoušci vyfičeli. Nevadí mi ani ti španělští, ale Řekové to je teda něco. Doufám že nebude WTA turnaj v Řecku, a pokud ano, tak ať se ho všichny Češky vyhnou obloukem, protože na to bych neměl nervysmile
Reagovat
majkl005
klobouk dolů, když jsem viděl jak se od druhého setu pán Sakkari zvednul a Káji hra se utlumila tak jsem nevěřil...neskutečně cenná výhra smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
souhlas naprostý
Reagovat
FulnekUltras
pěkně dala přehajpovanému mádlovi na prdel

vzhledem k vývoji zápasu nelze než smeknout...

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
George_Renel
je bezesporu skvělá a velká gratulace k postupu.
Měla by se ale naučit občas do toho prásknout.
Reagovat
FulnekUltras
ona to má jinak ;-)
Reagovat
tommr
možná že jí dneska trochu limitovalo to zranění břicha ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že to v prvním i druhém několikrát předvedla. Ve třetím už bohužel asi bolelo břicho, když nemohla ani pořádně podávat...
Reagovat
Matej4732
spíš došly síly a šetřila ho. Nějak se ani nexischtila bolestí.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Hlavně ať je fit...
Reagovat
vergus
Zápas pěkný, ale mohlo to být o hodinu kratší, takhle bude mít zítra Nasťa velkou výhodu
Reagovat
hanz
Pravdu díš! Pavs si smlsne.
Reagovat
tommr
Pavlyu ale dneska taky hrála tři těžký sety ...
Reagovat
Mony
To je neunavna motorová mys
Reagovat
blixa
Paráda !!! smilesmilesmile
Reagovat
Titan
Tak tohle jsem po druhém setu opravdu nečekal...
Reagovat
Blondie
Jojojojojo! To byla bitva :D uznání pro obě a ohromná radost! Grtaulace, Muško, tohle teda byla výhra! smile
Reagovat
aligo
už jsem ani nedoufal smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
Je to tamsmilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Je to tam. Snad jste se nebáli??? smile
Reagovat
Blondie
Maličko! :D
Reagovat
Matej4732
Hodně! Ale čert to vem
Reagovat
hanz
Báli, škoda, že největší radost má Pavs.
Reagovat
blixa
Neboj se ve WTA !! Tam se musíš bát i když vede 5:0 40-0 ! smilesmile
Reagovat
Matej4732
Vyhrála bojovnost Muchové, o tom není pochyb
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
peek
Řekyně
je v kině,
jenom čumí,
jak to Muška krásně umí!
smile
Reagovat
zfloyd
smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Gratuluji Karolíně Muchové!!! Předvedla neuvěřitelnou sílu ducha, nevyužila pouhé 2(!!!) mečboly, nakupila pouhou hordu nevynucených chyb od stavu 2-1 ve druhém setu. A ve třetím setu si na podání vedla téměř jako Isner! Vskutku úctyhodný výkon. smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Přidávám se a očekávám od PEEKA komentář. :)))
Reagovat
peek
Vy dva se vemte za ruce a běžte do svého labilního světa.smile
Reagovat
hanz
Půjdeš nás tam za ručičky odvézt? Abychom se samotincí nebáli.smile
Reagovat
EllNino
Prskej si jak chceš, kecale, náladu nám nezkazíš :))
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Matej4732
A ty navíc byly v TB a oba si vyhrála sama Sakkari, i když ten druhý šel do sítě, nebyla to žádná školácká chyba od Muchové
Reagovat
Blondie
A není krásné, že zatímco ty jsi z gauče hejtoval, ona si skrz ty chyby a labilitu vydělala vejvar? smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Muška předvedla sílu ducha, zato ty a hanz jste slaboduší.
Reagovat
smazaný uživatel
už se to blíží
Reagovat
smazaný uživatel
match pointsmilesmile
Reagovat
Mony
Snad už ten mizerný 1.servis nebude potrebovat
Reagovat
zfloyd
Žádný tajbrejk normální brejk a hotovo
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
d@ve
Tak a teď ji Kájo dosakkni. smile
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
Mony
Konečně vedení!
Reagovat
Nancy_z
To by chtělo využiˇt!
Reagovat
Jon61
Karolína je bojovnice, ale snad jí zase neodevzdá svůj servis
Reagovat
hanz
To má přesně v plánu.
Reagovat
peek
A zase omyl, kolikátý už?
Reagovat
hanz
počítej mi je :))
Reagovat
Blondie
yes!
Reagovat
smazaný uživatel
smile asi né
Reagovat
EllNino
Reagovat
MFish
Je. Já nikde nepsal, že není.
Reagovat
EllNino
Já vím :) Já jsem ten poslední, kdo se tu chce hádat ... jen někteří mi fakt dokáží hnout žlučí :) Kritika je třeba, ale musí být na místě
Reagovat
Michaelus
Pro někoho je labilka každá kdo si dovolí prohrát třeba jen gem když se to tomu člověku zrovna nelíbí smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě štěstí, že hraje s labilní Řekyní.
Reagovat
d@ve
To jo.. smile
Reagovat
MFish
To bude těmi steroidy.
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
A pojd poprvé do vedení Muško!
Reagovat
MFish
Ukázkový WTA zápas musí skončit tiebreakem ve 3.setu rozdílem dvou bodů. Protože každej se chce honit na kurtu 3 hodiny, aby pak o prohře rozhodly třeba ty dva body.
Reagovat
zfloyd
Vyhraje
Reagovat
Mony
Zítra se bude psát, že ji to dala s kanarem
Reagovat
Matej4732
Teď se ten 3. set blíží kvalitě 3. setu v zápase Fruhvirtová-Cornet :D
Reagovat
Blondie
Maria je výborná :( prostě výborná :(
Reagovat
hanz
Není, jen K. hraje jen do jejího bekhendu.
Reagovat
hanz
Otázka do konce zápasu? Udrží K. vůbec svůj servis?
Reagovat
Jon61
Už jsem chtěl jít spát, vydržím, i když Mišinka mne několikrát do rána bude budit.
Reagovat
Blondie
Neměla by se Honey už pomalu nabíjet na zítřek? :D
Reagovat
Jon61
Je zalezlá v pelíšku a spí a spí. Pode mnou upravují byt, tak je z hluku nervózní. Snad bude zítra přítulnější.
Reagovat
EllNino
Kájo, od stavu 2:1 ve druhým jsi nevedla, chce to změnit!
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Muška bojuje a ať to dopadne jakkoliv, kéž by každá naše hráčka především Markét a Kája měly takového bojovného ducha
Reagovat
SpacialRecognition
Bez bojovného ducha by nebyla léta v top 10. Ale je pravda, že se z ní poslední dvě sezony stala taky labilka
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
paddy
statisticky hráči vyhrají cca 60% bodů na servisu a 40% na returnu
zhruba to stejné platí pro proměňování BB/SB/MB

kdo tomu nevěří, tak ať si hodí mincí, a pokud mu nepadne orel, tak je labil smile smile smile
Reagovat
zfloyd
Muška vyhraje co všichni brečíte, zvládne to
Reagovat
hanz
Jasně, proto už má další brejk.
Reagovat
zfloyd
No tak bude rebrejk chce to věřit
Reagovat
zfloyd
je tam
Reagovat
Mr.Pink
Uz je konec zapasu?
Reagovat
hanz
Sakkari už se raduje, jak uhaluzí další tříseťák po tom, co schytala kanára.
Reagovat
peek
Nepsal jsi, že to bude 0:6?
Už radši nic nepiš.smile
Reagovat
SpacialRecognition
Jj, jasně,ať nepíše, nebo rovnou zakázat názory, které se nám nelíbí, to už tu jednou bylo
Reagovat
peek
Myslel jsem to pro jeho dobro, aby se dál neztrapňoval. smile
Reagovat
EllNino
Chce to vydržet!
Reagovat
MFish
To nebyla ani v prvním setu a v tiebreaku, když čelila z vedení 5:1 mečbolu. smile
Reagovat
SpacialRecognition
smile
Reagovat
EllNino
to nic nemění na faktu, že kdykoli může zase bliknout
Reagovat
mikimaus321
Proč vyhodily diváky?
Reagovat
Esgalnor
Po 23:00 je ted ve Spanelsku zakaz vychazeni.
Reagovat
paddy
domů to ale včas nestihnou
ve 23h před stadiónem smile
Reagovat
Titan
Vyhodily? Shoda přísudku s podmětem nic?
Reagovat
majkl005
proč to Kája hraje tomu pánovi jen do backhandu? příjde mi to už šíleně monotonní a taky jeden z důvodů, proč je teď pán v převaze, jelikož ví co čekat...
Reagovat
SydneyOpen
no nic stejně musím jít spát smile zítra velký den, zápas dvou nejsympatičtějších tenistek na okruhu smile
Reagovat
MFish
Patří mezi klasické labilní tenistky, nic nového bohužel.
Reagovat
EllNino
Haha, vás se tu vyrojilo dnes :) kde jste byli, když vyhrála nad Osakou? :))
Reagovat
hanz
Osaka je na antuce marná.
Reagovat
EllNino
a?
Reagovat
SpacialRecognition
Konstruktivní diskuze je tu s nimi naprosto zbytečná, bohužel. Nejsou jí schopni.
Reagovat
EllNino
A ty ano? Ty dokážeš akorát psát o tom, jak Češky neuměji dopodávat jako jediné na světě
Reagovat
SpacialRecognition
Ne jediné na světě, ale jsou v tom přebornice a konzistetně v labilitě drží přední příčky
Reagovat
Mr.Pink
to je uplny nesmysl, jen si jich vic vsimas
Reagovat
Blondie
že? Vždycky když je nějaký vypjatý match, kde se naší tenistce přestane dařit, vyrojí se takové hejno lehce zavánějících gaučáků, co si přijdou kopnout.. :-) skoro na psychologickou studii.
Reagovat
SpacialRecognition
To říkáš ty? Goebbels by byl za tu tvojí demagogii co tu denně prezentuješ pyšnej.
Reagovat
Blondie
to víš, mám na to školy, sluníčko smile
Reagovat
FulnekUltras
tak letek je tady víc ;-)
Reagovat
MFish
Takže hodnotit tenisty mohou jen hráči ze světového žebříčku? Moc té tvé připomínce nerozumím.
Reagovat
hanz
přestane se jim dařit kvůli jejich zbrklosti, specialita Češek. Většina ostatních národností dokáže vyhodnotit situaci defenziva/ofenziva, bekhend/forhend, jen u Češek mi připadá, že začnou dělat pravý opak. Jako např. teď K., jakmile to Sakkari hodí při servisu do forhendu, musí se S. natahovat, tudíž pro K. lepší situace na síti, ale ona né a dává jí to při servu na bekhend.
Reagovat
EllNino
Jasně ... koukni na zápasy Bernardy Pery občas ... Chris McHale
Reagovat
MFish
Já bych byl nerad řazen do nějakého roje. Prostě jen koukám na ten zápas a měl jsem tuhle myšlenku, tak jsem ji napsal. Nic vulgárního, nic mimo téma, tak co je vlastně špatně? Musí se zde psát pouze pozitivně a slepě chválit i přesto, že není co?
Reagovat
SpacialRecognition
Musíš, jinak se na tebe sletí jak supi k mršině.
Reagovat
EllNino
ptal se mě, ne tebe :) odpovím tedy ...

Spacial napsal první komentál "Takže další labilní Češka z mečbolu" ... do té doby tu byl schovaný jako čertík a čekal, kdy to bude moct napsat ... ty ses za chvíli přidal, nediv se, že tě hážu do stejného pytle :)
Reagovat
MFish
To se docela divím, protože já sem píšu uplně minimálně smile
Reagovat
peek
Tak to ses netrefil, Muška je nejmíň labilní nejen mezi Češkami.
Reagovat
aape
Tak nevím nevím, sekerka se naostrila, to Kája provahala
Reagovat
hanz
Jo, mohlo to být ve druhým 1:3, kdyby nedělala zbytečný minely.
Reagovat
EllNino
kdyby jsou kdyby :)
Reagovat
hanz
Neštvaly by mě, kdyby to Sakkari pozabíjela, ale tohle bylo vyloženě pohnojený od K.
Reagovat
EllNino
Je to jen tenis ... souboj 19. a 20. hráčky světa ... cos čekal v zápase Muchová Barty po prvním setu 1:6 na AO, že Karolína vyhraje? ... A stalo se ... teď je to holt zase obráceně
Reagovat
lars
ty umis hrat tenis bez UE ?
Reagovat
hanz
Ende šlůse, skončí jako včera Sevastova 0:6.
Reagovat
SpacialRecognition
Není dívu, že má furt nějaká zranění, ty zápasy uplně zbytečně sama prodlužuje a vysiluje se
Reagovat
SydneyOpen
hodně trapný...
Reagovat
EllNino
to jsi ty, kterej tu přál všem rakovinu a zdravotní problémy? :))
Reagovat
SpacialRecognition
Rakovinu sem nikomu nikdy nepřál ,co lžeš. To, že nedokáž objektivně hodnotit zápasy čechů je jen a jen tvůj problém!
Reagovat
SydneyOpen
zajímavé že Karolínu P. takhle "objektivně" nikdy nehodnotíš
Reagovat
EllNino
Lžu? Psal jsi tu několikrát, že doufáš, že haterům Karolína Plíškové přeješ zdravotní problémy apod. Klidně ti to najdu :D
Reagovat
zfloyd
Holt to bude ve třech pořád Mušce věřím
Reagovat
Esgalnor
Neskutečná bitva, vynikající zápas. Ať se stane cokoliv, je to divácky neskutečně atraktivní. Ten tiebreak mi ale až moc připomínal ten závěr třetího setu proti Brady na AO, kde Kája odvrátila několik MP, dokonce došlo i na to stejný gesto "ruce k nebi" po velkém štěstí při odvracení, ale svoje šance neproměnila. Tady na ten druhý MP to bylo fakt hodně těsně a myslím, že líp to asi nešlo, ten první byl ale dost smolný. Uvidíme, rozhodovaly detaily.

Btw, trochu se bojím, co Karolíny zranění, měl jsem pocit, že se chytala za břicho, v TB jsem si ale už zas ničeho nevšiml. Přišel jsem až ke konci 2. setu, takže nechci nic odhadovat.
Reagovat
d@ve
Taková škoda. Když se to povedlo otočit z 0:5..smile
Reagovat
lvicek
Ty brdo, to snad není možný. Ale štěstí i smůlu si teda vybraly obě, to je fakt. Muška jí to teda vytrvale hrála na střed, jestli to byla taktika...?
Reagovat
hanz
To je jeden z důvodů, proč takový buldok Kenin, který je má menší strategický arsenál než Muchová má grandslam oproti té naší.
Reagovat
misa
Od té doby ale Kenin zle zápasí s tíhou očekávání a trápí se. Není lehké grandslam vyhrát, ale možná ještě těžší se s ním v mladém věku vyrovnat.
Reagovat
FulnekUltras
mádl už si skoro drbal pytlík, ale teď už to nejspíš bude kosit - ledaže by ještě zasáhla nějaká vyšší moc nebo vlkodlak
Reagovat
SydneyOpen
tak to je hodně mrzutý, nevím nevím jestli tohle ještě půjde udolat
Reagovat
peek
Bude záležet na břišáku
Reagovat
SydneyOpen
no asi nejen na něm, Sakkari teď bude pěkně rozjetá, bohužel zrovna velká slabina Mušky je právě kondice smile
Reagovat
Blondie
Ohoooo.... sice nedalal TB, ale i tak, díky za to drama, dámy! Neskutečný....

Tak ve třech, Muško smile
Reagovat
Alien
Co jako měl znamenat ten poslední balon?
Reagovat
SpacialRecognition
Takže další česká labilka z mečbolů :)
Reagovat
EllNino
Lol
Reagovat
hanz
Totálně to pos.ala.
Reagovat
EllNino
Dvě hodiny jsi byl zalejzlej v díře, abys následně vypustil takovouhle jedovatou slinu :))
Reagovat
SpacialRecognition
Je na té větě něco faktuálně nekorektní?
Reagovat
SydneyOpen
nevím proč někoho nazýváš labilkou asi to myslel
Reagovat
EllNino
Netuším, v podstatě je mi to jedno, myslím si svoje :)
Reagovat
peek
Co to meleš, jaká labilka? Z 0:5 to dala na 6:5. Na druhý straně je taky pořádnej buldok.
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ne
Reagovat
SydneyOpen
no jo žádná jiná tenistka z jiné země nikdy z MB neprohrála...
Reagovat
hanz
Prohrála si to sama, protože útočí z totálně nevýhodných pozic a 3 metry do autu.
Reagovat
EllNino
ona prohrála? :)
Reagovat
SpacialRecognition
Jim to nevysvětlíš
Reagovat
EllNino
ty jsi skvělej, hledáš tu spojence v prskání, místo, abys ji normálně podporoval
Reagovat
SydneyOpen
to snad neeee smile
Reagovat
SydneyOpen
no tvl
Reagovat
peek
To je na infarkt smile
Reagovat
smazaný uživatel
na třetí set
Reagovat
hanz
tvl, ta není normální, z jakých pozic útočí
Reagovat
smazaný uživatel
Slabá chvíle a match boll
Reagovat
smazaný uživatel
match ball 2
Reagovat
Titan
Dotaz. Sakkari má "kick" servis jako Stosur? Alespoň pole komentátorů to tak vypadá...
Reagovat
paddy
a když tě servisem trefí do oka, pak je to Kycklop smile smile smile
Reagovat
Mr.Pink
Nema, ale patri urcite k tem lepsim na okruhu
Reagovat
zfloyd
TB snad bude
Reagovat
smazaný uživatel
Sakkari pomáhá co to jde!
Reagovat
Matej4732
Proti čemu tam při těch pauzách pískaj?
Reagovat
SydneyOpen
no zkusit do doklepat v TB
Reagovat
smazaný uživatel
Kraťas vysekla pěknej. Teď brejk a je tosmile
Reagovat
TML
Nevím ani pořádně proč, ale neuvěřitelně mě irituje Kotyza, na co ten respirátor vůbec má, když si do něho neustále hrabe. Na každém záběru smile
Reagovat
SydneyOpen
vždyť to dělá skoro každý... dokonce i naši "ministři" zdravotnictví smile
Reagovat
paddy
to je pěkná blbost, respirátory, covid ani ministři neexistují

ať žije plochá planeta!!! smile
Reagovat
SydneyOpen
já myslel že naše planeta má tvar ženského ňadra smile
Reagovat
TML
to je možné, ale naštěstí jsem už cca půl roku žádnou jejich šaškárnu nesledoval, to radši zápasy Siegemund, Tig, Putintseva apod. smile
Reagovat
SydneyOpen
náhodou zápasy Putiny jsou super smile já ji vlastně dost fandím
Reagovat
PetaM
Má ho, protože nařízení. Jiný důvod není.
Reagovat
SydneyOpen
uuf smile no snad to nějak ubojuje, ale Sakkari teď podává fantasticky
Reagovat
FulnekUltras
tak to byla hodinářská práce smilesmile
Reagovat
Titan
Buď vyhraje ve dvou, nebo končí...
Reagovat
Jon61
Také to tak vidím. Sakkari je houževnatý nezmar, navíc dobře podává.
Reagovat
hanz
Karolína už mohla v pohodě sklízet ovace, ale jako kažsá Češka zbabrala potvrzování brejku, taková česká klasika. Teď už tam bude jen jako kompars, bohužel.
Reagovat
EllNino
to je pěkná blbost :) stává se to všem bez ohledu na národnost
Reagovat
majkl005
kde se rodí takový imbecilové jako jseš ty? :)
Reagovat
hanz
co ti je do toho, sousede ))
Reagovat
SydneyOpen
no to není moc dobré smile
Reagovat
Jon61
Nevypadá to dobře, Sakkari vyhrává svá podání snadno, Karolína musí hodně o svá bojovat. Třetí set by nevydržela fyzicky.
Reagovat
EllNino
myslím, že se jí zase ozval sval :/
Reagovat
SydneyOpen
to už je fakt na ..... snad je to jen "planý" poplach, to by už bylo opravdu k vzteku
Reagovat
Titan
Podle grimas to je jisté, byl tam detailní prostřih...
Reagovat
zfloyd
Ani ten neoprén ze Studgartu jí nepomůže
Reagovat
Titan
A je to špatné, břišní sval se ozval...
Reagovat
EllNino
achjo :/
Reagovat
Titan
Kája to má spočítané, možná i skrečuje...
Reagovat
EllNino
to je hrozně frustrující tohle ... hraje letos fakt dobře, ale nezůstane zdravá, neštěstí
Reagovat
lvicek
Uffff. Ze 40:0....
Reagovat
SydneyOpen
jen taktika aby šla Sakkari na svůj servis unavenější smile
Reagovat
lvicek
Mno, moc to nepomohlo :D.
Reagovat
SydneyOpen
no ale zkusila to :D
Reagovat
SydneyOpen
no uf 4:4
Reagovat
FulnekUltras
už si občas do úderů může i naskočit - muška bude mít co dělat, aby se zvedla
Reagovat
hanz
Ano, Karolínka to poctivě zazdila.
Reagovat
peek
Sakkarka si oblékla kožený obleček, v prvním setu si masochisticky nechala dát kanára, ale ve druhém chce sadisticky převzít otěže. To se jí nesmí trpět.. smile
Reagovat
peek
Uff, to byl důležitej game.smile
Reagovat
lvicek
Ted ukazovali winnery 10:8 pro Musku, to me celkem prekvapuje, ze je to tak malo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nakonec 4 : 4
Reagovat
zfloyd
Muška je boží zvládne to
Reagovat
zfloyd
Muška je boží zvládne to
Reagovat
Jon61
Ten poslední míček byl parádní! Sakkari je svalnatá jako gladiátorka. smile
Reagovat
dadaft
no, proti Stosurové a Sereně na vrcholu sil je to jen takové vyžle.
Reagovat
smazaný uživatel
zase je z nich nejhezčísmile
Reagovat
EllNino
to teda není
Reagovat
smazaný uživatel
mě se líbí
Reagovat
SydneyOpen
já bych tedy preferoval spíš Samantu smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
slacker
Fox?
Reagovat
SydneyOpen
možná kdyby byl rok 1990, dneska vypadá jako něco mezi Dolly Buster a nafukovací pannou kterou někdo nafouknul až moc smile
Reagovat
Jon61
Samantha je sympatická, Sakkari ja arogantní a Serena ještě více.
Reagovat
paddy
její hlavní úkol je harpunovat Krakena, což se daří smile
Reagovat
smazaný uživatel
je hravá jako koťě
Reagovat
SydneyOpen
ale další lahůdkový lob smile
Reagovat
lvicek
Ted se trosku prestalo darit. Chce to se hecnout a jeste ten druhy set urvat!
Reagovat
SydneyOpen
snad jen drobné zaváhání, škoda toho forehandu za stavu 30:30
Reagovat
hanz
Totálně si to po..ala.
Reagovat
EllNino
lol, je to 6:0 3:3 :)
Reagovat
SydneyOpen
tak si to utře no, vlhčený ubrousky stačí
Reagovat
FulnekUltras
a začíná se teprve hrát
Reagovat
hanz
Můžete mi vysvětlit, na co jako za stavu 30:30 Muchová útočí? Totálně vyhozený forhand a následně zpackaný balon.
Reagovat
EllNino
No tak bože :) první slabší chvíle zápasu no, mohlo to přijít daleko dřív :)
Reagovat
hanz
Ted už se jen poveze, klasika.
Reagovat
Grape
Ježiš, zlatej tommr...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
hanz
jen dvojče :)))
Reagovat
FulnekUltras
teď muška hezky rozmisťovala - tak teď ještě potvrdit a řádně mádla zakleknout
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to paráda - Kotyza ani nedýchá
Reagovat
smazaný uživatel
tak ne
Reagovat
FulnekUltras
rebrejk
Reagovat
peek
Kampak na mušku se sekyrou smile
Reagovat
Matej4732
Muchová jednou slajzne a míček od Sakkari jde do sítě nebo do autu, jen tak dál :D
Reagovat
SydneyOpen
zatím super, snad v tom bude Muška pokračovat. Zatím v Madridu hraje fakt super tenis
Reagovat
FulnekUltras
dvě naše nejlepší hráčky potvrzují na tomto klasickém turnaji svou třídu
Reagovat
SydneyOpen
zítra nás věřím čeká velký den smile
Reagovat
paddy
myslím, že svou třídu potvrdili všechny tři smile
Reagovat
FulnekUltras
muchilínu a křídlinu zdá se na dnešek dost - co ale zobe mádl, to si opravdu netroufám odhadnout
Reagovat
Andrew89
Videl jsem posledni gemy...hraje Muska tak dobre nebo Sakkari,tak priserne? Videl jsem jen,ze nevi kde je kurt...:D
Reagovat
Mony
Muška v životní formě.. Snad ji to vydrží až do finale
Reagovat
Matej4732
ze začátku spíš hrála příšerně Sakkari a pak mi přišlo že se trochu zlepšila, ale furt to na Mušku díky Bohu nestačí
Reagovat
EllNino
Muška se nesmí nechat uspat ... Sakkari - Anisimova 0:6 6:1 6:4
Reagovat
Matej4732
Kanárek zazpíval, navíc té správné hráčcesmile
Reagovat
George_Renel
je to koncert.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile je
Reagovat
lvicek
Muška zatím hodně hustě! Tak ať to vydrží!
Reagovat
smazaný uživatel
smilesnad to zvládne
Reagovat
d@ve
Dobře ji Muška drtí. smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Sakkari zatím hraje dost hrozně, Muška solidně. Pojď
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist